- 3 Eylül 2013
- 938
- 847
- 123
- Konu Sahibi Gelecegimolsun
-
Boşanarak hem kocandan hem metresten kurtulabilirsin. Ama madem benden sonra metres bu savaşı (!) kazanmasın diyorsun kanıtların vardır bunca sene, donuna kadar al kocanın boşarken. Parasını kimseye yedirme hayatına bak. Parası yoksa dümdüz boşa gitsin zaten.
Yahu konuya inanmıyorum ama öyle cümlelerle tahrik ediyorsun ki gene de yazıyorum.Boşa demek kolay 3 çocuk var öte yandan babam ve annemi düşünüyorum evladının boşanıp gelemsi ve dul olarak onların hayatında vereceği zorluklar sıkıntıları düşününce öyle kolay bosanilmiyor iste
kumalısın 7 yıldır nabacan çekecen çoluğu çocuğuda vardır ,lan zaten kabul etmişsin zamanında kafa mı buluyon bizimle hüsam :SSelam arkadaşlar eşim beni aldattı 7 yıl boyunca 4.yilda öğrendim evlikigimi bitiremedim 3 çocuğum var 7.yilda onunla bittiğini söyledi bana inanmak istedim imam nikahı kiymis bosadigini söyledi bi senet meselesi yüzünden bi süre görüşmek zorunda oldugunu söylüyor ama bu sırada beni kiskandirmayada calisiyo çıldırtma ya calisiyo yeniden birlikteler gibi geliyor bana bu durumda ne yapmalıyım akıl verirseniz sevinirim
+1İnandırıcı gelmedi, daha dün bir üye 10 yıl evli biriyle birlikte olduğunu ve imam nikahı kıydıklarını yazdı. Ne tesadüfse şimdi adamın karısı mı konu açıyor. Bari biraz zaman geçseydi yahu
Evlimisin bekarmisin bilmiyorum ama sen eşinin ilk kadinimisin senden önce biriyle olmadiginimi zannediyorsun senin miden alicakmimetresten kurtulunca o adamı miden alcak yani. tabi kocişinin suçu yoktur metres ayartmıştır
hanfendi sizden önce biriyle olması ayrı sizinleyken biriyle olması apayrı bişey. Sapla samanı karıştırıyorsunuz. Buraya resmen dalga geçmeye gelmişsiniz bir de öyle yorumlar yapıyorsunuz ki bilerek insanları tahrik etmeye yönelik. Hiç inandırıcı değilsiniz o ayrı ama şöyle yorumlarla gelmeyin bari="Gelecegimolsun, post: 51904251, member: 839461"]Evlimisin bekarmisin bilmiyorum ama sen eşinin ilk kadinimisin senden önce biriyle olmadiginimi zannediyorsun senin miden alicakmi
Gerçekten de ikisi aynı sey.Evlimisin bekarmisin bilmiyorum ama sen eşinin ilk kadinimisin senden önce biriyle olmadiginimi zannediyorsun senin miden alicakmi
Elbette razı gelmez haberleri olsa direk nisan gel derler. Boşanınca dul olarak küçük memlekette ne zorluklarla yaşıyor insan dul Sun diye peşinden koşanlar rahatsız edenler iftira atanlar bunlarla başa çıkmak okadar kolay değil işte bosan diyorsunuz bide böyle zorluklarla yasiyacamYahu konuya inanmıyorum ama öyle cümlelerle tahrik ediyorsun ki gene de yazıyorum.
Hiç bir anne baba evladının boynuzlanmasına razı olmaz. Boynuzlanacağına boşan gel der. Haa demeyen anne babaya da ben anne baba demem.
Derdime dert kattiniz çok teşekkür ederim.hanfendi sizden önce biriyle olması ayrı sizinleyken biriyle olması apayrı bişey. Sapla samanı karıştırıyorsunuz. Buraya resmen dalga geçmeye gelmişsiniz bir de öyle yorumlar yapıyorsunuz ki bilerek insanları tahrik etmeye yönelik. Hiç inandırıcı değilsiniz o ayrı ama şöyle yorumlarla gelmeyin bari
17 yıldır evliyim 13.yilimda öğrendim ve 3 çocuğum varken öğrendim anlatabildimmi4. Yılda aldatiligini öğrenmiş olsan yıne olmuyor...
Çocuk diyorsun...
Ya sen bu metresten çocuk yapa yapa kurtulurum sanmissin :))
Ya çocuklar 3 uz))
Konu açmak için çok geç...
Ya git kumanin odasını hazırla
Ya kocana çay koy...
Üstüne bide ben cezalirim galiba gozyumdugum icinhiçbir şey alamaz hatta zinadan boşanamaz bile kadının varlığını biliyor kabul etmiş yani adamı affetmiş
böyle kadınları hukuk bile korumuyor işte
ben adamın avukatı çok güzel bir savunma yazardım cünkü kadın buna yıllarca izin vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?