sus kız bizim öyleBiriniz bilim adami digeriniz amele sancak gorende
Siz yapmış gibisiniz takintiyi
ikimizde 20 yaşındayız ve geleceğe yönelik planlar yapıyoruz ve ailemizin tepkisinden korkuyorum annem kesin sen mühendissin diyecek biliyorum....ne gibi bi sorun olabilir? tam olarak korktuğun nedir?
öyle bişey yok ama ailelerden korkuyoruz...Aşağlık komplexi varsa olur , herşeyde bir bilmişlik, yarış
eleştiri o zaman zor
Biriniz bilim adami digeriniz amele sancak gorende
Siz yapmış gibisiniz takintiyi
bu farkı yapan benim annem biz değiliz yanlız...Meslek duydum
Kültür duydum
Ayrı dünyaların insanlarını duydum
Meslek farkını ilkkez duydum
Hele hele mühendisle muhasebe farkını ilkkez
hayalleriniz çok mu farklı peki?ikimizde 20 yaşındayız ve geleceğe yönelik planlar yapıyoruz ve ailemizin tepkisinden korkuyorum annem kesin sen mühendissin diyecek biliyorum....
bu farkı yapan benim annem biz değiliz yanlız...
Yani ben yorumlari anlayamiyorum.
Muhendislik cok onu acik bir meslek, sinir yok. Muhasebeyle kiyaslayamazsiniz. Hayat KPSSden puan alip memur olmaktan ibaret degil ki.
Bu kiz yuksek lisans da yapar, cok degisik islere de imza atabilir. Benim oldugum ulkede cok degisik isler yapiliyor, isin bilim boyutu da gelistirme boyutu da bas donduren hizla ilerliyor. Yaptirilacak ise uygun nitelikli insan bulmak zorlasti artik, ben kendi takimima calisan aradigimda bulmakta zorlandim, neyse.
Ama kim KPSSyle atanip butun gun ofiste oturur derseniz o zaman durum esit tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?