Zamane aşklarını anlamıyorum. Ben bir fark hissetmiyorum demişsiniz. Başkalarının ne dediği aşkınıza şüphe düşürmeyi nasıl bu kadar kolaylıkla başarıyor?
Çevredeki insanların ne düşüneceğiyle kafayı bozan ailenden sana yarar değil zarar gelir. Lise mezunu olmasına rağmen kendini geliştirmişse ve de iyi işi varsa evlenirsin ne olacak ki. Yanlış anlama da senin de mesleğin çok yüksek konumda değil doktor filan olsan aileni düşünemiyorum.
teşekkür ederimBenim için eğitim önemli. Siz kendinize uygun buluyorsanız sorun yoktur.
Bunu bende söyledim okumaksa şimdiki devirde elini kolunu sallayan herkes üniversiteye girebiliyor.. açıktan veya diğer türlü bitirebilir. Ama esnaflığı bıraksın dıyorlar. Az para kazansın devlet işinde çalışsın. Herşeye bir bahane üretiyorlar. İnsanlara memur damadım var demek için. Memur olmak kolay değil ki artık.tüm sorun sadece üniversite mezunu olmamasiysa.kendide istiyorsa okuyabilir.şimdide üniversite mezunu olabilir.üniversite mezunu olunca karakteri değişmeyecek sadece egitim seviyesi yükselecek.ben evlendigimde ortaokul mezunuydum şimdi üniversite.ben yine aynı benim ama kendimi daha mutlu hissediyorum.ancak benim eşim sorun ederek değil benim acimdan daha iyi olacağını kendim için okumam gerektiğini söyledi her zaman.
yani aslında önemli değil gibi gozuksede önemli oluyor yeri gelince bir cok konuda.teşvik edin okusun ama sizin icin değil kendi için..
Bunu bende söyledim okumaksa şimdiki devirde elini kolunu sallayan herkes üniversiteye girebiliyor.. açıktan veya diğer türlü bitirebilir. Ama esnaflığı bıraksın dıyorlar. Az para kazansın devlet işinde çalışsın. Herşeye bir bahane üretiyorlar. İnsanlara memur damadım var demek için. Memur olmak kolay değil ki artık.
Ailemde keşke sizin gibi düşünse.Eskiden ben de aileniz gibi dusunurdum ama hayatinda acip iki kitap okumamis zir cahil universite mezunları tanidiktan sonra egitimin degil gelisimin onemli oldugunu gordum.
Burasi bile erkegimin geysasi olurum modunda takilan, en buyuk hazinem el degmemis kukum, kayinvalidem bana buyu yaptirmis, nefesi kuvvetli ufurukcu var mi vs vs diyen universite mezunlariyla dolu. Oylesindense kafasi calisan ilkokul mezununu tercih ederim..
Yaaaa herşey okumak demek mi Allah aşkınaİyi günler. Ben kamu personeliyim. Sevgilim lise mezunu . işi var benden daha çok para kazanıyor. Aramızdaki eğitim farkı ve meslekten dolayı ailem birlikte olmama karşı. Bizim için sorun yok çünkü kendini geliştirmiş birisi. Aileme ne dediysem ikna edemedim . çevredeki insanların düşüncelerini onemsiyorlar. Onları ikna edecek kimse de yok . ben ne yapmalıyım. Bana öneriler de bulunur musunuz?
ama çok yanlış bir düşünce bu bana göre.aileniz yillarca kamu memuru damat hayalimi kurdu? bu mu bütün mesele.adamin iyi bir isi ve maasi var daha ne.aileniz bahane gösteriyor olabilir mi?Bunu bende söyledim okumaksa şimdiki devirde elini kolunu sallayan herkes üniversiteye girebiliyor.. açıktan veya diğer türlü bitirebilir. Ama esnaflığı bıraksın dıyorlar. Az para kazansın devlet işinde çalışsın. Herşeye bir bahane üretiyorlar. İnsanlara memur damadım var demek için. Memur olmak kolay değil ki artık.
eğitimle kuku ne alaka :)Eskiden ben de aileniz gibi dusunurdum ama hayatinda acip iki kitap okumamis zir cahil universite mezunları tanidiktan sonra egitimin degil gelisimin onemli oldugunu gordum.
Burasi bile erkegimin geysasi olurum modunda takilan, en buyuk hazinem el degmemis kukum, kayinvalidem bana buyu yaptirmis, nefesi kuvvetli ufurukcu var mi vs vs diyen universite mezunlariyla dolu. Oylesindense kafasi calisan ilkokul mezununu tercih ederim.
Aynen aynen aynen . Belki söyle sorun olur erkek konpleks yaparsa ama su zamanda uni mezunu olmak okadar basit ki cok kolay millet ıkı uc okul okuyor ya . Ne önemi var .. eğer anlaşılıyorsa işi varsa ve çalışmayı sebıyorsa daha ne olsun isterse on tane okul bitirir AÖF ler var bırsuru bölüm var örgün de okur ne olacak ... kendını geliştirmek cok kolay üni nedir ya .. arkeolojı okusun al sana üni mezunu illa ailesi boyle bir dıplomaya bakıyorsa zira diplomalı tonla işsiz var ülkede cok mu önemli .... karakter ve çalışmayı seven biri olsun yeter .....Ben eskiden eğitim açısından denk olunması gerektiğine inanırdım.
Artık sadece erkeğin içinde çalışma azmi var mı yok mu ona inanıyorum.
Eskiden ben de aileniz gibi dusunurdum ama hayatinda acip iki kitap okumamis zir cahil universite mezunları tanidiktan sonra egitimin degil gelisimin onemli oldugunu gordum.
Burasi bile erkegimin geysasi olurum modunda takilan, en buyuk hazinem el degmemis kukum, kayinvalidem bana buyu yaptirmis, nefesi kuvvetli ufurukcu var mi vs vs diyen universite mezunlariyla dolu. Oylesindense kafasi calisan ilkokul mezununu tercih ederim.
insanlara memur damat demek işte tüm dert . esnaf olmasını sorun ediyorlar. kendi iş yerini açar diyorum, ona da hayır, okusun ama işine devam etsin diyorum , sadece memurluk.Yaaaa herşey okumak demek mi Allah aşkına
Seviyorsan güveniyorsan evlen
Çalışma isteği arzusu varsa
Duygularınız karşılıklı
Arada sevgi saygı varsa evlen
Zaten çok kazanıyormuş maaşlar denk sanırım bi diploma mı sorun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?