Boy: 1.65
Kilo : 77.0
Hedef : 55
inş.tşk ederim
diyetdaslarim haftaya pazartesi ikinci diyete baslamayi düsünüyorum. pazertesi sabah bir kez daha tartilip bakayim ikinci diyetten önce kac kiloyla baslamisim ve sonunda kac kilo verecegim bakip ona göre hangi diyetle kac kilo verdigime bakmak istiyorum. aslinda hemen hemen benziyor diyetler ufak defek degisiklikler olmus sadece. serap insallah devam ediyordur bozmamistir.
sabah: Kiymali yumurta ( kahvaltida olmazsa olmazlarimdandir yumurta ) mehtap hanim iki kere demis ama beni cok tok tutuyor ve diger ögünlerimide daha az yiyorum.
Iki dilim ekmek
iki zeytin ve bir catal peynir, cay
öglen: Iki biber dolmasi ve yogurt yaninda bir dilim ekmek
ara: Mandalina ve ceviz
aksam: 4-5 köfte ve salata yiyecegim .:))
Serap topiği canlandırıyordu, ben de bekliyorum.Amin canım,hepimizin.Merhaba arkadaşlar
İkinci listeye ben pazar günü başlayacağım.Şimdilik iyi gidiyor,daha doğrusu iyi gitmek zorundasizde durumlar nasıl? Serap pazartesi günü seyahate çıkmış galiba,10 gün buralarda olmayacağını söyledi.Galiba gittiği yerlerde internet yok veya çok yoğundur yoksa onu tanıdığın kadarıyla mutlaka girerdi:126:Hennüz Mehtap hanımın sitesine giremedim,bugün bakarım inşAllah.Oğlum tatilde ve evde olduğu için çok giremiyorum.Sevgiler,cumanız hayırlı,dualarınız kabul olsun
Sevgi abla sen kurstasın galiba...inşAllah kaçamaksız bir gün olur
Gurbetçiçeğim,sende çok güzel gidiyorsun,tebrik ederim,sanada kaçamaksız bir gün dilerim
Serap topiği canlandırıyordu, ben de bekliyorum.Amin canım,hepimizin.
Canım bizde okullar gibi tatildeyiz, okullarla tekrar başlayacağız,ama çocuklardan ben de giremiyorum,şimdi cumaya gittilerde girebildim.
Gurbet ve ben bunda sıkı tuttuk, olacak inşAllah.Bugün rüyamda tartılacaktım,uyandım ,artık rüyalarıma girmeye başladı.Hiç bu kadar kendime sahip olamamıştım, daha önce olsa ÇOKTAN TARTILIRDIM.
Canım benim bence bir kardeşi daha olsun, yaşın geçmeden düşün bence, sonra pişman olursun.Evet açlık krizini en hasarsız şekilde atlatmaya çalıştım,İNş. becermişimdir.Leblebi gerçekten çok tok tutuyor ve kalorisi az.GünaydııııııııııııııınnSevgi abla oğlum da çok girmiyor internette ama çok kıskanç inan ki sizleri çok kıskanıyor:26:sadece onunla vakit geçirmemi istiyor ki bazen beni deli ediyor İki gün önce onu doktora götürdüm,doktor gastritten şüphelendi şimdi nazlanıyor galiba tek çocuk olmanın dezavantajı bu:18 ün açlık krizi kolay atlatığın maşAllah Mehtap hanımın sitesine girdim ama galiba doğru yerde girmedim çünkü 2.listeyi bulamadım akşama tekrar girerim inşAllah,malum hafta sonları oğlumun antrenmanı var...
Tatlım köy tavuğu çok pahalı geliyor bana. ette çok pahalı. geriye tavuk ve balık kalıyor. haftada 1 tüketiyoruz,gerçi şu ara ben daha sık tüketmeye başladım.Dikkat edersen, aynı spekulasyonu balık içinde çıkarttılar, yanlış anlama haklı yönleri fazla ama bana birazda politik geliyor. Çok fazla et stoğu varmış , onun eritilmesi lazım. Hatırla bir dönemde kuş gribi diye yüzlerce tavuk yok edilmişti.Ne kadar dikkat etsekte %100 doğal beslenemiyoruz, bunu bol sebze ve meyveyle en zararsız şekle getireceğiz.Sevgi abla,sen tavuk eti tüketiyor musun?tavuk üzerine yapılan bu tartışmalar gözümü korkuttu...hormon verilerek 45 günde büyütülüyorlarmış...kadınlardaki rahim ve meme kanseri artışı tavuk eti tüketimine bağlıyorlar...bende çok tüketiyorum,ama şimdi vazgeçmek üzereyim,sadece köy tavuğu bulursam alırım diye güşünüyorum...
Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. İnşAllah girersiniz de görürsünüz. Bugün akşam menüde
Mercimek çorbası
3 kuru dolma
2 kaşık yoğurt yiyecektim. Fakat kayınvalidemgil yemeğe çağırdılar. Kuşbaşılı pide yaptıracaklarmış. Benim menümde mercimek çorbası 350 kaloriymiş. Bir porsiyon dolma ise 250 civarı. Yoğurdun kalorisi ise sanıyorum ki 50 kalori felan. Kuşbaşılı pide 550 kaloriymiş. Kendimiz yaptıracağımız için yağsız olacak. Benim yiyeceklerimde karbonhidrattı. Ne dersiniz 1 pide yiyeyim mi diğer menunun yerine. Yoksa hiç değiştirmeyim mi ? Fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?