Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

canim cok haklisin bende gitmeler gelmeler cok seven biriydim taki bir ay öncesine kadar . dedigin gibi o zaman diyet yapilmiyor. illaki bozuyorsun. bende bir aydir pek bir yere cikmaim ama bu seferde stresden yedim ayni senin gibi 3 kilo verip geri aliyorum . bir ileri iki geri olmuyor böyle.menülerin aslinda cok güzel ama kacamaklar etkiliyor galiba

sevgi ablacim sonunda icimizden bir kiside olsa cikti kilo veren cok sükür. senin adina cok sevindim. insallah devami gelir.

cANIM YUNUS A.S. DUASIYLA İSTEDİĞİM HERŞEY OLDU,SAYI TAKİP ETMEM VE ÇOK OKURUM ,BİR ŞEYİN OLMASI İÇİN.
menüm

sabah kuru domatesli omlet yeşil çay

ara 1 nescafe

öğlen pırasa yemeği 1 dilim ekmek

ara meyve ceviz

akşam tavuk salata

sonrada zinhar bir lokma bile yok acıkan su içsin :)

cANIM TAKİP ETTİĞİM KADARIYLA LİSTENE ÇOK DİKKAT EDİYORSUN.bENCE BİZEDE SÖZ VER VE DİKKAT ET. eMEĞİN BOŞA GİTMESİN.BEN BAŞARDIYSAM SEN İNAN KESİN BAŞARIRSIN buradan bir arkadaş mevsimlerden romayı yapıyor,sporla beraber 8 kg verdi.

Bende seni öpüyorum canım,pazartesi görüşürüz

Merhaba tatlım,birşey olmamış gibi yola devam

Çok geçmiş olsun canım,bir doktora görünsen daha iyi olmaz mı?dualarım seninle,inşAllah en kısa zamanda duaların kabul olur

selam dallida nasilsin , yeni diyetine baslamissin, kolay gelsin tatlim

Merhaba Gurbetim,kusura bakma,foruma girdim ama hemen çıkmak zorunda kaldım...iyiyim çok şükür...sende iyi olacaksın Allah'ın izniyle

Sevgi abla,5 kilo vermişsin,tebrik ederimbiraz rahatsızmışsın,geçmiş olsunkendine iyi bak ,olur mu?Ben yeni listeme başladım,bakkalım ne olacak?

Öğlen:2 baget,salata
ara:10 fındık,1 elma
ara:3yk yulaf,1su bardağı süt,2 kuru kayısı
Bugün öğlen yemeğimi çok geç yediğim için akşam yemeğimi yemiyeceğim...
gece:1elma,1çb kefir...
Spor:1saat normal tempoda yürüyüş
SU:2,5 L
Kaçamak:0
SEVGİLER

Yine benbu arada geçen sene bu zamanlarda ben 89 kilo geliyordumçok şükür şimdi 79 kilo geliyorumburda yazmasaydım,beni destekleyen sizler gibi arkadaşlarım olmasaydı,tek başıma ne kadar başarılı olurdum bilmiyorum:26::26:iyi ki varsınız

Canım benim tamamen senin azminin zaferi bu bende şu andaki kilomdan birkaç kilo fazlaydım ve en son 83 küsürlere inmiştim.ama ben senin gibi sebat etmediğim için üzerine koydum.Şimdi tekrar önce indiğim kilolara inmeye çalışıyorum.Neyse buna da şükür geçen sene ocak sonunda başladığımda 93 küsürdüm.Bugün akşama kadar iyi gittim,akşam çayın yanına biküvi yedim,şu aralar cızıtmaya başladım.Mehtap hanım diyorya tartılırsanız ya ümitsizliğe kapılırsınız yada gereksiz yere cesaretlenirsiniz,çok doğru gereksiz yere kilo verdim diye havaya girdim.Benim aklımı başıma getirin kızlar....Dalidam iyiki sende varsın.
Gurbetim sana da geçmiş olsun daha önce yazarken atlamışım.Boyun fıtığımı var sende?
menüm:
sabah:
1.5 dilim ekmek
peynir
6 zeytin
ara:
4 sunta bisküvi
öğlen:
1 dilim ekmek
6 kaşık bakla yemeği
salata
akşam:
1 tavuk but,yanında suyuyla pişmiş pırasa(hiç sukoymadan tavuk biraz kendi suyunu çekince ince doğranmış pırasaları ilave ettim,ikisi biraz daha pişti,biraz köri ilave ettim.Çok lezzetli oldu,tekrar yapılacaklar arsına kaydedildi. hane halkına evde lahmacun yaptım ama kendim yemedim.
yatmadan:
çayın yanına bisküvi ve birkaç küp gofret.

Hepinize sağlıklı,huzurlu,mutlu,bolluk ve bereketli,kaçamaksız bir gün diliyorum.Ben kahvaltımı yapmaya gidiyorum,oğlum dersaneye gitti,hane halkının geride kalan kısmı hala uyuyor.
Gurbetim bugün canın ne istiyorsa ye......

Günaydın Sevgi ablabelin nasıl oldu?dün akşam bende reglı oldum,bugün berbatımbu sabah tekrar tartıldım ve....78,3kgçooook mutluyum:124:bu kiloyu taaaa altı sene önce gördüm son defainşAllah devamı da gelir
Yarın yeni bir hafta başlıyor,yeni bir gün...inşAllah hem sevgili Gurbet,hem sevgili Serap bize katılırlar ...

Son düzenleme:
Menümü da yazayım...
Sabah:2 dilim ekmek,3çk lorpeyniri,2 domates
Ara:10 fındık,1 elma
Şimdi kaçıyorumevimi toplayıp,oğlanı antrenmana götüreceğim...

bende öyle yapiyorum zaten sevgi ablacigim iki gündür canim ne istiyorsa onu yiyorum iyi güzelde , böylelikle istahimi iyice actim yarin neyapacagim bilmiyorum. boyun fitigim yokda sevgi abla. bundan 4-5 sene önce basladi. galiba yanlis mekik cekmekten oldu. bir aralar evde spor yapiyordum, mekik cekiyordum o zamanlar boynumu cok zorladim sonra sonuc bu iste. birazda stresli zamanlarimda kendimi gerdigim icin cok agrim oluyor ama dünki kremden sürdüm biraz yakiyo ama iyi geldi sanki biraz rahatladim. birde sevgi ablacim mehtap hanim dogru söylüyor. bende senin gibi bir kac kilo verince yada etrafimdan zayiflamissin dediklerinde biraz simarma ve cesaret geliyor. ve hemen civitiyorum. o yüzden bu sefer bende kendime dur deyip tartilmayacagim. sakin sende kendini birakma, motivasyonunu kaybetme, yoksa bizim gibi basa dönersin. aldigin kiyafetlerin dar gelip dolabi beklemesini istemezsin degilmi

canim tebrikler hem regl oldugun halde eksi cikmissin , reglin bittiginde bu rakam dahada düsecek emin ol , bravo sana, 79 un lanetinden kurtuldun, bundan sonra kim tutar seni hadi bakalim:13:

herkese mutlu pazarlar arkadaslar , kendinize iyi bakin, yarin yeni bir hafta basliyor, yeni bir gün hepimiz icin hayirlara vesile olur insallah

Bugün biraz daha iyiyim,çok şükür.Dün ve evvelki gün biraz dinlenince geçti,herhalde 2-3 gün yoğun el işi yapmamdan oldu.Senin adına çok sevindim,bende 84' ü atlattığımda çok sevineceğim,bende Gurbet gibi düşünüyorum ,bence de daha fazla vermişsindir.Gözün aydın ve bence hakettin bu başarıyı.

Canım benim kilo vereceğiz diye her şeyi deneyip vucudumuza zarar verdik.Ben de önceden 1 haftada 5 kilo isteyim verirdim,böylece metebolizmamı bozdum,çok hatalar yaptık çoook.....
Beynini yarın az yiyeceğim ve hiç acıkmayacağım diye hazırla, ben de Mehtap Hanım demedikçe tartılmayacağım.Tartıldıkça insan daha çok tartılmak istiyor ve disiplinini kaybediyor.Hadi sanada şöyle bir kural koyalım istersen, 2 hafta veya 3 hafta hiç tartılma, ne dersin?Motivasyon dolu sözlerini bekliyorum,teşekkür ederim.....

herkese mutlu pazarlar arkadaslar , kendinize iyi bakin, yarin yeni bir hafta basliyor, yeni bir gün hepimiz icin hayirlara vesile olur insallah
Amin,canım.....

bende öyle düsünmüstüm sevgi abla. enaz 2 hafta tartilmayacagim , dyanabilirsem 3 haftada olabilir. zaten diyetimde mehtap hanimin listelerinin karisimi olacak. yani konumuzun disina cikmadan devam edecegim. menülerimi yazarim. yrica evde lahmacun yapip yememende takdire sayan bravo sanada sen bu isi cözdün artik

canim tebrikler hem regl oldugun halde eksi cikmissin , reglin bittiginde bu rakam dahada düsecek emin ol , bravo sana, 79 un lanetinden kurtuldun, bundan sonra kim tutar seni hadi bakalim:13:

Teşekkür ederim canım,inşAllah hep birlikte sağlıklı,mutlu ve zayıf oluruz

Amin canım,amin

Doğru söze ne deniraynı hataları bende yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…