Mesaj mı, yüz yüze mi ?( Güncelleme 7. sayfada)

Ve Hatta bana demişti ki mesajları sakla altı çizilecek çok şey söylemiş dedi. Bu ne demek acaba

kıza uyum sağlamaya uğraşma, normaline dön. önce tv.yi odana al, yemen içmen gerekince de git hazırla ye. o nasıl ki lavaboyu w.c.yi kullanmaya senin odana gelecekse, sen de mutfağı kullanmaya mutfağa gideceksin. adı üstünde ortak alanlar. duruma göre ister odanda yersin ister mutfakta yersin. çocuk musun yemek yerken tepişiyor musun da dikkati dağılıyor. yurt odası orası özel oda değil. kızı fazla önemseme, üni. yıllarını böyle heba etme geriye dönüp bakınca üzülürsün.
annen adaletsizliğin farkında ve durum çirkinleşirse diye sakla diyor olabilir.

Allahtan yatay geçiş için puanım uygun. Sadece sandalye çekmem gerek ama onu bile çekmeyip kaldırıyorum. O değil de babam da haber bekliyor şimdi olanı söylesem iki saate Kıbrıs’ta biter

Allahtan yatay geçiş için puanım uygun. Sadece sandalye çekmem gerek ama onu bile çekmeyip kaldırıyorum. O değil de babam da haber bekliyor şimdi olanı söylesem iki saate Kıbrıs’ta biter

yatay geçiş yapmaya çalış, kendini de ezdirme, eğitim hayatını kendine zehir ettirme. haklarınız eşit ama diğeriniz daha baskın ve seni eziyor.
ben ailen olsam çocuğumun maruz kaldığı bu olayı bilmek isterim. demem o ki, baban durumu bilsin.

Şuan son durum en son sana attığı mesaj mi yoksa tekrar sen onaattin mi ben kaçırdım oraları güncelleme yapsana

Bu arada sakın kendini ezdirme

Tamam işte tv yi al odana. Akşam yemeğini de tepsiyle götür odanda ye o ders çalışırken. Kahvaltını da hazırla ye rahatsız olursa da olsun. Kusura bakma vaktim kısıtlı kahvaltılık taşıyamam odaya de. Ses yapmamak için ekstra çaba harcama. Rahat ol inadına hareket etmediğin müddetçe normal seslere katlanmak zorunda. Çok rahatsızsa kendi odadan çıkmak için uğraşsın yada gelsin yanında yatsın, sen uyumlusun nasılsa. Çok arıza çıkarırsa canım suyunu al banyodan git salonda yıkan ders çalışıyorum de, tuvaletini de biraz tut ders çalışmam bitince yaparsın de.

Kız senin sessiz sakin bir tip olduğunu, karşı gelmekte zorlanacağını biliyor bence çözmüş seni. Bak yavrucum böyle gidersen tek göz odaya tıkılı yaşarsın. Diyeceğin şey "Canım bu da bana uygun değil sonuç olarak bu alanı ikimiz de kullanıyoruz, ikimiz de aynı parayı ödüyoruz. İzole bir ortamda yaşamak istiyorsan tek kişilik odaya çıkacak ya da ayrı ev tutacaksın. Ders çalışman benim yaşam alanımı gasp edebilmen anlamına gelmiyor, kusura bakma."

Senin odanın fiziki şartlarında bir problem mi var? Televizyonu taşırsın yemeğini yapar odanda yersin salon daha mı rahat merak ettim :) bi de ne güzel odanın olması ya istediğini yaparsın özgürsün ben algılayamadım açıkçası :)

Hayır sadece kız ortak alandan faydalanmama izin vermiyor eee bu da bana dokunuyor yani

Hayır sadece kız ortak alandan faydalanmama izin vermiyor eee bu da bana dokunuyor yani
Salon onun ama mutfak ortak anladığım kadarıyla , canım o bu şekilde mesaj attı diye geri adım atmamalısın bence de , eğer işin içinden çıkamaz ve yine odada sen kalmaya devam edersen, kendini hiç kasmadan ortak olan her şeyden istediğin gibi yararlanmaya devam et eğer sıkıntı çıkarsa ben sana söylemiştim dersin

Aslında salon da ortak sayılır. Yüzünü görmek istemiyorum kızın allahtan daha gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…