Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Günaydınlarrrrr kilo veren herkesi çok tebrik ederim darısı başıma inş.ama bnm tartı gününe çok var ve ben
çok sabırsızlanıyorum :18:

Bugünkü menüm

Sabah:
2 dilim ekmek
3-4 çatal peynir
6 zeytin
çay

Ara:
3 petibör bisküvi + 1 kase yoğurt

Öğle:
tonbalıklı marullu sandviç

Ara:
1 portakal+10 fındık

Akşam:
8 yk. pırasa yemeği + 2 kaşık yoğurt

Ara:
1 bardak süt

Spor bu gün yok yarın sınavım var ders çalışıcam.

Su 2,5 lt.

merhaba kızlar..

07.02.13 menüm

sabah 4 yk yoğurt 3 yk müsli

ara 2 sunta bisküvi

öğlen kıymalı ıspanak 1 dlm ekmek

ara 1 elma 12 badem

akşam 2 ad dolma 2 yk yoğurt

1,5 lt su, yeşil çay 1 saat pilates yarım saat jillian

08.02.13 menüm

sabah 1 haşlanmış yumurta marul kırmızı biberli salata

ara 4 yk yoğurt 1 küçük elma

öğlen yeşil çorba

ara 1 dl ekmek az yağlı peynir

akşam çorba enginar (garnitürsüz)

2 lt su yeşil çay 1 saat pilates

Arkadaşlar neredesiniz, bugün ayça dışında kimse girmemiş.Dalida bizi merakta bırakma canım,İNŞALLAH sonuçlar iyidir...
bugünkü menüm:
sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
dereotu
ara:
1 meyve
2 ceviz
öğlen:
az kuru biber kavurması
1 lokma patates
1 yumurta
ara:
yarım dilim ev yapımı kek
1 küçük kurabiye
çay
akşam:
büyük bir kase yeşil çorba
yatmadan önce açlık hissedersem yarım bardak süt

Merhaba Arkadaşlar,
bugün kimse girmemiş galiba,nerelerdesiniz?Dalida ne oldu canım hala dönmedin ve bizi bilgilendirmedin?Gurbet diiyet nasıl gidiyor? Serap sen de ortalıktan kayboldun?
Ayça,Çağla ve Naz ya sizler neredesiniz?
Menüm:
sabah:
peynir
zeytin
dereotu nane,domates
ara:
1 elma
2 ceviz
öğlen
1 kase yeşil çorba(dün akşam içtim çok acıktım,bundan dolayı bugün öğleyin içtim)
ara:
1 dilim kepek ekmeği
peynir
maydonoz
akşam:
tavuk
salata,mantar
yatmadan :
yarım bardak süt
Bugün evin içinde toplam 40 dakika kadar yürüdüm,yatmadan 30 dakika daha evin içinde adım atmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
selamlar.. adımı duyup geldim gibi oldu :)

bugünkü menüm

sabah yeşilçay, tost kırmızı biber

ara 1 elma 2 ceviz

öğlen 4 yk mercimek salata

ara yeşilçay 1 dlm kek

akşam yeşil çorba

Günaydın canım arkadaşlarımherkese iyi hafta sonları dilerim
İyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederimanlatığım gibi salı günü sabaha karşı eşim fenalaştı,epilepsi nöbeti geçirdi ki eşimin böyle bir hastalığı yoktu...ishal ve kusma ile başladı,sonra nöbet geldi...ne olduğunu anlayamadım ve çok korktum çünkü daha önce böyle birşey yaşamadık...Rabbim bir daha göstermesin inşAllah.... beyin MR çektik,birde EEG de çektirmemiz lazım,epilepsi hastası olup olmadığını anlamamız için...EEG için hennüz randevu alamadık,onu ayarlamayı çalışıyorum...eşimle uğraşırken,eşimin amcasının vefat haberi geldi...Cenaze için Karamürsele gittik,dün akşam geri döndük...bu hafta çok yoruldum ve diyetime çok dikkat edemedim,zamanın çoğu yemek yemedim..bu akşam da eşimin öteki amcası memleketine dönmeden önce bize 1-2 günlüğe uğrayacakmış..kısacası bu hafta yaşadıklarım bunlar...sevgiler...

[/COLOR]Serapcım,hoş geldin
Sevgi abla,çok güzel kilo vermişsin,tebrik ederim

Gurbetçiçeği,sende çok güzel kilo verdin,tebriklersenin adına çok mutlu oldum

[/COLOR]Serapcım,hoş geldin
Sevgi abla,çok güzel kilo vermişsin,tebrik ederim

Gurbetçiçeği,sende çok güzel kilo verdin,tebriklersenin adına çok mutlu oldum
Sağol canım,tekrar geçmiş olsun.Allah iyilik versin ve korktuğunuza uğratmasın. İnşallah gelip geçici bir şeydir, stresten sinir boşalması felandır.Öbür türlüde olsa artık ilaçla tedavi ediliyor.kullandıkları bir hap var ve krizler engelleniyor.Benim amcamın oğluda epilepsi hastası ve şu an kontrol altında çok şükür, normal hayatını etkilemiyor.Amcan için başınız sağ olsun,Allah rahmet eylesin.
Diyet konusunu anladığım kadarıyla çok sabote etmemişsin,sadece düzenli yememişsin.Pek zararlı olmamış.Bundan sonra dikkat edersin.Ne zaman tartılıyorsunuz?

Kizlar benim yeni kilom 58.2cok sikildim diyet yapmaktan dikkat eduom artik sadece uydugum bi liste yok.

Günaydın Sevgi ablaTEŞEKKÜR EDERİMben cuma günü tartılmam lazım,ama perşembe tartılacağım çünkü perşembe, sabah hastanede yatacağım,cuma günü ameliyat olacağım:18::18:yaşadığım bu stresli olaylar yüzünden reglim bir hafta erken geldi...misafirlerim hennüz gelmedi,biz onları dün bekliyorduk:26::26:bir sürü hazırlık da yaptımsonra görüşürüz

Son düzenleme:

Günaydın tatlım,hayırlısıyla gurbet gibi atlatacaksın İNŞALLAH, dualarımız seninle.perşembe ve cuma özel olarak dua ederiz inş.
Bakalım sen kaç kilo vereceksin.ben de sabah hastaneye gitmiştim,parmaklarda sinir sıkışması varmı diye test yaptılar,çok şükür birşey çıkmadı.Orada sırada beklerken baktım sırama vaktim var,bir saat kadar yürüdüm, şu aralar çok şükür günlük yürümeye çalışıyorum.
Serap yorgunluğun daha geçmedi mi?
Gurbet hastamısın,neden girmiyorsun?
topikte benden başka yazan kalmadı,Çağla,Nev.Naz sizler neredesiniz, motivasyonunuzu mu kaybettiniz?
Sadece Ayça,ben devam ediyoruz,vakit buldukça da Dalida...
Hadi arkadaşlar katılımınızı bekliyorum.
Sonra görüşmek üzere.....

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim Sevgi ablasana da çok geçmiş olsunyürüyüş yapmaya başladın,tebrik ederimGurbet galiba yoğun bu aralardaSerap'ı bende merak ediyorum.........galiba bu tatil onu çok yordu...bende yürüyüşe çıkıyorum..

Bu sayıfada kocaman nutella reklamı var...zaten özel günümdeyimama yok,yok,tatlı yemiyeceğimaz önce tatlı niyetine 2 kuru kayısı yedim

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese merhaba..

dalida merhaba inşallah korktuğunuz gibi değildir.eeg sonucunda belli olur zaten.ben de 4 sene epilepsi tedavisi gördüm en son gittiğim doktor eeg sonucundan sonra sende epilepsi yok demişti ama ara ara bayılmalarım oluyor en son geçen ay oldu.benim genelde stres sonucu oluyor.eşinin de belki o vesileyle olmuştur.Allah şifa versin.cenazenin için de başınız saolsun sabırlar dilerim.moralinizi yüksek tutun iyi düşün iyi olsun derler ya..

nutella benim de aklımı çeldi dermişim :) dolapta var ama koklamıyorum bile.önceden yediklerine say, nasıl olsa tadını biliyorsun şimdi yesen ne olacak zarardan başka bişey değil diye kandırıyorum kendimi :)

liste iyi gidiyor açlık hissetmiyorum maşallah diyeyim

dünkü menüm

sabah 1/2 elma 1 mandalina 2 ceviz 1 etimek

ara 1/2 simit çay

öğlen yeşil çorba

ara 4 yk yoğurt 1 meyve

akşam tarhana çorbası enginar 1 dilim ekmek

bugünkü menüm

sabah yeşil çay 2 etimek 1 dim peynir

ara yeşil çay 3 sunta bisküvi

öğlen çorba karnabahar 1 dlm ekmek

ara 1 meyve 2 ceviz

akşam ızgara tavuk salata

canım mrnülerin çok güzel ve çok iyi gidiyorsun ,tebrikler....

burdayımmmm bırakmak kaçmak yok ebediyen sizinleyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…