Kizlar ikinci 12gun ne zaman bitiodu ben unuttum:)
Merhaba arkadaşlar,bugün biraz yoğun bir gün geçirdim,oğlumun aikidoda kuşak sınavı vardı(,çok şükür sınavı geçti),klübe gitmek zorunda kaldım...öğle yemeğimi zamanında yemediğim için çok acıktım..bugün bende 2.listeye başladım.bugün yediklerim:
sabah:1 elma,süt,3 kaşık müsli
ara:2 kepekli bisküvi
ikindi:1 dilim ekmek,2 yumurtadan omlet
ara:1 kase yoğurt,1 havuç
akşam:1 kase çorba,tavuk
hepimize afiyet olsun,sevgiler(sınav sonrası ikram edilem kuru pastalardan hiç birini yemedim,kimseye çaktırmadan çantama koydum )
Canım menün çok güzel, kolay gelsin .En az 2 litre suyu unutma.Günaydınlar
Gün itibariyle diyetime başlamış bulunmaktayım.Bugünkü Menüm
Kahvaltı:
2 ince dilim ekmek
1 ince dilim beyaz peynir
6 ad. zeytin
dere otu
maydanoz
tere
1 çay kaşığı bal
şekersiz çay
Ara:
1 küçük elma+10 fındık
Öğle:
1 kase mercimek çorba
1 ince dilim ekmek
4 ad. tavuk köfte
salata
Ara:
yarım kase yoğurt
Akşam:
6-8 yk. pırasa yemeği
2 yk. yoğurt
Ara:
acıkırsam 1 bardak süt
kızlar nasıl ilk menümyanlışım varsa uyarın lütfen.herşeyi okudum ama
atladığım birşeyler olabilir
hepinize sağlıklı ve mutlu bir gün dilerim
Hayırlı olsun ve bravo sana. Akşam salata da var canım gözden kaçmış.
Bugün iki ayrı gurup halinde misafirlerim vardı.oğlumun daha önceki hocası yakınımıza geldiklerini evdeysek bizi de ziyaret edeceklerini söylediler.Akşam vakti onlar kalktı, kayınvalidemgil yemeğe geldiler arkasından da kız kardeşimgil geldiler.Anlayacağınız doluydum.
menüm
sabah:
1 büyük dilim kepek ekmeği
peynir
1 portakal
ara:
2 kepekli bisküvi
ara:
3 kepekli bisküvi
akşam:
çorba uygun değildi,içmedim
balık
salata
ara:
3 yulaflı bisküvi
1 bardak tarçınlı çay
Canım menün çok güzel, kolay gelsin .En az 2 litre suyu unutma.
Menün çok güzel,tebrikler
dedigim gibi ikinci listeye bugün basladim simdilik iyi gidiyor, zorlanmiyorum. zaten mide kücülmüs istesemde cok yiyemiyorum zaten istemiyorumda . simdi siki durun kizlar ilk hafta 1100 gram vermistim ikinci haftada tam tamina 2 kilo daha vermisim toplam 3 kilom gitti bile. biliyorum tartilmamam gerekiyordu ma ben dayanamadim. önceden hergün tartiliyordum simdi haftada bire düsürdüm buda birsey yani. hem böylelikle dahada motive oluyorum diyetime cok mutluyum darisi sizlere hanimlar. menümü tamamlayim aksam yada yarin yazrim. simdilik hoscakalin...
Senin adına çok sevindim Gurbetim, darısı başımıza.Üç gün sonra bizde tartılacagız,göbeğimin ve yüzümün küçüldüğünü hissediyorum, bu defa olacak İNŞALLAH.HADİ BUNDA 112 GÜN BİTENE KADAR TARTILMAMAYA ÇALIŞ VE SÜRPRİZİ GÖR.
112 günmü sürecekbunu okumamıştım.merak ediyordum.aslında uzun sürmesini istiyordum çünkü bnm
gitmesi gereken 20 kilom var. ayda 5 kilo versem anca gider
Canım ikinci bölümde 12 gün diye yazacaktım, yanlış yazmışım.Mehtap Hanım 3 ay süreceğini daha devam edenlerinde arkasında olacağını söyledi.3 ayda da yürüyüşleri de yaparsan 15 kg civarı gider , daha sonrada fikir alırız.Üç ay tamamlayalım, bakalım sonrası hayırlısıyla gelir.
hmm anladım..3 ay bnm için iyi bir süre.yürüyüşlerimi hastalık olamadıkça yapıcam inş.
tşk ederim bilgilendirdiğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?