- 17 Ağustos 2011
- 24.894
- 156.996
- 798
- Konu Sahibi bloodstory
-
OkBazıları da var ki şöyle diyaloglar oluyor :
sen: merhabalar efendim nasılsınız rica etsem bir maruzatim olacaktı efendim simdi bizim bildiğiniz üzere söyle söyle çalışmalarımız var pazartesi müsaitseniz sizinle bir istişarede bulunabilir miyiz şimdiden çok teşekkür ederim saygılarımla.
Karşı taraf:
Bu şey değil mi ya benim patronBazıları da var ki şöyle diyaloglar oluyor :
sen: merhabalar efendim nasılsınız rica etsem bir maruzatim olacaktı efendim simdi bizim bildiğiniz üzere söyle söyle çalışmalarımız var pazartesi müsaitseniz sizinle bir istişarede bulunabilir miyiz şimdiden çok teşekkür ederim saygılarımla.
Karşı taraf:
Bu şey değil mi ya benim patronsayesinde o işaretten nefret ettim
Görüyor ve arttırıyorum ben de birBu şey değil mi ya benim patronsayesinde o işaretten nefret ettim
Teşekkür ederim böyle düşünen birilerini görmek çok güzel. Buradaki birçok insana göre kimse hiçbir şeye zorunda değil. Benim için anlamak çok zorGerçekten yorumları hayretle okuyorum. Bir selam sözü yazmak bu kadar zor mu??! Slm de olur, sadece 3 karaketer bir de gönder tuşu 4 kez dokunamıyor musunuz ekrana?
Söze selam etmeden girmek medeniyetsizlik tabi ki. Hele ki karşındaki selamlıyorsa Tmm oldu cnm tarzı bir şey yazamazsın
Düzgün selam vermek gerekiyor, vermemek basbayağı medeniyetsizlik oluyor. Burda veli yoğundur yazanlar olmuş ne yapıyor Allah aşkına veliler çekirdek çitleyip Müge Anlı izliyor. Yoğun olsan ne olacak ayrıca 5 karakterlik selam yazacak zaman yok mu yani???
Şöyle bir şeyi normal bulursanız toplumu anca aşağı çekersiniz.
Açıkçası ben de kaba, konuşma adabı bilmeyen insanlardan arahstzı olurum ama bir şey yapılamaz şu durumda karşıdaki bir yetişkin. Konuşma adabını öğrencilere öğretirsin ancak konu sahibesi.
Hepsi aynı yerde üretiliyorlar sanırımBenim mudurlerden biri biz odasına girince eliyle 2 işareti yapıyor meali: sadece 2 dakika konuşabilirsin.
Gerçekten yorumları hayretle okuyorum. Bir selam sözü yazmak bu kadar zor mu??! Slm de olur, sadece 3 karakter bir de gönder tuşu 4 kez dokunamıyor musunuz ekrana?
Söze selam etmeden girmek medeniyetsizlik tabi ki. Hele ki karşındaki selamlıyorsa Tmm oldu cnm tarzı bir şey yazamazsın
Düzgün selam vermek gerekiyor, vermemek basbayağı medeniyetsizlik oluyor. Burda veli yoğundur yazanlar olmuş ne yapıyor Allah aşkına veliler çekirdek çitleyip Müge Anlı izliyor. Yoğun olsan ne olacak ayrıca 5 karakterlik selam yazacak zaman yok mu yani???
Şöyle bir şeyi normal bulursanız toplumu anca aşağı çekersiniz.
Açıkçası ben de kaba, konuşma adabı bilmeyen insanlardan rahatsiz olurum ama bir şey yapılamaz şu durumda karşıdaki bir yetişkin. Konuşma adabını öğrencilere öğretirsin ancak konu sahibesi.
Bazıları da var ki şöyle diyaloglar oluyor :
Karşı taraf:
Amaçlarını tahmin edebiliyorum ama ne bileyim en azından bi merhaba demelerine engel olduğunu düşünmüyorumDoktorlar bilinçli yapıyor çoğu belli bir sınır çekmek ve o çerçevede tutmak için bazen insanlar burnumda sivilce çıktı kötü huylu mu diye resim atan bile oluyor samimiyet kurarlarsa. Ama böyle olunca insanlar çekiniyor gerekmedikçe yazmıyor. Şahsınıza karşı demiyorum genel olarak diyorum bu arada
Teşekkür ederim böyle düşünen birilerini görmek çok güzel. Buradaki birçok insana göre kimse hiçbir şeye zorunda değil. Benim için anlamak çok zor
Aksiyon almak nedir? Yeni türedi sanırım o da
Ateş edecekler yani bunuda anlamıyorsanız ne diyim ben"aksiyon almak" burada hangi manada kullanıldı. Anlayan açıklayabilir mi plz?
Honki hanım vallahi ben bu şekilde kullanmadım daha önce.Harekete geçmek için kullanmıyor muyduk?Ateş edecekler yani bunuda anlamıyorsanız ne diyim ben
Vallah benim aksiyon anlayışım budurHonki hanım vallahi ben bu şekilde kullanmadım daha önce.Harekete geçmek için kullanmıyor muyduk?
Aa ben sizi hatırladım. Daha kısa bir süre önce gelinimiz kötü bir şey söylemiyor ama güleryüzlü değil diye konu açmıştınız. Ben cevap yazmamıştım ama okumuştum konuyu :) ben konuşurken cümlemi bitirmeden kafasını çeviren insanlar diye konunuz da var. Çevrenizdeki insanların her hareketi veya hareketsizliği için böyle konu mu açacaksınızTeşekkür ederim böyle düşünen birilerini görmek çok güzel. Buradaki birçok insana göre kimse hiçbir şeye zorunda değil. Benim için anlamak çok zor
Buradan insanlardan beklentimin yalnızca "nezaket" olduğunu görebilirsiniz. Benim istediğim gibi olmaları değil, nezaketli olmaları. Hepimiz insanız biraz düşünceli davranış çok değil.Aa ben sizi hatırladım. Daha kısa bir süre önce gelinimiz kötü bir şey söylemiyor ama güleryüzlü değil diye konu açmıştınız. Ben cevap yazmamıştım ama okumuştum konuyu :) ben konuşurken cümlemi bitirmeden kafasını çeviren insanlar diye konunuz da var. Çevrenizdeki insanların her hareketi veya hareketsizliği için böyle konu mu açacaksınız
Bence herkesten size sizin istediğiniz gibi ilgi alaka göstermesini beklemeyi bırakırsanız sorunlarınız çözülecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?