sağol canım, ondan hiç şüphem yok. sadece moralim bozuk gibi mi yansıttım diye sordum , yanlış anlama.
:116::116:yoook,moralin gayet yerinde olduğunu hisedebiliyorum
Bende çok istiyorum, diğer taraftan da büyü bozulacakmış gibi korkuyorum ve tartılmak istemiyorum.
rıca ederim, birbirimizin yanlışlıklarını fazlalarını söyleyelim ki zayıflama sürecini başarıyla atlatalım, gerçi bazen hoş karşılanmıyor,asıl ben teşekkür ederim.
Aynı şekilde lütfen gerektiği yerde SEN DE BENİ UYAR.
merhaba arkadaslar, nasilsiniz, durumlar nasil bakalim. ben bugün dayanamayip tartildim, tam 1100 gram vermisim cok sevindim. aslinda tartilmamam gerekiyordu ama iyide oldu, dahada motive oldum diyetime.bugüngü menümüde planladim yemegim hazir hemen yazyim.
sabah:
iki dilim cavdar ekmegi
beyaz peynir
4 zeytin
4 cer domates ve biber
öglen:
bir kase sebze corbasi (dünden kalan)
izgara tavuk, salata ve bir dilim ekmek
ara: bir tane dün aksam yapip elimi bile sürmedigim pogaca
aksam:
köz patlican salatasi ve yogurt.....
merhaba. siz kaçıncı gündesiniz grupla beraber mi başladınız yoksa benim gibi geriden mi takip ediyorsunuz? çok güzel vermişsiniz tebriklermenüleriniz de çok güzel bu arada :)
merhaba canim ben grubu geriden takip ediyorum gecen hafta basladim ilk günlerde ufak tefek kacamaklarimda oldu ama simdi alistim daha düzenli planliyorum menülerimi. yaklasik 5-6 gündür vermisim bir kilo aynen devam.
"Menümü yazıp kaçayım:
sabah:
1dilim ekmek büyük. bazlama
peynir
1 elma
kahve
ara:
2 kepekli bisküvi
öğlen:
havuç- marullu salata
1 dilim bazlama
Ton balığı var zannediyordum,çocuklar yemiş, onun yerine
1 küçük parça peynir
1dilim sucuk
ara:
1 elma
12 badem
akşam
kıymalı yumurtalı ıspanak
yoğurt
yatmadan önce
1 bardak süt
2 kepekli bisküvi
Hepinize selamlar
"Menümü yazıp kaçayım:
sabah:
1dilim ekmek büyük. bazlama
peynir
1 elma
kahve
ara:
2 kepekli bisküvi
öğlen:
havuç- marullu salata
1 dilim bazlama
Ton balığı var zannediyordum,çocuklar yemiş, onun yerine
1 küçük parça peynir
1dilim sucuk
ara:
1 elma
12 badem
akşam
kıymalı yumurtalı ıspanak
yoğurt
yatmadan önce
1 bardak süt
2 kepekli bisküvi
Hepinize selamlar
suan herkes uyuyor ben temizlikle mesgulüm yarin misafirlerim varda. ama yoruldum bir ara vereyim dedim koca bir bardak suyumu aldim ve gectim pc nin basina ama kimseler yok. arkadaslar diyete baslamadan önceki aclik krizlerim sona erdi cok sükür . bu yüzden diyetin ilk günleri bana bayada zor gelmisti acikcasi bu kadar doyurucu bir diyeti bile ben neden zor uygulayabiliyorum diye hayrete düsüyordum. ama gecti. simdi gayet rahatim. doyuyorum ve cabucak acikmiyorum. yemeklere saldirmiyorum. saglikli birseyler yaptigimiz kesin. vücut ancak kendine geliyor ve yeni eni diyete adapte oluyor.insallah böyle devam ederim. aclik krizlerimi yendimya ona cok seviniyorum. yarin da ben ev sahibiyim nasil olsa otur kalk yemis gibi yaparim caktirmam yemem :) hepinize iyigeceler öpüyorum cok cok.....
Gurbet benim evdekilerin tek derdi boğaz.İnan saklamıştım ama bulmuşlar.Anne boğazına düşkün olunca onlarda mecburen öyle oluyorlar.Ayrıca soframda bulunmuş olanlar çok lezzetli ve değişik yemekler yaptığımı söylerler sağolsunlar, bu da çocukların damak zevkini çok geliştirdi, hiç memnun edemiyorum.Allah iyiligini versin sevgi ablacigim cok güldüm yaaaa..... (ton baligi var zannediyordum cocuklar yemis) kismina :) bu cocuklar ne varsa götürüyorlar....
Bugünü hasarsız atlatacağına inanıyorum.Çok fazla çaktırma yada belli yiyecekleri yemiyorum kanda bir şeye bakacaklar dr belli bir liste verdi de işe yarıyor ve ısrar etmiyorlar.Dün ben ilk defa açıktım. ıspanak olan günde çorba varmı yokmu bilemedim.sade kıymalı yumurtalı ıspanakta beni açıktırdı.Öğlende zaten resmen sadece salatayla gün geçirince.Verdiği şeylerin tamamını yemek lazım.suan herkes uyuyor ben temizlikle mesgulüm yarin misafirlerim varda. ama yoruldum bir ara vereyim dedim koca bir bardak suyumu aldim ve gectim pc nin basina ama kimseler yok. arkadaslar diyete baslamadan önceki aclik krizlerim sona erdi cok sükür . bu yüzden diyetin ilk günleri bana bayada zor gelmisti acikcasi bu kadar doyurucu bir diyeti bile ben neden zor uygulayabiliyorum diye hayrete düsüyordum. ama gecti. simdi gayet rahatim. doyuyorum ve cabucak acikmiyorum. yemeklere saldirmiyorum. saglikli birseyler yaptigimiz kesin. vücut ancak kendine geliyor ve yeni eni diyete adapte oluyor.insallah böyle devam ederim. aclik krizlerimi yendimya ona cok seviniyorum. yarin da ben ev sahibiyim nasil olsa otur kalk yemis gibi yaparim caktirmam yemem :) hepinize iyigeceler öpüyorum cok cok.....
Canım menün tek kelimeyle harika,hepsi yerinde ve kararında. Maşallah bir de ben yürüsem, çok güzel olacakta nerede bende o gayret.Günaydın,herkese güzel bir gün diliyorum
Dün yediklerim:
kahvaltı:2 dilim ekmek,peynir,6 zeytin,bal
ara:1elma ve 3 ceviz
öğlen:1 kase mercimek çorbası,tavuk eti,salata
ara:4 kepekli bisküvi ve çay
akşam:1 tabak sebze yemeği,2 kaşık yoğurt
gece:1 bardak süt,çikolata
1 saate yakın yürüdüm,bol su içtim....
kızlar mrb.bende aranıza katılmak istiyorum.mevsimlerden roma'yı yeni keşfettim.vermem gereken 22 kilom var
boyum 1.65 22 yaşındayım. geçen yıl yine şubatta diyetisyene gitmiştim.17 kilo verdim. malesef hepsini geri aldım
ve bu problem kafamı çok meşgul ediyor.sizden baya geç başlamış olucam ama önemli olan başlamak diye düşünüyorum.
ilk 12 gün için listelerimi menülerimi hazırladım.hafta sonu hazırlıklarımı tamamlayıp pazartesi başlıycam inş.
düzenli menü paylaşmaya dikkat edicem. hepimize kolay gelsin ....
kızlar mrb.bende aranıza katılmak istiyorum.mevsimlerden roma'yı yeni keşfettim.vermem gereken 22 kilom var
boyum 1.65 22 yaşındayım. geçen yıl yine şubatta diyetisyene gitmiştim.17 kilo verdim. malesef hepsini geri aldım
ve bu problem kafamı çok meşgul ediyor.sizden baya geç başlamış olucam ama önemli olan başlamak diye düşünüyorum.
ilk 12 gün için listelerimi menülerimi hazırladım.hafta sonu hazırlıklarımı tamamlayıp pazartesi başlıycam inş.
düzenli menü paylaşmaya dikkat edicem. hepimize kolay gelsin ....
Arkadaşlar MEHTAP hANIM ikinci listeyi daha anlaşılır şekilde tekrar yayınlamış,isterseniz yeni listeyi uygularken oradan bakın.Anlaşılamayan konulara açıklık getirmiş.
Bugünkü menüm:
sabah:
1 bardak süt
3 kaşık müsli
ARA:
2 kepekli bisküvi
1 az sütlü neskafe
öğlen
1 dilim çavdar ekmeği
marul, roka,kuzukulağı,havuç 3 çiğ mantar,1 çay kaşığı ketentohumu,tavukgöğsü 2 salatalık turşusu ile yapılmış salata
birkaç parça tost makinasında pişirilmiş brokoli
ARA:
1 küçük kase meyve salatası
2 ceviz
akşam:
1 kase şehriye çorbası
1 tabak et haşlaması
salata
yatmadan
çayın yanında
3 tane burçak bisküvi
şimdi 1 bardak süt içip yatacağım.
Canım menün tek kelimeyle harika,hepsi yerinde ve kararında. Maşallah bir de ben yürüsem, çok güzel olacakta nerede bende o gayret.
Hoş geldin canım,geç olsun güç olmasın. boyunu kilonu yaşını hedefini yazarsan sevinirim.bizden bir gurupta bir hafta gecikmeli takip ediyor,ilk listeyle başlarsın.Kolay gelsin, pazartesine kadar MEVSİMLERDEN ROMAyı ve bizim eski sayfaları okumaya çalış.
Hoş geldinbende 1 hafta sonra başladım inşAllah istediğin kiloya inersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?