Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

canım bence de kullanma ben de bir ara almıştım fazla kullanmadım pek de faydasını görmedim.benim eşim çok medet umar öyle şeylerden ama kullanmaz olan paraya olur :) bi yan etkisi olur, şimdi zararını görmezsin sonra çıkar allah korusun hiç uğraşma.

Bugün topik çok sessiz,nerelerdesiniz?Ben iki odanın camlarını temizledim,kahvaltımı yaptım;şimdi de dip köşe silip süpüreceğim.Sonra görüşmek üzere....

kolay gelsin abla dikkat et çok yorma kendini.ben de şimdi bitirdim işimi biraz dinlenip yemek yapıcam.

abla ne diycem bu hızlı haftayı iyi değerlendirirsek çok güzel sonuçlar alırız gibi geliyor.öğlenki değil de iki yemek arası ara öğün olmaması zorladı beni 2 -3 ceviz yedim duramadım.yemesem akşam doymayacaktım.neyse bakalım inşallah alnımızın akıyla çıkarız bu haftadan :)

geçmiş olsun senin oğluna da inşallah tez zamanda kurtulur gözlükten 13 sene kullandım hiç sevmem :)

kolay gelsin yorma sen de kendini.. bana da havayı görünce bi enerji geldi de yaptım.istanbulun neresinde oturuyorsun? ben bostancı tarafındayım.

menün çok güzel bu arada kaçamaksız bitirirsin inşallah..

bende aksam interenetten arastirdim ve vazgectim. iyi seyler yazanlar cok ama elestirenlerde var. korktum dogrusu. serapcim cörekotunu bende duymustum denemek istedim ama yiyemedim cok aciydi. bende bazen böyle istah acilmasi oluyor ve böyle zamanlarda ne kadar istersem isteyim, nekadar karar verirsem vereyim yapamiyorum. su siralar genew öyle bir durumdayim. ama ketentohumuda faydaliydi olmazsa onu deneyim. burda o ilaci icipde zayiflayanlari görünce denesemmi demistim , en azindan bir hafta kullanip midemi kücültsem diye ama korktum acikcasi. :18: aycacim ve sevgi ablacim hizli haftaniz kolay gelsin basarilar. dallidacim sanada kacamaksiz bir gün diliyorum. demek sende denedin zayiflama hapini. internette öyle yorumlar varki hemen alasin geliyor .ama oldu bitti ben hep tirsarim haplardan daha önce hic denemedim heleki haberlerde ölüm haberlerini duyunca. kizlar bugün sabah arkadasim cagirdi kahvaltiya , aksamada yüzme havuzuna gitmeyi planladik. eski gurbet geldi geri galiba...

arkadaslar simsi diyet yöntemleri bölümünde aclik krizleri diye bir baslik var. oraya baktim cörekotu yagi kullaniliyormus aclik krizleri icin bende olmasi lazim . suya katilip iciliyormus , yemeklerden yarim saat önce . icilebilir gibiyse bir deneyim , denize düsen yilana sarilirmis misali ne duysak deneyecegiz galiba

Gurbetçim merhaba. Dereotunu da kahvaltında ye bence. Ben neredeyse her sabah yiyorum. Midemde sorun vardı, iyileşmesini de sağladı. Sabahları baharatlı yeşil çay ve dereotu, nane, maydanoz gerçekten çok işe yarıyor. Kendimi zinde hissediyorum üstelik

Baharatlı Yeşil Çay Tarifi:

1 tk. Yeşil çay
1 tk. karanfil
1 çubuk tarçın
1 tk. karabiber
1 baş parmak kadar taze zencefil
500 ml. su

Zencefili soyup dilimliyoruz (yüzey alanını artırıyoruz ki daha çok etken madde açığa çıksın). Tüm malzemeyi demliğe atıp, kaynayıp 1 dk. dinlenmiş suyumuzu ilave ediyoruz. 10 dk. kadar demleyip içebiliriz. Sabah kahvaltıda sade, ara öğünde ise süt ve bal ile karıştırıp içebiliriz. Soğuk algınlığında da sıcak süt ve balla iyi geliyor. Yazın ise soğuk sütle ve buzla karıştırılıp içilebilir ...

NOT: tk. = tatlı kaşığı

canım arada bizi de haberdar et sonuçlarından.yararı olursa deneriz

bu arada eski gurbet hoşgelmiş sefa getirmiş hiç gitmesin olur mu?

yarın sabah ben de deneyeyim bunu saol canım.

menümü yazmayı unutmuşum

sabah 1,5 dilim ekmek peynir

ara yok

öğlen kuşbaşı tavuklu pırasa (ben ki sebzeyi etli sevmeyen insan ayrı yapmamak için neler türetiyorum )

ara 3 sunta bisküvi (yemeyecektim ama dayanamadım)

akşam pazı yemeği tavuk

12.03.2013 Menüm:

Sabah: 1 bardak su

Kahvaltı:
1 dl. kepekli ekmek
25 gr. keçi loru
13 gr. beyaz peynir
1 yumurta
5 zeytin
maydanoz, dereotu, nane
2 fincan baharatlı yeşil çay

Ara: 800 ml. su

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
Izgara somon
Karışık salata (1 tk. nar ekşisi, 1 tk. zeytinyağı)

Ara:
500 ml. su

Akşam:
1 kase topçata çorbası
1 ad. enginar

Ara: Su içmeye devam ederim:)

Çok sağol,sende temizlik yapmışsın,oooh,mis gibi olduğundan eminimben Üsküdar tarafındayım

Hoş geldin GurbetimSerapın dediği gibi dereotu kulanmayı çalış

Akşam yemeğim:sotelemiş kereviz,tavuk ciğeri,kırmızı lahana salatası
Ara:1 elma,1 çb kefir...

Serapciğim,menün çok güzel,ama ara niyetine su mu içtin?galiba bugün pek aç değildin

çok ara sıra geliyorum ama bende menümü yazmak istedim

sabah:
2 dl kepekli ekmekten tost,
1 kk peynir
4 zeytin

öğlen:
2 bardak ayran
4 kaşık türlü
2 dl ekmek

ara:
1 neskafe
yrm paket diyet bisküvi

akşam:
yarım somon
salata
1 kase çorba

ara:
1 tane kuruasan(ah bu olmasa iyiydide reklamlarda görüp heveslendim)
şuan hala 82,500 kilodayım bu sefer 75 e düşene kadar durmak yok.
buradaki arkadaşlarada başarılar:))

belkide su an hepiniz uyuyorsunuzdur. bense henüz eve gelebildim. bulundugumuz yerde yüzme havuzu var , hafta sonlari kadinlara özel ayriliyordu, bizde bazen gidiyorduk. bu sefer gittigimiz yer biraz uzaktaydi 35- 40 kilometre kadar, otobandan gittik yarim saat sürdü gidis. 3 arkadas ve kizlarimizla birlikte. ama ben böyle birsey görmedim cok eglendik. cok büyük bir yüzme havuzu , saunasi , masaj yerleri. spa diyorlarya iste ondn, cilt bakim felan ne ararsan var yani. her yerde jakuziler fokur fokur, kayincaklar ta ücüncü kattan asagiya . her yerde agaclar yesillikler. ilk yrim saaat derinde yüzdük sonra orta boy havuzda yarim saat zumba dansi yaptirdilar bize müzik son ses acik , herkes suyun icinde yapti , danscilar yukardan gösterdi. baya bir ter attik. sonra jakuzili bölüme gittik ordada suya biraktik kendimizi relax olalim dedik. ordan kaydiaga kostuk , ordanda cok kalori kaybettik dedik ve kafeteryaya ciktik. kizarmis patates satiliyordu, birer porsiyon aldik arkasindanda beles dondurma dagittilar , anlatamam size cok eglendik fakat benim diyet gene gitti güme. olsun ama buna ihtiyacim vardi , degdi gittigimize.

serapcim , dereotunu bende duymustum ama o tür taze yesillikleri biz burda pekte bulamiyoruz, sevgi abla belki bilir, o tür taze yesillikler genelde türk marketlerinde oluyor, en yakin markette 15 kilometre otobandan gidiliyor. yani türkiyedeki gibi hemen iki adim bulamiyoruz. alman marketlerde maydonoz pek olmuyor , dereotuda bazen iki tutamlik bag halinde geliyor, alman marketide yürüyerek gidersen 40 dakika. ani anlayacagin toptan alis veris yapabiliyoruz. belki büyük sehirlerde öyle degildir ama burasi kücük bir kasaba. ancak bahceye ekersem bol bol cikar. ama türk marketine gittigimde alip denerim. cubuk tarcinimda bitmis onuda alayim baharatli yesilcayida yaparim, hastalaninca taze zencefil almistim, biraz daha var , ama cok yakiyo insanin bogazini, acaba yaglarida eritirmiki:26:

tesekkürler aycacim evet döndü eski gurbet, astim o sikintilari simdi daha iyi, ben kendimi parcalasmda hersey olacagina varir, o yüzden hayati akisina biraktim, Allahim dha iyi bilir. bu arada gurbetde ikinci adim gibi oldu. herkes kisaca gurbet diyor alistim galiba yeni ismime. cörek otu yagini deneyim sonucunu yazarim, tabi tadina dayanabilirsem. iyi geceler tatlim sevgi ablacim bugün pek görünmemissin temizlige daldin galiba, yorma kendini dallidacim senide öpüyorum cok artik bende kacayim, uyku gözümden akiyor haliyle bitkin düstük, iyi geceler, tatli rüyalar

Günaydın Kızlar, herkese güzel bir gün diliyorum

Akşam yemeğim:sotelemiş kereviz,tavuk ciğeri,kırmızı lahana salatası
Ara:1 elma,1 çb kefir...

Afiyet olsun canım, gayet iyi gidiyorsun

Serapciğim,menün çok güzel,ama ara niyetine su mu içtin?galiba bugün pek aç değildin

Sabah öğle arası egzersizlerimi yaptım, egzersiz sonrası aslında açlık hissetmeme rağmen atıştıramazdım. Ben de su içtim. Öğleden sonra ise hiç açlık hissetmedim. Akşam da aç değildim hala, yemiş olmak için yedim ne yalan söyleyeyim

Melekçim her zaman gel, hep yaz Menün çok güzel. Kabahatini biliyorsun Akşam yemeğinden sonra karbonhidrat almamak konusunda uzun sohbetlerimiz olmuştu. Hatırlatayım canım Akşam yemeğinden sonra bu tip şeyler yememiz sadece yerimizde saymamıza sebep oluyor, dikkat et canım. Bu arada emzirmeye devam ediyor musun?

Oh ne güzel olmuş şekercim Şifa olsun Şu patates kızarmış olmasaydı iyiymiş ammaaaaaa

Orada hayat şartları daha farklı tabi, anlıyorum. Ama bahçen olduğuna göre bu sorunu çözebilirsin. Hem de senin için uğraş olur. Hatta minik domatesler için de zaman yaklaşıyor. Bahçe işleri ile uğraşmak ciddi kalori harcanmasını sağlıyor

Zencefil boğazını yakarken oradaki kan dolaşımı hızını artırır, dolayısıyla daha fazla savaşçı hücrenin oraya gelerek bakterilerle savaşmasını sağlar. Yani zencefil, pul biber, karabiber gibi acı baharatlar metabolizmayı hızlandırıyor. Dolayısıyla yağları da eritebilir Ama düzenli beslenme, aktivite de eşlik etmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…