Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Serapcım,gözün aydın,eşine kavuşmuşsun

Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar!

maşallah sevgi abla 2 beden ne demek yaa süper.insan nasıl da mutlu oluyor sonuçları görünce (GURBET duy da motive ol pazartesi başlangıç olsun sana da) incelme konusunda ben de aynen öyle düşünmeye başladım sevgi abla.tartı aynı bu sabah tartıldım ama şu yan simitler eridi bi miktar :)

bugünkü menüm

sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin

ara 1 elma 2 ceviz

öğlen tavuk çorbası z.yağlı fasulye

ara kahve

akşam kıymalı kapuska salata

allah razı olsun canım

benım kıloların gr gr gidiyor ama alıştım artık böyle yaşamaya :)))))

Evet, çok yavaş ama yağdan gittiği çok belli. İncecik olmuşsun maşallah

Teşekkür ederim canım Zavallı kuş O da payını aldı durumdan demek. Acil şifalar diliyorum Dallidacım

Canım tebrik ederim, çok güzel ilerliyorsun. Çok sevindim
Menün çok güzel, iyi yürüyüşler diliyorum

Serapcım,gözün aydın,eşine kavuşmuşsun

Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar!

Teşekkür ederim canım. Alıştık artık, bir hafta burada diğer hafta seyahatte. İdare edeceğiz bir süre napalım. Allah sağlık versin

Çok naziksin şekercim. Zaten senin aklına gelir bu incelikler. Senin de "kadınlar günün kutlu olsun"

Gözün aydın ,menünde çok güzel

Dalida çok güzel sonuç almaya başladın,gözün aydın,senin adına çok sevindim.

Canım önemli olan inceliyoruz ve biz ve çevremiz bunun farkındayız.çok sağlıklı besleniyoruz.Bir gün tartıya da yansıyacaktır.
bugün MEV. ROMA da ilk başarı hikayesi yayınlandı. Birisi 13,5 kg kadar vermiş,okudunmu.Ben şahsen arada küçük kaçamaklar yaptığım ve hareketsiz olduğum için az verdim.Tam tamına uygulasaydım sonuç çok daha farklı olacaktı.Ben bir kere doyana kadar yiyorum.
Gurbet sen ne yaptın,nasıl gidiyor.

MENÜM:
sabah:
1,5 dilim köy ekmeği
bir parça peynir
reçel
beyaz çay(bağırsakları güzel çalıştırıyor)
öğlen:
2 baget
patates,havuç brüksel lahanası sote
tarhana çorbası
ara:
1portakal
2ceviz
1 kepekli etimek
akşam:
lor peynirli salata

Teşekkür ederim canım. Senin menün de güzel. Afiyet olsun..
Yürümeye başlayabilecek misin? Dizlerin nasıl oldu??

bende hepinizin kadinlar gününü kutluorum. bugün ogluma kavustum, onu almaya gittim geldim, temizlik, emek derken bu saat oldu. birazdan bavulunu bosaltip camasirlarini yikayacagim. yarind misafirlerim var gene. dedimya diyete basladigimi duydulr herhalde. dallidacim 79 dan düsemiyorum derken 77 leri gördün bak ne güzel. serapcim 17 gün diyeti saglikli görünüyor sen istersen yaparsin. ama saglikli diyet diyorsan mehtap hanimin diyeti hem saglikli hemde kilo verdiriyor. örneklerimiz burdalar. bakma benim bir takim sorunlarim oldu o yüzden biraktim yoksa 3 kilo bende vermeye baslamistim. aslinda ben gene ayni diyeti yapmayi cok isterim ama bizimkiler sebze yemiyorlar, kendim icinde özel yemek hazirlamayi hic canim istemiyor. evdekilere bile zoraki yemek hazirliyorum canim hic bir sey istemiyor. o yüzden listelere tam uymam diye kafama göre serbest diyet yapayim dedim. onuda yanlis zamanda basladim galiba. su an öyle bir durumdayimki sürekli bir seyler yeme ihtiyaci duyuyorum , kendimi durduramiyorum, catlayana kadar midemi doldurmam lazim sanki . bence birazda psikolojik galiba. bu iki arada bir derede derler ya aynen o durumdayim, arada kalmisim gibi bir duygular var icimde , kendimi hic bir seye konsantre olamiyorum, daha dogrusu kendim icin hic bir sey yapmak icimden gelmiyor. bilmiyorum ne olacak bu halim , sizlerede hep söz veriyorum , basliyorum yarim kaliyor, bu seferde utaniyorum. kilo verdiginizi görünce hadi bende diyorum, vücudumla beynim tam tersine ugrasiyor sanki. haftay son kez deneyecegim olursa olur olmazsa arkadaslar sizi ve topigi bosyere mesgul etmek istemiyorum. aslind buraya günlük menülerimi ve verdigim kilolari paylasmam gerekirken bastan beri hep sorunlarimla dolduruyorum sayfalari, artik kendimi gereksizmisim gibide hissediyorum.

teşekkür ederim canım, sen nasıl oldun toparlanabildin mi?

Daha iyiyim ama midem çok bulanıyor...

Teşekkür ederim canım Zavallı kuş O da payını aldı durumdan demek. Acil şifalar diliyorum Dallidacım

Teşekkür ederim

Canım tebrik ederim, çok güzel ilerliyorsun. Çok sevindim
Menün çok güzel, iyi yürüyüşler diliyorum

Çok teşekkür ederimbugün maalesef yürüyemedim

Teşekkür ederim canım. Alıştık artık, bir hafta burada diğer hafta seyahatte. İdare edeceğiz bir süre napalım. Allah sağlık versin

Çok naziksin şekercim. Zaten senin aklına gelir bu incelikler. Senin de "kadınlar günün kutlu olsun"
[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım,sen de öylesin

Çok iyi gidiyorsun Sevgi abla,maşAllah

İyi akşamlar Gurbetçiçeği

Yazdığın son cümlelerden başlamak istiyorum,ne demek bizi meşgul etmek?biz arkadaşız,hayat toz pembe değil ki...mutluluklar paylaşılınca artar,dertler paylaşılınca azalır canımben kendi adıma söyleyim,ne zaman istersen seni dinlemeye hazırımsen bu aralar zor günler geçirdiğin için biraz karamsarsın ama geçecekşimdilik diyete başlayamıyorsan kendine strese sokma,biraz gez,sevdiğin ve seni mutlu eden insanlarla birlikte vakit geçir.Ama bizden de kopma olur mu?Oğluşuna da kavuşmuşsun,gözün aydın!Melisa çayı rahatlatıyor,oralarda bulabilirsen eğer tavsiye ederimKendine çok iyi baksevgiler

Bugün midem çok bulandığı için öğlen yemeğimi çok geç yedim.
Ara:1 elma
Akşam:yok
Ara:1 portakal...

Gurbetim son günlerde yaşadığın olaylar seni çok etkilemiş anlaşılan.Dalida'nın da vurguladığı gibi sen bu topikte gereksiz değilsin.Bir buçuk ay önce bende devamlı boş yere kürek sallamıyormuydum.Hala tam konsantre yapamıyorum.Serap ve Dalida gibi disiplinli olamıyorum,AMA ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM.bURADA KİMSE BİRİLERİ İÇİN BİR ŞEY YAPMIYOR VE KİMSE DE BAŞKASINA BAŞARI BORÇLU DEĞİL.Sen ben ve diğer arkadaşlar ne yapıyorsak kendimiz için yapıyoruz.Sadece burada birbirimize destek oluyoruz ve güzel paylaşımlarda bulunuyoruz.Birbirimizin tecrübelerinden başarılarından yararlanıyoruz.Buğün kadınlar günü ve benim kardeşim toprağın altında.Hepimizin kendimize göre sıkıntıları dertleri var, insanız sonunda.Kendini bırakma ve kkendin için bir şey yap.Şu anda bir taraftanda ağlıyorum.Bak bana yaşadığım acının yanında sırf kendimi toplamak adına kendim için bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Bu yaştan sonra kendimi oyalamak için nakışa gidiyorum,kendimi az biraz mutlu etmek için kilo vermeye çalışıyorum.Her akşam evdekiler yattıktan sonra gizli gizli ağlayarak elişi yapıyorum.Kendini toparla ve ayrılmak gibi bir şey düşünme, ben Dalida ayrıldığında ona belli etmedim ama çok üzüldüm.Bizler seni önemsiyoruz ve seviyoruz.Sen de kendini sev,kendine inan ve güven.Tekrar ediyorum bir zaman gelecek şu an üzüldüğün şeylere üzüldüğüne üzüleceksin.Zaman akıp geçiyor ve geri döndüremiyoruz.Keşkelerimiz çok olmasın...Oğlun gelmiş gözün aydın.Hayatını çailene tamamen endeksleme, kendin için bir şeyler yap.Bu demek değil ki onları ihmal edeceksin,ama kendin için yemek pişirecek kadar kendine değer vere,tamam mı tatlım.

Teşekkür ederim canım. Senin menün de güzel. Afiyet olsun..
Yürümeye başlayabilecek misin? Dizlerin nasıl oldu??
Aslında dizim daha iyi durumda ama biraz tembelleniyorum.
Ayça buğün ortalıkta görünmedin,nasılsın sende mi hasta oldun yoksa?

Günaydın arkadaşlarherkese güzel,mutlu bir hafta sonu dilerim
Kahvaltıdan sonra oğlumu antrenmana götüreceğim(çok şükür o da toparladı,ama 3 gün onu evde tuttum)...

Kahvaltı:2 dilim ananas,3yk peynir,6 fındık
ara:1/2 paket diyet bisküvi
öğlen:tavuk salata

Sonra görüşürüz.12:

Gözün aydın Gurbetçim.
Mehtap Hanım' ın özellikle ilk listesi bana çok fazla geldi, hiç kilo veremedim. Bir şeyleri değiştirmem gerekiyor ama neyi, henüz bulamadım.
Şekercim, bizim halletmemiz gereken bir sorunumuz var. Evdekilerle uyum sağlamamız her zaman mümkün değil. Kendimiz için yapmamız gerekenleri aksatmamayı kendimize borçluyuz. Biz sağlıklı olalım ki ailemize de iyi bakabilelim. Sen değerli ve özelsin. Kendin için ne gerekiyorsa yapmalısın. Sağlıklı beslenme, günlük, haftalık, aylık cilt bakımları, spor bunları yapmamız eşimizi ve ailemizi de mutlu eder
Gerisi boş, diğer cümlelerin için gerekli cevabı Dallida ve Sevgi vermiş zaten. Diyetine uysan da uymasan da seni her gün burada görmek hepimizi çok çok çok mutlu edecek Bizi bırakmaaaaaaa

Bugün midem çok bulandığı için öğlen yemeğimi çok geç yedim.
Ara:1 elma
Akşam:yok
Ara:1 portakal...

Afiyet olsun canım. Hasta mısın hala??

Havalar güzelleşti, güneş kendini gösterdi. Dayanamz çıkarsın sen di mi

Günaydın Dallidacım. Oğluşunun iyileşmesine sevindim canım, gözün aydın canım

Afiyet olsun canım.

Günaydın Kızlarcım, nasılız bugün?? Ben iyiyim çok şükür
Dün gün boyu diyetime aykırı bir şey yeyip içmedim. Fakat akşam sabotajcı eşim diyetimi mahvetti Katıldığı bir fuarda ürün satın aldıkları bir firma ile karşılaşmış. Beni aradı, hazırlan akşama yemeğe gideceğiz dedi. Hazırlandım, gelip aldı... Her şey çok güzel gidiyordu. Ta ki yemeğin sonuna kadar, ah o tatlı olmasaydı iyiydi. Gecenin o saatinde tatlı yemek de nereden çıktı....

08.03.2013 Menüm:
Sabah: 500 ml. su

Kahvaltı:
2 yumurta
1 kivi
2 ceviz
Baharatlı yeşil çay

Öğle:
150 gr. somon
1 kase karışık salata
1 tk. zeytinyağı
1 tk. nar ekşisi

Ara:
10 gr. kepekli ekmek
10 gr. keçi peyniri

Akşam:
1 Kase salata
1 dilim peynir
4 ad. kalamar
1/2 dl. mısır ekmeği
1/2 pors. sufle

Merhaba Serap,neyse,tatlının sadece yarısını yemişsinbu bile büyük başarıben iyileştim ama dün midem çok fena bulandı...bugün geçti çok şükür

Ara:1 elma,1kutu meyveli yoğurt
ara:1 kepekli tost
akşam:1 haşlanmış yumurta,3yk lor peyniri
gece:1 elma,1çb kefir
spor:40 dakika yürüyüş
su:en az 2,5 litre
kaçamaklarım:3 kuru kayısı,1 portakal..
Sevgiler..

Günaydın,günaydın
Bugün da antrenmandayız...

sabah:1 haşşlanmış yumurta,2 yk lor,yeşilik
ara:yarım paket diyet bisküvi..
sevgiler

Öğlen:salata,kepekli makarna
ara:1 meyveli yoğurt,1 elma
ara:1 kepekli tost
akşam:salata,iki sotelemiş kereviz,balık
ara:kefir
spor:50 dakika normal tempoda yürüyüş
su:en az 2,5 l
kaçamak:3 diyet bisküvi
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…