Merhaba arkadaşlar,ben birkaç gün izin istiyorum,çünkü eşim rahatsızlandı...tam olarak ne olduğunu anlamak için daha ayrıntılı tahliler yapmamız lazım...dün gece saat 2 de onu ambulansla hastaneye kaldırdım,bugün saat 10 da çıktık..sevgiler....
Merhaba Sevgi abla,sen nettesin,sadece bir selam vereceğim ve çıkıyorum
Tatlım böyle bir durumda keşke 1 kase çorba içseydin,bazı arkadaşlar spordan geç geldiklerini yazmışlardı . o da çorba tavsiye etti.Hem daha az kalori alırdınız, neyse önüne bak,üzerinde durma.Günaydınnilk 2 günüm çok güzel geçti.dünde akşama kadar da güzeldi.mesaim geç bittiği için
eve de geç döndüm.bu yüzden yemek yemedim.sonra bi anlık açlık krizi sebebiyle çok ince bir dilim kek 2 tanede grissini yedim
yani bozuldu diyet.çok cnm sıkıldı.ama düşündüm bırakmamam lazım.nefsime yenilmemem lazım.dünkü bu kaçamağımı telafi etmek için
bu gün daha dikkatli olucam :18:
Sabah:
1,5 dilim ekmek
3-4 çatal beyaz peynir+3 zeytin
domates
Ara:
1 küçük portakal
Öğle:
lahana, ıspanak ve domatesle yapılmış yağsız salata
4 ad. tavuk köfte
Ara:
1 küçük portakal
Akşam:
4-5 yk pırasa yemeği
2 yk. yoğurt
3 lt su
1 saat spor
Herkese merhaba... Öncelikle Dallidacım eşin için çok üzüldüm. Geçmiş olsun, umarım önemli bir şey değildir. Bizi haberdar edebilmeni ümit ediyorum...
Menüler yazılmış, diyet bozulmamış ne kadar sevindiğimi anlatamam. Yeni katılan arkadaşım Naz hoş geldin
Bugün Sevgiciğimin güzel haberlerini alacağız inşaallahGurbetçim de dayanamamış tartılmış, kilo kaybın için tebrik ederim
Ben gezdim geldim. Diyete uydun mu derseniz inanın hiç umduğum gibi olmadı. Diyetle alakası olmayan bi sürü şey yeyip geldim. Kilo kaybım yok ne yazık ki... Başlangıç noktama geri döndüm. Ne kadar verdim, ne kadar aldım bilemiyorum. Ama bu sabah itibarı ile 64 kiloyum:26: Mehtap Hanım diyeti uzun süre bozanların başa dönmesini önermiş. Ama ben başa dönmek istemiyorum, çünkü o 12 günde kilo verdiğimi düşünüyorum. O yüzden ikinci 12 günü uygulamaya bu sabah itibarı ile başladım.
Cezalardan ceza beğenmem için ceza önerilerinizi bekliyorum şekerler
Serapcım hoş geldin canım sende durumlar nasıl?Tatilin nasıl geçti,senin yokluğunu topikte çok aradık.
Gurbet günlerdir nerelerdesin, Dalida eşinin durumu nasıl oldu?
Tatlım böyle bir durumda keşke 1 kase çorba içseydin,bazı arkadaşlar spordan geç geldiklerini yazmışlardı . o da çorba tavsiye etti.Hem daha az kalori alırdınız, neyse önüne bak,üzerinde durma.
Benim başladığım gün:89,4kg
bugün:85,9kg
toplam 3,5kg verdim.
Herkese merhaba... Öncelikle Dallidacım eşin için çok üzüldüm. Geçmiş olsun, umarım önemli bir şey değildir. Bizi haberdar edebilmeni ümit ediyorum...
Menüler yazılmış, diyet bozulmamış ne kadar sevindiğimi anlatamam. Yeni katılan arkadaşım Naz hoş geldin
Bugün Sevgiciğimin güzel haberlerini alacağız inşaallahGurbetçim de dayanamamış tartılmış, kilo kaybın için tebrik ederim
Ben gezdim geldim. Diyete uydun mu derseniz inanın hiç umduğum gibi olmadı. Diyetle alakası olmayan bi sürü şey yeyip geldim. Kilo kaybım yok ne yazık ki... Başlangıç noktama geri döndüm. Ne kadar verdim, ne kadar aldım bilemiyorum. Ama bu sabah itibarı ile 64 kiloyum:26: Mehtap Hanım diyeti uzun süre bozanların başa dönmesini önermiş. Ama ben başa dönmek istemiyorum, çünkü o 12 günde kilo verdiğimi düşünüyorum. O yüzden ikinci 12 günü uygulamaya bu sabah itibarı ile başladım.
Cezalardan ceza beğenmem için ceza önerilerinizi bekliyorum şekerler
kızlar çok mutsuzum çok kararsızım.arada yazıyordum menümü hatırlar mısınız bilmem.ilk bölümde 1,5 kilo verdim duraklamayı da kırmıştım.ama ikinci bölümde istikrarlı gidemedim.arada yaptım bozdum.ama spor yaptım düzenli hatta bu hafta full pilates yürüyüş yaptım.incelme de var.başlangıç kilomdan 1 kilo eksiğim.vereceğim kilo da az.şimdi bana bir akıl verin sitede sormaya yüzüm yok
ben şimdi 3. listeden mi devam etsem yoksa 2. listeyi baştan mı alsam? belki çoğunuz 2. liste diyecek ama ondan da çok sıkıldım eğer devam edersem hepten bırakırım diye korkuyorum
Yarından itibaren yeni diyet listemize başlayacağız. Bu liste de diğerleri gibi oldukça dengeli. Diğerlerinden farkı bakliyat ve pilavların yavaş yavaş diyete dahil edilmeye başlanması ve gece atıştırmalarına son verilip akşam yemeğinden sonra karbonhidrat tüketiminin engellenmesi.
Bunun faydasını önceki bilgilerimize bakarak hatırlayabiliriz. Okuduğumuz Karatay Diyeti ve Alkali Diyet kitaplarında da sağlıklı karbonhidratların tüketilmesi desteklenirken akşam 18 den sonra yenilebilecek şeyleri sınırlamıştı. Amaç insülin metabolizmasının çalışmasını düzenleyerek bel çevremizde yağ birikimini önlemek ve var olan yağları enerjiye çevirebilmekti... Okuyarak öğrendiğimiz pek çok şeyi uygulamaya dökebilmek için ihtiyacımız olan şey sorumluluk duyacağımız bir öğretmenmiş...
Yeni listemizi aşağıda yayınlayacağım. Ayrıca 8-9-10 Şubat tarihlerinde bir öğünde yenilmesi gereken, bana göre bir nevi detoks olan yeşil çorba tarifi de yer alacak...
dallidacigim cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin esine cok üzüldüm. serapcigim gelmis hosgelmis. serapcim 10 günde en fazla 1 kilo almissindir öncesindede zaten 1 yada 2 kilo verdiysen cokda fazla bir kaybin yoktur eminim. bak ben bile kendimden ümidi kesmistim ama ufak defek kacamaklarla bile olsa bu sefer basariyorum galiba 3 kilo verdim. evet dayanamayip tartildim ama daha mutlu oldum kilo verdigimi görünce. esim evde oldugu icin bu hafta cok fazla giremedim ama diyete devam ylniz sabahlari sütlü cornflakes yedigim zaman cabuk acikiyorum bende bir dilim ekmekle peynir yemeyi tercih ediyorum. onun disinda aksam dolma vermis mehtap hanim acaba dolma yerine kücük bir tabak pilav yenebilirmi oraya takiliorum. birde biz nezmn bulgur veya baklagiller yiyecez diye soracaktimki yeni listeyi yainlamis serapcim gördüm ord varlar. canim nohut yemegi istiyor birkac gündürde.acaba diyorum pazartesiye kadar ikinci listeyi ypayim pazartesi ücüncüemi baslasam yni ikinciyi tam bir hafta yapmis olacagim bilemiyorum galiba öyle yaparim. sevgi ablacigim basarini tebrik ediorum. 3,5 kilo vermissin bu sefer olacak insallah harikasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?