Canım hoş geldin, ümitsizliğe düşmek yok.sabırla başaracağız,biz insanınz ve zayıf noktalarımız var.Aynı zamanda ALLAH vergisi kuvvetli bir irademizde var.İstersek Allah'ın izniyle her şeyi başarabiliriz.Dayan ve devam et.Azmin sonu başarı unutma.....Öncelikle herkeslere musmutlu bir hafta dilerimgeçen hafta pzt başlamıştım ve bu gün tam 1 hafta oldu.
hafta içi herşey çok güzeldi.spor diyet.ilk defa bu kadar istikrarlı ve istekliydim.hafta sonu sınavlarım vardı.
artık nasıl olduysa bi anda saçma sapan şeyler yerken buldum kendimi.muz, çiko, pilav vs.
abartmadım ama sonuçta yedim.çok cnm sıkıldı.tamam yapamıyorum işte dedim.ağladım ağladım ağladım.
çünkü çok umutluydum bu defa olacaktı. sabah uyandım aynaya baktım.hayır bitmedi dedim kendime.
listenin en başından başlamak motivasyonumu kıracağı için kaldığım yerden devam etmeye karar verdim.
sadece biraz daha hafif beslenicem ve daha fazla spor yapıcam.bu haftayı bu şekilde kapatıp hafta sonuna yeni listemle
giricem inş.şimdi bu günkü menümle karşınızdayımmmm
Kahvaltı:
Yok (kendimle konuşmaktan yemeye fırsat kalmadı.çıkmak zorundaydım)
Ara:
1 portakal
Öğle:
1 parça fırında tavuk göğüs
1 büyük kase salata
Ara:
1 portakal
Akşam:
büyük bir kase salata
Ara:
acıkırsam 1 bardak süt
Spor: 30 dk. tempolu yürüyüş + 30 dk. jillian
Su: 3 lt.
Canım sen kaç kiloyla başlamıştın?
Canim 60.6ydi ilk kilom
arkadaşlar herkese merhaba..
dalida merhaba inşallah korktuğunuz gibi değildir.eeg sonucunda belli olur zaten.ben de 4 sene epilepsi tedavisi gördüm en son gittiğim doktor eeg sonucundan sonra sende epilepsi yok demişti ama ara ara bayılmalarım oluyor en son geçen ay oldu.benim genelde stres sonucu oluyor.eşinin de belki o vesileyle olmuştur.Allah şifa versin.cenazenin için de başınız saolsun sabırlar dilerim.moralinizi yüksek tutun iyi düşün iyi olsun derler ya..
Hastaneden çıkınca haber veririm arkadaşlar....Allah'a(c.c)emanet olun...zayıf kalın,mutlu kalın
Hastaneden çıkınca haber veririm arkadaşlar....Allah'a(c.c)emanet olun...zayıf kalın,mutlu kalın
GEÇMİŞ OLSUN,NANE ÇAYI İÇ, İYİ GELİR.kızlar ya yediğim bişey dokundu ya da üşüttüm galiba dün geceden beri midem çok fena
bugün sadece
sabah nescafe
ara yok
öğlen 1 dilim peynir 2 etimek
ara yok
akşam 4 yk yoğurt 3 yk müsli yedim çok az biliyorum ama pek iştahım yok.yarın inşallah düzene girer.
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım.kaç kişi kaldık yoklama alsak ya bi ara :)
Mehtap hanım yeni listeyi yayınladı,Serap olmadığı için daha sonra ekleyip yayınlamaya çalışacağım.Gerçi benden başak takip edende kalmadı fakat vazgeçmeyeceğim. ayrıntılaraı dahasonra bildireceğim.
Canım benim nasıl sevindim bir bilsen.bende kimse yok diye üzülüyordum.Gurbet ve Serapı zaten çok merak ediyorum.Hiç bir şey yazmadan aniden kayboldular,aklıma kötü kötü şeyler geliyor.Sanal arkadaşlıklar bu yüzden kötü,bir taraf yazmayınca diğer taraf ulaşamıyor.Dalida İNŞALLAH iyidirve bir kaçgüne kadar aramıza katılır.Ayça senin internetle aran iyiyse yeni listeyi kopyalayıp buraya alıntı bilgisiyle yapıştırabilirmisin,belki bizim görmediğimiz takipçilerimiz vardır. Ben beceremedim,çocuklarda evde yok.Şimdiden teşekkürlersevgi öyle deme ben de varım.. dün gece görmemişim yeni listeyi yarın başlıycam.yalnız şimdi baktım da pek alternatif yok ama olsun değişiklik güzeldir :)
bugünkü menüm
sabah 1 dlm ekmek 1 dlm peynir
ara 4 yk yoğurt
öğlen 4 yk mecimek yemeği
ara 1 meyve 2 ceviz
akşam çorba bamya yemeği
şimdi iyice listeyi inceliyeyim bakalım neler var neler yok :)
Günaydın Arkadaşlar,
Dalida dualarım seninle Allah sana ve bu gün ameliyata girecek herkese
sağlık ve sıhhat versin.Çok kolay atlatırsın İNŞ.Allah yardimcın olsun,güzel olacak Rabbimin izniyle.
Bugün benimde kursum başlıyor.Birazdan kahvaltımı yapıp kursa gideceğim.Grbet ve Serap'tan bir şeyler duyarız inş.Daha sonra görüşmek üzere....
Dalida ameliyatını olmuştur tahminimce İNŞALLAH iyi geçmiştir.Bu akşam biraz zor geçer,ağrılar olur,Rabbim yardım etsin.Gurbet ve Serap'tan ses seda yok,işin garibi ikiside aynı gün sırra kadem bastılar.
menüm:
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
1 parça peynir
5 zeytin
ara:
2 ceviz
3 hurma
öğlen:
1 kase mercimek çorbası
salata
1 dilim ekmek
kuru biber kavurması
ara:
1 erik
1 Türk kahve fincanı kadar sarı leblebi
akşam:
tavuk
salata
sebze(patates,arpacık soğanı, mantar)
yatmadan:
yarım bardak tarçınlı süt
Arkadaşlar daha sık paylaşımda bulunalım ve başlığımızı canlı tutalım lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?