- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Dedigim gibi maksadim alay etmek kinamak falan degil ve simdiye kadar bu yonde tek bi elestri yapmadim degim olarak kullandigini biliyorum ama ben genel itibariyle degimleri kullandigim zaman secip kullanirim
Ve ben yorumumu yaparken kesinlikle sinle alakali yapmadim insanin inanmadigi birsey uzerinden konusuyla baglanti kurmasi bana tuhaf geldi
Dileyenler kib leyebilir ben hala hakaret etmedigim dusuncesinin arkasindayim
Amacimiz zaten buydu Cherry :)))Kendi kaybetti kıvamına burdaki mesajlardan sonra geldimsağ olun varolun hepiniz[/Q
Konu 11 kisiye cuma mubarekelesmesine gelecek mi onu bekliyorum
Cekirdegimi de aldim geldim
Neden böyleyiz ki gerçekten merak ediyorum:)))Konu 11 kisiye cuma mubarekelesmesine gelecek mi onu bekliyorum
Cekirdegimi de aldim geldim
Bak kanka, yapma kasinma Mune u zorla buraya cagirma basimizi derde sokma
Ben olsam kimseyi beklemeden kendi ipimi çekerdim heraldeBiri beni öldürsün
Hatun taşYaneeee karşı cinse 100 tane oyun hesap kitap yapmadan yaklaşıyorum 'cnm bırak önce o yazsın' falan umrumda değil. Hesapsız kitapsız kadın görünce sadce siz değil erkekler de şoka giriyor korkmayın yani
Öpücük isterim nedir yaabiraksaydin da o öpücük isterim deseydi keşke kaçan kovalanıyor erkeklere fazla yüz vermemek lazim
Neden böyleyiz ki gerçekten merak ediyorum:)))
Yuz verdik ayiya geldi m.çtı haliyaAynen
Yüz verdim diye kendini ne sandıysa artık
Sanki o ayıya kaldım
Biraz olgun ciddi olsaniz konu nerden nereye gelmis.konu sahibi evet 16 17 yasindaki kiz cocugu gibi davranmissiniz biraz daha akilli olgun olabilirsiniz kendiniz icin.bekar olmaniza ragmen evlilere bile akilli usturuplu tsvsiyeleriniz olurdu kendinizi niye es gectiniz
Defolsun yahu sanki ona kaldım
Başka bir talibim var yakışıklı uzun boylu ortopedist bu ayıya inat onunla buluşcam her yere resim koyucam
Zannetmiyorum , öyle fitne fesat tipler yoktu ofiste bir de zaten bilen de yoktu kimseye söylemedik konuşmasınlar diye
Diğer talibim herife mesaj attım o da hemen nasılsın iyi misin yazmış sağ olsunhem de bunun gibi dobiş değil yakışıklı
gerçekten mi ?
Nasıl başlattın konuyu da, numarasını aldın??Sirf merak ettim ondan!Eveeeeeeeeet
Dizim uzun zamandır kötü
Dizim sebebiyle tanıştık muayene olmaya gittiydim
tamam şimdi anladım...Eveeeeeeeeet
Dizim uzun zamandır kötü
Dizim sebebiyle tanıştık muayene olmaya gittiydim
Sen banlanacak bisey yapmadin ki birini banlarlarsa o ben olurum icini ferah tutO Olakimefta istedigini yazmakta serbestsin canin sag olsun da Mune Kazeni ayni anda taglemeyeydin iyiydi beKonuya girer girmez beni banlayacaklar peh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?