Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

canim olur böyle seyler , gene iyi dayandin adeta bütün gün ac gezdin ben hep sasiyordum sana nasil yapiyorsun o diyeti diye. yarin tartil bakalim insallah kilo verdin

rehbermelek sende hosgeldin canim. sen daha önceki sayfamizdada ugruyordu degilmi yoksa benmi yanlis hatirliyorum. diyet listen güzel bu sekilde hic ac kalmadan zayiflarsin. diyetisyenden ögrendigin seyleri bizimlede paylasirsin güzel olur

Sevgi abla,benim diyetim sizin diyetinize uymadığı için,menülerimi yazayım mı,yazmayım mı?!belki de topimizi ziyaret eden arkadaşlarının aklını karıştırmamak için yazmasam daha iyi olurbilemiyorum
Canım benim olur neden olmasın, Serap'ında karşı çıkacağını zannetmiyorum.Sadece şunu yapabilirsin,başlık kısmına diyet türünü yazarsın böylece takip edenler şaşırmaz.
Üzerinde durma ve bu güne konsantre ol, bizler insanız ve zaaflarımız var.Tarçın çubuğu kullan.

Sevgi abla,örtüyü bitirebildin mi?
Bitti canım, yaşlaşık 5 aydır uğraşıyorum,kumaşı resmen dantele dönderdim.

Canım terapi oluyor bana,hala içimizde onaramadığımız ve kanayan bir yer var.Çok iyi etmişsin,kendini dinleme fırsatı verme.Dünyanın boş olduğunu bu tür toplantılar insana hatırlatıyor ve kendimize çeki düzen veriyoruz.Orada da hardanger kursları var bildiğim kadarıyla ,belediyelerin bu tür kursları oluyor.Öyle bir yere gidebilirsin.Pastacılık kurslarıda vardı, ben oradayken.Ben katılmak istemiştim, rahmetli babam derslerime engel olur diye istememişti.

Ayça çok güzel gidiyorsun,suyu malesef ben de az içiyorum.
Kursa gideceğim,şimdilik bu kadar
.Serap nasıl oldun canım?

Teşekkür ederim canım,tekrar hoş buldukgerçektende ayrı sayıflarda olunca zor oluyor...

canim olur böyle seyler , gene iyi dayandin adeta bütün gün ac gezdin ben hep sasiyordum sana nasil yapiyorsun o diyeti diye. yarin tartil bakalim insallah kilo verdin

İnan ki açlık çekmedim,zaten kefir beni çok tok tutuyor...hemde 1,5-2 saat de bir birşeyleri atıştırdım için,hiç acıkmadımama bu ilk liste sadece ödem atırıcıdır..bi'de benim metabolizmam yavaş ya...hafta da 0,500 gr-1ooogr versem yeter bana...yarından itibaren 2.listeye başlarım.zaten oteki listeler çok daha doyurucudur,yağ yakıcıdırlar

Tamam Sevgi abla,dediğin gibi yapacağımzaten yediklerimi akşam peşin peşin yazacağım,bir karışıklık olmaz inşAllah.MaşAllah sen çok sabırlısın,5 ay sabretin örtüyü bitirmek için ben o konularda çok sabırsızımyani,birşeye başladığımda,isterim ki çabuk çabuk bitsinçok stres yapıyorum...sevgiler

Sabah:kefirli içecek(1 elma,1sbkefir,1çk tarçın blenderden geçirdim içtim)3çk pekmez
Ara:3 mısır pirinç patlğı
Öğlen:kefirli içecek
Ara:3 mısır patlağı
Ara:3 mısır patlağı,3tk labne peyniri,2 çk yeşil fasuliye
Akşam:3 çk kepekli pirinç,1çk nohut,2 kutu prebiyotik yoğurt
Ara:1çb kefir,1 elma
Maalesef bu hafta 0 hareket...resmen yattım...yarından itibaren inşAllah yürüyüşe başlarımspor olmadan olmuyor
Sizler neler yaptığınız?yarın inşAllah tartılmaya unutmamaz kilo vermiş de olsam sevineceğim almayım dasevgiler

Dalida tartılmayı sakın unutma.
Dünkü menüm:
sabah:
3 dilim etimek
reçel,bal(ölçülü)
ara:
4 sunta bisküvi
öğlen:
1 tabak bamya
salata,biber kavurması
çeyrek yufka
ara:
1 küçük dilim kabak tatlısı(cıssss)
akşam:
hindi gögüs
salata
2 kaşık bamya
Serap daha dönmüyormusun,Gurbet haftaya istersen sende başla tekrardan.

GünaydııııııııııııııınnAllah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun
Ben bugün tartıldım ama sonuç yine 79kgşu 79un laneti bir türlü kurtulamadımolsunnben kendimi bilirim,spor olmadan kilo veremiyorum ben...yani bu sonuç bana sürpriz olmadı...ezgi diyor ki antibiyotik kulanımı,reglı,yalancı kilo olarak tartıya yansıtılıyor...lodos bile vücudumuzda ödem yapabiliyormuş:18::18:yani panik yokzaten yapmıyorumbugün yarın reglı olacağım zateninşAllah siz benden daha güzel sonuç alırsınız arkadaşlarbu arada belim çok inceldi6cm gittibasenlerden 1er santim gitti bir haftadır...bugün ikinci listeye başladım,haftaya cuma tekrar tartılacağım.ama bugün yürüyüş yapacağımtatilim bittisevgiler

ne güzel incelmişsin 6 cm ne demek :) sıkılaşıyo iyice vücut

başla spora bir an önce daha iyi sonuç alırsın.

dün ben de kaçamak yaptım malesef gece toparlamaya çalıştım ama başarılı oldum mu bilemiyorum :)

bugünkü menüm

sabah 1 dilim ekmek az peynir yeşil çay

ara 3 bisküvi 1 nescafe

öğlen pırasa yemeği 1 dilim ekmek

ara meyve ceviz

akşam 3 köfte salata

Günaydın arkadaşlar
Dün yediklerim yazayım:
sabah:2 domates,1yk lor peyniri,1 dilim etimek,maydonoz
ara:1 çb kefir,1elma
öğlen:2prebiyotik yoğurt,3çk haşlanmoş pirinç
ara:1meyve,1çb kefir
akşam:1fıncan hazır domates çorbası,1 yumurta..
gece:1çb kefir

Spor:1 saat normal tempoda yürüyüş
Su:2,5 l civarında
Kaçamaklarım:2çk yaban mersini,1 etimek

Ayça,bence çok iyi gidiyorsun
Sevgi abla,nasılsın?dün girmedin,merak ettim...
Gurbetçiçeği,nasıl oldun canım?
Serap,nasılsın?inşAllah yavaş yavaş toparlarsın canım

Ben kahvaltı etmeye gidiyorum,sonra antrenmana götüreceğim,eve gelince yemek yapacağım....

Hepinize kucak dolu sevgiler

Bugünun menüsü:
kahvaltı:3yk lor peyniri,2 domates,2 dilim ekmek(tost yapacağım)
ara:10 fındık,1 elma....
ben kaçtım

bende pazartesi baslaamayi düsünüyorum, dün kendim icin biraz sebze, ögütülmüs keten tohumu(icinde kurutulmus erik ve hurma parcaciklarida var), special k kelogs, birde yulaf kepegi aldim. ben tam olarak bir liste uygulamayacagim arkadaslar. sabahlari klasik kahvalti bazi günlerde special k , azcik sütle , öglenleri evde ne pisirdiysem ondan bir tabak, aksamlrida ilk bir kac gün deneebilirmiyim bilmiyorum ama belkide biraz midem kücüldükten sonra , aksamlari erken saatte ve hafif gecirmeyi planladim. dedigim gibi su aralar sikintidan yedimde yedim , o yüzden ilk bir kac gün yavas yavas azaltip sonrasinda aksam yemeklerini biraz hafif yemeyi düsündüm.. mesela bir kase yogurt icine bir meyve dograyip bir kasik yulaf kepegi ve bir kasik keten tohumu ekleyip yiyecegim . yada bir kase corba icerim. yada yogurtlu karisimi sabahlarida yiyebilirim.. yani anliyacaginiz kafama göre bir diyet olacak bu.. mesela bu sabah cok ac hissediyorsaam kendimi güzel bir kahvalti yaparim . yumurtam, peynirim, ekmegim , zeytinimle birlikte doyurucu bir kahvalti. ama canim bir sey istemiyorsa hafif bir kahvalti yapacagim. arkadslar ne kadar kolay bir diyet listeside olsa ben sunu anladimki, özgürlügüne düskün birisi olarak listeye sbit kalmak beni zorluyor. ben zayiflayacagim tabikide o listelerden cok sey ögrendim. o dogrultuda zaten menülerimi olusturacagim. ama kendimi strese sokmadan. duydumki yulaf kepegi cok tok tutuyormus bir deneyim bakayim sizede tavsiye ederim eger gercekten tok tutuyorsa. birde keten tohumunu daha önce ben denemistim o garanti tok tutuyor. bu sefer kuru erik felanda var icinde bagirsaklrimizid iyi calistirir diye düsündüm. son olarakda sik sik tartilmama karari aldim kendimce. kendime ve size basarilar arkadaslr:126:

ha bu arada menülerimi paylasacagim elimden geldigince arkadaslar.
birde bol bol su. ( su son hafta hava cok soguktu , soguktan günde bir bardak suyu zor iciyordum ama havalar biraz isinacakmis. bugün biraz günes var ama....)
spora gelince, arkadaslarla uzun yürüyüsler planladik ama havalar biraz ilisinda insallah. belki evde ufak defek bir seylere yapabilirim.
sevgi ablacim, dalliacim, serapcim ve aycacim hepinizi öpüyorum, kendinize iyi bakin pazartesi görüsürüz:79:

Canım benim üzülme dün bende ikindin kahvaltısında ayarı şaşırdım ve ondan bundan yedim.Fakat akşam yemeği yemedim,birazda rahatsızdım,erken yattım ve geç kalktım.Birkaç gündür elimdeki işi bitirmek için 3,4 saat uykuyla kalmıştım,ondan dolayı zayıf düştüm galiba.Bugün biraz önce kahvaltı yaptım,öğlen öğünü yerinede ara yapmayı düşünüyorum,gerekirse bir ara ögün daha ekleyeceğim.Bugün tartıldım yaklaşık 5 kilo gitmiş,birde yürüyebilsem sonuç daha iyi olacak.

Kolay gelsin canım yeni beslenme düzenine geçmişsin.

Önemli olan kilolardan sağlıklı bir şekilde kurtulmak sen kendini daha iyi tanıyorsun.Kolay gelsin canım, bizleri zorlayan çok durumla karşılaşııyoruz,İnşallah başarırız.Kursa gittiğim günler adeta ziyafet sofrası hazırlanıyor,herkes 1 veya 2 çeşit getiriyor.Artık sofraya oturmuyorum,çareyi böyle buldum.Pazartesi bekliyoruz seni,sende Dalida gibi paylaşımlarını fark ettirecek bir başlık yazarsan takip eden varsa zorlanmaz.Kolay gelsin.......
Serap nasıl oldun ,bugün benimde belim çok ağrıyor...

Son düzenleme:
dalida sevgi abla 2 gündür cıvıttım hele dün kendimden nefret ettim napıyorum ben diye.bugün adet oldum ona bağlıyorum.sabah söz verdim kendime .böyle gitmeyecek iki ileri bir geri hep yerinde sayıyor kilom.başlangıçtan 1 kilo eksiğim

sevgi ablanın dediği gibi en iyisi öyle ortamlara katılmamak.benim şöyle 1 ay hiçbir yere gitmeyip kimseyi davet etmeyip evde paşa paşa diyetimi yapmam lazım çünkü bu iradeyle kendimi tutamıyorum. annemlerle kardeşim her hafta sonu bizde yapmadan da olmuyo damat boğazına düşkün.şimdi bile kalkıp kek yapıcam.gidip gelip tırtıklamasam bari :) yok benim kendime ayar çekmem lazım :)

gurbet sevgi ablaya sonuna kadar katılıyorum önemli olan sağlıklı kilo vermen zaten düzeni oturtunca, alışınca gerisi gelir inşallah.

Son düzenleme:
menüm

sabah kuru domatesli omlet yeşil çay

ara 1 nescafe

öğlen pırasa yemeği 1 dilim ekmek

ara meyve ceviz

akşam tavuk salata

sonrada zinhar bir lokma bile yok acıkan su içsin :)

bugün hava burda cok güzel. günes yüzünü gösterdi cok sükür. oglumu berbere götürdüm, onu beklerkende yarim saat yürüdüm cok iyi geldi..
ordanda omuzlarim ve boynum icin bir krem aldim. arkadaslar agridan gece bile uyuyamiyorum. nerdeyse dün gece aglayacaktim cok fena bir sey. yastik degistiriyorum olmuyor. yumusak yastik deniyorum olmuyor, sert aliyorum yok. insallah gecer. omuzlarimdan boynuma ordanda basimin arkasi hergün gecmek bilmeyen basagrisi öldürüyor beni. stresli zamanlarimda hep böyle oluyor . bir ev bulabilseydik. burdaa öyle hemen ev bulmak kolay degil, dün baktik bir tane bakalim haber bekliyoruz. arkadaslar dualarinizin arasinda banada yer verin lütfen .hayirlisiyla bir ev bulup cikayim burdan, olmayacak böyle. küs olarak ayni cati altinda bulunmak , her kapiyi actiginda görmek hic hos olmuyor. belki biraz uzak olursak daha iyi oluruz. Allahin isimlerini okuyorum, cevsen okuyorum kizlar daha baska bildiginiz dua varmi etkisini gördügünüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…