Mesaj attım allah kahretsin

Yürü be şeri!
Bırak mutsuz, umutsuz ev kadınlarını. Onlar kadın deyince her yerde Türk tipi enseye vur lokmasını allardan var zannediyorlar. Onların hayata bakışı elif şafak romanı okumak, dünyaya bakışı istanbul beyoğlundaki bir çay bahçesinde 2 çay tıngırdatıp içmekten öteye gidemiyor maalesef. Sınırları aşamadıkları için senin gibi dişli kadınlara imrenirken, aşağılamaktan başka çare göremiyorlar. Kadın kadına dedikodu yapmaktan birhaberler. Biri çıkar din konısunu açıp provokatörlük yapar, diğeri sen ne biçim kadınsın ağzın bozuk der. Ama onlar banlanmaz.
Sevgili mutsuz hanımlar, Hayat algınız kayınvalideye kapı komşusu olup, ona çemkirmekten öteye gitsin pliz.
Eğitim bir kadını bitlis-güroymak dan, ya da manisa-demirci den alıp almanya'ya götürüyor işte. Görmüş oldunuz. Eğitim şart. Bilhassa kadınlara.

Tag le ki kapattiramadin icinde kalmasin..
Hepsini bilerek yaptin sen ..
Sirf provakatorluk icin ..
Hakaret falan etmedim ben sana
Merak ettiklerimi sordum ...
Insan gibi tamam dedik
Eyvallah dedik
Hala bik bik bik bik
Ozur dilerim
Ozur dilerim ..
Banlanirsan kk halki cok uzulur aman ..
Sanki metriste yatacak .

Kimseye hakaret edemezsiniz
@Mune abla bakarmisin

Hak etti o da ama. Bıdı bıdı inanmadığın halde niye Allah dedin diye kızın konusunu baltaladı hala da safa yatarak baltalamaya devam ediyor. Ona gelince bir şey yok, başkasına gelince mi var? Kibledim zaten o da ceza alsın, baydı.

Her sey tamam da bu adam gecen konunda sana kazik atanlardan biriyse neden uyarma ihtiyacinhissettin ki? 4. Ortak senin yanindaysa ona haksizlik gibi olmus.

Kankacım 4. ortak da benim yanımda mi belli değil aslında kendi çıkarının peşinde olabilir. Kim, ne belli degil beynim bulandi artk

Bu hikayede kimse kimsenin yanında değil herkes sadece kendi tarafında gibime geliyor ya neyse :) Ote yandan bu adam bana sahip cikti hakkini yiyemem

Bu 4. ortak da durumun bu hale gelmesinde suçlu, 1 ve 4 bir sürü pislik yapmışlar ben ve benim adamdan habersiz. Hem de basbayağı yasal olmayan şeyler yani muhasebe kayıtlarıyla oynamışlar. İkisi de temiz değil. Benim adamın da bu pisliklerden son ana kadar haberi yoktu eminim. İflas bayrağından da ikimizin de son ana kadar haberi yoktu. Bu 1 ve 4 , yani ikisi yüzünden 20 kişi işsiz kalacak. Kendi suçlarının cezasını çeksinler yasalar ne derse o olur. Benim adam da umrumda değil açıkçası umrumda olan yer suçsuz insanların işsiz kalmaması. Aralarında çoluklu çocuklu insanlar var, ailesiyle başka şehirden başka ülkeden gelmiş insanlar var. 3 adamın 3ü de umrumda değil ama insanların ekmek kapısı söz konusu.
Şu anda insanlardan benim adam sorumlu ve 20 kişinin sokakta kalması söz konusuysa bence bilmeli, o yüzden yazdım. Yoksa dediğim gibi diğer adam da temiz değil ne hali varsa görsün ama bunca insanı mağdur etmeye hakkı yok.

Bu konuda ben de çelişkideyim aslında benim de içim rahat değil. O iki piç tarafından kazıklanırken bana bu adam sahip çıktı. Ustelik iyi bir insan, kisisel olarak da severim. Sevdigim icin celiskide kaldim yoksa cehennem olsun derdim.
Lakin o da durumun bu hale gelmesinde o da suçlu. Çok düşündüm çok vicdan azabı çektim ama doğrusu bana bu gibi geldi, sen ne düşünüyorsun?

Yani cok zor. Hem adami seviyorum bence kotu bir insan degil ama hem de isleri batirdi. Diger adamdan kisisel olarak da nefret ediyorum, o yuzden toptan nefret etmek cok kolay. Bu adam icin ne dusuneyim bilmiyorum.

Son düzenleme:
Okumak cehaleti alır eseklik baki kalir diyede bir söz vardır bilmem bilirmisin ? Ben sana hakaret etmedim kötü bişey söylemedim tanımam etmem arkadaşın yazdığı yazıya katıldığımi söyledim ki sırf yazdığın saçma sapan küfürler yüzünden banane senin hayatından gençliğinden güzelliğinden banami okudun ki açıklama yapıyorsun ? Soranda olmadı ayrıca beni tanimiyorsun bna ezik demek senin ne haddine ? Bi dünya şey anlatmışsın okumadan geçtim ilgilenmiyorum çünkü sadece ustte bilmem nerde okudum bilmem kaç yıl verdim demişsin konunda bi adama tav olup ezilen yine sen olmuşsun hangimz ezik simdi

Dogrudur ya tek hucreli hakaretten sayilmiyor yada hamster digerlerini saymiyorum bile

Ben kiiiiiii eski witch hunt
Biz ne mapuslar gorduk
Cherry imle ..
Yatariz evelallah
Gikimiz cikmaz
Puhahahaah
Anaa sen witch misin? Aklımdan da gectin ha, cherry ile ugrasinca insanlar dedim 3 5 tane kadın var sitede millet satasip duruyor biri sen bi de just var yurtdışına tek başına gidip yaşayan kadınları sevmiyor kk. Bir de saf gibi her seyinizi yazıyorsunuz siz iyi niyetli herkesi kendiniz gibi herkesin kendi hayatı kafasında sanıyorsunuz. Ondan oluyor hep. Sen de ucacaksin sanırım birazdan.

Eeeeee ben hayatimi uyduruyormusum yazan yoruma bence de yazan siz degil miydiniz?

Ben de yazdim hayatimi okuyun inanin diye. Dunya sizin kv kp elti 3lusunden olusan hayatinizdan ibaret degil baska hayatlar da var gorun yani, sizinki gib olmayan her hayata fake yazmayin diye yazdim

Ezik hala sizsiniz oyumu sizden yana kullaniyorum

Neden biliyon mu ?
Eski konulardan bilenme
Aha iste elime dustu ulen simdi bi giydireyim suna !! Dedikleri icin..
Kirk yil dusunsem bu konuda
Imi sin itiistsin nidin Allah kihritsin dedin kafasina ulasamazdim ..
Akli evvel arkadasi tebrik ederim
Size ne size mi düştü avukatlık yapmak, tabi konu dine gelince hakaret edenlerin başını cekenlerdensiniz!

Kanka napalim sevmiyorlarsa
Sevenler yeter bize de
Saf gibi yaziyoruz ama kv m kocami her gun ariyo rihitsiz iliyirim ni yipiyim gibi dert yok ki anacim ne yazalim buraya..
Icimizi acalim diyoruz
Sen bilmem kime boyle yapmistin diye atliyorlar ..
Karamursel sepeti degil bu da kafa yani ..
Cherry me saldirirlarken uzaktan bakamazdim
Ifsa oldu ama olsun ..
Herkes duracagi yeri bilsin ..
Agzi bozuk olsun kadinin
Agiz dolusu kufur etsin
Ama ici pis olmasin..
Opuyorum

Evli degilim 1 üniversite bitirdim ikinciyi okuyorum aynı zamanda çalışıyorum. Bence ezik olan sensin kafayı da kv kp evlilik konularına fazla takmışsın evlende iki konuda sen aç kurtul bence

Cherry doğruyu söyle artık yeter. Normalde kayınvaliden ve 4 çocuğunla tek göz odada yaşıyor ve kocan seni eve hapsediyor bunları uyduruyorsun sjsjjs. Millet cidden böyleleri olunca acıyor ama kendinden daha iyi bir hayatı olana katlanamıyor, anonim olunduğundan fake demek işlerine geliyor.

Ben kiiiiiii eski witch hunt
Biz ne mapuslar gorduk
Cherry imle ..
Yatariz evelallah
Gikimiz cikmaz
Puhahahaah
Heee hele diyorum sende beni rahatsız eden bişey var ama Yeni üye niye öyle hissediyorum ki diye kendime söyleniyodum.
Meğer enerjin hala aynı rahatsızlıktaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…