- 18 Haziran 2016
- 107
- 24
- 13
- Konu Sahibi corcialord
-
Senin mesleğinin iyi olması onun mesleğini kötü yapmaz ki. Varolan karışık durumdan dolayı istemiyorlarsa kendilerince haklı olabilirler. Bunun yolu zamanla ikna etmeye çalışmaktır. Hiçbir meslek küçük görülemez bence, bu insan emeğini küçük görmektir. Ailene söyle meslekler arasında hiyerarşi yoktur, meslek içinde vardır. Senin için uygun gördükleri meslekler nelermiş en başından liste yapıp verselerdi madem.
şu ana kadar beni isteyen iyi ünvanlarda çok kişi oldu güzel biriyimde ama inanki meslekleri ne olursa olsun hiç umrumda olmadıE iyi madem, ne diyeyim.
Ama sen o kişinin mesleki unvanına aşık olmadın herhalde, onu o olduğu için sevmiş olman gerekiyor. Ama doktor taliplerinin yüzünü görmedin bile, ama unvanları öne çıkarıyor şimdiden. Bu işte bir yanlışlık yok mu?
Valla sen bilirsin.
Erkek arkadaşımın sınıfı öyle çok tayin çıkacak bir sınıf değil o açıdan içim rahatBir polis arkadaşım hiç unutama şunu demişti : Şimdi ki kızların yerinde olsam polis ve askerle asla evlenme çoğunun psikolojik sorunları var. Askerle evlenmek zordur sürekli bir şehirden bir şehri gezersiniz ne bilim ! Diş hekimi olman başka bir meslek grubu ile evlenmene engel diil ki adam olsun yeter ! Erkek kardeşim doktor sevgilisi halkla ilişkiler mezunu önemli mi hayır mutlu ve uyumlu olmaları bizim için yeterli.
Erkek a
Erkek arkadaşımın sınıfı öyle çok tayin çıkacak bir sınıf değil o açıdan içim rahat
sevdiğimden eminim tabikide yoksa böyle bir işe kalkışmazdım ailemin sözünü mümkün olduğunca dinleyen biriyim normalde ama artık bu kararıma saygı duysunlar.:/Annen babanın rızasını almaya bak. İnan onlar önceden her şeyi hissediyor. Adamdan eminsen arkasında dimdik dur ailen kararlı duruşun karşısında mutlaka pes edecektir.
evetdaha ogrenciyken seni istemeye mi geliyolar
askeriyenin her sınıfı için mi aynı şeyler geçerliMeslek farkı olduğu için değil asker olduğu için aileni dinle derim .Ailem de asker çok var ve eşleri bin pişman.Haklılar da.
askeriyenin her sınıfı için mi aynı şeyler geçerli
Şimdilik bi sorun yok aramızda bana pek yansıtmıyor ama ilerde ne olu bilemem tabi sırf bu yüzden de ayrılınır mı?askerler kimseyle evlenmesin miBence sevgilini kucumsemiyorlar. Babasi asker arkadaslarim var, duzen takintili ve sinirli insanlar. Evi askeriye sanip ayni duzeni surdurmek istiyorlar. Etraf her daim toplu ve temiz olacak, ailece erken kalkilacak, yemek saatinde yemek kesinlkkle hazir olacak gibi. Ve yas ilerledikce iyi beter oluyor bu durum. Bence ailenin korkusu bu.
çevremde çok var doktor doktor evliliği ama birçoğu boşanmış ve boşanıyorlar mesleklerin uyumu yeterli olmuyo demek ki ama gelde aileme anlaten nefret ettiğim şey şu mesleğe göre eş seçen aileler
Şimdilik bi sorun yok aramızda bana pek yansıtmıyor ama ilerde ne olu bilemem tabi sırf bu yüzden de ayrılınır mı?askerler kimseyle evlenmesin mi
bende kızımın asker polisle evlenmesini istemem ama sevdiğimle evlenmek istiyorumbence ailen cok haklı. kızım olsa asker veya polisle evlenmesini asla istemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?