Mesaj attım allah kahretsin

Yani bazı sorular asla sorulmamalı bence, yanlış anlama ama deyince o soruyu sormaya hakkın olmuyor yani. Kırmızı çizgiler var, mahrem diyoruz biz ona.
Kimse kimseye sormamalı, çünkü haddi değil. Tercihler kişiye özel kalmalıdır ve paylaşımı da öyle.

Hayir has trabzon cherry blossom yazcaktin
Din e ne yapsan geliyor bu konu da
Ev hanimlarina nasil geldi hakkaten
Neyse seri donuste gorusuruz kactim ben

Herkes nem alacak yer ariyormus resmen bu nedir arkadas.
Kibrit sonunda fiseklendi.
Dur Diego Allahini seversen zaten ortalik karisik.

@Mune ablacim yetis cunku her sayfada kiblenecek kisi sayisi katlanarak artiyor.

Valla dunden bu gune kadar ne kimseye hakaret ettim ne saygisizlik ettim yanlis anlasilmisimdir diye ozur diledigim icin sark kurnazi oldum hamster oldum

Herkesin sabrininda bi sınırı var eski uyeliklerimide yoneticiler bilir inanmayan bi sorsun bakayim kac kisiye skmdiye kadar hakaret etmisim

Yada inancina bi laf soylemisim

SIkIlmistim ondan ..
Ee zaten yeterince nefret etmistiniz.
Tirnaklarinizi kemirmistiniz ..
Dusundum yeni alayim dedim ..
Bunu da gozardi edersin artik pliz
Sana is cikti ama cok uzun surmez ..
Bye
Kim tırnağını kemirmiş Allahım şu sendeki ego rezervi varya hakkaten hazine niteliğinde
Ama şunu diyim nefret edecek kadar bile muhattap olmadım:) Yeni üyelik alırsan yaz profile okadar yorumu boşuna okumıyım kim bu diye.
Hadi Allah'a emanet :)

Neyi okuyayım? alıntı yok ?
Eklememişim az önce buyrun

Yooo bunla devam edicem
Burdan takip edersin
Bende diyorum muhattabim kim
Bakiyorum hala koca bir bosluk var onumde hatirlayamadim ..
Ozguven rezervi dimi
Ee tabi herkese lazim
Sende canim sende emanet ol ..

Benim anlamadigim baskalarini dertlerini elti gorumce ksynana ucgeni olarak kucuk gorenler yada baskalarini ezik goren elit kisilikler neden yorumlarini begenmedigi kisileri gozardi edip mesajlarini gormezden gelmek gibi sanslari varken gozlerini o kisilerin yorumlarini okumakla yoruyorlar parmaklarini onlara yorum yazarak yoruyorlar

Evet aynen giydirmekten ceza aldım ama ölmüş eşşek kurttan korkmaz misali zaten banlıyım diyerek devam ediyorum

Mesaja ben de pişmanım pffffffffff öleyim yerin dibine geçeyim. Ne hali varsa görsün dediğiniz gibi

Tombişcik dediğim gibi başta çok kibar çok ilgiliydi. Yüz bulunca havalandı o koca poposuyla (bakın çok kibar yazdım) kendini artık ne sanıyor bilemicem
Ben de anlamadım konu nerden dine geldi bir kuyuya bir taş attı ardından kaç kişi banlandı

Teşekkür ediyorum, 29 yaşındayım.

Açık yürekli davranmışsın ben takdir ettim o işçiler adına gerçekten bu ince ayrıntıyı atlayıp ,hayatına devam eden o kadar kişi var ki ,bana dokunmayan yılan bin yaşasın deyip gözüne perde indiren onlardan olmadığın için takdir ettim sonun da ne kadar ince bir kişi olmasa da karşıda ki zat ,sizi anlayacaktır umarım,anlamasada olur içiniz rahat olsun yeter ki ,doğru olan da budur uyarmak gerisini kendi düşünsün...

Konu sahibi konunuzu dağıtmak gibi bir niyetim yok, bazı yorumlar rahatsız etti ben , tıpkı sizi bazılarının ettiği gibi.

Buyrun o zaman , polemiğe döndü iyice konum zaten siz de katılın ziyanı olmaz

Pessss diyorummmm pesssss umutsuz ev kadınları'nı duymamış olamazsınız. ev hanımlarını kastetmiyor. dizi var umutsuz ev kadınları diye hatta Türk versiyonu da çekildi pesssss
Size pes duydum da yabancı olanı izledim de. Kaynana ile dib dibe yaşayan hangisi idi pardon?

Ahaha sapiens kitabında bir bölüm var, işte akademik camiada insanlar sanıyor ki hep bilim konuşuluyor, hiç alakası yok, yok şunu kv si pek fenaymış, yok şunun babası ona çok karışıyormuş falan şeklinde sohbetler diyordu. Haklıymış adam, kız cherry biz de seni alamanyalarda çalışıyon ediyon sanıyoruz, dallas mı çeviriyon nabıyon, başımıza iş açacan, kırmıyım ayaklarını

Geçmiş olsun canım, sen o mesajlara su iç.

Konunun ara sayfaları okumadım, heyecanlıysa diyin de okuyayım.

Yürü be. Harika yazmissin. Ayakta alkisliyorum.

Pek heyecanlı değil, konuyu dine çeviren oldu valla oradan polemikle baya sayfa coştu.

Yani beraber çalıştığım, bildiğim insanlar arada gitmelerine razı olamadım. Tanımadığım hatta sevmediğim insanlar dahi olsa yine haklarına sahip çıkardım. Hakszılığa ses etmeyecek bir insan değilim.

O Olakimefta in üstüne ne kadar gelindi ya. Tamam ilk mesajı hataydı sonradan açıklama da yaptı. Yazmasaydı iyiydi ama ne kadar üzerine gidildi yuh yani. Hayır konu da oyle bir karıştı ki sanki bu kadar kadın aynı odada toplanmışız herkes bşr ağızdan konuşuyor gibi basım şişti Ama bi gelişme olur diye okumadan da duramıyorum

Ya cherry benim anlamadığım bu adam sana niye oyle atar yaptı ki. O ana kadar bir sorun yokmuş ve buyuk bir iyilik de etmişsin. Son olay olmasa sıkıntı yok gibi adamda anlattığına göre. Acaba başka bir durum mu var diğerleri mi neden oldu ona bir şey mi dediler, yalan da olsa, ne bileyim

Size pes duydum da yabancı olanı izledim de. Kaynana ile dib dibe yaşayan hangisi idi pardon?
Siz resmen polemik konusu yaratıyorsunuz kasıtlı olarak. Allah aşkına akıl var fikir var... sizce gerçekten ev hanımı olanlar mı kayınvalidesi ile kapı komşusu olabiliyor? gerçekten mantığınız ve algınız bu mu? yani cidden soruyorum sizce gerçekten kayınvalidesi ile kapı komşusu olunca orada direkt ev janımı mı kastedilmiş oluyor ve bu cidden hakaret mi? RealMarshmellow geliyo yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…