• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesajlaşma sorunu

bana göre problm yokta tripli muayen gününde mi bilemiyeceğim sağı solu belli olmuyor günlük psikolojisinde ona ulaşamadan hangi kafayı yaşıyor bilemem cumaya gitçem diye kapamıştır en basiti eğer ulaşırsam açıklığa kavuşacak konu:KK70::KK70:
Hee cuma ya gitmisse haslama cocugu gunah :-):-)
Neden tel kapatiyoki sonucta sessiz mod diye bisi var
Oret ama onlari bunu :-):-):-)

ehehe :D açıldı teli yaşasın şimdi ara servisi :D cumaya gitmişte erkenden çıkmış nere gittiğini söylemedi de 3 te iş başı yapacak.demiştim bi işimiz vardı öğlen servisi ile ineyim diye yalan oldu.

Basta mesajlasmadiniz diye sıkıldıgından emin misiniz?
Öyle oldugunu tahmin ediyorum sonucta hic mesaj atmıyordu bu yuzden bulusmalarımızda cok azdı.Simdi söyliyim ben ona dün artık bende istemiyorum dedikten sonra bi degisti artık kendisi yazıyor bana.Bugün bilerek hic telefona bakmadım üst üste aramıs mesaj atmıs.Dengesiz sanırım biraz böyle bekliyordum ama baya erken oldu.Sonucta kendisi söyledi bana yüz kez mesajlasmak istemiyorum zor geliyor sıkılıyorum mesaj atmaktan falan diye :21:

Back
X