Selamlar var mı aranızda görüşmeyi bitiren, böyle daha rahatız, mutluyuz, huzuruluyuz diyenler, ortak tanıdık düğün vs birlikteliğinde ne yapıyorsunuz, ben artık böyle bir karar aldım, kvmin yaptıklarını sıralayacağım;
1- Nişanlılık dönemimde sürekli huzur bozdu, annenin neden suratı asık(kadın koştururken, konuşmayı seven güleryüzlü bir annem varken), bizi istemiyor mu, yengen şöyle diyerek zehir etti.
2- Gelinliğim alınacakken bizden 2-3 ay önce evlenen akrabasının gelinliğini giymemi teklif etti kabul etmedim merdiven altı gelinlik aradı, derdim lüks değil kendisi sürekli durumunuz çok iyi şunu aldım diye hava atmayı sever.
3- Eşyalarım alınırken onun beğendiğini seçmediğim için surat yaptı, yatakodasını kendim almama rağmen onu bile onun beğendiğini seçmediğim için surat asıp ailem evine gitmeye çekindi.
4- Nişan alışverişinde herkesin içinde yeter artık bıktım siz bizim adetlerimizin altından kalkamayacaksınız diye konuşup annemi ağlattı cevabını verdim aramız açıldı.
5- Evim düzülürken akrabalarıyla mobilyaların yerini kafasına göre değiştirmeye yeltendi(Evliliğimin ilk günlerinde)
6- Evliliğimin ilk günlerinde evime gelip eşime şuralara süpürge tutsun çok pis bu tarzı konuştu.
7- Haddini aşan laflar etmeye devam etti örneğin vermeseydiler kızlarını diye bağırdı.( Ailem eşimi sevdiği için hayat kurmama benim kararıma asla karışmadı.)
8- Kv eşinin akrabalarıyla görüşmez sadece kendi akrabalarıyla görüşür kardeşleri vs. sürekli onlarla olmamızı ister eşim bile gelemeyiz dese ona değil bana kızar.
9- İstediği birşeyi yapmadığımız zaman öz oğlunun huzurunu bozar evime gelip bağırır bi daha gelmeyeceğim size der eşim ne saçmalıyorsun dediğinde sen karına uy diye eşime bağırdı.
10- Düğünde asla takıları almayız ayıp birşey falanca almış diye anlatıp eşime takılan bütün nakit ve altınları aldılar bana söylenmedi bile borcumuz var vs alındı öyle.
11- Bunlara rağmen eşimle onlara giderim salata yaparken yardım ederken kafamı ütüler evde ne yapıyorsun neden akrabalarla görüşmüyorsunuz ne kadar soğuksun der.
12- 3 gün önceki olayla ben patlama yaşadım artık sabrım kalmadı, önceki akşam onlarda yemek yendi sabah bana bir mesaj attı mesaj şu hesap sorar gibi iğrenç üslup; “Hayırdır, durumda paylaştığın resmîmizi neden kaldırdın, ailen mi kızdı sana.”
Cevap vermedim vermek açıklama yapmak duvara konuşmak gibi çünkü, ardından tekrar mesaj attı.
“Tabi verecek cevabın yok sen devam et böyle yengen senin akıl hocan ya.”
Aileme kadar laf ediliyor, eşim sen haklısın o hasta diyor kafadan diyor kısaca.
Dün kp nin babalar gününü kutlamaya gittik yüzümüze bile bakmadı neden mesajına cevap vermemişim diye, verirsem çok kötü olurdu bir insanın üstüne bu kadar gelinmez, son olarak ailemden uzak şehire evlendim annem ve babam gelecek yarın, büyük ihtimal beni aileme şikayet edecek veya hiç arayıp sormayacak, görüşmeyi istemiyorum fakat aynı ortamda denk gelmekte istemiyorum, sizce Bunlar ışığında ne yapmalıyım?