Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Günaydın arkadaşlar,hayırlı pazarlar olsunBen cuma günü amelyat oldum,çok şükür iyi geçti,ve dün taburcu oldum.Şimdi evdeyim....1 hafta boyunca sulu beslenmem gerek,listenin dışında çok çıkmadan birşeyler yemeye çalışacağım...ben 3.listeye geçeceğimçok halsizim ve biraz ağrım var,ama geçer inşAllah...sanırım anestezi yüzünden hep uykuluyum:18::18::18:yarından itibaren daha sık yazmayı çalışacağımSevgi abla,sakın diyeti bırakma,Ayça da devam ediyor,bende burdayımSerap ve Gurbet nerdeler acaba?:18::18::18::18:inşAllah iyiler,bir sıkıntıları yoktur:18::18::18:Ben şimdi çıkıyorum,inşAllah yarın görüşürüzSevgiler

Bugün görümcem,n oğlunun söz yüzüğü vardı oradaydık, yeni geldim.Malesef protein diyetini orada uygulayamadım,bir gün fazla devam edeceğim,biraz kaçamaklarımda oldu.Yarından itibaren dikkatlice devam edeceğim.Gurbet ve Serap'ı çok merak ediyorum,daha ses seda yok.

Geldim canım ,tekrar geçmiş olsun,şimdi nasılsın?

Günaydın Sevgi abla,teşekkür ederim,iyiyim.Dün biraz fazla ayakta kaldığım için akşam rahatsızlandım,ama şimdi iyiyim çok şükür

Anladığım Sevgi abla,hayırlı olsun!genelde hepimizin hafta sonları yoğun geçiyorinşAllah bugün arkadaşlarımız bize katılırkaç gündür hep saat 5 te ayaktayım.....herkes uykudayken ben camdan bakıyorumsevgiler

Gün içinde yorulup uyuyorsan ondan dolayıdır,güne erken başlamak güzeldir.Yeni bir günün başlangıcına şahitlik etmekte güzel.......

Gün içinde yorulup uyuyorsan ondan dolayıdır,güne erken başlamak güzeldir.Yeni bir günün başlangıcına şahitlik etmekte güzel.......

Hımm,anladımgün içinde uyuyorumanestezi yüzünden olmalıama gerçekten erken uyanmak güzel...keşke hava bulutlu olmazsa da güneşin yüzünü görsem
Sevgi abla,senin sağlığın nasıl?yanlış hatırlamıyorsan holter için randevu almışsın,günün gelmesine daha çok var mı?Sevgiler...

Canım Nisanda takılacak, başka yere gitsem her şey baştan alınacağı için gitmedim, bekliyorum. Sen şimdi diyetin 3, bölümüne mi başladın?2. bölüm çok kilo verdirmiyor galiba, Mehtap Hanımın dediği gibi yavaş fakat emin adımlarla gidiyoruz.Zaten detoks haftası dışında hemen hemen her şeyden yiyoruz.Diyetin çok fazla bozulmamıştır,zaten hastanede de belli kalori de yiyecekler veriyorlar. Sonra görüşürüz,arkadaşları çok merak ediyorum ve korkuyorum.

Dünden beri kimse girmemiş,Ayça sen nerelerdesin?Serap' tan hala bir haber yok.Dünkü menümü yazıp çıkacağım.
sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
6 zeytin
1 tatlı kaş. portakal reçeli
ara:
1 yeşil elma
3 ceviz
öğlen:
1 dilim ekmek
8 kaşık kabak yemeği
salata
ara:
1portakal
3 ceviz
akşam:
1 kase mercimek salatası
köz mantar ve biber
1 dilim ekmek

dalida hoşgeldin iyi olmana çok sevindim.. diyete yine devam edersin Allah sağlık versin.

ben tam anlamıyla bugün başlayabildim yeni listeye akşama kadar iyi gidiyorum akşama çok acıkıyorum herhalde doyamadığım için.ama bugün bozmamalıyım.sabah tartı çok fenaydı 3 gündür kahve ve et-süt ürünleri tüketmedim ama o 3 günü saymayacağım.

sabah 1 dlm ekmek kırmızı biber salatalık

ara 1 elma 6 badem

öğlen 6 yk kuru fasulye salata

ara 1 portakal 3 ceviz

akşam domates çorbası pırasa yemeği 4 yk esmer pirinçten pilav

Canım sabırlı ol biraz,midemizi küçültmeye çalışıyor. Benimde bir gün geç başladım,protein günüm perşembe bitiyor,Mehtap Hanım yavaş yavaş yiyecekleri çekiyor ,farkettirmeden.
Ayça bazen insan kilo vermeden bir gün önce çok kilolu çıkıyor,su topluyor galiba sonra şaşılacak şekilde kilo verdiğini görüyorsun. Ümidini kaybetme ve sabırlı ol,verdikçe sevineceğiz.

Son düzenleme:
Bugünkü menüm:
sabah:
6 zeytin
1 tatlı kaş. limon marmelatı
ara:
1 elma
3 ceviz
öğlen:
1 dilim ekmek
yaprak sarması
brokoli salatası
havuç
ara:
unuttum
akşam:
1 tabak domates çorbası
6 kaşık nohut
1 dilim ekmek
Bugün birşeyleri ters yapmışım,neyse.....
Serap neredesin,çok merak ediyorum.
gurbet dualarım seninle özelden yazmanı bekliyorum.....

merhabalar.. sevgi abla ben senin yaşını bilmeden sevgi dedim birkaç defa sonra listeden bakınca kızdım kendime, kusuruma bakma.

diyete tam uysam biliyorum eksi gelecek ama bir anda gözüm dönüyor, evde de atıştırmalık bişeyler varsa sonuç kötü.eve almamaya aldırmamaya başladım.kriz anında paşa paşa geri dönüyorum, ya da su içiyorum.

bi de bişey var (dalida yeni listeye geçti mi bilmiyorum) sende de oluyo mu; 4 gündür çok üşüyorum acaba protein eksiliğinden olabilir mi? ev sıcak sürekli kombi yanıyor ama ben ısınamıyorum.şimdi bile titriyorum yazarken :) neyse alışırım ya da yeni listeyle ortadan kalkar..

bugünkü menüm

sabah 1 dlm emek kırmızı biber salatalık

ara 1 portakal 6 badem

öğlen 8 yk pırasa yemeği 1 dilim ekmek

ara 1 elma 3 ceviz

akşam çorba sebze yemeği ekmek (daha yapmadım ne yapacağıma karar veremedim :))

Canım benim istediğini söyleyebilirsin,hiç önemli değil.Bir arkadaş başlatınca diğerleri de söyledi. Nasıl rahat ediyorsan öyle hitap et.Aslında vucuda enerjiyi karbonhidrat verir,belki kansızlık vardır, kan değerlerine bir baktır.Bir kaç gündür de hava daha soğuk.Listen çok güzel,.İNŞALLAH istediğimiz kiloyu veririz.Suyunun içine tarçın çubuğu at .atıştırma isteklerin azalır.Hardal seversen, hardal ye yemekle ısıtır.
Ayça benimle olduğun için teşekkür ederim....

doğru söylüyosun sevgi abla karbonhidrat ısıtır ohh mis gibi gelir morali yükseltir :) amaan napıyım bu seferde böyle olsun.iyice deliliğe vurdum ben de :)
kansızlık var biraz ama ilaç kullanacak kadar değil dedi doktor zaten ilaç da iştah açıyor.tarçını iyi dedin ne zamandır içmiyodum hemen yapıyım.

bu arada ilk defa karnabaharı salçalı yemek gibi yaptım.sıkılmışım sade haşlayıp yemekten iyi de oldu.

yanında olmak ne demek sevgi abla aşkolsun. buraya yazmasam diyete sadık kalamam gibi geliyor keşke diğer arkadaşlar da devam etse ucundan kıyısından.

Afiyet olsun canım.Birbirinmize destek olalım,canlı tutalım,belki yeni katılanlar olur.
Bugünkü menüm:
sabah:
limon marmelatı
6 zeytin
ara:
1 portakal
3 ceviz
öğlen:
sebze çorbası
bamya
1 dilim ekmek
ara::
2 kuru incir(meyve kalmamış)
3 ceviz
akşam:
domates çorbası
bamya
1,5 dilim ekmek(doymadım)

biraz önce:
1 küçük çikolata kaçamak

Merhaba Kızlar, bu uzun ara için hepinizden özür diliyorum ( Elimde olmayan sebeplerden dolayı ve mecburiyetten hiç bir şekilde internete giremedim. Habersiz bir şekilde olduğu için üzgünüm... Tekrar özür diliyorum...

Dallidacım hem sana hem de eşine geçmiş olsun canım. Kilo kaybın için de tebrik ederim Sevgicim, azmin için seni çok çok çok tebrik ediyorum Gurbet de benim gibi uzun zamandır girememiş. Sevgicim, iyi haberlerini senden alabiliriz umarım... Ayçacım harikasın, devamlılığın için tebrik ederim

Bana gelince Ayça'nın deyimiyle sürüden ayrılanı kurt kaparmış. Hiç bir değişiklik yok, 64- 65 arası gidip geliyorum. Bel fıtığından dolayı kullanmak zorunda kaldığım glukoz amin bileşiği kilo alımına sebep oluyor. Kullansam bir türlü, kullanmasam başka türlü

Sanırım 2. bölüme en baştan başlayacağım. Bu kez tökezlemeden gitmeyi umuyorum. Desteğinize ihtiyacım olacak...

Hoş geldin canımçok teşekkür ederimsanada çok geçmiş olsunher zaman yanındayım(ben gruptan ayrıldım,günlüğüme yazıyorum,ama sizleri takip ediyorum)..Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…