Mesaj attım allah kahretsin

Ben cherry ya asla avuntu vermem öğüt hiç vermem!çünkü benim bildiğim cherry güçlü bir kadındır,yaptigini yapmıştır çünkü istediği için yapmıştır herkes cherry gibi dimdik bir hatunu bulabilir mi?!kaybeden o turşu bidonu sen diilsin Cherrym! Hadi ama hani plan yapıp projelerini ellerinden kapıp sonra tekmeliycektik düdüklü Tencereleri unuttun mu intikamını

Bu tip insanların bir kismi, bu sekilde once ilgi alakaya alişiyor..
Daha sonra kaçan oluyor..
Verilen degerin farkinda olmuyor..

Bir sure sonra (kisa veya uzun donem olabilir) "vay arkadas ben ne yapmisim"lar başliyor..
Sonra mesaj atmalar etmeler..
Iste ben aslinda............... ile cumleye baslayip, ozur dilerimle son buluyor..

Hic canini sıkma boşver..
Daha iyilerini bulursun insallah.. ♡

Aynen
Yüz verdim diye kendini ne sandıysa artık
Sanki o ayıya kaldım
Aman boşver şekerim. Bir hatundan değer gördü diye saçma sapan hareketlere girmiş şuursuz. Bir de CEO falan olduysa şirketle sorun yaşayanlarla görünmenin problem olacağını düşünmüş olabilir
Salla gitsin yenisi gelsin

O zaman amme hizmeti ile öğrenmeyi pekiştirelim. Krem renkli olur, yumoş şişelerine yapıştırılır. İşte bu:

Aynısı var bende, evet yumoşun hediyesi

Bir de küçük, beyaz bir filim var, o da selpaktan çıkmıştı yıllar önce, çok seviyorum

Fili de başka bir "ayıya" kullanırız artık

Sen gecen mesajinda iyi bir insansin dememe ragmen
Keske iyi olabilseydim degilim demistin..
Hakikaten degilmis ..
Cherrynin inancini bilmiyorum 11 yildir uyeyim kimseninkini bilmem .
Ama bi yerde ben inancsizim mi demis
Velev ki demis sanane !!!
Mesajın basindada yazdim maksadim inancini yada inancsizligini kınamak degil bu ilk uyeligim degil daha oncedende uyeligim vardi konu sahibinin daha onceki yorumlarindada ateist oldugunu yazdigindan biliyorum kendi tercihi ve simdiye kadar soz konusu bu durumla alakali iyi yada kotu en ufak bir yorumda bulunmadim bulunmamda

Yorumumu inancla bagdastirmayin su sekilde dusunun mesela ben aska inanmiyorum desem sonrada aşık olmak istiyorum desem sacma olur degil mi bende o sekilde dusundum

Yani kisi ister hristiyan olur ister yahudi ister musluman ister inanir ister inanmaz bu beni ilgilendirmez

Belki forumda dini siyasi vs seklinde yirum yasak olmasa farkli bir yorumum olurdu oda saygiyi asmadan

Ama obur turku arkadasim ozetle aşık olmayı istemek icin once aşkın varligini kabul etmem lazim bilmem anlatabilfim mi yoksa maksadim kimsesinin hayatini sorgulamak degil

Önce bi sakin olalım seni değerlendirelim derim. Sanırım duygusal bir açlık yada boşluk içerisindesin. Etrafına bu kadar iyi niyetle iyilik yapma çabası bilhassa öküze (tabi senin tabirinle söyledim :) bu yüzden.. gördüğüm başarıldığı bir iş kadınısın kendinin farkına varıp hepinizin canı cehenneme yapsan hem böyle pişmanlıkların olmaz hemde bırak millet çatışırken sana yaranmaya çalışsın.

Gelelim olaya yaşadıkların üst üste geldiği için biri beni öldürsün moduna girdin. Boşver allasen herkes senin bu yaşadıklarını biliyo mu ki ... tabiki hayır... hiç bişey olmamış gibi hisset unut gitsin..

Öküz konusunda da hiç taviz verme bundan sonra. Madem millet gördü öpücük filan yok yazmış. Bundan böyle herkese karşı sen kim köpek çek ona.. zaten zırva bahaneler g.tümü eritince gelcem sana bilmem ne... çok kalkmış onu g.tü erimez :))) sen tersleyince sana gelirse gelir gelmezse kendi bilir. Peşinden gidilecek bir adam değil. Mesajina sahip çıkamayan adam aşka mı sahip çıkıcakmış.

Dilimizde var olan bir kalıp bu da herkes kullanabilir. Ne diyecek Big Bang teorisi kahretsin mi desin, gölgelerin gücü adına falan mı desin ateist diye. Konuyu saptırmayın bence, gereksiz bir şeye takıldığınızı düşünüyorum.

Konuşma,yazma, karşı cinse yaklaşım biçiminiz çok ilginç.Gecmiş olsun

Yaneeee karşı cinse 100 tane oyun hesap kitap yapmadan yaklaşıyorum 'cnm bırak önce o yazsın' falan umrumda değil. Hesapsız kitapsız kadın görünce sadce siz değil erkekler de şoka giriyor korkmayın yani

Bak kanka :)

Ben daha kocamdan öpücük İstemiyorum o kadar Nemrut'um sen düşün hele erkek milletine böyle şeyler hiç gelmez uçar gider benden söylemesi , talibin de varmış ne güzel işte.

Ailemin yarisi Hristiyan, Allah da insallah da derler hic aklima gelmemisti bunu demek Neyin kafasi acaba?

Miss sen çok yaşa okurken sesli güldüm: )) Utanilacak bir durum yok hoşlantının getirdiği durumlar insanoğlu her daim aristokratlar gibi hareket edecek diye bir kaide yok degil mi? Sen ona damardan girip tribe sokmuşsun şimdi çekip gidip kırize sokma vakti : )) İnsaoglu her zaman pişman ölecek zaten ya yaptıklarından ya da yapamadıklarından hiç takılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…