Mesajjjj

womnamd

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2023
150
120
33
33
Selam kızlar. Eşim gece 1 20 gibi işten dönüyor eve normalde. Dün ben beklerken instgramda dolanıyordum. Saat 1.30 da eşimden watsapp mesaj geldi " sabret geliyorum sevgilim , nedir bu kedilerden cektigimiz". Mesajı görünce şaşırdım çünkü ne yapıyorsun geç kaldın gibi şeyler söylememiştim. Hemen aradım , ne bu mesaj ben sana ne yaptın diye mi sordum , kime attın flan diye kızdım bya. Kapının önüne koyarım seni falnli konuştum. Ne alakası var sana yazdım dedi. Eve geldi kızdım, ben sana sordum mu , sanki biri sormuşta ne yapiyorsun geç kaldın diye ondan yazmış gibisin dedim. O da asla aldatmam, senin için değil kendim için yapmam bunu dedi. Bana guvenmedigine inanamiyorum dedi sinirlendi. Bende sinirlendim inanıyorum demedim. Bu arada yildinumumuz isin supriz biseyler ayarliyor gizli mesajlaşıyor flan , ben de gizli gizli biseyelr karistoriyorsun ne bileyim benimle ilgili oldugunu dedim sinirden .Kedi meseleside , kızımı kedi tirmalamisti kuduz asisi olmuştu, onunda dükkanına kedi girmiş çıkmamış ondan nedir bu kedilerden çektiğimiz yazmış. Gece o sinirden uyumadı sabaha kadar, ben uyudum. Bilemedim haksızlık mı yaptım, siz olsaydınız ne düşünürsünüz?
 
Bence haksızlık etmis olabilirsiniz
Ama yanlış anlaşılmalar olabilir takılmayın
Tepki göstermenizde bi yerde iyi olmuştur
 
Sana atmıştır ya ne bilim.
Bende böyle herşeyden killanan biriyim
 
Kedilerden cektigimizz demiş farkindaysaniz. Siz yani, daha once de kiziniz sebebiyle kedilerden cekmissiniz. Baska kadin bulup bi de kedilerle dertli olma konsuunda ortak noktası olan bi kadin bulduysa tesadufun krali olur. Abartmayin isterseniz. Cok yorucu bi tavur bu bence
 
Normal geliş saatinden birkaç saat önce o mesajı atmış olsa, eyvallah başkasına mı gidiyordu acaba falan diye düşünebilirsin, ama adam eve geleceği saat sana mesaj atmış, ne var bunu böyle büyütecek?
 
Sana atmıştır ya ne bilim.
Bende böyle herşeyden killanan biriyim
Ben de şüphe olayı biraz var ama şaşırdım sormadigim bi konuda sanki biriyle konusmusta öyle mesaj atmış gibi geldi. Olayın bu tarafina takildim
 
Benim esiminde bu konularda değil ama para konusunda çok vukuati var. Habersiz krediler, borçlar, kartlar, adıma çekilmiş haberim olmayan krediler gibi. Şimdi elinde telefonda bank uygulamasında görsem killanirim hemen. İçim içimi yer Kuskularimda hep cikar bı sure gozlemleyin bakalım napicak.
 
eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun adam aldatır böyle üstüne gitme gönlünü al mesajında bişey yok siz çok kuruyorsunuz bence
 
Ya bazen kafamız karisikken, yorgunken saçma mesajlar atabiliriz . Hemen paniğe gerek yok
 
Hissediyorsun ve çıkıyor biliyor musun ama bunlarınki aşırı
Ben o kadın hisseder olayına da çok inanmıyorum. Kadınların hisleri sadece aldatılınca mı ortaya çıkıyor? Hisleri kuvvetli olsa beş para etmez adamların peşinde telef olmazlar.

Ama anlatmak istediğim o da değil. Hiç birimizin aldatılmama garantisi yok. Ama benim bakış açıma göre aldatmak isteyen insan (kadın/erkek) aldatır. Bunu böyle kavgayla, dövüşle, sorun yaratmakla, her hareketten şüphe duymakla engelleyemezsin. Aldatırsa bakarsın çaresine, koyarsın totişe tekmeyi. Nedir yani bu kadar korku, bu kadar panik.
 
Görünen köy uzakta değildir bazen. His dedikleri bu aslında. Görüp konduramamak. Ama burdaki olay tamamen çılgınlık. Dert aramış durduk yerde kendine.
Evet bu hanim oyle ama geçmişini bilmiyoruz belliki bir korkusu var
O giristeki cumlemene okadar katılıyorum ki ama iste bazen insanlar farklı davranıyor.
Tabiki yok şuan adam diyecek bu bana zaten güvenmiyor yapsam da fark etmez.

Ama ben aldatilmsitim bekarken okadar sadık okadar seviyordum isimde günümde onu prens gibi hissettirmekten başka bisi yapmadım. ondan sonra ki gelene 2.aydan itibaren hepnonla kıyasladim oda böyle yapmıştı şu bu cunki çok laf cambaziyfi. Yazan var ama senden başkasına yazmıyorum vs diyordu bu nedemekti yani amaç neydi. Sen bana değer verdiğin için veriyorum. He ben genelde hep değer verene veririm diyordu. Baktım akil sağlığımı yitircem ayrildim.

Yormamak okadar önemli ki ondan sonra kimseye öyle birsey yapmadım. Öyleleri hayatıma almadim
 
Hep özgüvensizlikten bunlar
Ozguven ile alakası yok. Aldatırsa ben kaybetmem kendisi kaybeder. Anında kapı önüne olur . Ben arkamdan gizli iş cevirilmesine ,enayi yerine koyulmayi istemiyorum. Bu kim olursa olsun tavrım budur , birsey varsa yüzüme karşı söyle. Arkamdan iş çevirme. Yoksa ben kendime çocuğuma bakamayacak kadın değilim.
 
Ee tamam şüphelendiğiniz kişiyle aynı evde olmaya ne demeli ne kadar iğrenç bir durum bu evliliğin 5 tane temel sarsılmaz değeri var onlara bir bakın sonra evliliğe devam edin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…