RealCherryBlossom
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 1 Mayıs 2017
- 27
- 174
- 8
- 38
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Evet satanistiz ayni zamanda
Ya evet he he öylesinizEvet satanistiz ayni zamanda
Size ne size mi düştü avukatlık yapmak, tabi konu dine gelince hakaret edenlerin başını cekenlerdensiniz!
Diğer yazdığın şeyler hakkın da yaş kaç olursa olsun ruhumuz devamlı bir çocukluk heyacanına ,kuş cıvıltılarına ihtiyacı olacak yani doğal davranarak samimi geldiniz bana ,sonraki mesajınız'la 20 işçi'nin hakkı uğruna bir atak yapmışsınız, bırakın işçiler 'i düşünmüşünüz hiç de pişman olmayın ,eğer susmuş olsaydınız o zaman daha da üzülmeyecekmiydiniz , susmamam gerekirdi diye ?Kankacım 4. ortak da benim yanımda mi belli değil aslında kendi çıkarının peşinde olabilir. Kim, ne belli degil beynim bulandi artk
Bu hikayede kimse kimsenin yanında değil herkes sadece kendi tarafında gibime geliyor ya neyse :) Ote yandan bu adam bana sahip cikti hakkini yiyemem
Bu 4. ortak da durumun bu hale gelmesinde suçlu, 1 ve 4 bir sürü pislik yapmışlar ben ve benim adamdan habersiz. Hem de basbayağı yasal olmayan şeyler yani muhasebe kayıtlarıyla oynamışlar. İkisi de temiz değil. Benim adamın da bu pisliklerden son ana kadar haberi yoktu eminim. İflas bayrağından da ikimizin de son ana kadar haberi yoktu. Bu 1 ve 4 , yani ikisi yüzünden 20 kişi işsiz kalacak. Kendi suçlarının cezasını çeksinler yasalar ne derse o olur. Benim adam da umrumda değil açıkçası umrumda olan yer suçsuz insanların işsiz kalmaması. Aralarında çoluklu çocuklu insanlar var, ailesiyle başka şehirden başka ülkeden gelmiş insanlar var. 3 adamın 3ü de umrumda değil ama insanların ekmek kapısı söz konusu.
Şu anda insanlardan benim adam sorumlu ve 20 kişinin sokakta kalması söz konusuysa bence bilmeli, o yüzden yazdım. Yoksa dediğim gibi diğer adam da temiz değil ne hali varsa görsün ama bunca insanı mağdur etmeye hakkı yok.
Bu konuda ben de çelişkideyim aslında benim de içim rahat değil. O iki piç tarafından kazıklanırken bana bu adam sahip çıktı. Ustelik iyi bir insan, kisisel olarak da severim. Sevdigim icin celiskide kaldim yoksa cehennem olsun derdim.
Lakin o da durumun bu hale gelmesinde o da suçlu. Çok düşündüm çok vicdan azabı çektim ama doğrusu bana bu gibi geldi, sen ne düşünüyorsun?
Heee hele diyorum sende beni rahatsız eden bişey var ama Yeni üye niye öyle hissediyorum ki diye kendime söyleniyodum.
Meğer enerjin hala aynı rahatsızlıktaymış.
Siteden çıktım :) geriden okuyarak geliyorum illa okurum huyum kurumasın. O zaman yazdınız mı bilmem de henüz okumadım, ev hanımlarına hakaret edenlere bir dur deyin ikinci üyeliğinizleAblacigim sen de nerden ciktinPolemikleri fiseklemeyin lutfen sonra ben araya gidiyorum
+1Cherry sen bir daha böyle konularını geyige falan aç bence. Yazık her seferinde ban ban. Amaç içini dökmek zaten, burdaki yorumlara göre tavır degistirecek kadın değilsin. Bdv sana gore degil.
Ev hanımlarına dil uzatan bi mesajı aşlıntılayarak örnek verir misiniz? Ben mesajları okudum ve öyle bir mesaja rastlamadımEv hanımlarına dil uzatan hadsizler kib liyorum sizi
Diğer yazdığın şeyler hakkın da yaş kaç olursa olsun ruhumuz devamlı bir çocukluk heyacanına ,kuş cıvıltılarına ihtiyacı olacak yani doğal davranarak samimi geldiniz bana ,sonraki mesajınız'la 20 işçi'nin hakkı uğruna bir atak yapmışsınız, bırakın işçiler 'i düşünmüşünüz hiç de pişman olmayın ,eğer susmuş olsaydınız o zaman daha da üzülmeyecekmiydiniz , susmamam gerekirdi diye ?
Sürekli herkese saydırdığın için sayımız bir hayli fazla kanka, akılda tutman zor olur:)Kalp gozun acikmis demek ki kanka
Isin ilginci ben seni hic tanimiyorum ...
Olur tabi okumam bitsindeEv hanımlarına dil uzatan bi mesajı aşlıntılayarak örnek verir misiniz? Ben mesajları okudum ve öyle bir mesaja rastlamadım
Sürekli herkese saydırdığın için sayımız bir hayli fazla kanka, akılda tutman zor olur:)
Neyse , gözardı etmiştim seni o yüzden haberim yok. eskisini niye kapattında bunu aldın ki :) valla meraktan :)
+1
Baksana el birliği ile tarihin derinliklerine gömülecek konu.
Bizim odak sorunumuz var maalesef kk kadınları olarak. Kadının derdi sevgilisiyken, bir anda hayatının yalan olması, dini inancı ve karakteri oldu mesele. Ya hu bize ne ki Şeri'nin özel hayatından. Konunun sınırları belli işte, edeceksen iki teselli et, lütfedersen azıcık yol göster, diyecek sözün yoksa da oku geç. Bu kadar derin analizlere ne gerek var yani, hayır Şeri'yi geçelim, olan diğer üyelere de oluyor. Polemiğe katılanlar da ceza alıyor sonra. Şimdi soruyorum tekrar, hakikaten ne gerek vardı?
Siteden çıktım :) geriden okuyarak geliyorum illa okurum huyum kurumasın. O zaman yazdınız mı bilmem de henüz okumadım, ev hanımlarına hakaret edenlere bir dur deyin ikinci üyeliğinizle
Buyrun birini okuyunEv hanımlarına dil uzatan bi mesajı aşlıntılayarak örnek verir misiniz? Ben mesajları okudum ve öyle bir mesaja rastlamadım
Hepimiz nickimizin başına Real ekleyerek dönerizHerkes nem alacak yer ariyormus resmen bu nedir arkadas.
Kibrit sonunda fiseklendi.
Dur Diego Allahini seversen zaten ortalik karisik.
Mune ablacim yetis cunku her sayfada kiblenecek kisi sayisi katlanarak artiyor.
Selam şeri :)Kankacım 4. ortak da benim yanımda mi belli değil aslında kendi çıkarının peşinde olabilir. Kim, ne belli degil beynim bulandi artk
Bu hikayede kimse kimsenin yanında değil herkes sadece kendi tarafında gibime geliyor ya neyse :) Ote yandan bu adam bana sahip cikti hakkini yiyemem
Bu 4. ortak da durumun bu hale gelmesinde suçlu, 1 ve 4 bir sürü pislik yapmışlar ben ve benim adamdan habersiz. Hem de basbayağı yasal olmayan şeyler yani muhasebe kayıtlarıyla oynamışlar. İkisi de temiz değil. Benim adamın da bu pisliklerden son ana kadar haberi yoktu eminim. İflas bayrağından da ikimizin de son ana kadar haberi yoktu. Bu 1 ve 4 , yani ikisi yüzünden 20 kişi işsiz kalacak. Kendi suçlarının cezasını çeksinler yasalar ne derse o olur. Benim adam da umrumda değil açıkçası umrumda olan yer suçsuz insanların işsiz kalmaması. Aralarında çoluklu çocuklu insanlar var, ailesiyle başka şehirden başka ülkeden gelmiş insanlar var. 3 adamın 3ü de umrumda değil ama insanların ekmek kapısı söz konusu.
Şu anda insanlardan benim adam sorumlu ve 20 kişinin sokakta kalması söz konusuysa bence bilmeli, o yüzden yazdım. Yoksa dediğim gibi diğer adam da temiz değil ne hali varsa görsün ama bunca insanı mağdur etmeye hakkı yok.
Bu konuda ben de çelişkideyim aslında benim de içim rahat değil. O iki piç tarafından kazıklanırken bana bu adam sahip çıktı. Ustelik iyi bir insan, kisisel olarak da severim. Sevdigim icin celiskide kaldim yoksa cehennem olsun derdim.
Lakin o da durumun bu hale gelmesinde o da suçlu. Çok düşündüm çok vicdan azabı çektim ama doğrusu bana bu gibi geldi, sen ne düşünüyorsun?
Yani cok zor. Hem adami seviyorum bence kotu bir insan degil ama hem de isleri batirdi. Diger adamdan kisisel olarak da nefret ediyorum, o yuzden toptan nefret etmek cok kolay. Bu adam icin ne dusuneyim bilmiyorum.
Herkes nem alacak yer ariyormus resmen bu nedir arkadas.
Kibrit sonunda fiseklendi.
Dur Diego Allahini seversen zaten ortalik karisik.
Mune ablacim yetis cunku her sayfada kiblenecek kisi sayisi katlanarak artiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?