- 14 Mayıs 2014
- 515
- 629
- 303
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Yarın sabah görevlilerle konuşacağım çünkü tv duvara bağlı. Muhtemelen taşınamaz.Televizyonu odana aldın mı?? Senin de bir yerden başlayıp hakkını araman lazım artık..
Hala da içeride konuşup duruyorlar ben burayı böyle bırakmamıştım
Annem diyor ki muhattap olma
Bir de size bir olay anlatacağım belki beni yargılarsınız ve kızın tüm bu yaptıklarını normal karşılarsınız olabilir kesinlikle alınmam.
Bir gün beraber taksiye binmiştik daha iyi olduğumuz gümlerde. Neyse işte 20 tl ödeyecektik bana 10 tl verdi yarı yarıya bölüşecektik ben de on verecektim. İşte sonra ben de dalmışım sonra bu para niye elimde ya diye düşünüp onu cüzdanıma koydum. Yurdun önüne gelince aklıma geldi hemen çıkartıp şoföre verdim ve kızdan özür diledim ve daldığımı söyledim güldük geçtik tabii. Sonrasında bana karşı hiçbir güvensizlik durumunu sezmedim hatta kız beş gün ailesine gitti geldi hiç böyle bir şey sormadı.
Evet belki de kız haklıdır ama önceden lafını yapmayıp şimdi yapması hata. Ayrıca da size yemin ederim bilmeden oldu
Evet belki de kız haklıdır ama önceden lafını yapmayıp şimdi yapması hata. Ayrıca da size yemin ederim bilmeden oldu
bence de.Üzgünüm ama normal olmadığınızı düşünüyorum
Tvnin taşınamayacağını söyledim. Hmm anladım diyip gitti. Ya katil olacağım az kaldı. Annemle konuşunca şunu dedim “anne kızın babası beni tanıyordu öyle birisi olmadığımı bilir” annem tabi dedi ki e kızım A bey biliyordur da kadın rahat bırakmıyordur. Ben sezmiştim böyle olacağını.Güzelim sakin ol. Al karşına konuş. Ne gürültüsü oluyormuş ben arkadaş bile getirmiyorum senin gibi. Üstelik odaya tıkıldım senin isteğin yüzünden. Odaya sen geç rahat rahat çalış işte diyeceksin. Cesaretli ol sonunda ölüm yok
Az önce temizlikçiler geldi. Aslında dün gelmişler ama bencil hanım bugüne istemiş. Banyoya girdim benim sabunluğum üstte duruyordu kendininkini yukarı koyup benimkini aşağı almışİdare ile konuş, onlar müdahale etsinler. Sen salona geç o odaya geçsin. Çünkü anladığım kadarıyla seni her türlü sindirmiş ve yine onun dediği oluyor. Bence artık dur demen lazım. Yani o 'hayır ben odaya geçmiyorum' diyor ve sen buna razı olmak zorunda mısın?? Eşit haklarla orada kalıyorsunuz, bir dönem o salonda kaldıysa bir dönem sen kalırsın. İdareye bu şekilde söyle bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?