Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

bende sana güzel bir gün diliorum canim. oh kuaförede gidecekmissin, iyi gelir sana , insanin morali düzeliyor. sefan olsun oh oh. serap a su melek kim canim ya... ben burda melek diye birini görmüyorum. diyete gelince az önce bir baktim bütün sayfalari okumadim ama az cok anladim. ilk bölüm biraz zorlayici gibi geldi bana yapabilirsen bravo sana. dukan diyetini andiriyor biraz. ilk bölümde protein agirlikli . ikinci bölüme sebzede ekleniyor galiba. biraz daha disiplinli bir diyet bence devam edebileceksen basla yoksa baslama.

Menülerin çok güzel,Mehtap Hanım cıssları yavaş yavaş hayatımızdan farkettirmeden çıkarıyor.Sen yeni listeyi yapıyorsun değil mi?

sevgi abla evet yeni listeye başladım.bu listeye de bayıldım iyi gidiyorum çok fazla açlık hissetmiyorum sadece alışkanlık pc, tv başında psikolojik olarak bişeyler yemek istiyorum o zaman da suyla geçiştiriyorum.

merhaba ayca sen nasilsin bakalim. masallah iyi gidiyorsun. baksna ben güya bu hafta baslayyacaktim ama hayal oldu gene

tesekkürler aycacim Allah hicbirimizi evlatlarindan ayirmasin. fotograftaki senin oglun degilmi cok tatli masallah.

evet canım benim oğlan :) ama şimdi koca bebek oldu 5,5 yaşında Allah evlatlarımızı bize bizi de onlara bağışlasın :)

merhaba ayca sen nasilsin bakalim. masallah iyi gidiyorsun. baksna ben güya bu hafta baslayyacaktim ama hayal oldu gene

bu hafta iyiyim maşallah diyim kendi kendime nazarım değer benim dün kendime söz verdim kaçamak falan yok diye size de sözvereyim sevgi abla demişti :)
akşam eşimin kardeşi geliyo yemeğe öylesine bi puding yaptım resmen tencereyi kokladım sonrada yıkadım sıyırmadan

başlarsın takma o kadar kafana hazır olmadan başlasan belki daha da zorlanırsın.

Sevgili Ayça, durumu en iyi olan sensin sanırım XS giyebildiğine göre bu iş tamamdır, korumaya mı geçeceksin, Mehtap Hanım' ın listeleriyle devam mı edeceksin??

valla kalıbı genişti serapcım :) yok daha geçmem korumaya gitmesi gereken bir göbek ve tahmini 5 kilo var. bi de şöyle bişey var ben diyet yapmazsam biliyorum ki anında yeme düzenimi bozar verdiklerimi de alırım

hem sevgi ablayla listemiz aynı bırakmam onu :)

Ayça diyet nasıl gidiyor,tartıldın mı?
Arkadaşlar ben kahvaltımı yapmaya gidiyorum,sonrada kursa.El işlerim çok güzel oldu,görseniz bayılırsınız.

iyi gidiyo abla kaçak göçek yok
tartılmadım yarın sabah tartılıcam sonra da mehtap hanımın dediği tarihe kadar tartılmam herhalde.her sabah tarılıyorum yok 100 gr yok duraklama iyice moralimi bozuyorum.

sen tartıldın mı hiç bu aralar?

bugünkü menüm

sabah 1 dlm ekme peynir zeytin 1 tk bal

ara kahve 2 bisküvi

öğlen 3 köfte 3 yk patates püresi

ara 1 nescafe

akşam tavuk salata zeytinyağlı fasulye

Merhaba Sevgi abla,ben biraz daha iyiyim ama şimdi oğlum ve eşim hasta...oğlum iki gündür evde...tavsiyen için teşekkür ederim,içmeye başlarım:)

Hoş geldin Serapciğim:)daha iyi olmanı sevindim,inşAllah en kısa zamanda tamamen iyileşirsin

nasil oldun canim , daha iyisindir insallah, dünden beri hic görükmedin. gözlerim sni aradi hep

Merhaba Gurbetim,daha iyiyim çok şükürsayılı gün çabuk geçer diyorlar ya...inşAllah bir an önce oğluna kavuşursun...benimki de Çanakkale ye gitmek istiyor...sınıfla birlikte gidecek..ama onu nasıl gönderirim bilmiyorum....galiba artık büyüdüklerini kabul etmek lazım

Yarından itibaren bende normale dönerim inşAllahşimdi oğlumla ilgileneyim biraz

AYÇA,eşine çok geçmiş olsun canım

Beyaz çay çok lezzetli,benim hoşuma gidiyor.Yeşil çaydan daha etkili ve kadife gibi yumuşak bir içimi var.
Allah hayrını versin Gurbetcim beni çok güldürdün.

Canım benim senin gibi az kilom olsa olabilir ama benim 17 günde vereceğim kilo çok az olur.Ama sana uygun olabilir.

MAŞALLAH SANA

çok sağol canım....

Bende Mehtap Hanım söyleyince tartılacağım

İyi olmana sevindim csanım,eşine ve oğluna da geçmiş olsun.

Yarından itibaren bende normale dönerim inşAllahşimdi oğlumla ilgileneyim biraz

AYÇA,eşine çok geçmiş olsun canım

Eminim kaçamağın olmamıştır.
Serapcığım seninle de paylaşayım. Ben normalde xl giyiyorum,geçenlerde kazak aldım,ucuzluktan.Çok kalabalıktı ve fiyatlar bayağı inmişti.Giyme fırsatım olmadı göz kararı aceleyle aldım,eve geld,im 1 'i dişinda hepsi eve gelince gördüm midyum .korka korka denedim ve üzerime çok güzel oturdu.Bugünde alıp kilo aldığım için bir türlü giyemediğim bir eteği denedim ve bol bile geldi,hayret ettim.Ben etekte 48 beden giyiyordum.Etek büyük kesim ama44 beden.,Çok mutluyum,verdiğim kiloya nispeten daha fazla inceldim.Hiç bir diyeette bu kadar çok incelmedim,oysa spor veya yürüyüşte yapmıyorum.

Günaydın Kızlar, herkese mutlu ve güzel bir gün diliyorum

Gerçekten de kuaför, bakım iyi geldi. Sağ ol canım, hepimizin sefası olsun inşaallah
Gurbetçim, Melek günlüklerden arkadaşım. Ben hastayken bizim topiğe yazmış. Ben de O' nu burada yazması için davet ettim. Bizi takip ediyor. Sanırım paylaşımlarına da bir an evvel başlayacak.
Disiplinli başlayınca gerisi geliyor da kendime güvenemedim. Ama mantıklı değil mi? Proteinin yanında hep sebze var, günde 2 porsiyon meyve var. Yapabilir miyim acaba :18::18:

Şekerim XS kalıbı ne kadar büyük olabilir ki, o zaman S giyiyorsun demektir

Hoşbuldum Dallidacım. Çok teşekkür ederim. Allah tüm şifa bekleyenlere şifa versin inşaallah Sana, eşine ve oğluna da geçmiş olsun. Okulda sürekli mikrobun içinde olunca tekrarlayan enfeksiyonlardan kurtulamıyorlar muhtemelen :26:

Yok yok canım benim senin için demedim zaten. Sen gayet iyi gidiyorsun Mehtap Hanım'la. Kendim için sordum, sizce nasıl ? Başlasam mı diye..
Canım benim çok sevindim. Başaracağını biliyordum 2 beden daralmışsın, bu harika bir sonuç. Yağların erimiş demek ki Doğru beslenme ile başardın, mucize diyet aramaya gerek olmadığının kanıtısın sen Havalar güzelleşiyor yürüyüşe de başlarsın artık canım

Eşim bir kaç gündür şehir dışındaydı. Dün aradı, akşam geliyorum dedi. Haliyle işlerimi bitirdikten sonra O' nu almaya gittim. Dolayısıyla menümü bildiremedim. Düzgün bir menü oluşturamadım, biliyorum..
07.03.2013 Menüm:

Sabah: 1 bardak su

Kahvaltı:
2/3 sb. süt
1,5 yk. müsli

Öğle:
1 kepekli domatesli tost
1 sb. portakal suyu

Ara:
1 Kuru kayısı
3 kuru üzüm
3 kuru erik

Akşam:
30 gr. hindi füme
30 gr. keçi peyniri
1/2 kase yoğurt
15 gr. ceviz

Günayın kızlar

ay serap senı görmek ne güzel canım çok geçmiş olsun
nasılsın iyisindi umarım

Günayın kızlar

ay serap senı görmek ne güzel canım çok geçmiş olsun
nasılsın iyisindi umarım

Günaydın Yasemincim. Çok teşekkür ederim. Çok daha iyiyim Allaha şükür. Sana da geçmiş olsun. Her iki tarafında sağlığına zarar gelmemiş olması büyük şans, Allah korumuş canım.
Bu arada kilo kaybın harika olmuş, tebrik ederim seni

allah razı olsun canım

benım kıloların gr gr gidiyor ama alıştım artık böyle yaşamaya :)))))

Merhaba arkadaşlar,bugün tartı günümdü....sonuç:77,3kg...geçen hafta 79kg

Bugünkü menüm:
sabah:2 dilim ananas,2 çk lor peyniri,6 fındık
ara:3 mısır patlağı
öğlen:yeşil salata,100gr et
çıkabilirsem 1 saat kadar yürümeye düşünüyorum,kaç gündür evden çıkmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…