Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

merak etmeyin misafirlerim geldi ve gittiler ben en az hasarla dünü atlattim. ama dün cocuklar karne aldilar pazartesiye kadar tatil yani evdeler, onlardan firsat buldukca yazarim. dünkü menüm tam listemize uygun olmadi fakat fena da degildi , isterseniz genede azayim.

sabah: 1,5 dilim cavdar ekmegi ,ince bir dilim kasar ve bir portakal
öglen: misafirlerimle birlikte , bir pogaca ,salata, yogurtlu kuru patlican ve sekersiz cay
ara: bir portakal,3 fistik
aksam: yogurtlu patlican kurusundan 3 kasik ve cok az salata
gece: bir fincan sütlü tarcinli türk kahvesi
aksami cok az ve erken yedim arkadaslar sofradan ac kalktim diyebilirim.

sabah: kiymali yumurta ( kahvaltida olmazsa olmazlarimdandir yumurta ) Mehtap hanim iki kere demis ama beni cok tok tutuyor ve diger ögünlerimide daha az yiyorum.
iki dilim ekmek
iki zeytin ve bir catal peynir, cay
öglen: iki biber dolmasi ve yogurt yaninda bir dilim ekmek
ara: mandalina ve ceviz
aksam: 4-5 köfte ve salata yiyecegim .:))

diyetdaslarim haftaya pazartesi ikinci diyete baslamayi düsünüyorum. pazertesi sabah bir kez daha tartilip bakayim ikinci diyetten önce kac kiloyla baslamisim ve sonunda kac kilo verecegim bakip ona göre hangi diyetle kac kilo verdigime bakmak istiyorum. aslinda hemen hemen benziyor diyetler ufak defek degisiklikler olmus sadece. serap insallah devam ediyordur bozmamistir.

Gurbetim yanlış hatırlamıyordam 12 gününüz cuma günü bitecek ,öyle olunca da cumartesi 2 ,listeye başlamanız gerekiyor.BEn mi yanlış hatırlıyorum,yoksa 1. listeyi 2 gün daha mı uzatacaksın. Sen bilirsin ama 2. bölümü bitirince tartıl, Mehtap Hanım böyle istiyorsa tecrübesine dayanarak bir bildiği vardır.

gurbet belki bana kızacaksın ama 1, bölümde dolma yok canım, hatta bulgura bile izin vermiyor.
Bugünkü menüm:
Sabah:
3 kaşık corn flaks-musli-yulaf ezmesi karışımı
1 bardak süt
1 portakal
ara:2 kepekli bisküvi
öğlen:
2 yumurta
4 mantarla yapılmış menemen(domateste var)
3 tomurcuk brokoli
1 dilim kepek ekmeği
ara:
1 elma
3 ceviz
akşam:
1 kase çorba
et
salata
yatmadan:
1 bardak süt
2 bisküvi
dalida neredesin?

Merhaba arkadaşlar
İkinci listeye ben pazar günü başlayacağım.Şimdilik iyi gidiyor,daha doğrusu iyi gitmek zorundasizde durumlar nasıl?Serap pazartesi günü seyahate çıkmış galiba,10 gün buralarda olmayacağını söyledi.Galiba gittiği yerlerde internet yok veya çok yoğundur yoksa onu tanıdığın kadarıyla mutlaka girerdi:126:Hennüz Mehtap hanımın sitesine giremedim,bugün bakarım inşAllah.Oğlum tatilde ve evde olduğu için çok giremiyorum.Sevgiler,cumanız hayırlı,dualarınız kabul olsun

Sevgi abla sen kurstasın galiba...inşAllah kaçamaksız bir gün olur
Gurbetçiçeğim,sende çok güzel gidiyorsun,tebrik ederim,sanada kaçamaksız bir gün dilerim

Serap topiği canlandırıyordu, ben de bekliyorum.Amin canım,hepimizin.

Sevgi abla sen kurstasın galiba...inşAllah kaçamaksız bir gün olur
Gurbetçiçeğim,sende çok güzel gidiyorsun,tebrik ederim,sanada kaçamaksız bir gün dilerim

Canım bizde okullar gibi tatildeyiz, okullarla tekrar başlayacağız,ama çocuklardan ben de giremiyorum,şimdi cumaya gittilerde girebildim.
Gurbet ve ben bunda sıkı tuttuk, olacak inşAllah.Bugün rüyamda tartılacaktım,uyandım ,artık rüyalarıma girmeye başladı.Hiç bu kadar kendime sahip olamamıştım, daha önce olsa ÇOKTAN TARTILIRDIM.

Hımmm,anladım ablacığımOlacak Sevgi abla,olacak,maşAllah çok güzel gidiyorsunuzTartıya az kaldı,Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

HTML:
Bugünkü menümü yazayım,öğleden sonra resmsn açlık krizi geçirdim,1 ceviz ve 2 kaşık kadar leblebi yedim ancak öyle atlattım.
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 parça peynir
1 portakal
ara:
2 kepekli bisküvi
öglen ekmeğin kenar kısmı
tavuk gögsü
yeşilliklerle yapılmış sandviç
3 küçük havuç
ara:
1 portakal
3 ceviz
2 kaşık leblebi
akşam:
soslu tavuk
salata
1 kase mercimek çorbası
yatmadan:
1 bardak süt
belki 2 bisküvi(yememeye çalışacağım, ikindin vakti yediklerimi telafi etmek için.)
Gorbet hiç görünmedin?
Dalida pc eline geçmiyor gaiba....

GünaydııııııııııııııınnSevgi abla oğlum da çok girmiyor internette ama çok kıskançinan ki sizleri çok kıskanıyor:26:sadece onunla vakit geçirmemi istiyor ki bazen beni deli ediyorİki gün önce onu doktora götürdüm,doktor gastritten şüphelendi şimdi nazlanıyorgaliba tek çocuk olmanın dezavantajı bu:18ün açlık krizi kolay atlatığın maşAllahMehtap hanımın sitesine girdim ama galiba doğru yerde girmedim çünkü 2.listeyi bulamadımakşama tekrar girerim inşAllah,malum hafta sonları oğlumun antrenmanı var...

Dün yediklerim:
kahvaltı:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,6 zeytin,bal,domates
ara:1 kase yoğurt,1 elma
öğlen:1 kase mercimek çorbası,2 köfte,1 dilim ekmek,salata
ara:4 kepekli bisküvi,çay
akşam:1 tabak sebze yemeği,2 kaşık yoğurt
1 saat orta tempoda yürüyüş,bol su....
Bugün da aynı yemekler yiyeceğim

Sevgi abla,sen tavuk eti tüketiyor musun?tavuk üzerine yapılan bu tartışmalar gözümü korkuttu...hormon verilerek 45 günde büyütülüyorlarmış...kadınlardaki rahim ve meme kanseri artışı tavuk eti tüketimine bağlıyorlar...bende çok tüketiyorum,ama şimdi vazgeçmek üzereyim,sadece köy tavuğu bulursam alırım diye güşünüyorum...

Canım benim bence bir kardeşi daha olsun, yaşın geçmeden düşün bence, sonra pişman olursun.Evet açlık krizini en hasarsız şekilde atlatmaya çalıştım,İNş. becermişimdir.Leblebi gerçekten çok tok tutuyor ve kalorisi az.

Tatlım köy tavuğu çok pahalı geliyor bana. ette çok pahalı. geriye tavuk ve balık kalıyor. haftada 1 tüketiyoruz,gerçi şu ara ben daha sık tüketmeye başladım.Dikkat edersen, aynı spekulasyonu balık içinde çıkarttılar, yanlış anlama haklı yönleri fazla ama bana birazda politik geliyor. Çok fazla et stoğu varmış , onun eritilmesi lazım. Hatırla bir dönemde kuş gribi diye yüzlerce tavuk yok edilmişti.Ne kadar dikkat etsekte %100 doğal beslenemiyoruz, bunu bol sebze ve meyveyle en zararsız şekle getireceğiz.
Listende çok güzel.
Gurbet dün hiç gözükmedi, vakit bulamadı galiba girmek için.
Mehtap Hanımın son yazısındaki liste 2. liste, daha anlaşılır hale getirmiş.Diğerinde bazı noktalar tam anlaşılamıyordu, eklemeler yapılarak sorulan soruları da cevaplamış oluyor.Mesela önceki listede çorba konusu çok net değildi bu listede her seçeneğin yanında çorba olduğunu anlıyoruz, veya salatalara farklı sebzelerde katabileceğimizi öğrendik.

öncede dedigim gibi cocuklar evdeler pazartesi gidiyorlar ama bu seferde esim izinli o evde olacak bana bir rahat yok yani dün ve bugün disard cok islerim vardi iki ögün beslsnsbildim belki diyete uymuyor iki ögün ama inanin firsat bulamadim. sabah siradan kahvaltimi yaptim aksamda dün bir kase tarhana corbasi tavuk budu birtane ve salata. bugünde gene kahvaltim ayniydi aksamda izgara balik ve salata yedim az önce aralarda meyve ve yer fistigi yada ceviz felan yiyorum . anlayacaginiz iyi gidior alistim daha fazlda yiyemiyorum zaten.ikinci kisma pazartesi baslamayi düsünüyorum.

Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. İnşAllah girersiniz de görürsünüz. Bugün akşam menüde

Mercimek çorbası
3 kuru dolma
2 kaşık yoğurt yiyecektim. Fakat kayınvalidemgil yemeğe çağırdılar. Kuşbaşılı pide yaptıracaklarmış. Benim menümde mercimek çorbası 350 kaloriymiş. Bir porsiyon dolma ise 250 civarı. Yoğurdun kalorisi ise sanıyorum ki 50 kalori felan. Kuşbaşılı pide 550 kaloriymiş. Kendimiz yaptıracağımız için yağsız olacak. Benim yiyeceklerimde karbonhidrattı. Ne dersiniz 1 pide yiyeyim mi diğer menunun yerine. Yoksa hiç değiştirmeyim mi ? Fikirlerinizi bekliyorum.

Merhaba Sevgi abla,bu akşam işin zor anlaşılanbence olur,yanında biraz salata ve büyük bir ayran olduktan sonra,neden olmasın?afiyet olsun

Dalida dolmada zaten arada karbonhidrat yiyebileceğimizi anlıyorum.Ben ikinci haftaya başlayalı bugün 1 hafta oluyor sadece 1 kez dolma yedim kalori bakımından fark yok hatta aynı ama bilemiyorum , şimdi orada yemesem kadın bizim için yaptırıyor çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…