Mesaj mı, yüz yüze mi ?( Güncelleme 7. sayfada)

sorun etme gibi bir lüksü yok. Alta vermeyin kendinizi. O bencil siz tam tersi uzlasmacisiniz. Eger sorun edecekse odayi degistirmeyi kabul etmeli. Etmiyorsa sorun etme hakki yok. Siz ona.çözüm onerisi sundunuz o reddetti. Simdi oturup kendi düşünsün. Siz istediğiniz gibi yasayin hic takmayin.
rahatsiz olmasin diye ihtiyaçlarınızı gormemek size haksızlık olur. Bırakın biraz da o düşünsün ya.

Allah aşkına, böyle saçma sapan insanlardan neden bu kadar çekiniyorsunuz?

Ya hiç umursamayın, taşının salona. Ya da odanızda kalın ama onun rahatını vs düşünmeyin.

“Tv’yi verdi ama nasıl kahvaltı yapacağım” diyorsunuz. Size ne onun keyfinden? Madem illa salonda kalayım diyor, istediğiniz gibi girin çıkın. Rahatsız oluyorsa kendi bulsun çaresini.

Ben olsam inadına ses yaparım. Siz normal kahvaltıyı nasıl yapacağınızı düşünüyorsunuz. O kadar keyfine düşkün olan gidip yalnız yaşasın.

“Yarım dönem için taşınmaya değmezmiş” daha dönem/yıl kavramını bilmiyor zekasız. Bir de borusunu öttürmeye çalışıyor. Sanki Ardahan’dan Edirne’ye taşınıyor. Alt tarafı iki eşya değiştirilecek 20-30 metre alan içinde.

Sinirden ben kudurdum burada yaa

Şöylesi de bana denk gelmez ya
yerinde olsam salona ayaklarımı uzatır yemeğimi yer bangır bangır tv sesi acarım.

arkadasım sen böyle sus pus oldukca hakkın daha cooook yenir.
hak verilmezse alınır.
kimse kusura bakmasın oh pasamıs keyfine bakacak koca salonda sen odanda hapis hayatı yasayacaksın yok öyle bir dünya

bu kız yabancı mı;?

Arkadaşlar kız geldi. Bana aynen şunu sordu: “Ben yatağımı böyle bırakmamıştım myhappyending,odaya biri mi geldi?”
Yahu hem terbiyesiz hem de iftiracı bir insan ya
Demek ki dervişin fikri neyse zikri de odur, biz bi sorun yaşayıp türkiyeye gitsem demek ki eşyalarıma zarar verecek.

Bak baklavacheesecake konuyu biraz okudum açıkçası şunu yapsaydın bunu yapsaydın demeyeceğim olan olmuş, ben de Üniversite okuyorum yurtta kalıyorum, şuan senin yerinde olsam tv yi odama alırım ve ne zaman istersem o zaman kalkar istediğim yemeği yapar mutfakta yerim. Ağzını açarsa da “canım yalnız ben seni ancak 1 dönem idare edebildim bu dönem için sana öneri sunmuştum kabul etmedin bu yüzden mutfakta yememe lütfen karışma” derdim. Ve nokta kadar geri adım atmazdım. Kendini ezdirme artık ayrıca şunu da söyliyim bence yurtta kalan birinin o kadar ay ben ses varken şunu yapamam bunu yapamam deme lüksü yok maalesef. Ee napacağız birisi ders çalışırken veya uyurken put gibi nefes almadan duracağız mı? Biraz sesli ortamda da çalışmaya yaşamaya alışması lazım bunu öğret ona

Ve 1 kere bile odanda yeme, mutfak ortak alan öyle bişey isteme lüksü yok senden. Anladığım kadarıyla tuvalet de senin odanda, eğer öyleyse sen de “ben ders çalışırken lütfen tuvalete girme”falan de bence o zaman anlar

B Began çirkefe taş atma üstüne sıçrar

Hala da içeride konuşup duruyorlar ben burayı böyle bırakmamıştım
Annem diyor ki muhattap olma
Anladigim kadariyla cok hassasin. Uzerine dusmeyen seyleri umursama. Yataginin oyle olmamasi onun sorunu. Sana sorarsa bilmiyorum dersin umursamadan. Ve uzak dur biraz mesafeli ol. Sorunlu bir tip anladigim kadariyla.

Anladigim kadariyla cok hassasin. Uzerine dusmeyen seyleri umursama. Yataginin oyle olmamasi onun sorunu. Sana sorarsa bilmiyorum dersin umursamadan. Ve uzak dur biraz mesafeli ol. Sorunlu bir tip anladigim kadariyla.
Erkek arkadaşım da çok kızgın hakkımı savunmuyorum diye. Ama o kadar çirkef ki...

B Began çirkefe taş atma üstüne sıçrar
çirkefse sen de çirkef olacaksın.
alttan aldıkça, ay ne iyi niyetli kız demezler.
saf, enayi, ezik derler.

iş hayatında da, evlilikte de çok ezilirsin, mutsuz olursun.

yaşın çok genç. bu yönünü değiştirmek için çabala.

hırsız iması yaptığında, güvenmediğin insanla aynı ortamda yaşama o zaman, çık git diyebilirdin mesela.

orası onun mekanı değil.
tamamı ortak alan ve istediğin gibi kullanabilirsin.
memnun olmayan gitsin.

Oraya aynı parayı ödüyorsunuz, onun istediklerine göre hareket etmek neden? Bence durumu güzelce konuşup anlatın "Ben senin rahatsız olmaman için elimden geleni yapıyorum ama aynı davranışı senden göremiyorum." gibisinden. Sustukça ezilirsiniz. Siz bir açılın bakın sonrası nasıl geliyor :)

bu ne biçim iş ya. yok kahvaltın sorun oluyor, yemek yemen sorun oluyor, wc'ye gitmen falan da sorun oluyordur kesin. nasıl iş bu arkadaş, böyle olmaz ki. biz de yurtta kaldık, kıç kadar odaya 4 kişi tıkıldık, elden geldiğince karşı tarafı düşündük ama seninki kadar yıpranmamışızdır.

Erkek arkadaşım da çok kızgın hakkımı savunmuyorum diye. Ama o kadar çirkef ki...
Bu da senin sinavin. Benim de buna benzer bir sinavim var. Seni cok iyi anliyorum. Kendi ic dunyalarinda ichuzuru bulamayan problemli tipler baskalarinin huzurunu bozarak huzurlu oluyorlar sanirim. Ben de birine iyilik yaptim maraz dogdu. Laboratuvara sigmiyorum bir iki parca cihazimi senin lab. ina koyabilir miyim dedi. Tabi ki dedim. Labimin dortte ucunu isgal etti. Simdi de cikmiyor. Arsiz mi arsiz. Bazilari sadece sinir bozmak icin dunyada var sanirim. Kendi kendime bu da biyolojik cesitlilik diye dusun bosver diyorum ama bir yere kadar. Kolay gelsin. Tek bildigim taviz vermemek gerektigi boylelerine. Ya da odani degistir yapabilirsen. Yurtta isen yurt muduruyle konusup oda degistiremez misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…