Sağol canım,tekrar geçmiş olsun.Allah iyilik versin ve korktuğunuza uğratmasın. İnşallah gelip geçici bir şeydir, stresten sinir boşalması felandır.Öbür türlüde olsa artık ilaçla tedavi ediliyor.kullandıkları bir hap var ve krizler engelleniyor.Benim amcamın oğluda epilepsi hastası ve şu an kontrol altında çok şükür, normal hayatını etkilemiyor.Amcan için başınız sağ olsun,Allah rahmet eylesin.[/COLOR]Serapcım,hoş geldin
Sevgi abla,çok güzel kilo vermişsin,tebrik ederim
Gurbetçiçeği,sende çok güzel kilo verdin,tebriklersenin adına çok mutlu oldum
Kizlar benim yeni kilom 58.2cok sikildim diyet yapmaktan dikkat eduom artik sadece uydugum bi liste yok.
Sağol canım,tekrar geçmiş olsun.Allah iyilik versin ve korktuğunuza uğratmasın. İnşallah gelip geçici bir şeydir, stresten sinir boşalması felandır.Öbür türlüde olsa artık ilaçla tedavi ediliyor.kullandıkları bir hap var ve krizler engelleniyor.Benim amcamın oğluda epilepsi hastası ve şu an kontrol altında çok şükür, normal hayatını etkilemiyor.Amcan için başınız sağ olsun,Allah rahmet eylesin.
Diyet konusunu anladığım kadarıyla çok sabote etmemişsin,sadece düzenli yememişsin.Pek zararlı olmamış.Bundan sonra dikkat edersin.Ne zaman tartılıyorsunuz?
Günaydın Sevgi ablaTEŞEKKÜR EDERİM ben cuma günü tartılmam lazım,ama perşembe tartılacağım çünkü perşembe, sabah hastanede yatacağım,cuma günü ameliyat olacağım:18::18:yaşadığım bu stresli olaylar yüzünden reglim bir hafta erken geldi...misafirlerim hennüz gelmedi,biz onları dün bekliyorduk:26::26:bir sürü hazırlık da yaptım sonra görüşürüz
Günaydın tatlım,hayırlısıyla gurbet gibi atlatacaksın İNŞALLAH, dualarımız seninle.perşembe ve cuma özel olarak dua ederiz inş.
Bakalım sen kaç kilo vereceksin.ben de sabah hastaneye gitmiştim,parmaklarda sinir sıkışması varmı diye test yaptılar,çok şükür birşey çıkmadı.Orada sırada beklerken baktım sırama vaktim var,bir saat kadar yürüdüm, şu aralar çok şükür günlük yürümeye çalışıyorum.
Serap yorgunluğun daha geçmedi mi?
Gurbet hastamısın,neden girmiyorsun?
topikte benden başka yazan kalmadı,Çağla,Nev.Naz sizler neredesiniz, motivasyonunuzu mu kaybettiniz?
Sadece Ayça,ben devam ediyoruz,vakit buldukça da Dalida...
Hadi arkadaşlar katılımınızı bekliyorum.
Sonra görüşmek üzere.....
Bu sayıfada kocaman nutella reklamı var...zaten özel günümdeyim ama yok,yok,tatlı yemiyeceğim az önce tatlı niyetine 2 kuru kayısı yedim
canım mrnülerin çok güzel ve çok iyi gidiyorsun ,tebrikler....nutella benim de aklımı çeldi dermişim :) dolapta var ama koklamıyorum bile.önceden yediklerine say, nasıl olsa tadını biliyorsun şimdi yesen ne olacak zarardan başka bişey değil diye kandırıyorum kendimi :)
liste iyi gidiyor açlık hissetmiyorum maşallah diyeyim
dünkü menüm
sabah 1/2 elma 1 mandalina 2 ceviz 1 etimek
ara 1/2 simit çay
öğlen yeşil çorba
ara 4 yk yoğurt 1 meyve
akşam tarhana çorbası enginar 1 dilim ekmek
bugünkü menüm
sabah yeşil çay 2 etimek 1 dim peynir
ara yeşil çay 3 sunta bisküvi
öğlen çorba karnabahar 1 dlm ekmek
ara 1 meyve 2 ceviz
akşam ızgara tavuk salata
Günaydın tatlım,hayırlısıyla gurbet gibi atlatacaksın İNŞALLAH, dualarımız seninle.perşembe ve cuma özel olarak dua ederiz inş.
Bakalım sen kaç kilo vereceksin.ben de sabah hastaneye gitmiştim,parmaklarda sinir sıkışması varmı diye test yaptılar,çok şükür birşey çıkmadı.Orada sırada beklerken baktım sırama vaktim var,bir saat kadar yürüdüm, şu aralar çok şükür günlük yürümeye çalışıyorum.
Serap yorgunluğun daha geçmedi mi?
Gurbet hastamısın,neden girmiyorsun?
topikte benden başka yazan kalmadı,Çağla,Nev.Naz sizler neredesiniz, motivasyonunuzu mu kaybettiniz?
Sadece Ayça,ben devam ediyoruz,vakit buldukça da Dalida...
Hadi arkadaşlar katılımınızı bekliyorum.
Sonra görüşmek üzere.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?