Mesajları görüp engellemeyen ama.cevap vermeyen kişi ne yapmaya çalışıyordur ?

Sevgilim instada tanımadığı kızları ekliyordu tartıştık bitti mutlumusun dedim. Ne var bunda ikimiz sohbet etmeyip başkasıyla konuşmak suç mu dedi. Son bir şans verelim ilişkimize dedim. Ben kimimki birine şans vereyim dedi. Sen dünyanın en güzel manzarasisin dedim.samimiyeyine inanmıyorum seni kırmak istemiyorum ama bu böyle dedi sonra. Hepimiz hata yapabiliriz iyi düşündük r sevip sevildikce vicdanimiz bizi dogrulamaz mi dedim .gördü cevap vermedi.bi kaç sonra nasılsın yazdım ona da cevap vermedi..en son hiç mi bişey hissetmedin bunu şöyle artık yazmicam dedim onu da gördü cevap yok ? Sizce neden böyle yapıyor ?

Yas 32 ise dusup bayilabilirim. Gercek yasiniz degildir umarim.

Sizi oyuncak etmiş özür dilerim ama. İlişkiyi ve dolayısıyla sizi parmağında oynattığının, kontrolün elinde olduğunun farkında. İletişim kurmayan siz olun kendinize değer verin o da bakacak ki değişiklik var. Yani bundan geçti ama sonraki ilişkinizde bırakın o peşinizden koşsun, siz mesaj atılan olun.

Taktik yapıyor, kafanızın onunla meşgul olduğunun farkında o yüzden cevap vermiyor.
Peşimden 2 ay boyunca koştu zaten. Ailemle tanistiricam dedi biraz daha zaman geçirelim dedim m Zor etlikenen birisiyim.ilk erkek arkadaşımı kanserden kaybettim.sonra hiç kimsendne etkilenemedim.buna karşı hislerim yoğundu birde dünyanın enguzel manzarasisin diyerek iyice simarttim.galiba narsist kişilik bozukluğu var

Peşimden 2 ay boyunca koştu zaten. Ailemle tanistiricam dedi biraz daha zaman geçirelim dedim m Zor etlikenen birisiyim.ilk erkek arkadaşımı kanserden kaybettim.sonra hiç kimsendne etkilenemedim.buna karşı hislerim yoğundu birde dünyanın enguzel manzarasisin diyerek iyice simarttim.galiba narsist kişilik bozukluğu var
Söylemeyin bir daha öyle şeyler kimseye

Sen dunyanin en guzel manzarasin mi bunu bir erkek bir kadina dese bile gulerim instagramdan ordan burdan buldugunuz sozleri soylemeyin ya hemde sizi aldatcak potansiyale sahip bir insana hic soylemeyin. Birakin gitsin hatta siz engelleyin. Erkeklerin totosunuda kaldirmayin kendi degerinizi bilin.

Ben kimimki birine şans vereyim yazdı. İşleri vs canı çok sıkkın diye yazdım. Zor etkilenn biriyim dis görünüşünden çok etkilendigim için yazdım gayet samimi bı duygu neden anormal karşılıyorsunuz?
Tamam kuzu şimdi eline bir bardak çay al ve dünyanın en güzel manzarasını izle.
Arada birde böyle manzaranın taa dibine ....... de.

Kalbinde yer yoksa guzelim sorun degil ayakta da giderim yazsaydiniz kesin donerdi.
Şaka bir yana fazla darlamissiniz, onun da gozu zaten baska guzel manzaralaymis sizi sallamamis. Siz de onu sallamayin.

Tamam kuzu şimdi eline bir bardak çay al ve dünyanın en güzel manzarasını izle.
Arada birde böyle manzaranın taa dibine .......

Komik çünkü ahahahadis

Komik çünkü ahahaha
Nesi komik ki . Zor etkilenne birisiyim etkilenmiştimdış gorunusunden. Gerçekten onu gordugumde mutlu oluyordum hiç olmadığım kadar. Duygusal olmak duygularını dile getirmek sorun olmamali . Gerçekten seven biri olsaydı zaten normal karsilardi

Peşimden 2 ay boyunca koştu zaten. Ailemle tanistiricam dedi biraz daha zaman geçirelim dedim m Zor etlikenen birisiyim.ilk erkek arkadaşımı kanserden kaybettim.sonra hiç kimsendne etkilenemedim.buna karşı hislerim yoğundu onu gördüğümde hiç olmadığım kadar mutlu oluyordum.duygarini dile getiincr neden samimiyetsiz oluyorsun ?

Peşimden 2 ay boyunca koştu zaten. Ailemle tanistiricam dedi biraz daha zaman geçirelim dedim m Zor etlikenen birisiyim.ilk erkek arkadaşımı kanserden kaybettim.sonra hiç kimsendne etkilenemedim.buna karşı hislerim yoğundu onu gördüğümde hiç olmadığım kadar mutlu oluyordum.duygarini dile getiincr neden samimiyetsiz oluyorsun

Sevgilim instada tanımadığı kızları ekliyordu tartıştık bitti mutlumusun dedim. Ne var bunda ikimiz sohbet etmeyip başkasıyla konuşmak suç mu dedi. Son bir şans verelim ilişkimize dedim. Ben kimimki birine şans vereyim dedi. Sen dünyanın en güzel manzarasisin dedim.samimiyeyine inanmıyorum seni kırmak istemiyorum ama bu böyle dedi sonra. Hepimiz hata yapabiliriz iyi düşündük r sevip sevildikce vicdanimiz bizi dogrulamaz mi dedim .gördü cevap vermedi.bi kaç sonra nasılsın yazdım ona da cevap vermedi..en son hiç mi bişey hissetmedin bunu şöyle artık yazmicam dedim onu da gördü cevap yok ? Sizce neden böyle yapıyor ?
Ghosting. Adam bunca ugrasiniza degmez. Bundan manzara olsa, Esenler manzarasi olur :D

Sen dunyanin en guzel manzarasin mi bunu bir erkek bir kadina dese bile gulerim instagramdan ordan burdan buldugunuz sozleri soylemeyin ya hemde sizi aldatcak potansiyale sahip bir insana hic soylemeyin. Birakin gitsin hatta siz engelleyin. Erkeklerin totosunuda kaldirmayin kendi degerinizi bilin.

Ben kimimki birine şans vereyim yazdı. İşleri vs canı çok sıkkın diye yazdım. Zor etkilenn biriyim dis görünüşünden çok etkilendigim için yazdım gayet samimi bı duygu neden anormal karşılıyorsunuz?
Hic samimi degil bu sozcukler bir kere orjinal bile degil bi yerden duymus soylemissiniz ama cok komik duruma dusurmussunuz kendinizi. Siz engelleyinde bari hic degilse toparlamis olun biraz.

Ghosting. Adam bunca ugrasiniza degmez. Bundan manzara olsa, Esenler manzarasi olur :KK70:

Ghosting. Adam bunca ugrasiniza degmez. Bundan manzara olsa, Esenler manzarasi olur :KK70:
Gerçekten sevmis.olsaydi kayıtsız kalmazdı zaten. 2 ay peismden koştu xor etkilenen birisiyim etkilenmistim ama narsistlik kişilik.boxukligu olduğunu dusunuyorum xateb.bu ve bunun gibi insanların duygularıyla.oynamaya tenezul.efrn kişileri de Allah'a havale ediyorum

Back
X