Herkese iyi akşamlarben bugün kaçamak yaptıııııııııım niye yedim da bilmiyorum çünkü aç değildim,ama yedim işte telafi etmek için bir gün fazladan bu diyeti yapacağım ,yeni listeye cuma günü geçerim (reglım yaklaşıyor,bu kaçamak onun yüzünden oldu)
Canım benim olur neden olmasın, Serap'ında karşı çıkacağını zannetmiyorum.Sadece şunu yapabilirsin,başlık kısmına diyet türünü yazarsın böylece takip edenler şaşırmaz.Sevgi abla,benim diyetim sizin diyetinize uymadığı için,menülerimi yazayım mı,yazmayım mı?!belki de topimizi ziyaret eden arkadaşlarının aklını karıştırmamak için yazmasam daha iyi olurbilemiyorum
Üzerinde durma ve bu güne konsantre ol, bizler insanız ve zaaflarımız var.Tarçın çubuğu kullan.Herkese iyi akşamlarben bugün kaçamak yaptıııııııııım niye yedim da bilmiyorum çünkü aç değildim,ama yedim işte telafi etmek için bir gün fazladan bu diyeti yapacağım ,yeni listeye cuma günü geçerim (reglım yaklaşıyor,bu kaçamak onun yüzünden oldu)
Bitti canım, yaşlaşık 5 aydır uğraşıyorum,kumaşı resmen dantele dönderdim.Sevgi abla,örtüyü bitirebildin mi?
Canım terapi oluyor bana,hala içimizde onaramadığımız ve kanayan bir yer var.Çok iyi etmişsin,kendini dinleme fırsatı verme.Dünyanın boş olduğunu bu tür toplantılar insana hatırlatıyor ve kendimize çeki düzen veriyoruz.Orada da hardanger kursları var bildiğim kadarıyla ,belediyelerin bu tür kursları oluyor.Öyle bir yere gidebilirsin.Pastacılık kurslarıda vardı, ben oradayken.Ben katılmak istemiştim, rahmetli babam derslerime engel olur diye istememişti.sanada iyigeceler abla , masallah hamaratsin örtüyü bitirdinmi....bende elisini cok severim , önceden cok yapardim ama simdi artik pek yapmiyorum. bugün uzun bir aradan sonra seytanin bacagini kirip sabah bir arkadasimda dini sohbet vardi oraya gittim. evden cikabildim ama cikana kadar belki elli sefer vazgectim,ama sonunda attim kendimi disariya.:18:
Ayça çok güzel gidiyorsun,suyu malesef ben de az içiyorum.bilgisayar hala çok yavaş bekleye bekleye yazıyorum
bugünkü menüm
sabah 1 yumurta iki lokma ekmek
ara 3 sunta bisk. 1 nescafe
öğlen kıymalı karnabahar 1 dilim ekmek
ara meyve ceviz
akşam tavuk salata
suyu arttıramıyorum sadece tek sıkıntım o. 2 lt bile olmuyo çoğu zaman. bu saate kadar 1 lt içtim hep bu hızda gitse iyi.
dallidacim ben sana demistimya diyeti degistirdin diye baska sayfa acmana gerek yoktu. önemli olan bizim birbirimize destek olmamiz. herkes kendini daha iyi tanir, ve her diyette kendimize göre ufak defek degisikliklerde yapabiliriz, bunlar hic önemli degil. iyi yaptin ayri ayri sayfalardan birbirimizi takip etmekde zor oluyordu. yuvana hosgeldin tekrar canim
canim olur böyle seyler , gene iyi dayandin adeta bütün gün ac gezdin ben hep sasiyordum sana nasil yapiyorsun o diyeti diye. yarin tartil bakalim insallah kilo verdin
Sabah:kefirli içecek(1 elma,1sbkefir,1çk tarçın blenderden geçirdim içtim)3çk pekmez
Ara:3 mısır pirinç patlğı
Öğlen:kefirli içecek
Ara:3 mısır patlağı
Ara:3 mısır patlağı,3tk labne peyniri,2 çk yeşil fasuliye
Akşam:3 çk kepekli pirinç,1çk nohut,2 kutu prebiyotik yoğurt
Ara:1çb kefir,1 elma
Maalesef bu hafta 0 hareket...resmen yattım...yarından itibaren inşAllah yürüyüşe başlarım spor olmadan olmuyor
Sizler neler yaptığınız?yarın inşAllah tartılmaya unutmamaz kilo vermiş de olsam sevineceğim almayım da sevgiler
GünaydııııııııııııııınnAllah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun
Ben bugün tartıldım ama sonuç yine 79kgşu 79un laneti bir türlü kurtulamadım olsunn ben kendimi bilirim,spor olmadan kilo veremiyorum ben...yani bu sonuç bana sürpriz olmadı...ezgi diyor ki antibiyotik kulanımı,reglı,yalancı kilo olarak tartıya yansıtılıyor...lodos bile vücudumuzda ödem yapabiliyormuş:18::18:yani panik yok zaten yapmıyorum bugün yarın reglı olacağım zaten inşAllah siz benden daha güzel sonuç alırsınız arkadaşlar bu arada belim çok inceldi 6cm gitti basenlerden 1er santim gitti bir haftadır... bugün ikinci listeye başladım,haftaya cuma tekrar tartılacağım.ama bugün yürüyüş yapacağım tatilim bitti sevgiler
Canım benim üzülme dün bende ikindin kahvaltısında ayarı şaşırdım ve ondan bundan yedim.Fakat akşam yemeği yemedim,birazda rahatsızdım,erken yattım ve geç kalktım.Birkaç gündür elimdeki işi bitirmek için 3,4 saat uykuyla kalmıştım,ondan dolayı zayıf düştüm galiba.Bugün biraz önce kahvaltı yaptım,öğlen öğünü yerinede ara yapmayı düşünüyorum,gerekirse bir ara ögün daha ekleyeceğim.Bugün tartıldım yaklaşık 5 kilo gitmiş,birde yürüyebilsem sonuç daha iyi olacak.dün ben de kaçamak yaptım malesef gece toparlamaya çalıştım ama başarılı oldum mu bilemiyorum :)
bugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek az peynir yeşil çay
ara 3 bisküvi 1 nescafe
öğlen pırasa yemeği 1 dilim ekmek
ara meyve ceviz
akşam 3 köfte salata
Kolay gelsin canım yeni beslenme düzenine geçmişsin.Ayça,bence çok iyi gidiyorsun
Sevgi abla,nasılsın?dün girmedin,merak ettim...
Gurbetçiçeği,nasıl oldun canım?
Serap,nasılsın?inşAllah yavaş yavaş toparlarsın canım
Ben kahvaltı etmeye gidiyorum,sonra antrenmana götüreceğim,eve gelince yemek yapacağım....
Hepinize kucak dolu sevgiler
Önemli olan kilolardan sağlıklı bir şekilde kurtulmak sen kendini daha iyi tanıyorsun.Kolay gelsin canım, bizleri zorlayan çok durumla karşılaşııyoruz,İnşallah başarırız.Kursa gittiğim günler adeta ziyafet sofrası hazırlanıyor,herkes 1 veya 2 çeşit getiriyor.Artık sofraya oturmuyorum,çareyi böyle buldum.Pazartesi bekliyoruz seni,sende Dalida gibi paylaşımlarını fark ettirecek bir başlık yazarsan takip eden varsa zorlanmaz.Kolay gelsin.......bende pazartesi baslaamayi düsünüyorum, dün kendim icin biraz sebze, ögütülmüs keten tohumu(icinde kurutulmus erik ve hurma parcaciklarida var), special k kelogs, birde yulaf kepegi aldim. ben tam olarak bir liste uygulamayacagim arkadaslar. sabahlari klasik kahvalti bazi günlerde special k , azcik sütle , öglenleri evde ne pisirdiysem ondan bir tabak, aksamlrida ilk bir kac gün deneebilirmiyim bilmiyorum ama belkide biraz midem kücüldükten sonra , aksamlari erken saatte ve hafif gecirmeyi planladim. dedigim gibi su aralar sikintidan yedimde yedim , o yüzden ilk bir kac gün yavas yavas azaltip sonrasinda aksam yemeklerini biraz hafif yemeyi düsündüm.. mesela bir kase yogurt icine bir meyve dograyip bir kasik yulaf kepegi ve bir kasik keten tohumu ekleyip yiyecegim . yada bir kase corba icerim. yada yogurtlu karisimi sabahlarida yiyebilirim.. yani anliyacaginiz kafama göre bir diyet olacak bu.. mesela bu sabah cok ac hissediyorsaam kendimi güzel bir kahvalti yaparim . yumurtam, peynirim, ekmegim , zeytinimle birlikte doyurucu bir kahvalti. ama canim bir sey istemiyorsa hafif bir kahvalti yapacagim. arkadslar ne kadar kolay bir diyet listeside olsa ben sunu anladimki, özgürlügüne düskün birisi olarak listeye sbit kalmak beni zorluyor. ben zayiflayacagim tabikide o listelerden cok sey ögrendim. o dogrultuda zaten menülerimi olusturacagim. ama kendimi strese sokmadan. duydumki yulaf kepegi cok tok tutuyormus bir deneyim bakayim sizede tavsiye ederim eger gercekten tok tutuyorsa. birde keten tohumunu daha önce ben denemistim o garanti tok tutuyor. bu sefer kuru erik felanda var icinde bagirsaklrimizid iyi calistirir diye düsündüm. son olarakda sik sik tartilmama karari aldim kendimce. kendime ve size basarilar arkadaslr:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?