Mesleğim var ama çalışmakta kararsızım

Bekarken 3, evliyken 2 toplam 5 sene çalışma hayatım oldu.
o zaman sigortanızı kendiniz yatırın ilerde emekli maaşınız olur en azından.. Alacağınız para zaten bakıcıya yardımcıya gidecek. Benim 2 sene çalışmam demek maaşımın iki kat artması demek olduğu için ben çalışırdım bu yüzden sizde böyle bir durum yoksa maaşınız sürekli sabitse çalışmayın bence.

merhabaa madem eşinizin ıyı bır işi var o zamn ekndınız bakın cocugunuzaa bakıcılara ben guvenmıyorum açıkçası krestede hastalanıyormuş sanırım hem onlar daha cok kucuk anneye ıhtıyacları varr eger durmun musaıtse sıgortanı ıstege bağlı yaptırr bence cocugna kendın bak bu arada kac yasındacocuk

Bir süre sonra 2.çocuk diyorsunuz ne ara çalışacaksın ki ben ce hiç başlama bakıcı olayı felaket benim ikizlerim 3 buçuk aylık annem zaten başlarında birde bakıcım var bu durumda bile bakıcıya güvenmiyorum

zaten kendini çalışmama konusunda ikna etmeye hazırsın :)

eğer eşin evi geçindirebiliyorsa sen de istemiyorsan çalışma sonuçta senin kararın. ancak çocugunu kreşe verdikten sonra hastalanır filan diye düşünme, zaten belli bir yaşta sonra çocukların kreşte zaman geçirmesi gerekiyor artık evde sürekli olması gelişimleri açıısndan iyi değil

Bence is hayatına biraz ara verebilirsiniz. Esinizin kqzanci size yetecekse. Bakiciyi en son ihtimal düşünün. Çocuğunuz biraz büyüdüğünde de calismaya baslarsiniz. Bu ülkenin calisan öğretmene her zaman ihtiyaca olacaktır. Ama çocuğunuzun öncelikle size ihtiyacı var. Ben de öğretmenim ücretsiz izin alma hakim varken bile boyle bi ihtimali düşünemiyorum. Bulunduğunuz yerde tek maaşla geçinmek çok zor.

Eşim çalışıyor ben kızımla evdeyim, şimdi bir bebek daha istiyorum ..kızımdan önce iyi bir iş ve maaşım vardı, annem de yakın ama ben kızımla olmayı tercih ettim iyiki de etmişim
..Bazen uykusuz gecelerin arkasından işe gitmenin ne kadar zor olacağını düşünürüm ve iyiki de çalışmıyorum derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…