Babam annemi aldattığında yol orda boşan demişti kimseye güvenmeyin herkes her şeyi yapabilir
Guvenmemem gerektiğini, tokat yiyerek öğrendim. Hayat bundan sonra çok farklı olacak. Çok aşırı üzgünüm, elimden sevgisini aldığı için çok kızgınım. Her durumda beni çok seviyor diyip ona sarılırdım. Bunu elimden aldığı için çok üzgünüm ama kahretsin ki ne yapacagimi bilmiyorum. Yakın zamanda bir yol çizmek gerekiyor öyle ya da böyle

Evliliğiniz devam edecek olsa bile, hiçbir şey asla eskisi gibi olmayacak. Çünkü siz sürekli onun kiminle flörtleştiğini düşüneceksiniz. Huzursuz bir yaşam.

Zaten bu kadar bağırıp çağırması da suçlu olduğunu gösteriyor. Siz onun güvenli limanısınız, sizi kaybetmek istemez aslında. İş ciddiye binse kapınızda yatar. Siz eşi olun ama dışarda da kadınlarla cilveleşsin bol bol.

Eşinize bile güvenmemeniz gerektiğini öğrenmiş oldunuz.
Yok kapimda flan yatmaz , asla kapıma da gelmez . Güvenli limanım olduğu doğru. Düzeni bozulacak ben gidersem ama asla geri adım atmaz. Ki ben de adım atmam. Biraz kafamı toplayıp öyle karar vermem lazım. Şuan mi ruh halimde eşyalarımı toplayıp öylece yola çıkasım var cunku

Açıkçası hiç bu şekilde düşünmedim. Evde Adriana Lima da olsa aldatılıyor. Nasıl bir cins bunlar , nasıl doyumsuz . Şimdi ben aldatıldım mi. İşte bunu kendime sormaya korkuyorum
Adam aldatmaya meyilli diyelim hayatında iltifat ettiği ,övdüğü tek kadın değilsiniz .O da bunun farkında biri gider biri gelir diye düşünüp ayrılmayı bile düşünüyor Artık yaşından mı bilinmez farklı maceralara atılmak istiyor

Hem sensiz yapamam diyor hem boşanıcaksan boşan diyor bu ne saçmalık. Kız arkadaşı olabilir ama mesafesini bilecek…

Zaten sizin ciddi tartışmalarınız oluyormuş, daha önce boşanma aşamasına gelmişsiniz. Ondan sonra ikinci çocuğunuz olmuş sanırım.
Eşinize niye bu kadar pervasızca boşan diyebiliyor çünkü öyle bir şey olmayacağını biliyor.
Yani konuyu öyle bir yazıyorsunuz ki size karşı çok iyi, çok aşık bir adam bir anda bambaşka biri olmuş gibi.

Guvenmemem gerektiğini, tokat yiyerek öğrendim. Hayat bundan sonra çok farklı olacak. Çok aşırı üzgünüm, elimden sevgisini aldığı için çok kızgınım. Her durumda beni çok seviyor diyip ona sarılırdım. Bunu elimden aldığı için çok üzgünüm ama kahretsin ki ne yapacagimi bilmiyorum. Yakın zamanda bir yol çizmek gerekiyor öyle ya da böyle
Umarım her şeyi yolun koyarsınız 💙

Zaten sizin ciddi tartışmalarınız oluyormuş, daha önce boşanma aşamasına gelmişsiniz. Ondan sonra ikinci çocuğunuz olmuş sanırım.
Eşinize niye bu kadar pervasızca boşan diyebiliyor çünkü öyle bir şey olmayacağını biliyor.
Yani konuyu öyle bir yazıyorsunuz ki size karşı çok iyi, çok aşık bir adam bir anda bambaşka biri olmuş gibi.
Haklısınız o zamanlar sıkıntılarımız olmuştu ,birçok evlilik böyle noktalardan geçer. O bir dönemdi kötü de oldu ama geçti, hersey çok normale güzele döndü. Şuan ki durum ise çok farklı

Yok kapimda flan yatmaz , asla kapıma da gelmez . Güvenli limanım olduğu doğru. Düzeni bozulacak ben gidersem ama asla geri adım atmaz. Ki ben de adım atmam. Biraz kafamı toplayıp öyle karar vermem lazım. Şuan mi ruh halimde eşyalarımı toplayıp öylece yola çıkasım var cunku
O zaman sevmemiş ki. Bunun her şeyi dilinde imiş. Kaybetme korkusu olmayan birisi sevmemiş demektir.

Buradan eşinizin nasıl bir m.l olduğu ortaya çıkıyor kusura bakmayın. Gayet bile isteye kadınlara y.vşıyor ve hiç utanması yok. Aşmış o durumları da.
Aldatma olmasa bile görünce iğrendiğimiz evli ama ona buna gereksiz samimiyet kuran erkeklerden.
Karşı taraf evli olduğunu biliyormuş, kızda sevgilisi varmış nisanlanacakmis, kurumda çok fazla işimi hallediyorlar flan filan, beni suçluyor resmen

Karşı taraf evli olduğunu biliyormuş, kızda sevgilisi varmış nisanlanacakmis, kurumda çok fazla işimi hallediyorlar flan filan, beni suçluyor resmen
Evli olduğunu bilmesi, karşı tarafın ilişkisinin olması hiçbir şey ifade etmiyor. Ki zaten kızın mesajlarında bir şey yok. Kendi yerinde duramamış.
Ayrıca madem öyle siz bir erkeğe böyle bir mesaj atınca neden ölümünüz oluyor?
Demek ki yazdıkları masum değil.

Biz de çalışıyoruz, birbirimize yardımınız oluyor iş arkadaşlarımızla ama böyle saçma sapan hallere girmiyoruz. Geçsin bu lafları eşiniz. Size zerre kadar değer verse birde bu kadar üste çıkmaya çalışmaz, üzgünüm.

Son düzenleme:
sizin eşiniz gibiler yüzünden kadınlar iş yerinde rahat edemiyor. o kadının yerinde olmak istemezdim allah bilir nasıl rahatsız olmuştur.

Konu kız değil ki eşinizin yalak yalak konuşması ,kızı düşürmeye çalışması.Bu kız olmaz x kız olur ,eşinizin iletişim dili tavrı yavşaklık.Kızlarla genel manada böyle konuştuğundan eminim,cok rahat cok profesyonel.

Eşiniz flört etmeye çalışıyor ama karşı taraftan dönüş alamıyor olay bu. Hepimiz çalışıyoruz ne münasebet adam gelip bana canım diyecek, beni üzenleri üzecek falan. Bu tipler yüzünden kadınlar çalıştıkları yerde bile zorlanıyor.
Eski konularınızı bilmiyorum ama boşanırsan boşan demesi de bunu yapacağınıza inanmadığını gösteriyor. Daha önce kavgalar, tartışmalar sırasında boşanma lafını çok mu ettiniz?
Ayrıca aynı şeyi siz yapınca ölümünüz oluyorsa kendisi de gayet ne halt yediğinin farkında.
Bugün bu kız yeşil ışık yakmamış ne ala, yarın başka kız okey diyebilir o zaman ne olacak?

Selam arkadaşlar sizinle birsey paylaşmak istiyorum. 8 yıldır evliyim ve eşim her fırsatta beni beğendiğini, hatta dışarı çıkarsak dahi yanına yakışmam lazım ona göre giyineyim diyen , beni her fırsatta oven sevdiğini de çokça belli eden bir insan. Bu zamana kadar başka bir kadına baktığını da görmemişimdir fakat dışarıda sohbeti iyidir kaynasir hemen ahbap olur . İş yerinde kız erkek farketmez böyledir. Bunları beni anlayın diye yazdım. Problem şu , telefonuna baktım ve iş yerinden bir kızla iş ile ilgili yazışmalarını okudum. Kız çok sade net ve emojsiiz konuşmuş. Ama eşim kız gülecek birsey söylemese bile 🤣 bu ifadeyi çokça kullanmış . Kızın söylediği bir şeye " hayır canım benim öyle olur mu " demiş ve takıldığım kısım şu , işle ilgili bir problem olmuş sanırım kız buna " üzüldüm " demiş. Benim ki de " üzülme ya 🤣 o arkadaşları da ben üzerim " yazmış , kız hiç cevap vermemiş. Zaten aramız limoniydi , denize gittik ve bi kaç kıza baktığını yakalamıştım. İnkar edip kavga çıkardı. Üzerine bunu görünce çok üzüldüm. Anlatacak kimse de yok . Belki bugün anneme anlatırım ama anlattığımda durmam evde giderim. Bundan haberim olduğunu söyledim ve birbirimize girdik , açıklama gereği bile duymadı ,kardeşi gibiymiş bıkmışmis benim olay yaratmalarimdan, istersem de bosanabilirmisim. Şimdi benim gözümden tamamen düştü, sevgisine saygım bitti. Erkekler neden dürüst sadık varlıklar değil, geneli bu şekilde. Çok güvenmemek gerekliymis , üste çıkması bana açıklama yapmamasi beni çok üzdü, ve bu adam her fırsatta sensiz yapamam diyen insan. Şimdiden teşekkürler okuduğunuz için
Konuda sadece eşinize yüklenmişsiniz ama kendisine aleni asılan adamla msjlaşan sınırı koymayan hayırdır hocam bu nasıl bir konuşma şekli ciddi olun demeyen kadınlar ve bu aralık kapıyı gören erkekler olduğu sürece aldatma olur,ben bu tarz kadın yapısından nefret ediyorum tiksinme geliyor,bunu bir kadın kadını çekemiyor hasetliğiyle anlamayın lütfen ama sınırı özellikle çizmiyorlar bal gibide olanın bitenin farkındalar ki siz okuyup anladığınıza göre o da anlamıştır hatta yüzyüze fazlasıda vardır sonra çıkıp bu kadınlar ayyyy patron asıldı bana ayyyyy evli barklı adam resmen bana yürüdü vs ortalıkta marifetmiş gibi anlatıyorlar,buna izin veren zemin hazırlayanda kendileri ama bunu talep edilen kadın edalarında ortalıkta anlatıyorlar yıllarca emek verilmiş bir yuvanın dağılışının,yeniden başlamak zorunda olan bir kadının,yaşanacak hayal kırıklıklarının mimarı olarak ablak ablak yaşamaya devam ediyorlar,erkek suçsuz demiyorum yanlış anlaşılmasın zaten en büyük suç onda evli olan ve niyeti bozan erkek zaten ama ben bu durumdan ego tatmini yapan şuursuz hafif meşrep kadınlardanda nefret ediyorum,her zeminde koşulda bir cilve gel istediğin gibi asıl bana tavırları iğrenç,birde şey sanıyorlar farkedilmiyor ama bakın farkediliyor,eşiniz niyeti bozmuş belli zaten boşanalım lafı çıktıysa ağızdan önceden düşünülmüş birşeydir yoksa öyle kolay söylenecek birşey değil bunu söylemek.

Konuşmalar benim için flörtöz değil. Eşim iş arkadaşlarıyla böyle konuşabilir, ben de konuşuyorum. Ancak sen yaparsan ölümün olur diyen biri için bunlar demek ki normal, arkadaşça konuşmalar değil. Boşanmaya da dünden razı gibi duruyor.

Back
X