Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Merhaba Arkadaşlar ,iki gündür giremedim.Biraz yoğun iki gün geçirdimFakat her iki günde berbattı ve çok kaçamak vardı,ne oldu bana bilmiyorum.Yarından itibaren kendimi hizaya çekmem lazım.Bana ceza lazım...K,lomun tartılıp aynı olduğunu görünce demoralize oldum......Şefkat tokadı lazım ki kendime geleyim.....

moralini bozma abla bi yerde normal böyle olması.bütün yaşam standartımızı hop diye değiştiriyoruz.alışkanlıkları bir anda bırakmak zor.yarın hızlı hafta başlıyor toparlarsın inşallah.ben de dün değilde bugün yemekte sapıttım.hafta sonu olmasının da etkisi var geç kalkılıyor, düzen bozuluyor,hazırda yemek olmuyor bazen.yarın evhalkı çekilip kendi kendine kalınca düzenini bulursun.ben bu kaçamakları bi balonun havasını bırakmaya benzetiyorum çok gergin olması da iyi değil hafif hava bırakman lazım ki birden de patlamasın, eski kiloya dönmesin :)

Günaydın Sevgili arkadaşlarım, herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı, güzel bir hafta diliyorum

Aynen Sevgi gibi benim de hafta sonum iç açıcı değildi. Sanırım diyet işine konsantre olamadım. Tüm gün dikkat edip akşam tatlıları yutuyorum. Ne olacak şu tatlı zaafım :97:

Bugün tedaviye gideceğim. Dönüşte de Sephora' ya uğrayacağım, fondötenim bitmiş. Fakat şu yeni BB kremlerden mi alsam diyorum. Gidip bir deneyeceğim. Bakalım nasıl duracak. BB krem üretenlerin iddialarına göre hem bakım yapıp, hem de güneş koruyucu içeren bir renklendiriciymiş ve makyaj altına kullanılabiliyormuş... Deneyelim bakalım

Şimdi hazırlanıp yavaş yavaş çıkayım. Görüşmek üzere. Herkese kucak dolusu sevgiler

arkadslr hepinize desteginiz icin tesekkür ederim, iyiki varsiniz. aslinda bendeki uzun yillarin birikimiydi, son olayda baragi tasirn son damla oldu. bendede biriktirdigim dertlerin bir patlamasi oldu. sizleride kendime yakin hissedince bir dokun bin ah isit misali biraktim kendimi. ama simdi daha iyiyim. herseyi geride birakip ailem ve en önemlisi kendim icin hayatima devam edecegim. bu süre zarfinda beni dinleyip, destek oldugunuz icin tesekkür ederim hepinize. bu yyazim bu konularla ilgili son yazim olacak. artik dün dünde kaldi biz bu güne bakalim degilmi

anladigim kadariyla bu hafta herkes kacamak yapmis. aynen bende öyle . söylemstim bu hfta sonu gene misafirlerim vardi. valla gec saatlere kadar hamurisleri, pastalar , gece 12 den sonra cigköfte yptik birde üstüne. düsünün artik. neyse bu hafta balon gibi sisen midemi toparlamaya calisacagim bakalin ne kadar toparlaybilirsek. sevgi ablacigim sakin benim yaptigim hatayi yapma. 5 kilo verdim diye kendini birakma öyle cabuk geri geliyorki kilolar, bir birakmaya gör. yenilme nefsine , o kadar emek verdin, cabalarin bosa gitmesin, haydi bu hafta yeni bir hafta , tekrar sikic saril diyetine, ve öyle devm et. serapcim da kacamak yapmis. artik senle bu hafta tekrar basliyoruz serap birbirimizi destekleyip düstügümüz yerden birbirimizin destegiyle kalkalim. sen daha iradeli bir hanimsin. kendi sayfand takip ediyordum seni gayet güzel menülerin sifir kacamakti, ve güzel kiloda vermistin. hangi diyeti yapacagina karar verdinmi. ben öglenleri et, aksamlarida sebze yemei planliyorum ama baklim.

ayca ve dallidacim sizlerede hayirli bir hafta diliyorum. dallida zaten sana söyleyecek bir lafim yok. masallah süper bir iraden var. menülerin bana göre az , ama sen bu menülerle bile kacamaksiz ilerliyorsun tek kelimeyle süpersin. aman nazar degmesin

Günaydın Sevgi, iyiyim. Sen nasılsın?
Sağol canım,iyiyim.Bu hafta genel ev temizliği yapmam lazım ,dün biraz iş yaptım buğün belimden aşağı bacağıma doğru bir ağrı var.Bu hafta bitirmem lazım ,gelecek haftaya akraba günü bende.
Hepimiz kaçamak yapmışız anlaşılan,bu hafta yapmayız İNŞALLAH.
Geçti canım,bugünden itibaren önümüze bakalım.Geçmiş bazen sadece üzüntü veriyor.....Hepimize kolay gelsin.....

Sıkma canını Sevgi abla,birşey olmamış gibi yola devam

Aynen katılıyorum

Merhaba,sana da güzel,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir hafta dilerimşu BB kremleri bende merak ediyorum...

Teşekkür ederim canım,sanada hayırlı bir hafta dilerimbenim yediklerim az gibi ama değil2 saate bir yiyorum,açlık çekmıyorum

Dalida ve Ayça neredesiniz,hasta değilsiniz,değil mi?

Merhaba,ben burdayımbu sabah oğlumu göz dr. götürdüm,kontrolu vardı,inşAllah 6 ay sonra gözlükten kurtulurkolay gelsin Sevgi abla

herkese merhaba

sevgi abla dün sana yazdım burdan görmedin herhalde.temizlik yapacakmışsın kolay gelsin.ben de bugün oğlanı okula bırakıp yapıcaktım da paşa torunu gitmek istemedi nedense evde başbaşayız :)

gurbet sana yazıcaktım da pc malum delirtti beni.inşallah çabuk toparlarsın kendini. nolursun unutma önce kendin. hiçbişey senden önemli değil.farkındaysan diyete de kafan dolu diye başlayamıyorsun.ayrı bi emek gerektiriyor. benim de çok oldu böyle zamanlarım yorganın altına girip günlerce yatmak istedim ama ev çocuk ne mümkün öyle bi lüksüm bile olmadı :) hep dua ederek atlattım diyebilirim.namaz kılıyomuşsun ne güzel Allah bütün kılanlarınkini kabul etsin içinde de seninkileri.. inşallah daha da iyi olacaksın.

dalida serap nasıl gidiyor? inşallah kaçamak yoktur sizde pek okuyamadım geçmişi. haa serabın yarım porsiyon tatlısı vardi di mi? :)

Neyse,temizliğini yarın yaparsın canım,bugün oğluşun senden ayrılmak istemediğine göre sana ihtiyacı varmış demekbenimki sonunda okula gitti bugünbenim diyetim iyi gidiyor çok şükür...inşAllah bozmam

Canım bugün şimdi Dalidanın yazısının içinde gördüm,kusura bakma.Evet hızlı hafta da İNŞALLAH ÇOK BAŞARI ELDE EDERİZ.....bEN SABAHTA PEYNİR,YUMURTA FELAN YEMEK İSTİYORUM.bUGÜN GEÇEN HAFTA GİBİ YAPTIM KAHVALTIYI.kusura bakma arada büyük yazmışım.

MAŞALLAH diyelimde nazar değmesin,iyi gidiyor denince bozuluyor bir şekilde. Oğluna geçmiş olsun, ben sözde temizlik yapacaktım tembel tembel evin içinde dolaşıyorum.Cam silecektim,yağmur yağacak gibi.

3 gündür ince ince kar yagiyor. havalar biraz isinmisti, tekrardan sogudu. arabanin camlari donmus , evden cikasim yok hic. bütün gün evdeydim. bugün biraz midemi alistirmaya calistim biraz az yedim ama tam bir diyet menüsü olmadigi icin paylasmiyorum. insallah tam olarak örnek bir menü olusturdugum zaman yazarim. ama suyu cok az ictim. icemiyorumki soguktan. arkadaslar burda bir arkadas bitkisel bir zayiflama hapi kullanarak bir ayda 6 kilo vermis. eski eteklerini giyebiliyormus artik, hakikatende incelmis. haplardan hep korkmusumdur tehlikeli diye ama arkadasida görünce acaaba denesmmi dedim. sabahlari bir tane iciyormussun aksama kadar canin hic bir sey istemiyormus. normalde en sevdigin bir seyide önüne koysalar canin cekmiyor diyor, birde bol su ictiriyormus, ha birde tarim bakanligi onayliymis. ne dersiniz denesemmi bir. bu konuda fikri olanlar söylesin lütfen . yada etrafinda bu tür haplarla zayiflayan olduysa. aslinda bu zamna kadar hic güvenmedim zayiflama haplarina, ama simdiki durumum icin iyi olur gibi geldi bir iki hafta icsem su istahimi bir azaltip mideyi kücültsem sonr diyet yapmasi dahada kolay olacak.

sakın canım o tür hapların içinde yanlış bilmiyorsam subutramin (yanlış yazmış olabilirim) diye bir madde var,ölümler bile oluyor.Sağlık bakanlığının onaylamadığı hiç bir şeyi kullanma.Beynin doyma noktasını etkiliyor ve bırakınca daha fazla saldırıyorsun.

Menüm:
sabah:
1,5dilim ekmek
reçel
zeytin
peynir
öğlen:
salata
1 biftek
haşlanmış brokoli
ara:
1 lokma et
akşam:
2 haşlanmış baget

haşlanmıış brokoli,karnabahar

Bugün topik çok sessiz,nerelerdesiniz?Ben iki odanın camlarını temizledim,kahvaltımı yaptım;şimdi de dip köşe silip süpüreceğim.Sonra görüşmek üzere....

Kolay gelsin canım. Ama dikkat et biraz. Eğilip doğrulma hareketlerini belinle değil, bacaklarınla çömelerek yapmaya çalış istersen.

Dün bir kaç marka denedim. İçeriklerini inceledim. Lancome en güzeliydi ve tabi ki en pahalısı :) Eczanede satılan ürünlerinde BB kremi olanlar varmış. Yarın da onları deneyeceğim. Gelişmelerden haberdar ederim :))

Geçmiş olsun oğluşuna. Hayırdır, nesi var gözünde??

Gurbetçim Sevgi haklı, o ilaçlar yüzünden ölen insanlar var. Mutlaka iştahım azalsın yoksa ben diyet yapamıyorum diyorsan sabah kahvaltında 1 tutam dereotu yiyebilirsin. Bir de çörek otu işe yarıyormuş, ama ben denemedim. Her öğünden yarım saat önce 1/3 çay kaşığı çörek otunu iyice çiğneyip yutmak gerekmiş. Hem iştah kesip kilo vermeye yardımcı hem de faydası saymakla bitmeyecek bir sürü fonksiyonu varmış.... Yazanların yalancısıyım

Sevgicim haklısın, aynen dediğin gibi... İlacı bırakınca hoooop kilolar geriye..
Menün harika olmuş, afiyet-şifa olsun

Bugün topik çok sessiz,nerelerdesiniz?Ben iki odanın camlarını temizledim,kahvaltımı yaptım;şimdi de dip köşe silip süpüreceğim.Sonra görüşmek üzere....

Kolay gelsin canım Dikkat et kendine, sakatlama kendini. Bu kadar iş yapman doğru mu??

Merhaba canım,bence de o tür ilaçları hiç kulanma...zamanında çok kullandım,ama maalesef hiç faydasını görmedim...bazıları gerçektende iştahını kesiyorlar,ama belli bir zamandan sonra işe yaramıyorlar...ben herbalife bile kullandım..82 kilo ile başlamıştım,78 e düştüm,sonra 90 a çıktım....

Merhaba Segi abla,bugün ben tembel tembel oturuyorum

Merhaba arkadaşlar,havadan mıdır, bilmem ama 2-3 gündür çok halsizim...bugün bende temizliğimi yapacağım(istanbulda harika bir hava var)ki yarından itibaren yürüyüşlerime devam edeyim...
sabah:1 haşlanmış yumurta,2 yk lor,3 zeytin
ara:1paket diyet bisküvi
öğlen:1 su bardağı haşlanmış kepekli makarna,salata...
ara:1 meyveli prebiyotik yoğurt...
sonra görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…