Canım evet dediğin gibi oğlun büyüyor ve kendince anasının kuzusu imajı vermek istemiyor.ALLAH kavuştursun,sağlıkla gidip gelsin.abaenim rahatsızlığım iyice arttı.Eşimi gönderince hap alıp yatmıştım,kızım dersleri erken bittiği için erken gelmiş.Kapıyı çalmış bana ulaşamamış,kapının üstünde anahtar olduğu için açamamış.Çok korkmuş,babasına haber vermiş,kızım kapıyı çalarak babası telefonu çaldırarak uğraşmışlar,hiç duymamışım.Sonra zil sesiyle uyandım,çok korkmuşlar.Hala kafam man kafa,burnum akıyor.
Kendine iyi bak ablaciğim,olur mu?
Canım önemli olan kilo vermemiz,istediğin şekilde ölçülü diyetlerini hazırla.
Canım benim,vücudun yeni yeme düzeninden zayı mı düştü acaba.Gerçi salgın var, ben evde oturduğum yerde hasta oldum. Bütün gün beyaz çaya ve diğer çaylara yüklendim.Bol bol dinlen.Bende de halsizlik var.Sevgi abla,teşekkür ederim,sana da çok geçmiş olsunbu nasıl bir mikrob anlayamadım resmen yataklara yatırdı,ki benim bünyem kuvetlidir...hala iyi değilim..ateşim pek düşmüyor...şimdilik evimde bulunan ilaçları kullanıyorum,yarın olmazsa doktora gideceğim....dün akşam iki satır yazayım dedim,münkün olmadı....iki gündür menülerimi yazmıyorum,kaçamak yapmıyorum,ama eksik yiyorum...
Yarın işin biraz zor, ama makul miktar yemeye bak .Zaten koşuşturmaktan belki de az yersin. Ya da öğlen yemeğini onlar gelmeden yersen,ara öğün olarak az ye. Miktarı az yap böylece arkaya kalmasın.Bu kaçamakların için, öğlen sonu ikinci bir ara öğün tavsiye edebilirim. Herhalde kan şekerin düşüyor, böylelikle suçluluk duymadan yiyebilirsin.Kuru meyve olabilir yada sütlü kahveyle Almanya da wasa diye kepekli bir biSküvi vardı galiba Danimarka'dan ithaldi,üzerine krem peynir sür,domates dilimiyle sağlıklı bir öğün olur.arkadaslar yarin misafirlerim gelecek oturma odasinin halisini sildim esimi ise gönderdim kapiyi kapatip kollari sivadim. koltuklari felan cektim. simdi biraz ara verdim. bir bakayim dedim . canlarim bugünde öglenyemegimi yedikten bir saat sonrasinda gene kacamak yaptim. alisamiyorum galiba . kafami toplayip kendimi veremiyorum diyete. neyse pes etmek yok yavas yavas halledecegim. canimin sikintisini yemekten cikariyorum galiba. ögleden sonraki kacamaktan sonra aksam gene öglenle ayni yedim . yarin da kizimin alman bir arkadasi var. bize cok gelir gider. bir defasinda katmer yapmistim cok hosuna gitmis. kizimdan tarifini istemis. kizimda annenle bir gün gelin , annem yapsin annende baksin , hemde annelerimiz tanismis olur demis. yani misafirim alman. ee insallah anlasabiliriz. sabahda carsambalari dini sohbetimiz vardiya oraya gidecegim . ordanda gelir hamursine koyulurum . herhalde ancak yarin bu satlerde girebilirim. yarin kahvaltimi sohbete gittigimiz arkadasta yapacagiz. ögleden sonrad hamur isi. düsünün yani. persembe tekrardan baslariz insallah . bu arada oglum aradi demin, gözlerim doldu. daha iki gün oldu. ama ben dayanamiyorum simdi yazarken bile gözlerim doluyor. cok seviyorum , cok düskünüm.Rabbim herkesin evladini bagislasin, evlatlarimizla imtihan etmesin (Amin) dallida gecmis olsun canim yat biraz dinlen biliyorsun grip istirahat edersen gecer. sevgi ablacim sanada gecmis olsun . nasil uyumussun öyle. oh oh sefan olsun uyu bosver vücudun hastaliktan yorgun düstü demekki. dinlen güzelce.
Canım hoş geldin,iyileşmeye başladığına çok sevindim.Seni artık daha sık aramızda görürüz İNŞALLAH.Yeni diyetinle sonuca varmanı tüm kalbimle diliyorum.Kilo almamışsın bu bile güzel,o kadar hareketsizliğe rağmen.Bugün başladın mı ,menülerini görebilecekmiyiz?Merhaba Kızlarcım... :) Nasılsınız?
Ben Allah'a çok şükür iyiyim... Haftada 2 ya da 3 gün tedaviye gitmeye başladım. Manuel terapi diye bir yöntem. Doktorum programında Dr. Cihan Aksoy anlatıyordu ya hep, işte o tedaviden. Şimdilik iyi gidiyor. Hatta 2. seanstan sonra ayağımın altındaki uyuşukluk ve karıncalanma hissi kayboldu, çok mutluyumArtık yavaş yavaş 2-3 hareketle egzersize başladım. Her seansta egzersiz sayım artacak. Uzun uzun oturmamam lazım, ama artık sürekli yatmama gerek kalmadı. Salondaki sandalyeler emrime amade
Sizler de maşallah iyi gidiyorsunuz. Dallidacım, Sevgicim verdiğiniz kilolar için sizi tebrik ederimDarısı başımıza Gurbetçim Yeniden başlayabilmene çok sevindim. Lütfen artık vazgeçme. Sen iradeli bir kızsın, ben başaracağına eminim Melekçim ne iyi ettin de buraya geldin. Senden haber aldığıma çok sevindim. Diyetin çok güzel, başaracağına eminim. Ben bu sabah itibarı ile 64.7 kiloyum. Mevsimlerden Roma ile değil ama sağlıklı beslenme programı ile yeniden başlıyorum :)
Evet kızlar, nerede kalmıştık
merhabalar.. benim dışımda herkesin bir rahatsızlığı varhepinize geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin..
benim de eşim rahatsız dış kulak iltihabı olmuş 2 gündür evde.o yüzden dün yazamadım.
gurbet Allah kavuştursun oğluna..
menüm:
sabah 1 dilim kek nescafe
ara 1 elma 2 ceviz
öğlen kurufasulye esmer pirinçten pilav (böyle diyete can kurban midem bayram etti insan özlüyormuş :))
ara belki yemem
akşam tavuk salata
yarın adetim bitmiş olacak hep iştahım açılır iki gün öncesinden yemeğe verir bitene kadar yerdim bu sefer az hasarla atlattım :)
herkese sağlıklı günler diliyoruuumm
Canım hoş geldin,iyileşmeye başladığına çok sevindim.Seni artık daha sık aramızda görürüz İNŞALLAH.Yeni diyetinle sonuca varmanı tüm kalbimle diliyorum.Kilo almamışsın bu bile güzel,o kadar hareketsizliğe rağmen.Bugün başladın mı ,menülerini görebilecekmiyiz?
Bende menümü yazayım:
sabah:
1,5 dilim ekmek
peynir
zeytin
reçel
ara:
1 portakal
2 ceviz
öğlen:
etli patates
1 kase çorba
2 kaşık kavrulmuş biber
akşam:
lor peynirli salata(et yemek canım istemiyor ve lorun çok tok tuttuğunu fark ettim.
evet sevgi ablacim o dedigin wasa dan aldim . ama türkce adini bilmedigim icin kendime aldigim diyet alisverislerini yazarken onu yazamadim. wasanin tam bugday olanini almistim. güzel fikir aciktigimda peynirle birlikte yerim. ayrica menün gene güzel ve saglikli. beyz cay burdada varmi acaba, ben hic görmedim ama belkide vardir.Canım benim,vücudun yeni yeme düzeninden zayı mı düştü acaba.Gerçi salgın var, ben evde oturduğum yerde hasta oldum. Bütün gün beyaz çaya ve diğer çaylara yüklendim.Bol bol dinlen.Bende de halsizlik var.
Yarın işin biraz zor, ama makul miktar yemeye bak .Zaten koşuşturmaktan belki de az yersin. Ya da öğlen yemeğini onlar gelmeden yersen,ara öğün olarak az ye. Miktarı az yap böylece arkaya kalmasın.Bu kaçamakların için, öğlen sonu ikinci bir ara öğün tavsiye edebilirim. Herhalde kan şekerin düşüyor, böylelikle suçluluk duymadan yiyebilirsin.Kuru meyve olabilir yada sütlü kahveyle Almanya da wasa diye kepekli bir biSküvi vardı galiba Danimarka'dan ithaldi,üzerine krem peynir sür,domates dilimiyle sağlıklı bir öğün olur.
ALLAH oğluna kavuştur ve bu düşkünlüğünü yenmeye çalış.Biliyorsun en çok sevdiklerimizle imtihan edileceğimizi Kur an söylüyor.Evlat dünyanın en tatlı meyvesi.....Allah bağışlasın ve acılarını göstermesin.
menüm:
sabah:
1,5 dilim ekmek, peynir ,zeytin
öğlen:
1 kase çorba
3 kaşık püre
5 tane köfte
ara:
1 portakal
1 küçüük çay bardağı karışık leblebi ,fıstık
akşam:
bir kase lorlu salata
canim sagligina kavusmana cok sevindim. insallah daha iyi olacaksin. ben yerimde saymaya devam ediyorum. sen yeni bir diyetmi uyguluyorsun, yoksa benim gibi kendi menülerini kendinmi olusturuyorsun. basarilar dilerim sanada. tekrar hosgeldin canimMerhaba Kızlarcım... :) Nasılsınız?
Ben Allah'a çok şükür iyiyim... Haftada 2 ya da 3 gün tedaviye gitmeye başladım. Manuel terapi diye bir yöntem. Doktorum programında Dr. Cihan Aksoy anlatıyordu ya hep, işte o tedaviden. Şimdilik iyi gidiyor. Hatta 2. seanstan sonra ayağımın altındaki uyuşukluk ve karıncalanma hissi kayboldu, çok mutluyumArtık yavaş yavaş 2-3 hareketle egzersize başladım. Her seansta egzersiz sayım artacak. Uzun uzun oturmamam lazım, ama artık sürekli yatmama gerek kalmadı. Salondaki sandalyeler emrime amade
Sizler de maşallah iyi gidiyorsunuz. Dallidacım, Sevgicim verdiğiniz kilolar için sizi tebrik ederimDarısı başımıza Gurbetçim Yeniden başlayabilmene çok sevindim. Lütfen artık vazgeçme. Sen iradeli bir kızsın, ben başaracağına eminim Melekçim ne iyi ettin de buraya geldin. Senden haber aldığıma çok sevindim. Diyetin çok güzel, başaracağına eminim. Ben bu sabah itibarı ile 64.7 kiloyum. Mevsimlerden Roma ile değil ama sağlıklı beslenme programı ile yeniden başlıyorum :)
Evet kızlar, nerede kalmıştık
merhabalar.. benim dışımda herkesin bir rahatsızlığı varhepinize geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin..
benim de eşim rahatsız dış kulak iltihabı olmuş 2 gündür evde.o yüzden dün yazamadım.
gurbet Allah kavuştursun oğluna..
menüm:
sabah 1 dilim kek nescafe
ara 1 elma 2 ceviz
öğlen kurufasulye esmer pirinçten pilav (böyle diyete can kurban midem bayram etti insan özlüyormuş :))
ara belki yemem
akşam tavuk salata
yarın adetim bitmiş olacak hep iştahım açılır iki gün öncesinden yemeğe verir bitene kadar yerdim bu sefer az hasarla atlattım :)
herkese sağlıklı günler diliyoruuumm
canim sagligina kavusmana cok sevindim. insallah daha iyi olacaksin. ben yerimde saymaya devam ediyorum. sen yeni bir diyetmi uyguluyorsun, yoksa benim gibi kendi menülerini kendinmi olusturuyorsun. basarilar dilerim sanada. tekrar hosgeldin canim
Güzel bir gün geçirmişsin ve kültürümüzü paylaşıp ,kültür elçiliği yapmışsın.Eminim çok beğenmişlerdir.Zaten almanlarda pastacılık ve ekmek dışında mutfakta sıfırlar.Ama pastacılık ve ekmek konusunda itiraf etmeliyim 1 nımaralar....Bu konuda bu kadar başarılı bir millet yemek konusunda nasıl bu kadar zayıflar anlayamıyorum.Bence de senin kan şekerin düşüyor,diyetine zarar veren şeyler yemektense bir ara öğün yapman daha makul.Birde tarçın çubuğu kullanmaya başla....bugün gelen misafirlerim almandi. katmer ve ispanakli yaptim, yaninada kisir yaptim , islim kebabi yaptim bayildilar. hemen tarifini istediler. bende verdim yarim almancamla. ama ne istersem anlatabildim. tabi arasira kizimin yardimlariyla.bugünüde böyle atlattik. bugünkü kacamagimi yarin telafi edebilirim insallah. ögleden sonra aclik hissedersem ikinci bir araögün yapabilirim bakacaz artikin
Seni merakla bekliyoruz.Her zamanki gibi yararlı paylaşımlarda bulunacağından eminim.Mönün harika, öğlen yemeğini iptal mi ediyorsun yoksa dün mü öyle oldu.Çok teşekkür ederim GurbetçimYeni bir diyet uygulamıyorum, aslında bir yandan da araştırıyorum. Kendi yöntemimi uygulayacağım sanırım. Proteinden vazgeçemem, alkali olmaya da özen gösteririm gibi şimdilik. Ama denenmiş sonuç alınmış bir liste bulursam paylaşacağım. Ben de sana başarı diliyorum şekercim Menülerimizi paylaşalım ki, yanlışlarımızı düzeltebilelim. Hepimize kolay gelsin
Birbirimize destekle yapacağız ve başaracağız.Ara ara benimde kaçamaklarım oldu,tam olarak yapabilseydim kilo kaybım daha fazla olacaktı.Ne yapalım zaaflarımız var ve hiç bir zaman yeme konusunda Ramazan dışında Serap ve Dalida kadar başarılı olamadım.Kör topal devam edeceğiz.Mehtap Hanımda protein konusuna çok önem veriyor ve doymuyorsanız kesin yeterli miktarda protein almıyorsunuz diyor.tamam canim ben icimdeki ac canavari yenebilirsem daha iyi olacak ama bakalim . bende protein olmazsa doymuyorum sanki. senin kilon cok degil zaten ama benim yolum uzun.
tamam canim ben icimdeki ac canavari yenebilirsem daha iyi olacak ama bakalim . bende protein olmazsa doymuyorum sanki. senin kilon cok degil zaten ama benim yolum uzun.
Güzel bir gün geçirmişsin ve kültürümüzü paylaşıp ,kültür elçiliği yapmışsın.Eminim çok beğenmişlerdir.Zaten almanlarda pastacılık ve ekmek dışında mutfakta sıfırlar.Ama pastacılık ve ekmek konusunda itiraf etmeliyim 1 nımaralar....Bu konuda bu kadar başarılı bir millet yemek konusunda nasıl bu kadar zayıflar anlayamıyorum.Bence de senin kan şekerin düşüyor,diyetine zarar veren şeyler yemektense bir ara öğün yapman daha makul.Birde tarçın çubuğu kullanmaya başla....
Seni merakla bekliyoruz.Her zamanki gibi yararlı paylaşımlarda bulunacağından eminim.Mönün harika, öğlen yemeğini iptal mi ediyorsun yoksa dün mü öyle oldu.
Birbirimize destekle yapacağız ve başaracağız.Ara ara benimde kaçamaklarım oldu,tam olarak yapabilseydim kilo kaybım daha fazla olacaktı.Ne yapalım zaaflarımız var ve hiç bir zaman yeme konusunda Ramazan dışında Serap ve Dalida kadar başarılı olamadım.Kör topal devam edeceğiz.Mehtap Hanımda protein konusuna çok önem veriyor ve doymuyorsanız kesin yeterli miktarda protein almıyorsunuz diyor.
Dalidam nasıl ldun canım,dün hiç girmedin.doktora gittin mi ,yatakta mısın hala.Canım beyaz çay mucize bir içecek,inan beni ayağa kaldırdı.Gün boyunca3-4 bardak içtim.Çok kuvvetli bir antioksidanmış.
Ayça diyet nasıl gidiyor,tartıldın mı?
Arkadaşlar ben kahvaltımı yapmaya gidiyorum,sonrada kursa.El işlerim çok güzel oldu,görseniz bayılırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?