Seni tekrar aramızda görmek çok güzelzaten burdan uzaklaşmak bize sadece zarar verir...sıkıntıdan yemek yiyerek teseli bulmaya çalışırız..Boşuna Sevgi ablaya ABLA demiyoruz bende onu çoook seviyorum
Aynen katılıyorum Sevgi abla
Arkadaşlar,burdan diyetime devam etsem olur mu?:78::78:başka yere gittim,ama kalbim burda kaldı...:122:
Hoş geldin canım,diyetin bizim diyetin başlangıcı gibi.Kolay gelsin,İNŞALLAH istediğin kiloya en yakın zamanda ulaşırsın.herkese sağlıklı beslenme konusunda başarılar diliyorum arkadaşlar.
aranıza bi gireyim dedim ama bi türlü kendimi kontrol edemediğimden vazgeçtim.kendi diyet günlüğümede yazmıştım zaten artık kendimi kontrol edemezsem diyetisyene gidicem diye.2 haftadır diyetisyene başladım.fena gitmiyo.
serap burda olduğunu görmek güzel canım.senden çok şey öğrendim çok çok teşekkür ediyorum sana
bu arada listemide paylaşayım 1450 kalori dedi diyetisyenim
kalkınca 1 bardak ılık su,2 kuru kayısı
8.30 kahvaltı:
1 yumurta,1 kk peynir,1 tk bal,pekmez yada reçel,5 zeytin,3 dl ekmek,1 fincan süt
10.30 ara:
1 meyve
12.00 öğlen yemeği:
6 kaşık etli sebze yemeği,1 kepçe çorba,3 yk yoğurt,1dl ekmek(salata serbest,istediğin kadar)
15.30 ara:
1 kutu süt,1 dl ekmek yada yarım paket kraker,1 porsiyon meyve
18.00 akşam yemeği:
6 kaşık etli sebze yemeği,1 kepçe çorba,3 yk yoğurt,1dl ekmek(salata serbest,istediğin kadar)
21.30 ara:
2 porsiyon meyve
herkese sağlıklı beslenme konusunda başarılar diliyorum arkadaşlar.
aranıza bi gireyim dedim ama bi türlü kendimi kontrol edemediğimden vazgeçtim.kendi diyet günlüğümede yazmıştım zaten artık kendimi kontrol edemezsem diyetisyene gidicem diye.2 haftadır diyetisyene başladım.fena gitmiyo.
serap burda olduğunu görmek güzel canım.senden çok şey öğrendim çok çok teşekkür ediyorum sana
8.30 kahvaltı:
1 yumurta,1 kk peynir,1 tk bal,pekmez yada reçel,5 zeytin,3 dl ekmek,1 fincan süt
10.30 ara:
1 meyve
12.00 öğlen yemeği:
15.30 ara:
18.00 akşam yemeği:
21.30 ara:
2 porsiyon meyve
Canım benim sen buraya aitsin,sormana gerek yok,hoş geldin tekrar.Daha da canlandıralım,İNŞALLAH Serap'ta dönebilirse topiğinin başına çok randıman alacağımızı düşünüyorum.
Arkadaşlar,burdan diyetime devam etsem olur mu?:78::78:başka yere gittim,ama kalbim burda kaldı...:122:
herkese sağlıklı beslenme konusunda başarılar diliyorum arkadaşlar.
8.30 kahvaltı:
10.30 ara:
1 meyve
12.00 öğlen yemeği:
15.30 ara:
18.00 akşam yemeği:
21.30 ara:
2 porsiyon meyve
Serap nasıl oldun canım,yatıyor musun hala?Biraz iyileşseydin çok sevinecektim.
Dalida sen yarın tartılıyorsun değil mi?Sonuç İNŞALLAH yüz ağartıcı olur.
Gurbetim yine kayboldun,neredesin?
Ben sabahtan beri elimdeki HARDANGER örtüyü bitirmeye çalışıyorum, hayırlısıyla İnşallah bugün bitirseydim iyi olacaktı.Sonra görüşmek üzere....
Serap nasıl oldun canım,yatıyor musun hala?Biraz iyileşseydin çok sevinecektim.
Dalida sen yarın tartılıyorsun değil mi?Sonuç İNŞALLAH yüz ağartıcı olur.
Gurbetim yine kayboldun,neredesin?
Ben sabahtan beri elimdeki HARDANGER örtüyü bitirmeye çalışıyorum, hayırlısıyla İnşallah bugün bitirseydim iyi olacaktı.Sonra görüşmek üzere....
hem de ne güzel olur :) nasılsın dalida? taylan kümelinin diyetini denemişsin, ben de bakmıştım ama zor olur diye yanaşmamıştım. inşallah bu sefer amacına ulaşırsın.
bilgisayar hala çok yavaş bekleye bekleye yazıyorum
bugünkü menüm
sabah 1 yumurta iki lokma ekmek
ara 3 sunta bisk. 1 nescafe
öğlen kıymalı karnabahar 1 dilim ekmek
ara meyve ceviz
akşam tavuk salata
suyu arttıramıyorum sadece tek sıkıntım o. 2 lt bile olmuyo çoğu zaman. bu saate kadar 1 lt içtim hep bu hızda gitse iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?