Sevgi ablaaaaaaaaaaaaaabugün sende girmedin....
Geldim canım ,tekrar geçmiş olsun,şimdi nasılsın?
Bugün görümcem,n oğlunun söz yüzüğü vardı oradaydık, yeni geldim.Malesef protein diyetini orada uygulayamadım,bir gün fazla devam edeceğim,biraz kaçamaklarımda oldu.Yarından itibaren dikkatlice devam edeceğim.Gurbet ve Serap'ı çok merak ediyorum,daha ses seda yok.
Günaydın Sevgi abla,teşekkür ederim,iyiyim.Dün biraz fazla ayakta kaldığım için akşam rahatsızlandım,ama şimdi iyiyim çok şükür
Günaydın canım ,dikkat et kendine,iyi hissetsende daha tam anlamıyla kendini toparlayamazsın.Kendini çokyorma.
Anladığım Sevgi abla,hayırlı olsun!genelde hepimizin hafta sonları yoğun geçiyorinşAllah bugün arkadaşlarımız bize katılır kaç gündür hep saat 5 te ayaktayım .....herkes uykudayken ben camdan bakıyorum sevgiler
Gün içinde yorulup uyuyorsan ondan dolayıdır,güne erken başlamak güzeldir.Yeni bir günün başlangıcına şahitlik etmekte güzel.......
Hımm,anladımgün içinde uyuyorum anestezi yüzünden olmalı ama gerçekten erken uyanmak güzel...keşke hava bulutlu olmazsa da güneşin yüzünü görsem
Sevgi abla,senin sağlığın nasıl?yanlış hatırlamıyorsan holter için randevu almışsın,günün gelmesine daha çok var mı?Sevgiler...
Günaydın arkadaşlar,hayırlı pazarlar olsunBen cuma günü amelyat oldum,çok şükür iyi geçti,ve dün taburcu oldum.Şimdi evdeyim....1 hafta boyunca sulu beslenmem gerek,listenin dışında çok çıkmadan birşeyler yemeye çalışacağım...ben 3.listeye geçeceğim çok halsizim ve biraz ağrım var,ama geçer inşAllah...sanırım anestezi yüzünden hep uykuluyum:18::18::18:yarından itibaren daha sık yazmayı çalışacağım Sevgi abla,sakın diyeti bırakma,Ayça da devam ediyor,bende burdayım Serap ve Gurbet nerdeler acaba?:18::18::18::18:inşAllah iyiler,bir sıkıntıları yoktur:18::18::18:Ben şimdi çıkıyorum,inşAllah yarın görüşürüz Sevgiler
Canım sabırlı ol biraz,midemizi küçültmeye çalışıyor. Benimde bir gün geç başladım,protein günüm perşembe bitiyor,Mehtap Hanım yavaş yavaş yiyecekleri çekiyor ,farkettirmeden.ben tam anlamıyla bugün başlayabildim yeni listeyeakşama kadar iyi gidiyorum akşama çok acıkıyorum herhalde doyamadığım için.ama bugün bozmamalıyım.sabah tartı çok fenaydı 3 gündür kahve ve et-süt ürünleri tüketmedim ama o 3 günü saymayacağım.
sabah 1 dlm ekmek kırmızı biber salatalık
ara 1 elma 6 badem
öğlen 6 yk kuru fasulye salata
ara 1 portakal 3 ceviz
akşam domates çorbası pırasa yemeği 4 yk esmer pirinçten pilav
Canım benim istediğini söyleyebilirsin,hiç önemli değil.Bir arkadaş başlatınca diğerleri de söyledi. Nasıl rahat ediyorsan öyle hitap et.Aslında vucuda enerjiyi karbonhidrat verir,belki kansızlık vardır, kan değerlerine bir baktır.Bir kaç gündür de hava daha soğuk.Listen çok güzel,.İNŞALLAH istediğimiz kiloyu veririz.Suyunun içine tarçın çubuğu at .atıştırma isteklerin azalır.Hardal seversen, hardal ye yemekle ısıtır.merhabalar.. sevgi abla ben senin yaşını bilmeden sevgi dedim birkaç defa sonra listeden bakınca kızdım kendime, kusuruma bakma.
diyete tam uysam biliyorum eksi gelecek ama bir anda gözüm dönüyor, evde de atıştırmalık bişeyler varsa sonuç kötü.eve almamaya aldırmamaya başladım.kriz anında paşa paşa geri dönüyorum, ya da su içiyorum.
bi de bişey var (dalida yeni listeye geçti mi bilmiyorum) sende de oluyo mu; 4 gündür çok üşüyorum acaba protein eksiliğinden olabilir mi? ev sıcak sürekli kombi yanıyor ama ben ısınamıyorum.şimdi bile titriyorum yazarken :) neyse alışırım ya da yeni listeyle ortadan kalkar..
bugünkü menüm
sabah 1 dlm emek kırmızı biber salatalık
ara 1 portakal 6 badem
öğlen 8 yk pırasa yemeği 1 dilim ekmek
ara 1 elma 3 ceviz
akşam çorba sebze yemeği ekmek (daha yapmadım ne yapacağıma karar veremedim :))
Afiyet olsun canım.Birbirinmize destek olalım,canlı tutalım,belki yeni katılanlar olur.doğru söylüyosun sevgi abla karbonhidrat ısıtır ohh mis gibi gelir morali yükseltir :) amaan napıyım bu seferde böyle olsun.iyice deliliğe vurdum ben de :)
kansızlık var biraz ama ilaç kullanacak kadar değil dedi doktor zaten ilaç da iştah açıyor.tarçını iyi dedin ne zamandır içmiyodum hemen yapıyım.
bu arada ilk defa karnabaharı salçalı yemek gibi yaptım.sıkılmışım sade haşlayıp yemekten iyi de oldu.
yanında olmak ne demek sevgi abla aşkolsun. buraya yazmasam diyete sadık kalamam gibi geliyor keşke diğer arkadaşlar da devam etse ucundan kıyısından.
Merhaba Kızlar, bu uzun ara için hepinizden özür diliyorum( Elimde olmayan sebeplerden dolayı ve mecburiyetten hiç bir şekilde internete giremedim. Habersiz bir şekilde olduğu için üzgünüm... Tekrar özür diliyorum...
Dallidacım hem sana hem de eşine geçmiş olsun canım. Kilo kaybın için de tebrik ederimSevgicim, azmin için seni çok çok çok tebrik ediyorum Gurbet de benim gibi uzun zamandır girememiş. Sevgicim, iyi haberlerini senden alabiliriz umarım... Ayçacım harikasın, devamlılığın için tebrik ederim
Bana gelince Ayça'nın deyimiyle sürüden ayrılanı kurt kaparmış. Hiç bir değişiklik yok, 64- 65 arası gidip geliyorum. Bel fıtığından dolayı kullanmak zorunda kaldığım glukoz amin bileşiği kilo alımına sebep oluyor. Kullansam bir türlü, kullanmasam başka türlü
Sanırım 2. bölüme en baştan başlayacağım. Bu kez tökezlemeden gitmeyi umuyorum. Desteğinize ihtiyacım olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?