Afiyet olsun canım,sana geçmiş olsun,dikkat et bu havalar insanı hasta eder.Bugün "bir öğün istediğimizi yememize Mehtap Hanım izin vermişti ben her öğünde kaçamak yaptım, bu yüzden menümü yazmayacağım.Arkadaşlar ben galiba üşütmüştüm:2::2ğlanı antrenmana götürdüm,eve zor attım kendimi..biraz ateşim da var,öksürüyorum...neyse,ben yediklerimi yazayım:
ara:10 fındık,1 elma
ara:3çk yulaf,1 bardak süt,2 kuru kayısı
akşam:balık,salata
ara:1çb kefir,1 elma..
Yediklerimi ve hennüz yemediklerimi peşin yazdım,belki bu akşam tekrar giremem....bugün 50 dakika normal tempoda yürüdüm,suyumu içmeye çalışıyorumsevgiler
Sevgi abla,lahmacun yemediğin için bende tebrik ederim
Sana da geçmiş olsun.Bende hayranımyürüyüşlerine MAŞALLAH......gecmis olsun dallidacim, aynen bende bu kis hastaliktan kurtulamadim aynen öksürügüm benimde devam ediyor birde sabah kalktigimda bogazim agriyor yutkunamiyorum ama cay icince biraz iyi oluyor. neyse yavas yavas kisi atlatiyoruz, herkese saglik diliyorum. ayrica yürüyüslerinede hayranim valla. bir fisat yaratip cikiyorsun cok iyi
bugün hava burda cok güzel. günes yüzünü gösterdi cok sükür. oglumu berbere götürdüm, onu beklerkende yarim saat yürüdüm cok iyi geldi..
ordanda omuzlarim ve boynum icin bir krem aldim. arkadaslar agridan gece bile uyuyamiyorum. nerdeyse dün gece aglayacaktim cok fena bir sey. yastik degistiriyorum olmuyor. yumusak yastik deniyorum olmuyor, sert aliyorum yok. insallah gecer. omuzlarimdan boynuma ordanda basimin arkasi hergün gecmek bilmeyen basagrisi öldürüyor beni. stresli zamanlarimda hep böyle oluyor . bir ev bulabilseydik. burdaa öyle hemen ev bulmak kolay degil, dün baktik bir tane bakalim haber bekliyoruz. arkadaslar dualarinizin arasinda banada yer verin lütfen .hayirlisiyla bir ev bulup cikayim burdan, olmayacak böyle. küs olarak ayni cati altinda bulunmak , her kapiyi actiginda görmek hic hos olmuyor. belki biraz uzak olursak daha iyi oluruz. Allahin isimlerini okuyorum, cevsen okuyorum kizlar daha baska bildiginiz dua varmi etkisini gördügünüz....
canım ağrılarının sebebini sen de biliyorsun hep stresten sıkıntıdan.sorununu bilmiyordum ama bu mesajda anladım.inşallah istediğiniz gibi bir ev bulursunuz.dediğin gibi yaşamak zor.ben sıkıntılı zamanlarımda ayet-el kürsi, fatiha, felak, nas okurum çok da iyi gelir.tavsiye ederim.önce sen, bunu da unutma kafan dolu olunca ne kendine yararın olur ne de başkasına.Allah yolunuzu açık etsin inşallah istediğiniz gibi gelişir yaşadıklarınız...
Çok iyi gidiyorsun canım,yeni listeyle daha iyi toparlarsın gibi geliyor bana,yine de sen bilirsin.Diyetin kopyalanmasından ötürü çok teşekkür ediyorum sana,sağ ol.herkese hayırlı bol eksili sağlıklı mutlu haftalar diliyorum.ben oğlanı okula bıraktım eve gelip pilates yaptım ara öğünümü yedim :) ha bu arada 1 lt. su da bitirdim :)
dalida geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın.
sevgi abla hasta değilim de dün pek bilgisayar başına geçemedim.listeyi kopyalayacağım birazdan.ben bir hafta geriden gelicem geçen haftayı baştan adamakıllı yapayım diyorum madem hızlanalım demiş mehtap hanım hızımı iyi alayım abarttığım o iki günü telafi edeyim diyorum.
bugünü menüm
sabah 1,5 dilim ekmek
ara 3 sunta bis. 1 nescafe
öğlen kıymalı pazı salata ekmek
ara meyve ceviz
akşam tavuk karnabahar
Canım benim,kıyamam sana.Bu kadar kafana takma,hasta olursun.Zamanında hepimiz değişik imtihanlardan geçtik,sonuç yaşama sevincimizi ve sağlığımızı kaybettik.Şimdi üzüldüğüme üzülüyorum,kendimi yıpratmama ve aileme harcamam gereken zamanı boş şeyleri düşünerek boşu boşuna geçirdiğime üzülüyorum.Tevekkül et ve gönülden inanarak Allah'a bırak.her şeyde bir hikmet vardır,kimbilir arkasında hangi hayır gizli.Üzülme ve düşünme sonucu bu şekilde değiştiremezsin.Hayatta insanların olduğu gibi olaylarında bir yaşama süreci vardır ve zamanı dolmayınca çözümlenmez.her şeyin bir vakti ve saati vardır.Ayrılman konusunda birşey diyemem eminim düşünüp taşınıp evi ayırmaya karar vermişsinizdir,ama canım hayat çok kısa kimseyle dargın kalma.İyi düşünürsek iyi şeyler bizi bulur,kalbini sakın kirletme ve karartma.Bana da kızma seni çok seviyorum,dualarımdasın.Her şey gönlünce olsun İNŞALLAH....canim cok sagol iyi dileklerin icin . rabbim herkesin dualarini kabul etsin insallah, icindede bizimkileri kabul etsin. ayetel kürsiyi biliyorum zaten her namazimin arkasindan mutlaka okurum. gercektende kimseye kendimede dahil faydam dokunmuyor. cünkü böyle zamanlarda canim hic birsey istemiyor. her telefon caldiginda hayirli bir haberdir insallah diye kalbim carpiyor.inan bu yüzden ne evden cikabiliyorum nede arkadaslarimi arayabiliyorum. sanki telefonu mesgul etmeyim evden haber gelir belki diye. kafayi siyirdim anliyacaginiz. yada 19 senenin birikintisi bunlar artik patlak verdi bir yerlerden . neyse sizinde kafanizi agritiyorum kendi sorunlarimla. topigimizi baska amac icin kullaniyormusum gibi geliyor. ama sevgi ablanin ve sizlerin destegi bana cok iyyi geliyor.allah sizlerden razi olsun. burda en yakin arkadasinda olsa bu denli icini acamiyorsun, ee ailenede anlatamiyorsun, sürekli icimize atmamizda iyi olmuyor ne yapalim gececek bu günler . sevgi ablaninda dedigi gibi, gün gelecek üzüldügüne üzüleceksin demisti, insallah.
gurbetin karma diyeti
uyaninca : bir bardak elma sirkeli balli su
Kahvalti : bir dilim esmer ekmek
1 haslanmis yumurta
Bir parca beyaz peynir
5 yesil zeytin ve kirmizi tatli biber
ARA : bir kücük elma - bir kepekli galeta
ÖGLEN : bir tabak tavuklu mantar sote
: bir kase yogurt
: bir dilim ekmek
ARA : bir armut
AKSAM : bir kase nesfit -bir kasik yulaf kepegi ve bir kasik keten tohumu ilaveli
öglen yemegimi yeni yedim aksami da bu sekilde planladim insallah gece cok acikmam.:18:
Çok iyi gidiyorsun canım,yeni listeyle daha iyi toparlarsın gibi geliyor bana,yine de sen bilirsin.Diyetin kopyalanmasından ötürü çok teşekkür ediyorum sana,sağ ol.
Canım benim,kıyamam sana.Bu kadar kafana takma,hasta olursun.Zamanında hepimiz değişik imtihanlardan geçtik,sonuç yaşama sevincimizi ve sağlığımızı kaybettik.Şimdi üzüldüğüme üzülüyorum,kendimi yıpratmama ve aileme harcamam gereken zamanı boş şeyleri düşünerek boşu boşuna geçirdiğime üzülüyorum.Tevekkül et ve gönülden inanarak Allah'a bırak.her şeyde bir hikmet vardır,kimbilir arkasında hangi hayır gizli.Üzülme ve düşünme sonucu bu şekilde değiştiremezsin.Hayatta insanların olduğu gibi olaylarında bir yaşama süreci vardır ve zamanı dolmayınca çözümlenmez.her şeyin bir vakti ve saati vardır.Ayrılman konusunda birşey diyemem eminim düşünüp taşınıp evi ayırmaya karar vermişsinizdir,ama canım hayat çok kısa kimseyle dargın kalma.İyi düşünürsek iyi şeyler bizi bulur,kalbini sakın kirletme ve karartma.Bana da kızma seni çok seviyorum,dualarımdasın.Her şey gönlünce olsun İNŞALLAH....
dİYETİN ÇOK GÜZEL,FAKAT PROTEİNİ AKŞAM SAATLERİNDE YEMEYE ÇALIŞIRSAN DAHA ÇOK KİLO VERİRSİN. Yani öğle ve akşamı yer değiştirirsen daha kolay kilo verirsin.
Gece çok acıkırsan şekersiz sülü kahve iç,açlığını giderir.Ayrıca içeceklerine tarçın çubuğu kullanırsan tatlı krizine iyi geliyor.
gecmis olsun dallidacim, aynen bende bu kis hastaliktan kurtulamadim aynen öksürügüm benimde devam ediyor birde sabah kalktigimda bogazim agriyor yutkunamiyorum ama cay icince biraz iyi oluyor. neyse yavas yavas kisi atlatiyoruz, herkese saglik diliyorum. ayrica yürüyüslerinede hayranim valla. bir fisat yaratip cikiyorsun cok iyi
Afiyet olsun canım,sana geçmiş olsun,dikkat et bu havalar insanı hasta eder.Bugün "bir öğün istediğimizi yememize Mehtap Hanım izin vermişti ben her öğünde kaçamak yaptım, bu yüzden menümü yazmayacağım.
Sana da geçmiş olsun.Bende hayranımyürüyüşlerine MAŞALLAH......
Ayça hastamısın 2gündür görünmüyorsun.
Serap nasıl oldun canım,hala çok mu kötüsün.....
Anladım canım, zamanla öfkesi geçer merak etme..En yakın zamanda bu can sıkıcı durumdan hayırlısıyla kurtulursunuz İNŞALLAH....sana neden kizayim ablacigim cok dogru söylüyorsun ,benim zaten kimseyle birebir kavgam yok yillardir hep yuttum ama karsilik vermedim. sorun esim de. o artik istemiyyor kendisi kavgali gecinemiyor. burdan cikinca onlarla konusursan hakkimi helal etmem sana diyor. bende öyle olurmu deyince bana kiziyor. bende bir an önce bu stresden kurtulmak icin acele ediyorum cikalim kurtulalim diye olay bu yani. cünkü hersey ortak olunca sorun baska türlü cözülemiyor.
Dünü unut ve bugüne konsantre ol,bugün yeni bir gün. Akşam protein dememin sebebi, insülin hormonunu hareketlendirmemek.Ayrıca protein daha tok tutuyor.cubuk tarcinim kalmamis, almayida unutmusum. gercekten tatli istegime karsi iyi bir silahti. bugün ilk kacamagimi aptim. öglen yemegimi yedikten sonra acayip bir tatli istegim oldu. arkasindan kizim elinde findikli cikolatayla geldi ve yanima oturdu. yani suc benim degil kiziminonun yüzünden yedim:26:. ama bugün ilk gün degilmi olacak o kadar. zaten bir kac gün yavas yavas gecis yapacagim diyete birden olmuyor. bu haftayi ufak defek kacamaklarla kapatirim. midem biraz kücüldükten sonra dha kolay is. sevgi ablacim öglenle aksami yer degistir demissin. ama benim niyetim aksami erken ve hafif gecirmekti. bugün bakayim bir cok acikirda gec saatte bozma ihtiyci duyarsam yarin aksam proteinli seyler yerim artik . dedimya duruma göre hareket edecegim .
Tekrar geçmiş olsun, akşam benimde burnum akmaya başladı.Ellerine sağlık Ayça
Arkadaşlar ben çok rahatsızım,kusuruma bakmayın....sevgiler
Canım evet dediğin gibi oğlun büyüyor ve kendince anasının kuzusu imajı vermek istemiyor.ALLAH kavuştursun,sağlıkla gidip gelsin.abaenim rahatsızlığım iyice arttı.Eşimi gönderince hap alıp yatmıştım,kızım dersleri erken bittiği için erken gelmiş.Kapıyı çalmış bana ulaşamamış,kapının üstünde anahtar olduğu için açamamış.Çok korkmuş,babasına haber vermiş,kızım kapıyı çalarak babası telefonu çaldırarak uğraşmışlar,hiç duymamışım.Sonra zil sesiyle uyandım,çok korkmuşlar.Hala kafam man kafa,burnum akıyor.dünden beri ev cok sessiz. dün oglum okul gezisine gitti cumaya kadar yok. annesinin kuzusu yok. ama otobüse binerken arkadaslarimin yaninda beni öpme , ben bebekmiim dedi. bende evde öpüp kokladim. artik büyüdümü nedün aksami kellogsla denedim ama yalan yok korkmustum gec saatlerde dayanamayip bozarim diye, ama hicte öyle olmadi icine keten tohumuda eklemistim ondanmidir nedir cokta acikmadim. dünü hafif bir kacamakla atlattim bakalim bugün nasil olacak. dallidacim Allah sifa versin canim bende kendime taze zencefil aldim bitki cayima birazcik koyacagim. tadi biraz aci oluyor ama öksürüge ve soguk alginligina iyi geliyor tabi limonda koy canim. sevgi abla menülerin cok ölcülü ve güzel artik hic bozmadan devam ediyorsun imrendim sana , galiba yakinlarinda seni motive eden , bu diyeti yapipda kilo veren arkadaslarinda varmis. ne güzel senide gaza getirir, o kisinin zayifladigini görmek. kahvaltimi bugün erkenden kizimla yaptik. oda okula gitti. esim bu aralar gececi calisiyor. aksamlari gidiyor sabah geliyor. birazdan oda gelir. kahvaltimda iki dilim ekmek ve peynirli yumurta yedim. aksama hepsini topluca yazarim.
Canım önemli olan kilo vermemiz,istediğin şekilde ölçülü diyetlerini hazırla.araögünümü yedim. sabah erken yemistim biraz karnim acikir gibi oldu. o yüzden kendime güzel bir ra ögün hazirladim. iki kasik yogurdun icine iki dilim muz dogradim, bir kasik yulaf kepegi ve bir kasik keten tohumu ekleyip karistirdim. bir tane kepekli galetayi batira batira yedim aslinda meyve yemeyi planlamistim ama baktim midem biraz eziliyor bu sekilde yaptim hemde doydum bu beni iki saat kadar idare eder. demek istedigim buydu. o yüzden karma diyet diyorum. o anki durumuma göre listemi kendim hazirlayacagim. simdilik bu kadr ara ögünümü paylasmak istedim. dedigim gibi aksam toplu yazarim.
dünden beri ev cok sessiz. dün oglum okul gezisine gitti cumaya kadar yok. annesinin kuzusu yok. ama otobüse binerken arkadaslarimin yaninda beni öpme , ben bebekmiim dedi. bende evde öpüp kokladim. artik büyüdümü nedün aksami kellogsla denedim ama yalan yok korkmustum gec saatlerde dayanamayip bozarim diye, ama hicte öyle olmadi icine keten tohumuda eklemistim ondanmidir nedir cokta acikmadim. dünü hafif bir kacamakla atlattim bakalim bugün nasil olacak. dallidacim Allah sifa versin canim bende kendime taze zencefil aldim bitki cayima birazcik koyacagim. tadi biraz aci oluyor ama öksürüge ve soguk alginligina iyi geliyor tabi limonda koy canim. sevgi abla menülerin cok ölcülü ve güzel artik hic bozmadan devam ediyorsun imrendim sana , galiba yakinlarinda seni motive eden , bu diyeti yapipda kilo veren arkadaslarinda varmis. ne güzel senide gaza getirir, o kisinin zayifladigini görmek. kahvaltimi bugün erkenden kizimla yaptik. oda okula gitti. esim bu aralar gececi calisiyor. aksamlari gidiyor sabah geliyor. birazdan oda gelir. kahvaltimda iki dilim ekmek ve peynirli yumurta yedim. aksama hepsini topluca yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?