• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve eş akrabalarıyla görüşmeyenler

Evet işte ailemden ayrı şehirdeyim hiç bir akrabamda burda yok, eğer ki ailem burda olsaydı asla böyle tereddüt etmezdim, o ondanda güç buluyor nasılsa uzakta diyordur, her iğrenç mesajlarını saklıyorum gelince eşime gösteriyorum ama tek dediği annem hasta ilaç kullanıyor psikolojik manyak diyor üstümüze kalmasın diyor, hasta diye onunla uğraşmak zorundamıyım, yaptıklarına bak hasta olan yapar mı?
Bende Ailemden uzaktayim ama bu hic birsey fark etmez benimde burda esimden basla kimsem yok .. ama esim var ve Esim varsa hic biseye ihtiyacim yok demektir benim icin .. böyle sacma sapan yanimda yeter ki biri olsun olsunda nasil olursa olsun demem demedim de kuru kalabalik sirf zarar ziyandan ibaret aile olacagina hic olmasin yaninizda bu kadar rahatsizsaniz ki öylesiniz kesin koparin iletisiminizi neden tereddüt ediyorsunuz ? Yalnizlik her zaman iyidir en azindan karisan görüsen yok huzur bozan kimse yok ..

Bende Ailemden uzaktayim ama bu hic birsey fark etmez benimde burda esimden basla kimsem yok .. ama esim var ve Esim varsa hic biseye ihtiyacim yok demektir benim icin .. böyle sacma sapan yanimda yeter ki biri olsun olsunda nasil olursa olsun demem demedim de kuru kalabalik sirf zarar ziyandan ibaret aile olacagina hic olmasin yaninizda bu kadar rahatsizsaniz ki öylesiniz kesin koparin iletisiminizi neden tereddüt ediyorsunuz ? Yalnizlik her zaman iyidir en azindan karisan görüsen yok huzur bozan kimse yok ..
Tabiki onlara ihtiyacım yok, kp eşimin kardeşleriyle hiç bir sorunum yok, ama o onlwrıda otomatikman görüştürmeyeceğini düşünüyorum veya dolduracağını, çünkü öyle kötü ki, annem ve babam gelecek yarın uzaktan, illa ki konusu geçecek ve henüz tüm irtibatı koparmadım oturup onlara beni şikayet edecek bir tip bu kadın, ve ben gene delireceğim, artık beni delirtmesinden bıktım

Tabiki onlara ihtiyacım yok, kp eşimin kardeşleriyle hiç bir sorunum yok, ama o onlwrıda otomatikman görüştürmeyeceğini düşünüyorum veya dolduracağını, çünkü öyle kötü ki, annem ve babam gelecek yarın uzaktan, illa ki konusu geçecek ve henüz tüm irtibatı koparmadım oturup onlara beni şikayet edecek bir tip bu kadın, ve ben gene delireceğim, artık beni delirtmesinden bıktım
O halde sizde onu şikayet edin o anlatinca sizde anlatin yaptiklarini bu kadar basit ..

O halde sizde onu şikayet edin o anlatinca sizde anlatin yaptiklarini bu kadar basit ..
Öyle yapacağım gene sorun büyüyecek kavgaya dönüşecek ayılıp bayılacak kötü gözüken ben olacağım, eşimde bu yüzden üstümüze kalır diyor zaten, öz oğlunun huzurunu bozan bir anne... oysa o kadar iyi anlaşıyoruz ki, cok severek evlendik o onuda kıskanıyor, ne zaman görüşsek beni baştan aşağı süzer bu kıyafetleri nerden buluyorsun der, hani kasveti anlarız ya bir ortamda aynen öyle bakışları, artık yaşlansada kurtulsam uğraşmasa diye düşünüyorum, daha 42 yaşında, ilk oğlunu evlendirdi nasıl davranacağını bile bilmiyor ele karışmamış... annem diyor bırak öbür çocukları evlenince görür gününü..
Kendi kaynanası yaşıyor ve Suratına bakmıyor, kocasının akrabalarıyla görüşmüyor ama elin kızı olunca tam tersini istiyor..

Attığı her iğrenç mesajı saklıyorum eşime gösteriyorum, o yanındayken yapmıyor, eşime anlatınca ben zaten biliyorum o hasta psikolojisi bozuk anlatma lütfen başım ağrıyor diyor, yani günah benden gitti kısmına zaten ulaştım, hayırlısı bakalım, yazdığım maddeler hakkında ne düsünüyorsunuz

Anama babama aileme laf söylediği yerde sabrım biter, lafımı da esirgemem.
Diğer maddelere gelince eşyaların yer değiştirmesi, eşyaları beğenmemesi, istediği olması bunlar ilk zamanlar kaynanatörlük moduna geçişte yaşanan ego savaşları. Hı hı der geçerdim ama bildiğimi de yapardım.

Öneriniz var mı
Ben muhatap olmuyorum hiçbir şekilde onlara o tavizi vermiyorum. Yok ev pismiiş yok şuymuş yok buymuş. Bulmak isteyen her türlü buluyo gerçi. Dua ediyorum Allah ım onlarla beni iyi şekilde karşı karşıya getir evime yuvamdan uzak et die hep. 2 senelik evliyim. Her şeyimizi kendimiz yaptık konuşacak laf soyöicek bişeyi yok. Ha dur annem bana küçük tencere almıştı gecen sene evime geldiginde ben kızıma buyuk tencereler aldım kaliteli die laf vurmuştu. Küçük caydanlıgım vardı yahu 2 kişiyizz gurbetteyiz gelen giden yok. Buyuk setlerim var onu da ozel misafir e cıkarıyorum. Ben 5 kiloluk tencere de ne pişircem yok lazım olur şoyle boyle.sakın senin annen almış die bana soyleme dedim. Ben aldırmadım burası benim evim dedim.sen ne aldın hani cok istiyosan git al dedim. Gidio aldı ony 1 sene surekli soyledi şimdi aradıgında bazen sana şunu alacam boyle. Boyle diyorum sakın ben senin zevkine göre ev dizmedim. Bişeyini istemiyorum bana kocam alıyo diyorum. Benimkide az gidik taviz verirsen eger. Ben tiye almıyorum hiç sadece evet tamam diyorum başka bişey yok. Şimdi kesinlikle evime karışamıyor bahane bulamıyor başta verdim ayarı ona.

Ben muhatap olmuyorum hiçbir şekilde onlara o tavizi vermiyorum. Yok ev pismiiş yok şuymuş yok buymuş. Bulmak isteyen her türlü buluyo gerçi. Dua ediyorum Allah ım onlarla beni iyi şekilde karşı karşıya getir evime yuvamdan uzak et die hep. 2 senelik evliyim. Her şeyimizi kendimiz yaptık konuşacak laf soyöicek bişeyi yok. Ha dur annem bana küçük tencere almıştı gecen sene evime geldiginde ben kızıma buyuk tencereler aldım kaliteli die laf vurmuştu. Küçük caydanlıgım vardı yahu 2 kişiyizz gurbetteyiz gelen giden yok. Buyuk setlerim var onu da ozel misafir e cıkarıyorum. Ben 5 kiloluk tencere de ne pişircem yok lazım olur şoyle boyle.sakın senin annen almış die bana soyleme dedim. Ben aldırmadım burası benim evim dedim.sen ne aldın hani cok istiyosan git al dedim. Gidio aldı ony 1 sene surekli soyledi şimdi aradıgında bazen sana şunu alacam boyle. Boyle diyorum sakın ben senin zevkine göre ev dizmedim. Bişeyini istemiyorum bana kocam alıyo diyorum. Benimkide az gidik taviz verirsen eger. Ben tiye almıyorum hiç sadece evet tamam diyorum başka bişey yok. Şimdi kesinlikle evime karışamıyor bahane bulamıyor başta verdim ayarı ona.
İyi yapmışsınız, eşime takılan bütün altın ve nakitleri aldılar, eşimin arkadaşının düğünü var Pazar günü, arkadaşının annesi eşime altın taktı, utanmadan eşime altın al diyolar, altınlarını aldılar birtane bırakıp takayım dememişler, saydım sövdüm eşime, bütün paranı alıcam bir tl bile bırakmıcam bakalım nasıl alcan o altını dedim, yüzsüz pislik

İyi yapmışsınız, eşime takılan bütün altın ve nakitleri aldılar, eşimin arkadaşının düğünü var Pazar günü, arkadaşının annesi eşime altın taktı, utanmadan eşime altın al diyolar, altınlarını aldılar birtane bırakıp takayım dememişler, saydım sövdüm eşime, bütün paranı alıcam bir tl bile bırakmıcam bakalım nasıl alcan o altını dedim, yüzsüz pislik
Aman boşver 3.kişiler için yuvanda huzursuz olmaya degmez. Altın falan boşver.

Sizin bu eşleriniz ne tam olarak? Yetişkin bir erkek mi yoksa emzikli bebek mi? Niye analarını susturamiyorlar?
Ahh ahh analarının her lafa birer cevapları var , aaa ben ne yaptımkileri var. Konuş konuş salağa yatıp anlamamaları var , var da var yani.

Az önce konuyu açan uyenin olmayan konulari onun gibi yazdığınız yorumladiginiz için begenmedim yaptım.ön yargılı oldugunuz için. Nerdeyse her yazıma begenmedim basacaksiniz bu çok komik. Daha önce cok like verdigim yazinizda oldu. Kaktusle mi kosarsiniz hep hosunuza gitmeyen şeylere 😃😃 C ChillOutt

Az önce konuyu açan uyenin olmayan konulari onun gibi yazdığınız yorumladiginiz için begenmedim yaptım.ön yargılı oldugunuz için. Nerdeyse her yazıma begenmedim basacaksiniz bu çok komik. Daha önce cok like verdigim yazinizda oldu. Kaktusle mi kosarsiniz hep hosunuza gitmeyen şeylere 😃😃 C ChillOutt

Bu yeni moda sanirim hesrkes bir begeni hesabi soruyor :KK70:Hizini alamayip etiketlemeler falan..Hayir bu polemik cabasini anlamiyorum. Hepimiz ayni dusunemeyiz bundan daha dogal bir sey yok.
Yazdigimi begenmek gibi bir mecburiyetiniz yok tabi benim de. Buraya begenmeme butonu eklenmis demek ki kullanmamiz icin. Bu olayi fazla ciddiye alip kisisellestirmeyin derim. Bu postumu da siz begenmeyin mesela. Yarin bir yorumunuzu gorurum cok begenirim bu sefer de neden muhtesem ifadesi koydum diye mi etiketleyeceksiniz. Her begenmedigim posta aciklama yapmaktan yoruldum :işsiz:
Iyi forumlar

Şu önceki konu hastalarınada ayrı şaşırıyorum. Nerdeyse tüm konuları bir yere not alacak şu şunundu evett bu konu bunundu tamam hadi yorum yapmaya başlayabiliriz bakalım nerde açık vermiş... hmm tarih 10 Mayıs 2014 burda nişanlısıyla kavga etmiş ama şimdi açtığı konuda gayet mutlu olduğu gözüküyor. Yorum: Hani nişanlınla mutsuzdun şimdi mutlusun demek neden mutlusun he neden neden böyle yakalarlar açığını. Tarih 6 temmuz 2015 ailesiyle problemleri olduğunu belirtmiş şimdi 15 haziran 2019 ailesini savunuyor oooooo bak bak. Yorum: Hani sen ailenle kötüydün şimdi niye iyi oldun önce onu söyle boşver şimdi kaynanayı... :ukala::KK70:

kız valla bende aynı yazdıklarını düşündüm
sabah gazete haberi okumadan kk giriyorum
işyerinde aksama kadar bir kaz kez girip takılıyorum ve bayaa yorum yapıyorum
ama kım denir necidir diye aklımda tutmuyorum tutamıyorum inan ,

bu hanımlara şaşırıyorum süperler

:KK52:
Bu yeni moda sanirim hesrkes bir begeni hesabi soruyor :KK70:Hizini alamayip etiketlemeler falan..Hayir bu polemik cabasini anlamiyorum. Hepimiz ayni dusunemeyiz bundan daha dogal bir sey yok.
Yazdigimi begenmek gibi bir mecburiyetiniz yok tabi benim de. Buraya begenmeme butonu eklenmis demek ki kullanmamiz icin. Bu olayi fazla ciddiye alip kisisellestirmeyin derim. Bu postumu da siz begenmeyin mesela. Yarin bir yorumunuzu gorurum cok begenirim bu sefer de neden muhtesem ifadesi koydum diye mi etiketleyeceksiniz. Her begenmedigim posta aciklama yapmaktan yoruldum :işsiz:
Iyi forumlar
Hanimefendi ben bir bayanin bakış açısını sordugumda bile begenmedim yapmissiniz. Ne alaka? Ben bayanin bakış acisini seviyordum ve acaba neden sasirdi bir soylesin fikir alışverişi olur diye sordum amaci bu sitenin bu zaten.
İkincisi kusura bakmayin ama icsellestiren sizsiniz aşırı dikkatimi cekip yazmama sebep olan şu; bundan daha önce de begenmeme aldim cok kez lakin hic yazmadim etiketli ve ya sormadim ben begenmedim yapinca ardi ardına 3 tane gelmesi cok komik geldi. Hani ben beğenmedikten sonraya mi denk geldi hepsi birde ardi ardina 2-3 dak arayla 3 adet :KK70:bende kişiseltirilmemesinden yana olduğum için zaten etiketledim sizi. Teşekkür ederim iyi forumlar

Iyi forumlar
Not: Sizinde bakış acinizi seviyorum yanlış anlaşılma olmaması için etiketledim. Akşamda belki dikkatimi cekmeyen bir üye olsaydı yinede onemsemezdim.

Selamlar var mı aranızda görüşmeyi bitiren, böyle daha rahatız, mutluyuz, huzuruluyuz diyenler, ortak tanıdık düğün vs birlikteliğinde ne yapıyorsunuz, ben artık böyle bir karar aldım, kvmin yaptıklarını sıralayacağım;

1- Nişanlılık dönemimde sürekli huzur bozdu, annenin neden suratı asık(kadın koştururken, konuşmayı seven güleryüzlü bir annem varken), bizi istemiyor mu, yengen şöyle diyerek zehir etti.

2- Gelinliğim alınacakken bizden 2-3 ay önce evlenen akrabasının gelinliğini giymemi teklif etti kabul etmedim merdiven altı gelinlik aradı, derdim lüks değil kendisi sürekli durumunuz çok iyi şunu aldım diye hava atmayı sever.

3- Eşyalarım alınırken onun beğendiğini seçmediğim için surat yaptı, yatakodasını kendim almama rağmen onu bile onun beğendiğini seçmediğim için surat asıp ailem evine gitmeye çekindi.

4- Nişan alışverişinde herkesin içinde yeter artık bıktım siz bizim adetlerimizin altından kalkamayacaksınız diye konuşup annemi ağlattı cevabını verdim aramız açıldı.

5- Evim düzülürken akrabalarıyla mobilyaların yerini kafasına göre değiştirmeye yeltendi(Evliliğimin ilk günlerinde)

6- Evliliğimin ilk günlerinde evime gelip eşime şuralara süpürge tutsun çok pis bu tarzı konuştu.

7- Haddini aşan laflar etmeye devam etti örneğin vermeseydiler kızlarını diye bağırdı.( Ailem eşimi sevdiği için hayat kurmama benim kararıma asla karışmadı.)

8- Kv eşinin akrabalarıyla görüşmez sadece kendi akrabalarıyla görüşür kardeşleri vs. sürekli onlarla olmamızı ister eşim bile gelemeyiz dese ona değil bana kızar.

9- İstediği birşeyi yapmadığımız zaman öz oğlunun huzurunu bozar evime gelip bağırır bi daha gelmeyeceğim size der eşim ne saçmalıyorsun dediğinde sen karına uy diye eşime bağırdı.

10- Düğünde asla takıları almayız ayıp birşey falanca almış diye anlatıp eşime takılan bütün nakit ve altınları aldılar bana söylenmedi bile borcumuz var vs alındı öyle.

11- Bunlara rağmen eşimle onlara giderim salata yaparken yardım ederken kafamı ütüler evde ne yapıyorsun neden akrabalarla görüşmüyorsunuz ne kadar soğuksun der.

12- 3 gün önceki olayla ben patlama yaşadım artık sabrım kalmadı, önceki akşam onlarda yemek yendi sabah bana bir mesaj attı mesaj şu hesap sorar gibi iğrenç üslup; “Hayırdır, durumda paylaştığın resmîmizi neden kaldırdın, ailen mi kızdı sana.”
Cevap vermedim vermek açıklama yapmak duvara konuşmak gibi çünkü, ardından tekrar mesaj attı.
“Tabi verecek cevabın yok sen devam et böyle yengen senin akıl hocan ya.”
Aileme kadar laf ediliyor, eşim sen haklısın o hasta diyor kafadan diyor kısaca.
Dün kp nin babalar gününü kutlamaya gittik yüzümüze bile bakmadı neden mesajına cevap vermemişim diye, verirsem çok kötü olurdu bir insanın üstüne bu kadar gelinmez, son olarak ailemden uzak şehire evlendim annem ve babam gelecek yarın, büyük ihtimal beni aileme şikayet edecek veya hiç arayıp sormayacak, görüşmeyi istemiyorum fakat aynı ortamda denk gelmekte istemiyorum, sizce Bunlar ışığında ne yapmalıyım?
Kendimi gordum bian ilk 5 olayı bende yasadim evlendikten sonra da devam eder büyük ihtimal eşiniz görüşmek isterse görüşsün ama siz gorusmeyin. Benim anne babam ole dedi kızım istiyo diye susuyoruz düğün sonrası görüşmek istemiyoruz dedi kizimda istemezse zorlamayın dedi oğlumuza görüşün dedi bende ilk el öpme adetini hallettikten sonra 3 4 ay görüşmek istemiyorum 2 haftadır kötü şeyler yaşadım çünkü

Kendimi gordum bian ilk 5 olayı bende yasadim evlendikten sonra da devam eder büyük ihtimal eşiniz görüşmek isterse görüşsün ama siz gorusmeyin. Benim anne babam ole dedi kızım istiyo diye susuyoruz düğün sonrası görüşmek istemiyoruz dedi kizimda istemezse zorlamayın dedi oğlumuza görüşün dedi bende ilk el öpme adetini hallettikten sonra 3 4 ay görüşmek istemiyorum 2 haftadır kötü şeyler yaşadım çünkü
Kaç aylık evlisiniz

Back
X