Eminim kaçamağın olmamıştır.
Serapcığım seninle de paylaşayım. Ben normalde xl giyiyorum,geçenlerde kazak aldım,ucuzluktan.Çok kalabalıktı ve fiyatlar bayağı inmişti.Giyme fırsatım olmadı göz kararı aceleyle aldım,eve geld,im 1 'i dişinda hepsi eve gelince gördüm midyum .korka korka denedim ve üzerime çok güzel oturdu.Bugünde alıp kilo aldığım için bir türlü giyemediğim bir eteği denedim ve bol bile geldi,hayret ettim.Ben etekte 48 beden giyiyordum.Etek büyük kesim ama44 beden.,Çok mutluyum,verdiğim kiloya nispeten daha fazla inceldim.Hiç bir diyeette bu kadar çok incelmedim,oysa spor veya yürüyüşte yapmıyorum.
Yarından itibaren bende normale dönerim inşAllahşimdi oğlumla ilgileneyim biraz
AYÇA,eşine çok geçmiş olsun canım
allah razı olsun canım
benım kıloların gr gr gidiyor ama alıştım artık böyle yaşamaya :)))))
Günaydın,sana da mutlu ve güzel bir gün dilerim
Ben çok incelemedim 17 günlük diyeti ama bence sen yaparsın
Amin canım,teşekkür ederim.Tespitin doğruoğlum muhabbet kuşu besliyor,inanırmısın,dün akşam kuşunun burnunu bile tıkandı?
Merhaba arkadaşlar,bugün tartı günümdü....sonuç:77,3kg...geçen hafta 79kg
Bugünkü menüm:
sabah:2 dilim ananas,2 çk lor peyniri,6 fındık
ara:3 mısır patlağı
öğlen:yeşil salata,100gr et
çıkabilirsem 1 saat kadar yürümeye düşünüyorum,kaç gündür evden çıkmıyorum...
Serapcım,gözün aydın,eşine kavuşmuşsun
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar!
Gözün aydın ,menünde çok güzelEşim bir kaç gündür şehir dışındaydı. Dün aradı, akşam geliyorum dedi. Haliyle işlerimi bitirdikten sonra O' nu almaya gittim. Dolayısıyla menümü bildiremedim. Düzgün bir menü oluşturamadım, biliyorum..
07.03.2013 Menüm:
Sabah: 1 bardak su
Kahvaltı:
2/3 sb. süt
1,5 yk. müsli
Öğle:
1 kepekli domatesli tost
1 sb. portakal suyu
Ara:
1 Kuru kayısı
3 kuru üzüm
3 kuru erik
Akşam:
30 gr. hindi füme
30 gr. keçi peyniri
1/2 kase yoğurt
15 gr. ceviz
Dalida çok güzel sonuç almaya başladın,gözün aydın,senin adına çok sevindim.Merhaba arkadaşlar,bugün tartı günümdü....sonuç:77,3kg...geçen hafta 79kg
Bugünkü menüm:
sabah:2 dilim ananas,2 çk lor peyniri,6 fındık
ara:3 mısır patlağı
öğlen:yeşil salata,100gr et
çıkabilirsem 1 saat kadar yürümeye düşünüyorum,kaç gündür evden çıkmıyorum...
Canım önemli olan inceliyoruz ve biz ve çevremiz bunun farkındayız.çok sağlıklı besleniyoruz.Bir gün tartıya da yansıyacaktır.maşallah sevgi abla 2 beden ne demek yaa süper.insan nasıl da mutlu oluyor sonuçları görünce (GURBET duy da motive ol pazartesi başlangıç olsun sana da) incelme konusunda ben de aynen öyle düşünmeye başladım sevgi abla.tartı aynı bu sabah tartıldım ama şu yan simitler eridi bi miktar :)
Gözün aydın ,menünde çok güzel
Dalida çok güzel sonuç almaya başladın,gözün aydın,senin adına çok sevindim.
Canım önemli olan inceliyoruz ve biz ve çevremiz bunun farkındayız.çok sağlıklı besleniyoruz.Bir gün tartıya da yansıyacaktır.
bugün MEV. ROMA da ilk başarı hikayesi yayınlandı. Birisi 13,5 kg kadar vermiş,okudunmu.Ben şahsen arada küçük kaçamaklar yaptığım ve hareketsiz olduğum için az verdim.Tam tamına uygulasaydım sonuç çok daha farklı olacaktı.Ben bir kere doyana kadar yiyorum.
Gurbet sen ne yaptın,nasıl gidiyor.
MENÜM:
sabah:
1,5 dilim köy ekmeği
bir parça peynir
reçel
beyaz çay(bağırsakları güzel çalıştırıyor)
öğlen:
2 baget
patates,havuç brüksel lahanası sote
tarhana çorbası
ara:
1portakal
2ceviz
1 kepekli etimek
akşam:
lor peynirli salata
teşekkür ederim canım, sen nasıl oldun toparlanabildin mi?
Gözün aydın ,menünde çok güzel
Dalida çok güzel sonuç almaya başladın,gözün aydın,senin adına çok sevindim.
Çok teşekkür ederim,inşAllah tartı hepimizin yüzünü güldürür
Canım önemli olan inceliyoruz ve biz ve çevremiz bunun farkındayız.çok sağlıklı besleniyoruz.Bir gün tartıya da yansıyacaktır.
bugün MEV. ROMA da ilk başarı hikayesi yayınlandı. Birisi 13,5 kg kadar vermiş,okudunmu.Ben şahsen arada küçük kaçamaklar yaptığım ve hareketsiz olduğum için az verdim.Tam tamına uygulasaydım sonuç çok daha farklı olacaktı.Ben bir kere doyana kadar yiyorum.
Gurbet sen ne yaptın,nasıl gidiyor.
MENÜM:
sabah:
1,5 dilim köy ekmeği
bir parça peynir
reçel
beyaz çay(bağırsakları güzel çalıştırıyor)
öğlen:
2 baget
patates,havuç brüksel lahanası sote
tarhana çorbası
ara:
1portakal
2ceviz
1 kepekli etimek
akşam:
lor peynirli salata
bende hepinizin kadinlar gününü kutluorum. bugün ogluma kavustum, onu almaya gittim geldim, temizlik, emek derken bu saat oldu. birazdan bavulunu bosaltip camasirlarini yikayacagim. yarind misafirlerim var gene. dedimya diyete basladigimi duydulr herhalde. dallidacim 79 dan düsemiyorum derken 77 leri gördün bak ne güzel. serapcim 17 gün diyeti saglikli görünüyor sen istersen yaparsin. ama saglikli diyet diyorsan mehtap hanimin diyeti hem saglikli hemde kilo verdiriyor. örneklerimiz burdalar. bakma benim bir takim sorunlarim oldu o yüzden biraktim yoksa 3 kilo bende vermeye baslamistim. aslinda ben gene ayni diyeti yapmayi cok isterim ama bizimkiler sebze yemiyorlar, kendim icinde özel yemek hazirlamayi hic canim istemiyor. evdekilere bile zoraki yemek hazirliyorum canim hic bir sey istemiyor. o yüzden listelere tam uymam diye kafama göre serbest diyet yapayim dedim. onuda yanlis zamanda basladim galiba. su an öyle bir durumdayimki sürekli bir seyler yeme ihtiyaci duyuyorum , kendimi durduramiyorum, catlayana kadar midemi doldurmam lazim sanki . bence birazda psikolojik galiba. bu iki arada bir derede derler ya aynen o durumdayim, arada kalmisim gibi bir duygular var icimde , kendimi hic bir seye konsantre olamiyorum, daha dogrusu kendim icin hic bir sey yapmak icimden gelmiyor. bilmiyorum ne olacak bu halim , sizlerede hep söz veriyorum , basliyorum yarim kaliyor, bu seferde utaniyorum. kilo verdiginizi görünce hadi bende diyorum, vücudumla beynim tam tersine ugrasiyor sanki. haftay son kez deneyecegim olursa olur olmazsa arkadaslar sizi ve topigi bosyere mesgul etmek istemiyorum. aslind buraya günlük menülerimi ve verdigim kilolari paylasmam gerekirken bastan beri hep sorunlarimla dolduruyorum sayfalari, artik kendimi gereksizmisim gibide hissediyorum.
bende hepinizin kadinlar gününü kutluorum. bugün ogluma kavustum, onu almaya gittim geldim, temizlik, emek derken bu saat oldu. birazdan bavulunu bosaltip camasirlarini yikayacagim. yarind misafirlerim var gene. dedimya diyete basladigimi duydulr herhalde. dallidacim 79 dan düsemiyorum derken 77 leri gördün bak ne güzel. serapcim 17 gün diyeti saglikli görünüyor sen istersen yaparsin. ama saglikli diyet diyorsan mehtap hanimin diyeti hem saglikli hemde kilo verdiriyor. örneklerimiz burdalar. bakma benim bir takim sorunlarim oldu o yüzden biraktim yoksa 3 kilo bende vermeye baslamistim. aslinda ben gene ayni diyeti yapmayi cok isterim ama bizimkiler sebze yemiyorlar, kendim icinde özel yemek hazirlamayi hic canim istemiyor. evdekilere bile zoraki yemek hazirliyorum canim hic bir sey istemiyor. o yüzden listelere tam uymam diye kafama göre serbest diyet yapayim dedim. onuda yanlis zamanda basladim galiba. su an öyle bir durumdayimki sürekli bir seyler yeme ihtiyaci duyuyorum , kendimi durduramiyorum, catlayana kadar midemi doldurmam lazim sanki . bence birazda psikolojik galiba. bu iki arada bir derede derler ya aynen o durumdayim, arada kalmisim gibi bir duygular var icimde , kendimi hic bir seye konsantre olamiyorum, daha dogrusu kendim icin hic bir sey yapmak icimden gelmiyor. bilmiyorum ne olacak bu halim , sizlerede hep söz veriyorum , basliyorum yarim kaliyor, bu seferde utaniyorum. kilo verdiginizi görünce hadi bende diyorum, vücudumla beynim tam tersine ugrasiyor sanki. haftay son kez deneyecegim olursa olur olmazsa arkadaslar sizi ve topigi bosyere mesgul etmek istemiyorum. aslind buraya günlük menülerimi ve verdigim kilolari paylasmam gerekirken bastan beri hep sorunlarimla dolduruyorum sayfalari, artik kendimi gereksizmisim gibide hissediyorum.
Gurbetim son günlerde yaşadığın olaylar seni çok etkilemiş anlaşılan.Dalida'nın da vurguladığı gibi sen bu topikte gereksiz değilsin.Bir buçuk ay önce bende devamlı boş yere kürek sallamıyormuydum.Hala tam konsantre yapamıyorum.Serap ve Dalida gibi disiplinli olamıyorum,AMA ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM.bURADA KİMSE BİRİLERİ İÇİN BİR ŞEY YAPMIYOR VE KİMSE DE BAŞKASINA BAŞARI BORÇLU DEĞİL.Sen ben ve diğer arkadaşlar ne yapıyorsak kendimiz için yapıyoruz.Sadece burada birbirimize destek oluyoruz ve güzel paylaşımlarda bulunuyoruz.Birbirimizin tecrübelerinden başarılarından yararlanıyoruz.Buğün kadınlar günü ve benim kardeşim toprağın altında.Hepimizin kendimize göre sıkıntıları dertleri var, insanız sonunda.Kendini bırakma ve kkendin için bir şey yap.Şu anda bir taraftanda ağlıyorum.Bak bana yaşadığım acının yanında sırf kendimi toplamak adına kendim için bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Bu yaştan sonra kendimi oyalamak için nakışa gidiyorum,kendimi az biraz mutlu etmek için kilo vermeye çalışıyorum.Her akşam evdekiler yattıktan sonra gizli gizli ağlayarak elişi yapıyorum.Kendini toparla ve ayrılmak gibi bir şey düşünme, ben Dalida ayrıldığında ona belli etmedim ama çok üzüldüm.Bizler seni önemsiyoruz ve seviyoruz.Sen de kendini sev,kendine inan ve güven.Tekrar ediyorum bir zaman gelecek şu an üzüldüğün şeylere üzüldüğüne üzüleceksin.Zaman akıp geçiyor ve geri döndüremiyoruz.Keşkelerimiz çok olmasın...Oğlun gelmiş gözün aydın.Hayatını çailene tamamen endeksleme, kendin için bir şeyler yap.Bu demek değil ki onları ihmal edeceksin,ama kendin için yemek pişirecek kadar kendine değer vere,tamam mı tatlım.bende hepinizin kadinlar gününü kutluorum. bugün ogluma kavustum, onu almaya gittim geldim, temizlik, emek derken bu saat oldu. birazdan bavulunu bosaltip camasirlarini yikayacagim. yarind misafirlerim var gene. dedimya diyete basladigimi duydulr herhalde. dallidacim 79 dan düsemiyorum derken 77 leri gördün bak ne güzel. serapcim 17 gün diyeti saglikli görünüyor sen istersen yaparsin. ama saglikli diyet diyorsan mehtap hanimin diyeti hem saglikli hemde kilo verdiriyor. örneklerimiz burdalar. bakma benim bir takim sorunlarim oldu o yüzden biraktim yoksa 3 kilo bende vermeye baslamistim. aslinda ben gene ayni diyeti yapmayi cok isterim ama bizimkiler sebze yemiyorlar, kendim icinde özel yemek hazirlamayi hic canim istemiyor. evdekilere bile zoraki yemek hazirliyorum canim hic bir sey istemiyor. o yüzden listelere tam uymam diye kafama göre serbest diyet yapayim dedim. onuda yanlis zamanda basladim galiba. su an öyle bir durumdayimki sürekli bir seyler yeme ihtiyaci duyuyorum , kendimi durduramiyorum, catlayana kadar midemi doldurmam lazim sanki . bence birazda psikolojik galiba. bu iki arada bir derede derler ya aynen o durumdayim, arada kalmisim gibi bir duygular var icimde , kendimi hic bir seye konsantre olamiyorum, daha dogrusu kendim icin hic bir sey yapmak icimden gelmiyor. bilmiyorum ne olacak bu halim , sizlerede hep söz veriyorum , basliyorum yarim kaliyor, bu seferde utaniyorum. kilo verdiginizi görünce hadi bende diyorum, vücudumla beynim tam tersine ugrasiyor sanki. haftay son kez deneyecegim olursa olur olmazsa arkadaslar sizi ve topigi bosyere mesgul etmek istemiyorum. aslind buraya günlük menülerimi ve verdigim kilolari paylasmam gerekirken bastan beri hep sorunlarimla dolduruyorum sayfalari, artik kendimi gereksizmisim gibide hissediyorum.
Aslında dizim daha iyi durumda ama biraz tembelleniyorum.Teşekkür ederim canım. Senin menün de güzel. Afiyet olsun..
Yürümeye başlayabilecek misin? Dizlerin nasıl oldu??
Bugün midem çok bulandığı için öğlen yemeğimi çok geç yedim.
Ara:1 elma
Akşam:yok
Ara:1 portakal...
Gurbetim son günlerde yaşadığın olaylar seni çok etkilemiş anlaşılan.Dalida'nın da vurguladığı gibi sen bu topikte gereksiz değilsin.Bir buçuk ay önce bende devamlı boş yere kürek sallamıyormuydum.Hala tam konsantre yapamıyorum.Serap ve Dalida gibi disiplinli olamıyorum,AMA ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM.bURADA KİMSE BİRİLERİ İÇİN BİR ŞEY YAPMIYOR VE KİMSE DE BAŞKASINA BAŞARI BORÇLU DEĞİL.Sen ben ve diğer arkadaşlar ne yapıyorsak kendimiz için yapıyoruz.Sadece burada birbirimize destek oluyoruz ve güzel paylaşımlarda bulunuyoruz.Birbirimizin tecrübelerinden başarılarından yararlanıyoruz.Buğün kadınlar günü ve benim kardeşim toprağın altında.Hepimizin kendimize göre sıkıntıları dertleri var, insanız sonunda.Kendini bırakma ve kkendin için bir şey yap.Şu anda bir taraftanda ağlıyorum.Bak bana yaşadığım acının yanında sırf kendimi toplamak adına kendim için bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Bu yaştan sonra kendimi oyalamak için nakışa gidiyorum,kendimi az biraz mutlu etmek için kilo vermeye çalışıyorum.Her akşam evdekiler yattıktan sonra gizli gizli ağlayarak elişi yapıyorum.Kendini toparla ve ayrılmak gibi bir şey düşünme, ben Dalida ayrıldığında ona belli etmedim ama çok üzüldüm.Bizler seni önemsiyoruz ve seviyoruz.Sen de kendini sev,kendine inan ve güven.Tekrar ediyorum bir zaman gelecek şu an üzüldüğün şeylere üzüldüğüne üzüleceksin.Zaman akıp geçiyor ve geri döndüremiyoruz.Keşkelerimiz çok olmasın...Oğlun gelmiş gözün aydın.Hayatını çailene tamamen endeksleme, kendin için bir şeyler yap.Bu demek değil ki onları ihmal edeceksin,ama kendin için yemek pişirecek kadar kendine değer vere,tamam mı tatlım.
Aslında dizim daha iyi durumda ama biraz tembelleniyorum.
Ayça buğün ortalıkta görünmedin,nasılsın sende mi hasta oldun yoksa?
Günaydın arkadaşlarherkese güzel,mutlu bir hafta sonu dilerim
Kahvaltıdan sonra oğlumu antrenmana götüreceğim(çok şükür o da toparladı,ama 3 gün onu evde tuttum)...
Kahvaltı:2 dilim ananas,3yk peynir,6 fındık
ara:1/2 paket diyet bisküvi
öğlen:tavuk salata
Sonra görüşürüz.12:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?