• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve eş akrabalarıyla görüşmeyenler

En iyisi koyun tavrınızı gorusmeyin. Siz cevap versenizde vermesenizde eger kv birsey olursa dönüp sizi suclar. Sonucta öz oglunu dusunmeyen kadin. Bunu da yapar. Bende görüşmüyorum asla da görüşmem. Benimde eşim ve ailesinden baska kimse yoktu, üstelik bi bahce icinde altli üstlü oturuyorduk. Cok cektirdiler bize. Esimde gorusmeme taraftari aldi. Tam ayni bahce icinde 1 yil gorusmedik. Sonra da bize ait olan evi onlara hibe edip ciktik. Eşimle kararimiz ikimizda kesinlikle onlarla gorusmemek. Bu konuda kendisinede güveniyorum. Bu sekilde tekrari olmayan bir hayati yasamaktansa sadece eşim yanimda olsun bana yeter.

Görüşmeme kararı aldıktan sonra eşiniz için kıymete binmesinler dikkat edin. Kör ölür badem gözlü olur. Biz de durum böyle olmuştu. Hatta üvey annesi masum ben zehirli yılan olmuştum. Kötü insan kötüdür değişmez alışmaz. Mesafenizi koyun, kendinizi asla ezdirmeyin. Çünkü taviz tavizi doğuruyor.

Selamlar var mı aranızda görüşmeyi bitiren, böyle daha rahatız, mutluyuz, huzuruluyuz diyenler, ortak tanıdık düğün vs birlikteliğinde ne yapıyorsunuz, ben artık böyle bir karar aldım, kvmin yaptıklarını sıralayacağım;

1- Nişanlılık dönemimde sürekli huzur bozdu, annenin neden suratı asık(kadın koştururken, konuşmayı seven güleryüzlü bir annem varken), bizi istemiyor mu, yengen şöyle diyerek zehir etti.

2- Gelinliğim alınacakken bizden 2-3 ay önce evlenen akrabasının gelinliğini giymemi teklif etti kabul etmedim merdiven altı gelinlik aradı, derdim lüks değil kendisi sürekli durumunuz çok iyi şunu aldım diye hava atmayı sever.

3- Eşyalarım alınırken onun beğendiğini seçmediğim için surat yaptı, yatakodasını kendim almama rağmen onu bile onun beğendiğini seçmediğim için surat asıp ailem evine gitmeye çekindi.

4- Nişan alışverişinde herkesin içinde yeter artık bıktım siz bizim adetlerimizin altından kalkamayacaksınız diye konuşup annemi ağlattı cevabını verdim aramız açıldı.

5- Evim düzülürken akrabalarıyla mobilyaların yerini kafasına göre değiştirmeye yeltendi(Evliliğimin ilk günlerinde)

6- Evliliğimin ilk günlerinde evime gelip eşime şuralara süpürge tutsun çok pis bu tarzı konuştu.

7- Haddini aşan laflar etmeye devam etti örneğin vermeseydiler kızlarını diye bağırdı.( Ailem eşimi sevdiği için hayat kurmama benim kararıma asla karışmadı.)

8- Kv eşinin akrabalarıyla görüşmez sadece kendi akrabalarıyla görüşür kardeşleri vs. sürekli onlarla olmamızı ister eşim bile gelemeyiz dese ona değil bana kızar.

9- İstediği birşeyi yapmadığımız zaman öz oğlunun huzurunu bozar evime gelip bağırır bi daha gelmeyeceğim size der eşim ne saçmalıyorsun dediğinde sen karına uy diye eşime bağırdı.

10- Düğünde asla takıları almayız ayıp birşey falanca almış diye anlatıp eşime takılan bütün nakit ve altınları aldılar bana söylenmedi bile borcumuz var vs alındı öyle.

11- Bunlara rağmen eşimle onlara giderim salata yaparken yardım ederken kafamı ütüler evde ne yapıyorsun neden akrabalarla görüşmüyorsunuz ne kadar soğuksun der.

12- 3 gün önceki olayla ben patlama yaşadım artık sabrım kalmadı, önceki akşam onlarda yemek yendi sabah bana bir mesaj attı mesaj şu hesap sorar gibi iğrenç üslup; “Hayırdır, durumda paylaştığın resmîmizi neden kaldırdın, ailen mi kızdı sana.”
Cevap vermedim vermek açıklama yapmak duvara konuşmak gibi çünkü, ardından tekrar mesaj attı.
“Tabi verecek cevabın yok sen devam et böyle yengen senin akıl hocan ya.”
Aileme kadar laf ediliyor, eşim sen haklısın o hasta diyor kafadan diyor kısaca.
Dün kp nin babalar gününü kutlamaya gittik yüzümüze bile bakmadı neden mesajına cevap vermemişim diye, verirsem çok kötü olurdu bir insanın üstüne bu kadar gelinmez, son olarak ailemden uzak şehire evlendim annem ve babam gelecek yarın, büyük ihtimal beni aileme şikayet edecek veya hiç arayıp sormayacak, görüşmeyi istemiyorum fakat aynı ortamda denk gelmekte istemiyorum, sizce Bunlar ışığında ne yapmalıyım?

Esinin arkanda olmasına sana destek olmasına sevindim. Hic gorusmemezlik yapma bence esinin hatırı icin ana sakın samimi de olma kendini sevdirmeye çalışma resmi davran sürekli gerekli yerlerde de tek cümlelik cevabını ver tatlı sert karışık tarzda arkana bakma. Allah tan eşin annesinin huylarının farkında ve senin yanında

Ben eşimin tarafını hiç tanımıyorum evlenırken eşimin annesıyle tartıstık küfürler havada uçmuştu. Annesi babasıyla konusurum oda bayramdan bayrama giderim torunu gostermek için tek gondermıyorum çünkü. Akrabalarını hiç tanımam teyzesı amcası kactane var adları nedir bilmıyorum. Hiç birisiyle muhattap olmadım bana göre insanlar değiller 7 sene oldu inadım geçmedi bundan sonrada geçmez. Bizim sadece küfürleşmemiz oldu senın kadar sorun yaşamadım.

Ben eşimin tarafını hiç tanımıyorum evlenırken eşimin annesıyle tartıstık küfürler havada uçmuştu. Annesi babasıyla konusurum oda bayramdan bayrama giderim torunu gostermek için tek gondermıyorum çünkü. Akrabalarını hiç tanımam teyzesı amcası kactane var adları nedir bilmıyorum. Hiç birisiyle muhattap olmadım bana göre insanlar değiller 7 sene oldu inadım geçmedi bundan sonrada geçmez. Bizim sadece küfürleşmemiz oldu senın kadar sorun yaşamadım.
Offf millet ne guzel anlasiyor bizim ne cilemiz varmis bana da akil verin kizlar. Ben 3yillik evliyim ama 10yildir birlikteyiz esimle sevgiliykende cok sey yaptilar bana ama esim evlenince yaoamazlar simdi onlara mecburum derdi ama öyle olmadi kac kez kayinpederim icip icip agza alinmicak seyler soyledi bizi birbirimize dusurduler evinizin kapisini pencerisini kircamlar bide gorumcem var ailede sevilmez kiskanc herseyi karistiriyor sanki esim uvey evlat evlenirken paramiz yok dediler sonra gorumceme oda yaptilar salonum la ayni ben ne yaparsam onu yapiyolar artik illallah geldi evime gelirler asla kalkmazlar ben hizmetci gibi dolanırım yani neler neler en son kasim ayinda kayinpederim yine icmis beni aradi gece 12de bende anneanne var hasta ona bisey oldu diye actim bana iste karaktersizsin sen cok fenasin evinizin anahtarina ogluma soyledin aldi bizden diyo evlendik balayinda hepsi habersiz evime girmis kaynanam gorumcem yatagimi duzeltmis ne alakaysa ki ben heryeri toplayip ciktim ve esyalarimin yerlerini degistirmisler eve geldik sok oldum esim cok dik duramiyo o yuzden durmadan ustine geliyolar bende cevap veremiyorum neyse o gun 1 saat bana demedigini birakmadi en son baban olsun cenazesine bile gelmicem dedi esim en sonnda tlf aldi bi derdiniz varsa adam gibi gelir konsuursunuz dedi onlar esim uyuyo saniyodu o gun bugundur asla konusmuyorum butun aile esimi zorla aldi konusmaya goturdu ben gitmedim esim arada kaliyo diye uzuluyorum ama ben cok yiprandim o konusmadan sonrada hic bana bisey yok yine esime oyunlar oynuyolar iste simdide esimin kuzeninin dugunu var mecbur gidicez ben konuşmuyorum orda napicam bana bir akil verin lutfen

Yüzlerine bakmıcaksın muhabbet etme sana 1 laf sölerlerse sen 10 laf söle anca öyle susuyorlar. Agzını açmadan lafları tıkıcaksın agzına başka çagremiz yok. Valla benm dayımlar gelınlerıyle oturup ıcıyorlar oynuyorlar biz öyle büyüdük tamm saygı var ama öyle el pence durmuyoruz butun aile toplanır gelınler damatlar büyükler masa kurulur içki içilir buda eşimn ailesine göre çoook kötü birşey ben göcmen oldugum içşn istemeyip benim namusunla ilgili küfür etti düğünden önce bende cok fena küfürler ettim yoluyordum sacını eşim zor ayırmıstı ozamn haklı oldugum için bişey dememişti. Eşimin ailesi 7 senedir evime bir kez adım attırmadım. Bana saygısızlık yapan çeker. Ben asla ezdırmem kendimi babamdan öyle gördüm. Eşimin annesi babası bırdaha agzını acamadı o küfür olayından sonra. Bundan sonrada actırmam susmam valla yakarım ortalıgı 26 yasındayım babam bırkez el kaldırmadı söz sölemedi. Yabancıya tek kelıme ettırmem

Yüzlerine bakmıcaksın muhabbet etme sana 1 laf sölerlerse sen 10 laf söle anca öyle susuyorlar. Agzını açmadan lafları tıkıcaksın agzına başka çagremiz yok. Valla benm dayımlar gelınlerıyle oturup ıcıyorlar oynuyorlar biz öyle büyüdük tamm saygı var ama öyle el pence durmuyoruz butun aile toplanır gelınler damatlar büyükler masa kurulur içki içilir buda eşimn ailesine göre çoook kötü birşey ben göcmen oldugum içşn istemeyip benim namusunla ilgili küfür etti düğünden önce bende cok fena küfürler ettim yoluyordum sacını eşim zor ayırmıstı ozamn haklı oldugum için bişey dememişti. Eşimin ailesi 7 senedir evime bir kez adım attırmadım. Bana saygısızlık yapan çeker. Ben asla ezdırmem kendimi babamdan öyle gördüm. Eşimin annesi babası bırdaha agzını acamadı o küfür olayından sonra. Bundan sonrada actırmam susmam valla yakarım ortalıgı 26 yasındayım babam bırkez el kaldırmadı söz sölemedi. Yabancıya tek kelıme ettırmem
Ok iyi yapmissin onu hakediyolar zaten.esim suskun vende susunca tepemize cikariyolar. Bidr benin annem yok dugun ustu birakip gitti ondan gaz alip surekli bunu kafama kakiyilar kimsesi yok gibi babamla kardesim hep arkamda ama bende belli etmicem diye mahvoldum hiçbirini gormek istemiyorumda esime bu konuda guvenim yok 7yasindaki cocuk bile daha cok hakkini savunur esim hep susuyor

Benım de annem baskasıyla evlı diye kötü gözle baktılar. Sen susma sakın bak ne guzel babanlar arkandaymış korkun olmasın kimseden eşinede güzel güzel anlat anlayana kadar sen görmek istemıyorsan gitme görme boşver bir dahamı gelicez dünyaya iki kuruşluk insan için maffetme kendini hayat yaşamaya değer

Benım de annem baskasıyla evlı diye kötü gözle baktılar. Sen susma sakın bak ne guzel babanlar arkandaymış korkun olmasın kimseden eşinede güzel güzel anlat anlayana kadar sen görmek istemıyorsan gitme görme boşver bir dahamı gelicez dünyaya iki kuruşluk insan için maffetme kendini hayat yaşamaya değer
Hep eksik kaliyorum iste ondan guc aliyolar simdiye kadar sustum hep dalga gectiler kucuk gorduler bile bile laflar soktular ama artik yildim eşimde boyle sessiz kalinca yapim bu deyip cikiyo isin içinden herkesin yapisi bi ben degiscem suscam herseye hep onlarla olup pohpohlucam onu istiyolar herkese hakkimda kotu konusuyolar halbuki yapan onlar her zaman hastaliklarinda ihtiyaclari oldugunda gidip temizliklerine yemeklerine kadar yaptim ama yok simdi gorumcemi zengin birine yamamaya calisiyolar onlarla iyiler biz bi bayram gitmedik diye herkesi doldrup ustune saliyolardi ama gorumcem sevgilisiyle otele godiyodu tatile oyle olmasi gerekti diyolardir neler neler ya ben asla konusmak istemiyorum ama millete iyi gozukmek icin yanima gelirler ki ya da insanlar bu sefer yine beni suclucak gelinim ya kayinpederimde hep iciyo ve sarhos olup agzina ne geliyosa soyluyo

Sessiz kalma artık konuş sende görsünler canına tak ettiğini eşin yapamıyorsa sen yap engelle telefondan numaralarını aramasınlar bayramdan bayrama git otur bır köşede elını birşeye sürme Allah yardımcın olsun senınkiler cok gaddarmış üzülme sen artık onlar üzülsün. Yapma temizlik yemek onlara gidince sofraya bir tabak koyma laf sokarlarsa ben evde yemek yiyip geldim aç olan kursun sofrasını de. Benm eşimin anneside bir defa düğünde karsılarstık millete gösteriş yapıyor oğlum yeni ev düzdü çok güzel oldu flan demişti tabi herkez onu dınlıyor ben girdim araya kusura bakmayın bişey sorucam sen evimin adresini bile bilmıyorsun da eşyalarını nerden biliyorsun dedim güldüm geçtim:) yani kapak edin sizin üzerinzden konustugunda tak dıye söleyin rezil olsun herkesın içinde zamanla geri çekerler kendini rahat edersin

Back
X