Ben de şüphe olayı biraz var ama şaşırdım sormadigim bi konuda sanki biriyle konusmusta öyle mesaj atmış gibi geldi. Olayın bu tarafina takildimSana atmıştır ya ne bilim.
Bende böyle herşeyden killanan biriyim
Hep özgüvensizlikten bunlarKadınlardaki bu aldatılma paniğini asla anlayamıyorum sanırım.
eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsunSelam kızlar. Eşim gece 1 20 gibi işten dönüyor eve normalde. Dün ben beklerken instgramda dolanıyordum. Saat 1.30 da eşimden watsapp mesaj geldi " sabret geliyorum sevgilim , nedir bu kedilerden cektigimiz". Mesajı görünce şaşırdım çünkü ne yapıyorsun geç kaldın gibi şeyler söylememiştim. Hemen aradım , ne bu mesaj ben sana ne yaptın diye mi sordum , kime attın flan diye kızdım bya. Kapının önüne koyarım seni falnli konuştum. Ne alakası var sana yazdım dedi. Eve geldi kızdım, ben sana sordum mu , sanki biri sormuşta ne yapiyorsun geç kaldın diye ondan yazmış gibisin dedim. O da asla aldatmam, senin için değil kendim için yapmam bunu dedi. Bana guvenmedigine inanamiyorum dedi sinirlendi. Bende sinirlendim inanıyorum demedim. Bu arada yildinumumuz isin supriz biseyler ayarliyor gizli mesajlaşıyor flan , ben de gizli gizli biseyelr karistoriyorsun ne bileyim benimle ilgili oldugunu dedim sinirden .Kedi meseleside , kızımı kedi tirmalamisti kuduz asisi olmuştu, onunda dükkanına kedi girmiş çıkmamış ondan nedir bu kedilerden çektiğimiz yazmış. Gece o sinirden uyumadı sabaha kadar, ben uyudum. Bilemedim haksızlık mı yaptım, siz olsaydınız ne düşünürsünüz?
Hissediyorsun ve çıkıyor biliyor musun ama bunlarınki aşırıKadınlardaki bu aldatılma paniğini asla anlayamıyorum sanırım.
Görünen köy uzakta değildir bazen. His dedikleri bu aslında. Görüp konduramamak. Ama burdaki olay tamamen çılgınlık. Dert aramış durduk yerde kendine.Hissediyorsun ve çıkıyor biliyor musun ama bunlarınki aşırı
Ben o kadın hisseder olayına da çok inanmıyorum. Kadınların hisleri sadece aldatılınca mı ortaya çıkıyor? Hisleri kuvvetli olsa beş para etmez adamların peşinde telef olmazlar.Hissediyorsun ve çıkıyor biliyor musun ama bunlarınki aşırı
Evet bu hanim oyle ama geçmişini bilmiyoruz belliki bir korkusu varGörünen köy uzakta değildir bazen. His dedikleri bu aslında. Görüp konduramamak. Ama burdaki olay tamamen çılgınlık. Dert aramış durduk yerde kendine.
O giristeki cumlemene okadar katılıyorum ki ama iste bazen insanlar farklı davranıyor.Ben o kadın hisseder olayına da çok inanmıyorum. Kadınların hisleri sadece aldatılınca mı ortaya çıkıyor? Hisleri kuvvetli olsa beş para etmez adamların peşinde telef olmazlar.
Ama anlatmak istediğim o da değil. Hiç birimizin aldatılmama garantisi yok. Ama benim bakış açıma göre aldatmak isteyen insan (kadın/erkek) aldatır. Bunu böyle kavgayla, dövüşle, sorun yaratmakla, her hareketten şüphe duymakla engelleyemezsin. Aldatırsa bakarsın çaresine, koyarsın totişe tekmeyi. Nedir yani bu kadar korku, bu kadar panik.
Ozguven ile alakası yok. Aldatırsa ben kaybetmem kendisi kaybeder. Anında kapı önüne olur . Ben arkamdan gizli iş cevirilmesine ,enayi yerine koyulmayi istemiyorum. Bu kim olursa olsun tavrım budur , birsey varsa yüzüme karşı söyle. Arkamdan iş çevirme. Yoksa ben kendime çocuğuma bakamayacak kadın değilim.Hep özgüvensizlikten bunlar
Ee tamam şüphelendiğiniz kişiyle aynı evde olmaya ne demeli ne kadar iğrenç bir durum bu evliliğin 5 tane temel sarsılmaz değeri var onlara bir bakın sonra evliliğe devam edin.Ozguven ile alakası yok. Aldatırsa ben kaybetmem kendisi kaybeder. Anında kapı önüne olur . Ben arkamdan gizli iş cevirilmesine ,enayi yerine koyulmayi istemiyorum. Bu kim olursa olsun tavrım budur , birsey varsa yüzüme karşı söyle. Arkamdan iş çevirme. Yoksa ben kendime çocuğuma bakamayacak kadın değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?