- 7 Haziran 2017
- 2.837
- 3.162
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Yok gelmedi daha ne zaman gelir hiç bilmiyorumbaklavacheesecake geldi mi oda arkadaşın, yüzyüze konuşabildin mi?
Yok gelmedi daha ne zaman gelir hiç bilmiyorumçok da fifi
Ve Hatta bana demişti ki mesajları sakla altı çizilecek çok şey söylemiş dedi. Bu ne demek acabaannenin söylediklerine katılıyorum, uygula derim.
Ve Hatta bana demişti ki mesajları sakla altı çizilecek çok şey söylemiş dedi. Bu ne demek acaba
Allahtan yatay geçiş için puanım uygun. Sadece sandalye çekmem gerek ama onu bile çekmeyip kaldırıyorum. O değil de babam da haber bekliyor şimdi olanı söylesem iki saate Kıbrıs’ta biterkıza uyum sağlamaya uğraşma, normaline dön. önce tv.yi odana al, yemen içmen gerekince de git hazırla ye. o nasıl ki lavaboyu w.c.yi kullanmaya senin odana gelecekse, sen de mutfağı kullanmaya mutfağa gideceksin. adı üstünde ortak alanlar. duruma göre ister odanda yersin ister mutfakta yersin. çocuk musun yemek yerken tepişiyor musun da dikkati dağılıyor. yurt odası orası özel oda değil. kızı fazla önemseme, üni. yıllarını böyle heba etme geriye dönüp bakınca üzülürsün.
annen adaletsizliğin farkında ve durum çirkinleşirse diye sakla diyor olabilir.
Allahtan yatay geçiş için puanım uygun. Sadece sandalye çekmem gerek ama onu bile çekmeyip kaldırıyorum. O değil de babam da haber bekliyor şimdi olanı söylesem iki saate Kıbrıs’ta biter
Allahtan yatay geçiş için puanım uygun. Sadece sandalye çekmem gerek ama onu bile çekmeyip kaldırıyorum. O değil de babam da haber bekliyor şimdi olanı söylesem iki saate Kıbrıs’ta biter
Cevap vermedim ya. Çünkü sinirden yanlış bir şey yazarım haklı olabilecekken haksız duruma düşerim.Şuan son durum en son sana attığı mesaj mi yoksa tekrar sen onaattin mi ben kaçırdım oraları güncelleme yapsana
Bu arada sakın kendini ezdirme
Cevap vermedim ya. Çünkü sinirden yanlış bir şey yazarım haklı olabilecekken haksız duruma düşerim.
Annenizin dediğini yapın bence herkes ederi kadar bu hayatta ...Ha annem ayrıca dedi ki madem o seninle iletişimi kesti sen de aynını yap
canım suyunu al banyodan git salonda yıkan ders çalışıyorum de, tuvaletini de biraz tut ders çalışmam bitince yaparsın de.
“Myhappyending öncelikle teşekkür ederim önerin için. Ancak benim için bu uygun değil. Çünkü zaten artık yerleştik ve düzenimizi kurduk tekrar bir defa yarım dönem için burda düzen değiştirmeye gerek yok. Televizyonu sorun ediyosan senin odana koyabiliriz benim için sorun değil. Yemek konusunda da zaten tek istediğim ben ders yaparken odanda yemen bunu daha öncede konuşmuştuk yemek yapmanda sıkıntı yok sadece odanda yemeni rica ediyorum.”
??
@Visenyaa
Hayır sadece kız ortak alandan faydalanmama izin vermiyor eee bu da bana dokunuyor yaniSenin odanın fiziki şartlarında bir problem mi var? Televizyonu taşırsın yemeğini yapar odanda yersin salon daha mı rahat merak ettim :) bi de ne güzel odanın olması ya istediğini yaparsın özgürsün ben algılayamadım açıkçası :)
Salon onun ama mutfak ortak anladığım kadarıyla , canım o bu şekilde mesaj attı diye geri adım atmamalısın bence de , eğer işin içinden çıkamaz ve yine odada sen kalmaya devam edersen, kendini hiç kasmadan ortak olan her şeyden istediğin gibi yararlanmaya devam et eğer sıkıntı çıkarsa ben sana söylemiştim dersinHayır sadece kız ortak alandan faydalanmama izin vermiyor eee bu da bana dokunuyor yani
Aslında salon da ortak sayılır. Yüzünü görmek istemiyorum kızın allahtan daha gelmediSalon onun ama mutfak ortak anladığım kadarıyla , canım o bu şekilde mesaj attı diye geri adım atmamalısın bence de , eğer işin içinden çıkamaz ve yine odada sen kalmaya devam edersen, kendini hiç kasmadan ortak olan her şeyden istediğin gibi yararlanmaya devam et eğer sıkıntı çıkarsa ben sana söylemiştim dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?