cANIM YUNUS A.S. DUASIYLA İSTEDİĞİM HERŞEY OLDU,SAYI TAKİP ETMEM VE ÇOK OKURUM ,BİR ŞEYİN OLMASI İÇİN.bugün hava burda cok güzel. günes yüzünü gösterdi cok sükür. oglumu berbere götürdüm, onu beklerkende yarim saat yürüdüm cok iyi geldi..
ordanda omuzlarim ve boynum icin bir krem aldim. arkadaslar agridan gece bile uyuyamiyorum. nerdeyse dün gece aglayacaktim cok fena bir sey. yastik degistiriyorum olmuyor. yumusak yastik deniyorum olmuyor, sert aliyorum yok. insallah gecer. omuzlarimdan boynuma ordanda basimin arkasi hergün gecmek bilmeyen basagrisi öldürüyor beni. stresli zamanlarimda hep böyle oluyor . bir ev bulabilseydik. burdaa öyle hemen ev bulmak kolay degil, dün baktik bir tane bakalim haber bekliyoruz. arkadaslar dualarinizin arasinda banada yer verin lütfen .hayirlisiyla bir ev bulup cikayim burdan, olmayacak böyle. küs olarak ayni cati altinda bulunmak , her kapiyi actiginda görmek hic hos olmuyor. belki biraz uzak olursak daha iyi oluruz. Allahin isimlerini okuyorum, cevsen okuyorum kizlar daha baska bildiginiz dua varmi etkisini gördügünüz....
menüm
sabah kuru domatesli omlet yeşil çay
ara 1 nescafe
öğlen pırasa yemeği 1 dilim ekmek
ara meyve ceviz
akşam tavuk salata
sonrada zinhar bir lokma bile yok acıkan su içsin :)
sevgi ablacim sonunda icimizden bir kiside olsa cikti kilo veren cok sükür. senin adina cok sevindim. insallah devami gelir.
ha bu arada menülerimi paylasacagim elimden geldigince arkadaslar.
birde bol bol su. ( su son hafta hava cok soguktu , soguktan günde bir bardak suyu zor iciyordum ama havalar biraz isinacakmis. bugün biraz günes var ama....)
spora gelince, arkadaslarla uzun yürüyüsler planladik ama havalar biraz ilisinda insallah. belki evde ufak defek bir seylere yapabilirim.
sevgi ablacim, dalliacim, serapcim ve aycacim hepinizi öpüyorum, kendinize iyi bakin pazartesi görüsürüz:79:
dalida sevgi abla 2 gündür cıvıttım hele dün kendimden nefret ettim napıyorum ben diye.bugün adet oldum ona bağlıyorum.sabah söz verdim kendime .böyle gitmeyecek iki ileri bir geri hep yerinde sayıyor kilom.başlangıçtan 1 kilo eksiğim
sevgi ablanın dediği gibi en iyisi öyle ortamlara katılmamak.benim şöyle 1 ay hiçbir yere gitmeyip kimseyi davet etmeyip evde paşa paşa diyetimi yapmam lazım çünkü bu iradeyle kendimi tutamıyorum. annemlerle kardeşim her hafta sonu bizde yapmadan da olmuyo damat boğazına düşkün.şimdi bile kalkıp kek yapıcam.gidip gelip tırtıklamasam bari :) yok benim kendime ayar çekmem lazım :)
gurbet sevgi ablaya sonuna kadar katılıyorum önemli olan sağlıklı kilo vermen zaten düzeni oturtunca, alışınca gerisi gelir inşallah.
bugün hava burda cok güzel. günes yüzünü gösterdi cok sükür. oglumu berbere götürdüm, onu beklerkende yarim saat yürüdüm cok iyi geldi..
ordanda omuzlarim ve boynum icin bir krem aldim. arkadaslar agridan gece bile uyuyamiyorum. nerdeyse dün gece aglayacaktim cok fena bir sey. yastik degistiriyorum olmuyor. yumusak yastik deniyorum olmuyor, sert aliyorum yok. insallah gecer. omuzlarimdan boynuma ordanda basimin arkasi hergün gecmek bilmeyen basagrisi öldürüyor beni. stresli zamanlarimda hep böyle oluyor . bir ev bulabilseydik. burdaa öyle hemen ev bulmak kolay degil, dün baktik bir tane bakalim haber bekliyoruz. arkadaslar dualarinizin arasinda banada yer verin lütfen .hayirlisiyla bir ev bulup cikayim burdan, olmayacak böyle. küs olarak ayni cati altinda bulunmak , her kapiyi actiginda görmek hic hos olmuyor. belki biraz uzak olursak daha iyi oluruz. Allahin isimlerini okuyorum, cevsen okuyorum kizlar daha baska bildiginiz dua varmi etkisini gördügünüz....
selam dallida nasilsin , yeni diyetine baslamissin, kolay gelsin tatlim
Yine benbu arada geçen sene bu zamanlarda ben 89 kilo geliyordum çok şükür şimdi 79 kilo geliyorum burda yazmasaydım,beni destekleyen sizler gibi arkadaşlarım olmasaydı,tek başıma ne kadar başarılı olurdum bilmiyorum:26::26:iyi ki varsınız
Hepinize sağlıklı,huzurlu,mutlu,bolluk ve bereketli,kaçamaksız bir gün diliyorum.Ben kahvaltımı yapmaya gidiyorum,oğlum dersaneye gitti,hane halkının geride kalan kısmı hala uyuyor.
Gurbetim bugün canın ne istiyorsa ye......
Hepinize sağlıklı,huzurlu,mutlu,bolluk ve bereketli,kaçamaksız bir gün diliyorum.Ben kahvaltımı yapmaya gidiyorum,oğlum dersaneye gitti,hane halkının geride kalan kısmı hala uyuyor.
Gurbetim bugün canın ne istiyorsa ye......
Günaydın Sevgi ablabelin nasıl oldu?dün akşam bende reglı oldum,bugün berbatım bu sabah tekrar tartıldım ve....78,3kg çooook mutluyum:124:bu kiloyu taaaa altı sene önce gördüm son defa inşAllah devamı da gelir
Yarın yeni bir hafta başlıyor,yeni bir gün...inşAllah hem sevgili Gurbet,hem sevgili Serap bize katılırlar ...
Bugün biraz daha iyiyim,çok şükür.Dün ve evvelki gün biraz dinlenince geçti,herhalde 2-3 gün yoğun el işi yapmamdan oldu.Senin adına çok sevindim,bende 84' ü atlattığımda çok sevineceğim,bende Gurbet gibi düşünüyorum ,bence de daha fazla vermişsindir.Gözün aydın ve bence hakettin bu başarıyı.Günaydın Sevgi ablabelin nasıl oldu?dün akşam bende reglı oldum,bugün berbatım bu sabah tekrar tartıldım ve....78,3kg çooook mutluyum:124:bu kiloyu taaaa altı sene önce gördüm son defa inşAllah devamı da gelir
Yarın yeni bir hafta başlıyor,yeni bir gün...inşAllah hem sevgili Gurbet,hem sevgili Serap bize katılırlar ...
Canım benim kilo vereceğiz diye her şeyi deneyip vucudumuza zarar verdik.Ben de önceden 1 haftada 5 kilo isteyim verirdim,böylece metebolizmamı bozdum,çok hatalar yaptık çoook.....bende öyle yapiyorum zaten sevgi ablacigim iki gündür canim ne istiyorsa onu yiyorum iyi güzelde , böylelikle istahimi iyice actim yarin neyapacagim bilmiyorum. boyun fitigim yokda sevgi abla. bundan 4-5 sene önce basladi. galiba yanlis mekik cekmekten oldu. bir aralar evde spor yapiyordum, mekik cekiyordum o zamanlar boynumu cok zorladim sonra sonuc bu iste. birazda stresli zamanlarimda kendimi gerdigim icin cok agrim oluyor ama dünki kremden sürdüm biraz yakiyo ama iyi geldi sanki biraz rahatladim. birde sevgi ablacim mehtap hanim dogru söylüyor. bende senin gibi bir kac kilo verince yada etrafimdan zayiflamissin dediklerinde biraz simarma ve cesaret geliyor. ve hemen civitiyorum. o yüzden bu sefer bende kendime dur deyip tartilmayacagim. sakin sende kendini birakma, motivasyonunu kaybetme, yoksa bizim gibi basa dönersin. aldigin kiyafetlerin dar gelip dolabi beklemesini istemezsin degilmi
herkese mutlu pazarlar arkadaslar , kendinize iyi bakin, yarin yeni bir hafta basliyor, yeni bir gün hepimiz icin hayirlara vesile olur insallah
canim tebrikler hem regl oldugun halde eksi cikmissin , reglin bittiginde bu rakam dahada düsecek emin ol , bravo sana, 79 un lanetinden kurtuldun, bundan sonra kim tutar seni hadi bakalim:13:
herkese mutlu pazarlar arkadaslar , kendinize iyi bakin, yarin yeni bir hafta basliyor, yeni bir gün hepimiz icin hayirlara vesile olur insallah
Bugün biraz daha iyiyim,çok şükür.Dün ve evvelki gün biraz dinlenince geçti,herhalde 2-3 gün yoğun el işi yapmamdan oldu.Senin adına çok sevindim,bende 84' ü atlattığımda çok sevineceğim,bende Gurbet gibi düşünüyorum ,bence de daha fazla vermişsindir.Gözün aydın ve bence hakettin bu başarıyı.
Sevimdim Sevgi ablabu iraden varken,hem 84kg hem 74kg kolay atlatacağına inanıyorum teşekkür ederim
Canım benim kilo vereceğiz diye her şeyi deneyip vucudumuza zarar verdik.Ben de önceden 1 haftada 5 kilo isteyim verirdim,böylece metebolizmamı bozdum,çok hatalar yaptık çoook.....
Beynini yarın az yiyeceğim ve hiç acıkmayacağım diye hazırla, ben de Mehtap Hanım demedikçe tartılmayacağım.Tartıldıkça insan daha çok tartılmak istiyor ve disiplinini kaybediyor.Hadi sanada şöyle bir kural koyalım istersen, 2 hafta veya 3 hafta hiç tartılma, ne dersin?Motivasyon dolu sözlerini bekliyorum,teşekkür ederim.....
Amin,canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?