Metroda utandım

Kendi yaptiginiz cirkin harekete bir kilif bulmussunuz annenizin yaptiginin bahanesi olamaz mi yani?

Teyze ittiyse eger kizlari kendisi de yasina bakilmaksizin karsidaki kisinin mizacina gore tepki alir. Kimi sallamaz, kimi laf soyler kimi aynen kendine yapildigi gibi iter. Buna hazirlikli olmak lazim. Hic annem o benim yolarim duyari kasmayin. Karsinizdaki kisinin eli armut toplamiyor o da bir magduriyeti yoksa aynen size karsilik verecektir ve bence haksiz odugunu kabul etmektir erdemdir haksiz bir anneyi savunmak degil. Sonra burada kv bana soyle soyle yapti ama kocam cok aileci diye konu acmayi biliyorsunuz.

kız haklı olabilir özür dilediğimde konuyu kapatmalı

yok zaten yer verdiler yok dövmeli vs diye dırdıra başlarsa hiç hoş olmayan şeyler yaşarız.
Sen ozur dileyip annen tutumunu aynen devam ettirirse senin ozur dilemenin bir anlami olmaz. Annene ozur diletebiliyorsan olay kapanir. Baska turlu, gune iteklenerek baslamis bir kizin hakkini nasil vereceksin? Minimum dirdira hazirlikli olman lazim. Iteklendigi icin anneni itme hakki da var. O da bir annenin evladi sonucta sadece senin soyundan gelenler ozel degil.

ben kaçtım.
tavsiye ederim :)

konuda annesi susmuş ama.
kızlar uzatıyor meseleyi.
ben de yeri geldi yaşlıyla tartıştım çünkü susmadı.
ancak hiçbir zaman misilleme olsun diye itmedim ya da laf sokmadım.

yine de ben annem adına özür dilediğim halde, annem susmuşken karşı taraf hala dırdır ediyorsa misilleme öyle olmaz böyle olur der, gereğini yaparım.

Darisi basimiza insallah.
Esimle en istedigimiz seylerden biri su an sartlari olusturmaya calisiyoruz ki gercekten istanbulda cocuk buyutmek te istemiyoruz
biz 3 ay oldu taşınalı, dünya varmış dedik :)
size de nasip olur inşallah.

kendi memleketimize taşındık, Amasya'ya.
Ne kadar guzel yapmissiniz, benim de esim gebzeli en azindan simdilik haftasonu kacamaklari icin koyunde bir ev yapalim diyoruz ama ona kalmadan biz de sizin yaptiginizi yapabiliriz umarim. Biz en son is durumuna gore secmek zorunda kalacagiz zannediyorum. Sakin huzurlu gunler yasadiginiz yerde

Itekleyip susunca halloluyor muymus mesele? Kendisinin ozur dilemesi lazim. Hatasini anlayip ozur dilemeye utaniyorsa sessiz kaliyorsa belki karsi taraf tolere edebilir. Once baslattigi icin de biraz dirdira katlansin bir zahmet. Hatta sukretsin. Kimi insan arsiz oluyor ve kendisine hafif bir sey degse bile kiyameti kopariyor yumruk yumruga daliyorlar sonra birbirlerine. Oyle birine de denk gelinebilir.

Konu sahibinin annesi araya diger insanlarin girip onlari ayirmasina ragmen hala kiza bakiyormus. Dostane bakmadigi kesin. Konu sahibi kolundan cekerek oturtmak durumunda kalmis annesini. Hatasini anlayip susmus bir yaklasim yok konuda.

kadın istese kızların laf sokmalarına cevap verebilirdi. annesinin ağzını kapatmadı ya.
kızlar başta haklıydı ama hala etrafın da desteğiyle kadına lafla sataşmaları onları haksız duruma düşürür bence.

her ne olursa olsun, birileri anneme laf sayarken sessiz kalmam. benim düşüncem ve anlayışım bu.

Teyzenin genel uslubu iletisime dayali degil zaten. Iteklemeye baskalarini yok saymaya dayali. Birileri annen hakliyken laf saysa mudahale ederken hakli olursun. Annen haksizken laf saysalar ustune bir de sen anneni savunsan duble haksiz olursunuz. Anne bile olsa haksizi savunmak yigitlik degildir. Toplumda problemlerin cogu boyle bas gosteriyor zaten. Yogurdum kara diyebilmek lazim. Kizlarin da haksiz oldugunu bile bile bir insani savunmaktan daha yanlis bir sey yaptigini dusunmuyorum kelimelerini dikkatli sectikleri surece.

kadın gerçekten saygısız olsa çenesiyle de rahatsız etmeye devam ederdi

konu sahibinin yazdığına göre kızlar yol boyunca susmamış. haklarını savunurken saygısızlığa geçmişler.

kızlar zaten kısas yapmışlar kendilerince. kadın itmiş onlar da itmiş. kadın ters ters bakıyorsa onlar da ters bakardı. yol boyu dırdır etmeye, başkalarını da olaya dahil etmeye çalışmaları lüzumsuzluk.

Teyze baska insanlarin hakkina girecek kadar saygisizmis zaten hem ineni hem bineni magdur etmis. Muhtemelen arbede ve uzun sure kapida beklemeleri yuzunden diger yolcular da teyzeye bilenmis. Kizlar yanliz degil bence.

Teyze baska insanlarin hakkina girecek kadar saygisizmis zaten hem ineni hem bineni magdur etmis. Muhtemelen arbede ve uzun sure kapida beklemeleri yuzunden diger yolcular da teyzeye bilenmis. Kizlar yanliz degil bence.
artık detayları bilemiyoruz.
ancak ben birileri anneme laf sayarken susmam.
olay olmuş bitmiş.
o onu itmiş o da onu.
herkes olayı orada bitirmeli.
karşı taraf mevzuyu uzatırsa ben de uzatırım.
konu sahibi sadece izlemiş, o onun tercihi.
ama ben öyle yapmazdım, bu da benim tercihim.

Konu sahibi annesinin davranisindan rahatsiz olmus ama o bile refleks olarak kizi iteklemis. Sen olsan ne yaparmissin acaba? :) Sen annen haksizken susmazsan hakli insan niye sussun? Milletin hakkina girsin annen haksizliga ugrayan sussun.. Iyiymis.

Hep merak ederim neden boyle olaylarda yasi buyuk olan tutulur, genclerden anlayisli olmalari beklenir hep? Normalde yasi buyuk olan (bakiniz yasli demiyorum, degil cunku) daha olgundur daha gormus gecirmistir, kucuklerine ornek olmasi lazimdir. Ama nedense olgunluklar hep kucuklerden bekleniyor. Yanlis degil mi sizce de?

Yaşıtlarınız ülke ülke gezerken siz 3 durağı oturarak gitmek için kavga çıkarıyosunuz

Yaslilari bizimki kadar hantal millet gormedim sahsen. Erkekleri kahvede oturur kadinlari gelin is yapsin diye bekler. Toplu tasimalarda oturmazsa olecek hastaligina yakalanir...

Konu sahibi annesinin davranisindan rahatsiz olmus ama o bile refleks olarak kizi iteklemis. Sen olsan ne yaparmissin acaba? :) Sen annen haksizken susmazsan hakli insan niye sussun? Milletin hakkina girsin annen haksizliga ugrayan sussun.. Iyiymis.
anne itmiş kız itmiş.
ben itmem, araya girerim.

ben kızların yol boyunca dırdır etmelerine takıldım. işte o zaman ben de susmazdım diyorum. eğer susmayan kişi benim annem olsaydı, uzatma anne derdim yine. çünkü olay orada olmuş bitmiş. çene yapmanın gereği yok.

aa kızlar haklı, annem haksız. yol boyu yerin dibine sokup çıkarsınlar. diye düşünmem çünkü taraflardan biri annem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…