Selam arkadaşlar sizinle birsey paylaşmak istiyorum. 8 yıldır evliyim ve eşim her fırsatta beni beğendiğini, hatta dışarı çıkarsak dahi yanına yakışmam lazım ona göre giyineyim diyen , beni her fırsatta oven sevdiğini de çokça belli eden bir insan. Bu zamana kadar başka bir kadına baktığını da görmemişimdir fakat dışarıda sohbeti iyidir kaynasir hemen ahbap olur . İş yerinde kız erkek farketmez böyledir. Bunları beni anlayın diye yazdım. Problem şu , telefonuna baktım ve iş yerinden bir kızla iş ile ilgili yazışmalarını okudum. Kız çok sade net ve emojsiiz konuşmuş. Ama eşim kız gülecek birsey söylemese bile
bu ifadeyi çokça kullanmış . Kızın söylediği bir şeye " hayır canım benim öyle olur mu " demiş ve takıldığım kısım şu , işle ilgili bir problem olmuş sanırım kız buna " üzüldüm " demiş. Benim ki de " üzülme ya
o arkadaşları da ben üzerim " yazmış , kız hiç cevap vermemiş. Zaten aramız limoniydi , denize gittik ve bi kaç kıza baktığını yakalamıştım. İnkar edip kavga çıkardı. Üzerine bunu görünce çok üzüldüm. Anlatacak kimse de yok . Belki bugün anneme anlatırım ama anlattığımda durmam evde giderim. Bundan haberim olduğunu söyledim ve birbirimize girdik , açıklama gereği bile duymadı ,kardeşi gibiymiş bıkmışmis benim olay yaratmalarimdan, istersem de bosanabilirmisim. Şimdi benim gözümden tamamen düştü, sevgisine saygım bitti. Erkekler neden dürüst sadık varlıklar değil, geneli bu şekilde. Çok güvenmemek gerekliymis , üste çıkması bana açıklama yapmamasi beni çok üzdü, ve bu adam her fırsatta sensiz yapamam diyen insan. Şimdiden teşekkürler okuduğunuz için