Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Canım benim bende sizi çok seviyorum.Kalp kalbe karşıdır derler ve çok doğru bir sözdür.Sizler o kadar güzel gönüllü kardeşlerim siniz ki..........
Serap canım nasıl oldun,ağrıların çok mu?

Son düzenleme:
Bugünkü menüm:
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
6 zeytin
1 parça peynir
ara:
3 sunta bisküvi
2 kaşık irmik helvası
öğlen:
3 kaşık pırasa
1,5 dilim ekmek
3 kaşık kabak sote
salata
ara:
yarım portakal1/3 ayva
ton balıklı salata
küçük 2 lokma et

herkese sağlıklı beslenme konusunda başarılar diliyorum arkadaşlar.
aranıza bi gireyim dedim ama bi türlü kendimi kontrol edemediğimden vazgeçtim.kendi diyet günlüğümede yazmıştım zaten artık kendimi kontrol edemezsem diyetisyene gidicem diye.2 haftadır diyetisyene başladım.fena gitmiyo.
serap burda olduğunu görmek güzel canım.senden çok şey öğrendim çok çok teşekkür ediyorum sana
bu arada listemide paylaşayım 1450 kalori dedi diyetisyenim

kalkınca 1 bardak ılık su,2 kuru kayısı
8.30 kahvaltı:
1 yumurta,1 kk peynir,1 tk bal,pekmez yada reçel,5 zeytin,3 dl ekmek,1 fincan süt

10.30 ara:
1 meyve

12.00 öğlen yemeği:
6 kaşık etli sebze yemeği,1 kepçe çorba,3 yk yoğurt,1dl ekmek(salata serbest,istediğin kadar)

15.30 ara:
1 kutu süt,1 dl ekmek yada yarım paket kraker,1 porsiyon meyve

18.00 akşam yemeği:
6 kaşık etli sebze yemeği,1 kepçe çorba,3 yk yoğurt,1dl ekmek(salata serbest,istediğin kadar)

21.30 ara:
2 porsiyon meyve

Arkadaşlar,burdan diyetime devam etsem olur mu?:78::78:başka yere gittim,ama kalbim burda kaldı...:122:

Canım benim sen buraya aitsin,sormana gerek yok,hoş geldin tekrar.Daha da canlandıralım,İNŞALLAH Serap'ta dönebilirse topiğinin başına çok randıman alacağımızı düşünüyorum.

Hoş geldin canım,diyetin bizim diyetin başlangıcı gibi.Kolay gelsin,İNŞALLAH istediğin kiloya en yakın zamanda ulaşırsın.

Hoş geldin Melek,diyetin güzel,inşAllah istediğin kiloya ulaşırsınnasıl?

Canım benim sen buraya aitsin,sormana gerek yok,hoş geldin tekrar.Daha da canlandıralım,İNŞALLAH Serap'ta dönebilirse topiğinin başına çok randıman alacağımızı düşünüyorum.

Tekrar hoş buldukGünlüğümde paylaşım yapmayacağım,zaten yöneticilere mesaj attım,kapatılmasını rica ettim

Serap nasıl oldun canım,yatıyor musun hala?Biraz iyileşseydin çok sevinecektim.
Dalida sen yarın tartılıyorsun değil mi?Sonuç İNŞALLAH yüz ağartıcı olur.
Gurbetim yine kayboldun,neredesin?
Ben sabahtan beri elimdeki HARDANGER örtüyü bitirmeye çalışıyorum, hayırlısıyla İnşallah bugün bitirseydim iyi olacaktı.Sonra görüşmek üzere....

Arkadaşlar,burdan diyetime devam etsem olur mu?:78::78:başka yere gittim,ama kalbim burda kaldı...:122:

hem de ne güzel olur :) nasılsın dalida? taylan kümelinin diyetini denemişsin, ben de bakmıştım ama zor olur diye yanaşmamıştım. inşallah bu sefer amacına ulaşırsın.

hoşgeldin melek listen güzelmiş herşey var (cıs olanlar hariç) :) azmin iraden bol olsun (hepimizin Allahıımm)

sayımızın artması bir yandan iyi oluyor fikir almış oluyoruz ne yesek diye.ben hergün ne yemek yapıcam diye kıvranıyorum.bazen kendime ayrı evdekilere ayrı yapıyorum bazen de hepimize bir yapıyorum.

sevgi abla nasılsın? incelmişsin maşallah :) ben de dün xs mont aldım çok şaşırdım kalıbı büyük galiba yoksa ben nere xs nere :) o montun hatırına daha da kilo almamam lazım

bilgisayar hala çok yavaş bekleye bekleye yazıyorum

bugünkü menüm

sabah 1 yumurta iki lokma ekmek

ara 3 sunta bisk. 1 nescafe

öğlen kıymalı karnabahar 1 dilim ekmek

ara meyve ceviz

akşam tavuk salata

suyu arttıramıyorum sadece tek sıkıntım o. 2 lt bile olmuyo çoğu zaman. bu saate kadar 1 lt içtim hep bu hızda gitse iyi.

Merhaba Segi ablaevet,yarın yeni bir listeye başlayacağım için,yarın tartılmam lazıminşAllahsana da kolay gelsin

hem de ne güzel olur :) nasılsın dalida? taylan kümelinin diyetini denemişsin, ben de bakmıştım ama zor olur diye yanaşmamıştım. inşallah bu sefer amacına ulaşırsın.

Teşekkür ederim canımiyiyim ben,inşAllah sende iyisin.evet,bir hafta önce o diyete başladım,hala devam ediyorum.başta bana da zor geldi,ama alıştım.ben yemek yemeye pek sevmiyorum...yıllardır hep aynı şekilde beslenmişim,öğlen sebze salata,akşam et salata yoğurt...vücudum bu düzene alıştığı için bu tarz diyetler bana pek uymuyor.taylan hanımın diyetleri biraz değişik,denemek istedim:)inşAllah bu sefer hepimiz zayıflarız,zayıf,mutlu,sağlıklı kalırız

Afiyet olsun Ayçacığımben artık suyumu limonlu tarçınlı içiyorumsuyumu ayrı bir kaba koyuyorum ben,içinde yarım limon,2 kabuk tarçın,atıyorum....nane da koyabilirsin,1-2 karanfil de...bir dene istersen...de öp benim için

Sevgi abla,benim diyetim sizin diyetinize uymadığı için,menülerimi yazayım mı,yazmayım mı?!belki de topimizi ziyaret eden arkadaşlarının aklını karıştırmamak için yazmasam daha iyi olurbilemiyorum

Herkese iyi akşamlarben bugün kaçamak yaptıııııııııımniye yedim da bilmiyorum çünkü aç değildim,ama yedim iştetelafi etmek için bir gün fazladan bu diyeti yapacağım,yeni listeye cuma günü geçerim(reglım yaklaşıyor,bu kaçamak onun yüzünden oldu)

dallidacim ben sana demistimya diyeti degistirdin diye baska sayfa acmana gerek yoktu. önemli olan bizim birbirimize destek olmamiz. herkes kendini daha iyi tanir, ve her diyette kendimize göre ufak defek degisikliklerde yapabiliriz, bunlar hic önemli degil. iyi yaptin ayri ayri sayfalardan birbirimizi takip etmekde zor oluyordu. yuvana hosgeldin tekrar canim

sanada iyigeceler abla , masallah hamaratsin örtüyü bitirdinmi....bende elisini cok severim , önceden cok yapardim ama simdi artik pek yapmiyorum. bugün uzun bir aradan sonra seytanin bacagini kirip sabah bir arkadasimda dini sohbet vardi oraya gittim. evden cikabildim ama cikana kadar belki elli sefer vazgectim,ama sonunda attim kendimi disariya.:18:

iyi geceler ayca masallah senin menüleride cok iyi. senin zaten cok fazla kilon yok . xs mont aldim demissin ,kendine haksizlik etme demekki zayiflamissin , güle güle giy canim. sen son listeyimi uyguluyorsun yoksa geridenmi takip ediyorsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…