- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Oooo merhaba witch, görüşemedik epeydir. Tanıdık birini görmek iyi oldu, gerçi beni hatırlar mısın bilemem ama.
Yürü be şeri!Sırf siz eziklere cevap yazmak için 2. üyelik yaptım katmerli banlanıcam ama olsun.
Mesleğime inanmıyorsanız açın bakın @NeuroCathy nin konusunda ödevine yardım ettim
Nerde yaşadığıma inanmıyorsanız sorun @Kazen e ip imde kabel-deutschland yazıyor.
Benim yasadigim hayati sizin kafanizin almamasi cok normal. Nasil oldugum yere geldigimi anlatayim madem inanmiyorsunuz.
Ailem Ankara'da yasiyor, mutevazi normal bir aile, annem babam mermur, normal bir muhitte yasiyoruz.
Universitede muhendislik okudum. Master imi bilimsel bir alanda yaptim. O zamanlar master yaptigim konunun Turkiye'de hic uygulamasi yoktu. Insanlar bu alani ne yapacaksin dediler , oku oku alim mi olacaksin dediler. 2 yil master tezi yazdim ama ne yazmak her gun gec saatlere kadar calistim, tezimin son gunlerinde inanilmaz strese girdim. Cok emek verdim. Insanlar bahar senliginde gezerken ben tez yazdim. Ayni zamanda part time bir sirkette calistim, o calistigim sirketteki insanlardan Silikon Vadisine calismaya gidenler oldu.
Daha sonra Almanya'ya doktora icin tasindim, kucuk bir kasabaya. Bilenler bilin iyi univeristeler genelde kucuk kasabalarda. Bu yasadigim yer ufakti, hic hayat yoktu, bogucuydu, sIkIcIydI. Ben gencligimin guzelligimin 2 yilini bu kasabaya ve doktoraya gomdum. 25-27 yasimi ben burada curuttum diyeyim.
2 yil sonra bursum bitti, is aradim, sansim iyi gitti is buldum hem de buyuk sehirde ve cok iyi bir sirkette. Bu yerde calistim, o sirada milletin burun kivirdigi master konum ve calisma alanim cok cok populer oldu; cok is teklifleri aldim.
Simdiki isyerim ufak bir sirket, startup denen turden. Buraya ortak olmak icin geldim kendi isyerim olsun diye. Sonsuza kadar baskasi icin calisamazsin. 20 kisilik bir sirketiz oyle buyuk capta, filmlerdeki gibi holding falan degiliz. Openoffice denen turden buyuk tek oda ofisimiz var, hep beraber oturuyoruz. CEO yazdim ama gozunuzde buyutmeyin siradan bir vatandas yolda gorseniz yuzune bakmazsiniz. Zaten beceremedi yonetmeyi her seyi eline yuzune bulastirdi.
Simdi , cevremdekiler acikcasi oldugum yere imrendiklerini soyluyorlar, genc, guzel, basariliyim. Ama oldugum yerin arkasinda geceli gunduzlu haftasonlu cok calisma var. Oldugum yere beni talihim ve calisma alanim tasidi diyeyim. Burdaki ilk isime acikcasi beni sansim tasidi diye dusunuyorum.
Sizin benim hayatimi anlamamaniz normal cunku ben oldugu yere disimle tirnagimla kaziyarak geldim. Gencligimin en guzel yillarini calisarak gecirdim. Siz hicbir seye bu kadar cok ve surekli emek verdiniz mi??? Ben 12 yildir oldugum yer icin egitim/deneyim yaptim. Bu yuzden her konuda genc kizlara calisin, cok calisin yaziyorum ben calismaktan emek vermekten asla kacinmadim.
Sizin oldugunuz yerden benim oldugum yer fantazi, ucmak falan olarak gorunuyor siz de haklisiniz. Yazdim ya, gencim guzelim basariliyim, cekemeyenim cok. Etrafimdakilerin cekememesini anlarim ama size ne oluyor yahu, insanlari cekememeyi ezilmeyi sanaldan yapmayin bari?!!!
Yazma dilimi de begenmiyorsaniz okumazsiniz okuyun diye basiniza silah dayamadim. Cinlerim tepemde zaten gul bahcesi mi yazsaydim adama??
Neyse gene de coşma sen, Şeri sen de bak he!Tabiikisi
Iyiyim kuzu
Sozde kimse bilmicekti
Neyse artik sinir geldi bana ...
Bu sefer banlanmak pahadinada olsa yazacagim
Istiyorsunuz ki siz istediginiz gibi yazin hakaret edin ama karsiniDaki ne kendini ifade etsin nede kendini savunsun
Ve kendiniz nasil goruyorsaniz uyelerede oyle gösterme gibi bi maksadiniz var
Isteyen tek gucreli isteyen melrk yuzlu seytan isteyen sark kurnazi vs vs vs seklinde gorsun siz bininide soyleseniz ben kendimk biliyorum ama yinede maalesef o kadar sabrim genis degil bi funya hakaret edin eyvallah diywyim
Beni kendimo din adami gibi gistermeye calistigimi dusunen uye arkadas ben ayet hafis yada baska bisey iceren bi yorum yaptimda kisiyi mysluman olmaya cagirdimda benim mi haberim yok
Bu arada su var ki KK girerken sizin gibi ustun zekalilarin yaninda benim gibi sark kurnazlari oldugunuda bilip oyle girin bi zahmet yada kendi elit cevrenizi olusturun burada
Hamster gibi gordugunuz uyeleri gormezden gelirseniz tek hucreli diye dusundugunuz insanlarin avam yorumlarini gormek zorunda kalmazsinjz
@Mune @Kazen icimdekileri bi guzel doktum artik cezam kac gunde hakkiyla ceketim gocunmam
Kimseye hakaret edemezsiniz
@Mune abla bakarmisin
sen witch miydin yahu eski nick diye yazsaydin keşke ..Ben kiiiiiii eski witch hunt
Biz ne mapuslar gorduk
Cherry imle ..
Yatariz evelallah
Gikimiz cikmaz
Puhahahaah
Her sey tamam da bu adam gecen konunda sana kazik atanlardan biriyse neden uyarma ihtiyacinhissettin ki? 4. Ortak senin yanindaysa ona haksizlik gibi olmus.
sen witch miydin yahu eski nick diye yazsaydin keşke ..
Okumak cehaleti alır eseklik baki kalir diyede bir söz vardır bilmem bilirmisin ? Ben sana hakaret etmedim kötü bişey söylemedim tanımam etmem arkadaşın yazdığı yazıya katıldığımi söyledim ki sırf yazdığın saçma sapan küfürler yüzünden banane senin hayatından gençliğinden güzelliğinden banami okudun ki açıklama yapıyorsun ? Soranda olmadı ayrıca beni tanimiyorsun bna ezik demek senin ne haddine ? Bi dünya şey anlatmışsın okumadan geçtim ilgilenmiyorum çünkü sadece ustte bilmem nerde okudum bilmem kaç yıl verdim demişsin konunda bi adama tav olup ezilen yine sen olmuşsun hangimz ezik simdiSırf siz eziklere cevap yazmak için 2. üyelik yaptım katmerli banlanıcam ama olsun.
Mesleğime inanmıyorsanız açın bakın @NeuroCathy nin konusunda ödevine yardım ettim
Nerde yaşadığıma inanmıyorsanız sorun @Kazen e ip imde kabel-deutschland yazıyor.
Benim yasadigim hayati sizin kafanizin almamasi cok normal. Nasil oldugum yere geldigimi anlatayim madem inanmiyorsunuz.
Ailem Ankara'da yasiyor, mutevazi normal bir aile, annem babam mermur, normal bir muhitte yasiyoruz.
Universitede muhendislik okudum. Master imi bilimsel bir alanda yaptim. O zamanlar master yaptigim konunun Turkiye'de hic uygulamasi yoktu. Insanlar bu alani ne yapacaksin dediler , oku oku alim mi olacaksin dediler. 2 yil master tezi yazdim ama ne yazmak her gun gec saatlere kadar calistim, tezimin son gunlerinde inanilmaz strese girdim. Cok emek verdim. Insanlar bahar senliginde gezerken ben tez yazdim. Ayni zamanda part time bir sirkette calistim, o calistigim sirketteki insanlardan Silikon Vadisine calismaya gidenler oldu.
Daha sonra Almanya'ya doktora icin tasindim, kucuk bir kasabaya. Bilenler bilin iyi univeristeler genelde kucuk kasabalarda. Bu yasadigim yer ufakti, hic hayat yoktu, bogucuydu, sIkIcIydI. Ben gencligimin guzelligimin 2 yilini bu kasabaya ve doktoraya gomdum. 25-27 yasimi ben burada curuttum diyeyim.
2 yil sonra bursum bitti, is aradim, sansim iyi gitti is buldum hem de buyuk sehirde ve cok iyi bir sirkette. Bu yerde calistim, o sirada milletin burun kivirdigi master konum ve calisma alanim cok cok populer oldu; cok is teklifleri aldim.
Simdiki isyerim ufak bir sirket, startup denen turden. Buraya ortak olmak icin geldim kendi isyerim olsun diye. Sonsuza kadar baskasi icin calisamazsin. 20 kisilik bir sirketiz oyle buyuk capta, filmlerdeki gibi holding falan degiliz. Openoffice denen turden buyuk tek oda ofisimiz var, hep beraber oturuyoruz. CEO yazdim ama gozunuzde buyutmeyin siradan bir vatandas yolda gorseniz yuzune bakmazsiniz. Zaten beceremedi yonetmeyi her seyi eline yuzune bulastirdi.
Simdi , cevremdekiler acikcasi oldugum yere imrendiklerini soyluyorlar, genc, guzel, basariliyim. Ama oldugum yerin arkasinda geceli gunduzlu haftasonlu cok calisma var. Oldugum yere beni talihim ve calisma alanim tasidi diyeyim. Burdaki ilk isime acikcasi beni sansim tasidi diye dusunuyorum.
Sizin benim hayatimi anlamamaniz normal cunku ben oldugu yere disimle tirnagimla kaziyarak geldim. Gencligimin en guzel yillarini calisarak gecirdim. Siz hicbir seye bu kadar cok ve surekli emek verdiniz mi??? Ben 12 yildir oldugum yer icin egitim/deneyim yaptim. Bu yuzden her konuda genc kizlara calisin, cok calisin yaziyorum ben calismaktan emek vermekten asla kacinmadim.
Sizin oldugunuz yerden benim oldugum yer fantazi, ucmak falan olarak gorunuyor siz de haklisiniz. Yazdim ya, gencim guzelim basariliyim, cekemeyenim cok. Etrafimdakilerin cekememesini anlarim ama size ne oluyor yahu, insanlari cekememeyi ezilmeyi sanaldan yapmayin bari?!!!
Yazma dilimi de begenmiyorsaniz okumazsiniz okuyun diye basiniza silah dayamadim. Cinlerim tepemde zaten gul bahcesi mi yazsaydim adama??
Dogrudur ya tek hucreli hakaretten sayilmiyor yada hamster digerlerini saymiyorum bileTag le ki kapattiramadin icinde kalmasin..
Hepsini bilerek yaptin sen ..
Sirf provakatorluk icin ..
Hakaret falan etmedim ben sana
Merak ettiklerimi sordum ...
Insan gibi tamam dedik
Eyvallah dedik
Hala bik bik bik bik
Ozur dilerim
Ozur dilerim ..
Banlanirsan kk halki cok uzulur aman ..
Sanki metriste yatacak .
Anaa sen witch misin? Aklımdan da gectin ha, cherry ile ugrasinca insanlar dedim 3 5 tane kadın var sitede millet satasip duruyor biri sen bi de just varBen kiiiiiii eski witch hunt
Biz ne mapuslar gorduk
Cherry imle ..
Yatariz evelallah
Gikimiz cikmaz
Puhahahaah
Okumak cehaleti alır eseklik baki kalir diyede bir söz vardır bilmem bilirmisin ? Ben sana hakaret etmedim kötü bişey söylemedim tanımam etmem arkadaşın yazdığı yazıya katıldığımi söyledim ki sırf yazdığın saçma sapan küfürler yüzünden banane senin hayatından gençliğinden güzelliğinden banami okudun ki açıklama yapıyorsun ? Soranda olmadı ayrıca beni tanimiyorsun bna ezik demek senin ne haddine ? Bi dünya şey anlatmışsın okumadan geçtim ilgilenmiyorum çünkü sadece ustte bilmem nerde okudum bilmem kaç yıl verdim demişsin konunda bi adama tav olup ezilen yine sen olmuşsun hangimz ezik simdi
Size ne size mi düştü avukatlık yapmak, tabi konu dine gelince hakaret edenlerin başını cekenlerdensiniz!Neden biliyon mu ?
Eski konulardan bilenme
Aha iste elime dustu ulen simdi bi giydireyim suna !! Dedikleri icin..
Kirk yil dusunsem bu konuda
Imi sin itiistsin nidin Allah kihritsin dedin kafasina ulasamazdim ..
Akli evvel arkadasi tebrik ederim
Anaa sen witch misin? Aklımdan da gectin ha, cherry ile ugrasinca insanlar dedim 3 5 tane kadın var sitede millet satasip duruyor biri sen bi de just varyurtdışına tek başına gidip yaşayan kadınları sevmiyor kk. Bir de saf gibi her seyinizi yazıyorsunuz siz iyi niyetli herkesi kendiniz gibi herkesin kendi hayatı kafasında sanıyorsunuz. Ondan oluyor hep. Sen de ucacaksin sanırım birazdan.
Evli degilim 1 üniversite bitirdim ikinciyi okuyorum aynı zamanda çalışıyorum. Bence ezik olan sensin kafayı da kv kp evlilik konularına fazla takmışsın evlende iki konuda sen aç kurtul benceEeeeee ben hayatimi uyduruyormusum yazan yoruma bence de yazan siz degil miydiniz?
Ben de yazdim hayatimi okuyun inanin diye. Dunya sizin kv kp elti 3lusunden olusan hayatinizdan ibaret degil baska hayatlar da var gorun yani, sizinki gib olmayan her hayata fake yazmayin diye yazdim
Ezik hala sizsiniz oyumu sizden yana kullaniyorum
Size ne size mi düştü avukatlık yapmak, tabi konu dine gelince hakaret edenlerin başını cekenlerdensiniz!
Eeeeee ben hayatimi uyduruyormusum yazan yoruma bence de yazan siz degil miydiniz?
Ben de yazdim hayatimi okuyun inanin diye. Dunya sizin kv kp elti 3lusunden olusan hayatinizdan ibaret degil baska hayatlar da var gorun yani, sizinki gib olmayan her hayata fake yazmayin diye yazdim
Ezik hala sizsiniz oyumu sizden yana kullaniyorum
Heee hele diyorum sende beni rahatsız eden bişey var ama Yeni üye niye öyle hissediyorum ki diye kendime söyleniyodum.Ben kiiiiiii eski witch hunt
Biz ne mapuslar gorduk
Cherry imle ..
Yatariz evelallah
Gikimiz cikmaz
Puhahahaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?