Mesaj mı, yüz yüze mi ?( Güncelleme 7. sayfada)

Aslında salon da ortak sayılır. Yüzünü görmek istemiyorum kızın allahtan daha gelmedi
Tekrar mesaj attın mı? Biraz daha rahatsız olduğunu belli edecek bi mesaj atabilirsin, ben böyle olacağını bilseydim salonda kalmana razı olmazdım kendi evimde rahat edemiyorum seni de huzursuz etmek istemiyorum bi şekilde çözmeliyiz bu durumu dönem başında deyip topu ona at :)

Ablacım yeni gördüm etiketini, gecikme için özür dilerim, başlık mı değişecek? Değişecekse ne yazacağız ?

Peki şimdi bu salak kız yatmak için senin yattığın odaya mı gelip yatıyor ? Yoksa salonda mı yatıyor ?

Bence kabul et. Tvyi odana al. Yemek yiceğinde de hazırla odanda ye. Sabahları da hiçbir şey diyemez. Kendi yatmasaydı madem ayak altında.

Salonda yatacak geldiği zaman.

Salonda yatacak geldiği zaman.
İyi o zaman bu dönem idare et. Dediği gibi yap. Ama seneye için başka yere geç apartta. Zaten apartla anlaşman bitiyordur herhalde. Sezonluk senetle anlaşılıyor benim bildiğim. Ya tek kişilik odaya geç ya da başka aparta. Olabilir mi öyle ?

İstanbul’a döneceğim ben yatay geçişle. Öyle evet. Açıkçası ona istediğini vermek zorunda olmak çok sinir ya

Bende şey olayı var. Birisini ilk gördüğümde kötü hissedersem veya ısınamazsam 80% sonradan kötü bir şey yaşanıyor kendisiyle.
Bu kızda da aynısı olmuştu...

Ay canım burda ben sinirden kudurdum. Yerinde olsam. Geçer salona keyfime bakardım. Eğer yok yapmam dersende. Yemeği oda da yemek zorunda değilsin neticede mutfak var. Tv yi al yemeğini mutfakta yiyeceğini söyle sorun çıkarırsa da takma sana odaya geçmeni tavsiye ettim ama sen istemedin kusura bakma odada yemek yiyemem demek zorundasın. En güzel günlerini dert tasa içerisinde geçiriyorsun. Ezdirme kendiniiiiiiii.

Yaşadığın sorunları bende yaşadım zamanında oda arkadaslariyla,apart arkadaşlarıyla sorun insan gerçekten çok huzursuz oluyor.
Bu yüzden tek başıma kalıyorum evde ev arkadaşı dahi istemiyorum dert yok tasa yok mis milletin ağzını cekicegime 5 kuruş fazla veriyorum rahat ediyorum.
Tavsiyem yarim donem sabret,kizi yoksay ve seneye tek kal.

Bir şey değil babam da demişti ki kızım Allah korusun bir şey olur kimse duyamaz diye tek odada kalmama izin vermemişti. Kaldı ki sokak ortasında bayılınca o kadar haksız olmadıklarını anladım. E bir de burası Kıbrıs olunca ev zor.

Ama böyle dövünmekle olmaz ki. Bak hatunlar sana hakkın olanı al demişler, sen naparsa yapsın yaa demişsin. Yapma! İzin verme. Hayır benim bildiğim yemek yapmak daha gürültülü daha çok vakit isteyen bir iş yapmana izin veriyor da yemen neden rahatsız ediyor?
O okul bittiğinde yaşına 1-2 daha eklendiğinde çok pişman olacaksın biliyor musun? Bana bunun yapılmasına nasıl izin verdim diye. Kendimi nasıl ezdirdim diye. O yüzden muhtemelen küçüğümsün izin verme canım :) salona geçmek konusunda kararlıysan geç, değilsen eğer tvyi al odana yemeğide paşalar gibi salonda ye. Kusura bakmasın hanfendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…