- 18 Haziran 2016
- 107
- 24
- 13
- Konu Sahibi corcialord
-
Bende kesinlikle katılıyorum sevdiğim kişi aslında yapı karakter kişilik olarak tam ailemin istediği gibi biri ama asker diye kabullenemiyolar tanımak istemiyorlar bileBen evlilik kararı alırken meslek, ekonomik durum gibi şeyleri 2. Planda olmasi gerektiğini düşünüyorum. Kaldı ki mesleği yok değil sadece ailenin tercih etmediği bir meslek. .
1. Planda ise karakter kişilik davranış türleri. .
Bende kesinlikle katılıyorum sevdiğim kişi aslında yapı karakter kişilik olarak tam ailemin istediği gibi biri ama asker diye kabullenemiyolar tanımak istemiyorlar bile
Sen ne okuyorsun canım? Ona göre yorum yapacağım da...Evet hem o var bişey olur diye hemde denk görmüyolar beni ona sırf meslek farkından dolayı
Diş hekimi son sınıfa geçtimSenin mesleğin ne?
Diş hekimliğinde okuyorum bencede kötü değil ama işte..Sen ne okuyorsun canım? Ona göre yorum yapacağım da...
Fakat askerlik de öyle kötü bir meslek değil. Hatta meslek demek küçümsemek olur, vatan onlara emanet. Ailen keşke bunu görebilse...
Meslek eşi değil hayat arkadaşınızı seçiyorsunuz. Çok iyi bir mesleğe sahip olup kötü huylu bir insan da olabilir. Ailenize bunu anlatmaya çalışın bence. Kibir yapmamak gerek.Merhaba arkadaşlar benim 4 yıllık bir ilişkim var aileme açtım konuyu kesinlkle karşı çıkıyorlar evlenmeme çünkü sevdiğim asker ve ben üniversitede iyi bir bölüm okuyorum meslek farkından dolayı evlenmemize kesinlikle olumlu bakmıyorlar napmalıyım
Bence bariz bir fark yok.Diş hekimliğinde okuyorum bencede kötü değil ama işte..
Senin mesleğinin iyi olması onun mesleğini kötü yapmaz ki. Varolan karışık durumdan dolayı istemiyorlarsa kendilerince haklı olabilirler. Bunun yolu zamanla ikna etmeye çalışmaktır. Hiçbir meslek küçük görülemez bence, bu insan emeğini küçük görmektir. Ailene söyle meslekler arasında hiyerarşi yoktur, meslek içinde vardır. Senin için uygun gördükleri meslekler nelermiş en başından liste yapıp verselerdi madem.Diş hekimi son sınıfa geçtim
Tayini ankaraya çıktı ve sınıfı iyi askerlerle çok işi olmuyor yoksa haklısın bende o durumun farkındayımAskerle evlilik çok zor olur bir kere çoğunun psikolojisi normal değil yani aileni dinlemeni öneririm.
Sevdiğim kişi astsubay ve beni isteyenlerde doktor vs. Olduğu için ailemin beklentisi o yöndeBence bariz bir fark yok.
Doktor olacak birisi illa doktorla mı evlenmeli?
Kast sistemi gibi valla, çok yanlış. Tamam üniversite bitirmiş birisi, denk birisini arar normal. Bu biraz kültürle alakalıdır.
Ama burada öyle bir durum yok ki, adam zaten denk sana.
E iyi madem, ne diyeyim.Sevdiğim kişi astsubay ve beni isteyenlerde doktor vs. Olduğu için ailemin beklentisi o yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?