Uyardığın için teşekkür ederim Sevgi ablasana iyi gezmeler bu defa çok güzel motive olduğun diyetine,bozmazsın ben çevremdekilere bana özel bir beslenme programı uyguladığımı söylüyorum ve ısrar etmiyorlar bende az önce öğle yemeğimi yedim,oğlan derslerini bitirse dışarda çıkacağız:18 yalıyor da oyalıyor..birşey deyince de alınıyor:26:ön ergenlik olayı var ya?bittirdi beni peşinde de ergenlik geliyor bize bu kadar anlayış kimse göstermedi ya
merhabalar.. ben menü yazıp kaçmış gibi oldum kusura bakmayın. temizlik, sonrasında rahatsızlıktan dolayı pcyi bile açamadım.Bir de 3 gün şımardım diyete uyamadım ondan hiç bahsetmeyeyimbundan sonra düzenli yazacağım.
bugünkü menüm
sabah 3 yk müsli 1 fincan süt
ara 2 diyet bisküvi
öğlen ızgara tavuk göğüs 6 yk sade kapuska salata
ara 1 kase yoğurt 1 havuç
akşam 3 dolma yoğurt
gece (acıkırsam) sadece süt
2 lt su yeşil çay 1 saat pilates
Bugün ilk günüm. Sabah tartıldım 65.6 çıktım. Hedefim 55 olmak
sabah:köy ekmeği ve köy peyniriyle yapılmış tost
ara öğün: 10 fındık ve 1 küçük yeşil elma
öğle: 1 orta boy balık, 1 kase çorba, küçük tabakta salata, 1 dilim ekmek
(bundan sonrasını henüz yemedim)
ara öğün: 4 burçak bisküvi ve şekersiz çay
akşam: bamya yemeği,yoğurt ve salata
her akşam olduğu gibi sütlü kahve içerim ilerleyen saatlerde.duruma göre de 1 parça bitter çikolata. olmuş mu sizce? :26:
her akşam olduğu gibi sütlü kahve içerim ilerleyen saatlerde.duruma göre de 1 parça bitter çikolata. olmuş mu sizce? :26:
Uyardığın için teşekkür ederim Sevgi ablasana iyi gezmeler bu defa çok güzel motive olduğun diyetine,bozmazsın ben çevremdekilere bana özel bir beslenme programı uyguladığımı söylüyorum ve ısrar etmiyorlar bende az önce öğle yemeğimi yedim,oğlan derslerini bitirse dışarda çıkacağız:18 yalıyor da oyalıyor..birşey deyince de alınıyor:26:ön ergenlik olayı var ya?bittirdi beni peşinde de ergenlik geliyor bize bu kadar anlayış kimse göstermedi ya
cok hklisin dallidacim benimkilerde suan aynen öyle kizim 15 , oglum 12 yasindalar. onlari idare etmek o kadar zor oluyorki bazen dedigin gibi bizler görmedik bu denli ilgi , anlayis. ama ne yapalim iyiki onlar varlar. Allah olmayan herkese nasip etsin. iki hafta yatiliya gittilerde kafayi yedik kari koca. Allah onlarin eksikligini göstermesin canim. sende bir hafta daha eki diyeti uygulayacaksin degilmi canim....
Canım,arkadaşım hazırlanmıştı fakat yemeyeceğimisöyledim. Sağolsun arkadaşım ısrar etmedi, diğerleri hamur işlerini götürürken ben ev sahibinin isteğim üzerine getirdiği yoğurt ve havucu iştahla yedim. Yani kaçamak yok.
Seni zorlu birkaç sene bekliyor,lise ikiden sonra yavaş yavaş olgunlaşmaya ve sorumluluk almaya başlıyorlar,tecrübeyle sabit.(üçüyle o dönemi geçirdik.Artık çok şeyi duymayacaksın, görmeyeceksin,aksi halde zıtlaşıyorlar ve işler çığırından çıkıyor.Sakın ağız dalaşına girme çünkü çileden çıkartırlarsa hoşlarına gidiyor. tartışma başladığında kısaca tartışmak istemediğini söyle ve istersen biraz düşün de ve odayı terket. Ders konusunda sakın ısrar etme çünkü istemezse senin zorunla en fazla bir iki sene daha çalışır sonra çalışmaz ters teper.iyi bir gelecek için iyi bir eğitimin gerekli olduğunu ara ara anlat dinlemiyor görünse de kayıt eder. Sakın konuşmayı uzun tutma hemen sıkılırlar ve ters bir şey söyleyip konuşmanın seyrini değiştirirler.
Nasılsın?moralın nasıl?
iyiyim sen nasılsın.?Moralimşu aralar gayet iyi, neden?
sağol canım, ondan hiç şüphem yok. sadece moralim bozuk gibi mi yansıttım diye sordum , yanlış anlama.Bende iyiyim Sevgi ablabir nedeni yok...seni online görünce sevindim,uzun süredir karşılaşmıyorduk bir dosta sorar gibi sordum
Tartı gününüzü çok merak ediyorum:26::26:maşAllah herkes çok güzel gidiyor
hosgeldiniz. menünüz gayet basarili. aynen böyle devam et canim.
Canım akşam bildiğim kadarıyla salata ,sebzenin yanında yok,onun dışında güzel.
çok teşekkürler :) :)
listeye yazmışım ama benimde canım yemek istemedi,iyi ki yememişim iyi olmuş :) teşekkürler bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?