- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Aman boşver şekerim. Bir hatundan değer gördü diye saçma sapan hareketlere girmiş şuursuz. Bir de CEO falan olduysa şirketle sorun yaşayanlarla görünmenin problem olacağını düşünmüş olabilirAynen
Yüz verdim diye kendini ne sandıysa artık
Sanki o ayıya kaldım
O zaman amme hizmeti ile öğrenmeyi pekiştirelim. Krem renkli olur, yumoş şişelerine yapıştırılır. İşte bu:
Mesajın basindada yazdim maksadim inancini yada inancsizligini kınamak degil bu ilk uyeligim degil daha oncedende uyeligim vardi konu sahibinin daha onceki yorumlarindada ateist oldugunu yazdigindan biliyorum kendi tercihi ve simdiye kadar soz konusu bu durumla alakali iyi yada kotu en ufak bir yorumda bulunmadim bulunmamdaSen gecen mesajinda iyi bir insansin dememe ragmen
Keske iyi olabilseydim degilim demistin..
Hakikaten degilmis ..
Cherrynin inancini bilmiyorum 11 yildir uyeyim kimseninkini bilmem .
Ama bi yerde ben inancsizim mi demis
Velev ki demis sanane !!!
Sevgili kankalar,
Çok uzun yazmicam konu yılan hikayesi çünkü. Eleştiri değil sadece avuntu bekliyorum peşin peşin yazayım.
Ben işortağımdan hoşlanıyordum basbayağı da flört ediyorduk her şey de çok güzeldi. Diğer ortağın attığı kazıkla ortaklıktan ayrılmaya karar verdim ve işten ayrıldım. Daha sonra ortalık karıştı, şimdi şirketin iflas olasılığı var. İflas etmezse de benim ayının CEO olma olasılığı var.
Şöyle ki, işten çıktığımın ertesi günü cmtesi buluştuk piknik yaptık köpeğini gezdirdik, çok güzel vakit geçirdik. Yürürken öpücük isterim dedim. O da dedi ki sen iyice açgözlü oldun bugün öpücük isteyen yarın neler ister :) :) Sonra bana dedi ki zayıflicakmış ondan sonra kendini bana getircekmişneyse abuk subuk konuştu işte.
Ertesi gün ben bu ayıya mesaj attım ne zaman buluşcaz artık öpücüğümü isterim yazdım. Bu hayvanoğluhayvan da bana yazmış ki mesajını ofisteki insanlar gördü bir daha bana böyle şeyler yazma buluşma öpücük hiçbir şey yok. O gün bir şeyler olmuş canı burnuna gelmiş hıncını benden aldı öküz. CEO olmadan CEO havalarına girdi g.tü kalktı tabi itin. Sanırsınız Apple Microsoft yönetiyor 20 kişilik şirkete yönetici olucam diye amma havalandı. Şişko g.te de bakın hele amma havalanmış hasbam.
Ben de daha da hiçbir şey yazmadım tabi, taaa ki bugüne kadar
Bugün 4 numaralı ortak( ne bu ayı ne de bana kazık atan p.ç) bana mesaj yazmış şirkete dava açıcam diye. Ben de bu ayıyı zarar görmesin diye uyarmak istedim. O ikisi mahkemede kapışırsa araya sen gidersin kendine dikkat et yazdım Skype'tan. Pişman olup mesajı silmek istedim ama 1 saat geçince olmuyormuş. Bir de baktım beni kontakt listesinden çoktan çıkartmış. Ekstra pişmanım yani.
Ne b.k yerse yesin isterse gebersin umrumda değil şu an. Mesaj yazdığım için de ölesiye pişmanım beni silmiş bir herife yamanmış. gibi oldum. Utançtan ölüyorum.
Mesajın basindada yazdim maksadim inancini yada inancsizligini kınamak degil bu ilk uyeligim degil daha oncedende uyeligim vardi konu sahibinin daha onceki yorumlarindada ateist oldugunu yazdigindan biliyorum kendi tercihi ve simdiye kadar soz konusu bu durumla alakali iyi yada kotu en ufak bir yorumda bulunmadim bulunmamda
Yorumumu inancla bagdastirmayin su sekilde dusunun mesela ben aska inanmiyorum desem sonrada aşık olmak istiyorum desem sacma olur degil mi bende o sekilde dusundum
Yani kisi ister hristiyan olur ister yahudi ister musluman ister inanir ister inanmaz bu beni ilgilendirmez
Belki forumda dini siyasi vs seklinde yirum yasak olmasa farkli bir yorumum olurdu oda saygiyi asmadan
Ama obur turku arkadasim ozetle aşık olmayı istemek icin once aşkın varligini kabul etmem lazim bilmem anlatabilfim mi yoksa maksadim kimsesinin hayatini sorgulamak degil
Konuşma,yazma, karşı cinse yaklaşım biçiminiz çok ilginç.Gecmiş olsun
Bu ne simdi?Yanlis anlamayin lutfen amacim i ancinkzi yada inancsizligini kınamak yada polemik yaratmak degil ama sizin inanc durumunuza bu baslik biraz komik olmus gibi
Bir şey olmamış olduğuna kendini ikna etsenBiri beni öldürsün
Ailemin yarisi Hristiyan, Allah da insallah da derler hic aklima gelmemisti bunu demekDilimizde var olan bir kalıp bu da herkes kullanabilir. Ne diyecek Big Bang teorisi kahretsin mi desin, gölgelerin gücü adına falan mı desin ateist diye. Konuyu saptırmayın bence, gereksiz bir şeye takıldığınızı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?