Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

sevgi ablaaaaaa her girdigimde gözüm senin kirmizi ay yildizli logonu ariyor , haberin olsuuuuuuuunnnnnn

sevgi ablaaaaaa her girdigimde gözüm senin kirmizi ay yildizli logonu ariyor , haberin olsuuuuuuuunnnnnn

Geld,m canım,iki gündür biraz temizlikle uğraştım,bugün de nakış kursuna gittim.Hafta sonu da mutfağı temizlersem bitecek İNŞALLAH.Diyetimi bozmadım merak etmeyin,düzenli uyguladım.Merak ettiğinizi tahmin ettim ama vaktim olmadı girmeye,girincede hemen okuyup çıktım.Havuz sefandan haberim var,kendine gelmene sevindim.

NİLOSCEM hoş geldin canım,bende aynı diyeti uyguluyorum.
SERAP, DALİDA, GURBET BENİ MERAK ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.....

yesil sarimsak ciktimiki canim ya burda hic yok ondan, sarimsagin yesilide , beyazida cok faydali onu biliyorum. ben gezmeye felan gitmeyecegim günlerde bol bol tüketiyorum zaten cok severim.

Çıktı canım

NİLOSCEM hoş geldin canım,bende aynı diyeti uyguluyorum.
SERAP, DALİDA, GURBET BENİ MERAK ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.....

İyi olmanı sevindim Sevgi ablaMevsimlerden romadan bir alıntı daha yaptım,ara öğünle ilgilidir

Ara:1 elma
Ara:yarım simit,1kk peynir
Akşam:salata,kereviz,tavuk ciğeri....aslında bu akşamki öğünüm serbesttı...ama...aması var iştekorkumdan yiyemedim başka birşeyzaten bu hafta doğru dürüst yürümedim bi de kaçırırsam,yandım
Ara:1 elma,1çb kefir
Yürüyüş:68 dakika yürüdüm.aslında 70 dakika yürümeye niyetlendim ama 2 dakika ile kaçırdım hedefimi
Su:2 litre...
Kaçamak:2 zeytin
Sevgiler

Alıntı için teşekkür ederim canım.2 dakikayla hedefini kaçırdın öylemi, beni çok güldürdün,ALLAH'TA seni güldürsün.Bu satırları okurken kalkta 2 dak. yürüde bu kadar üzülme...

Bugün yine kursum var ,birazdan gideceğim.Hayırlı cumalar hepinize,kaçamaksız bir gün diliyorum...Sonra görüşmek üzere...

Merhaba arkadaşlar,bugün tartıldım,300 gr vermiştimezgi diyor ki lodos ödem yapar...neyse..
geçen hafta ki kilom:77,3 gr..
bu hafta ki kilom:77.00
fark:-300 gr...

Menümü da yazayım
sabah:----------->2 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,2 zeytin,domates,salata
ara:-------------->3 kuru erik,1 elma
öğlen:------------>z.yağlı brokoli,90 gr ton balığı,salata,1 dilim etimek
ara:--------------->2 kuru kayısı,1 çb süt
Görüşmek üzere...evimi bi toplayım,çıkıp yürüyeceğim

Tünaydinlar Sevgili Dalida Gurbetcicegi Sevgi unuttugum isim varsa kusura bakmayin

Sagolun güzel dilekleriniz icin evet hayat hepimiz icin bir sinav her yasadigimiz ne varsa Allah beterinden korusun demek gerekiyor sabir ve sükür gerekiyor Bugünümüze sükür olsun iyi düsünelim iyi olsun.

Evet gurbetcicegi kis Isvicreyede dün itibariyle geri döndü yine kar buz heryer yeminle fenalik geldi artik bahar gelsin cicekler acsin icimiz acilsin biraz.

Bu arada üstünüze afiyet hasta oldum Carsamba aksami zumbadan geldim birseyim yoktu dustan sonra üsüme ates mide krampi derken dedim hapi yuttuk en nefret ettigim hastaliktir kendileri (mide-bagirsak gribi) hafif ishal mide bulantisi dünde zoru zoruna calistim heryerim agridi hicbirseyde yiyemedim cünkü azicik birsey kramp yapiyordu mideme sadece su ve kahve ictim

Bugünde hic istahim yok zorla bir muz yedim kahve ictim dogru degil ama ne yapayim hic canim istemiyor midem acaip agzimin ici zehir gibi incelmeye istem disi olarak bu sekilde devam ediyorum

Aksam yine zumba var ama gidebilecekmiyim bilmiyorum bakalim gün icinde kendimi iyi hissetmeme bagli

Sevgiler hepinize

Merhaba sevgili, NILOSCEM,amin amin....çok geçmiş olsun,bence bu aralar kendini fazla yormaönce sağlık gelir

Merhaba arkadaşlar,bugün tartıldım,300 gr vermiştimezgi diyor ki lodos ödem yapar...neyse..

Merhaba canım. Doğru söylemiş Ezgi Hanım. Lodos ödem yapar. Serbest öğününü iyi değerlendir bence, metabolizmanı şaşırtman için gereklidir belki de.

Serap,Ayça,Gurbetçiçeği,nerdesiniz?Sevgiler

Cuma günleri bizim evin temizlik günü, rahatsızlığımdan dolayı evde kalmadım. Evde kalınca dayanamayıp bir şeylere el atıyorum

Sevgiler benden sana canım

Taze sarımsakla yapılan Gaziantep yemeği var. Adı Şiveydiz. Tarifi aşağıda:

1 demet taze sarımsak
1 ad. pırasa
1 sb. haşlanmış nohut
200 gr. kuzu kuşbaşı
1 sb. yoğurt
1 yumurta sarısı
zeytinyağı

Yapılışı:
Kuzu etini bir tencereye alıp çok az yağ ile kavurup üzerine su ilave edip kaynatıp iyice pişiriyoruz. Et pişince içine parmak kadar doğradığımız taze sarımsağı, pırasayı, nohutu ilave edip sebzeler pişinceye kadar kaynatmaya devam ediyoruz. Yoğurt ve yumurta sarısını çırpıp altını kıstığımız tencereye kesilmemesine özen göstererek ilave ediyoruz. 2-3 dk. kaynatıp altını kapatıyoruz. 1 yk. zeytinyağında bir miktar kuru naneyi kızartıp çorbanın üzerine döküyoruz. Afiyet olsun

Canım gelecek haftaya daha fazla iniş olur,üzülme....
Geçmiş olsun,İNŞALLAH en kısa zamanda toparlarsın....
Şiveydizi duymuştum ama hiç yemedim,en kısa zamanda deneyeceğim İNŞALLAH....
Bugün mutfağı temizleyeceğim.Menü paylaşımında bulunmuyorum şu ara yarından itibaren düzenli paylaşırım İNŞALLAH.Kaçamak olmuyor merak etmeyin....

Son düzenleme:
hepinize iyi bir haftasonu diliyorum. niloscem cok gecmis olsun canim kendine iyi bak, zumba cok eglenceli bir spor ama cok terletiyo , zaten hastasin daha cok üsütme kendini , iyilesince yapaarsin. serapin yzdigi sarimsakli corbayi deneyebilirsin, eger taze sarimsagin varsa, biliyorsun dogal antibiyotiktir ssarimsak. öpüyorum seni , gecmis olsun

sevgi ablacigim iyisin cok sevindim , diyetinde iyi gidiyormus oh oh masallah, tekrar diyete motive olabildin ve cabuk toparladigina sevindim.

dallidacim 300 gram daha vermissin, birde üzülüyormusun, sen zaten yavas veriyorum demistin. olsun az olsun temiz olsun, belkide ilk hafta diyetinin kalorisi düsüktü, bu hafta biraz daha protein ve sebze ekledinya ondanda olabilir, ama haftaya daha cok gider merak etme

aycacim iki gündür hic ugramamissin, ama ugramasanda sen güzel ve iradenle masallah bozmuyorsun. serapcim biz nezaman baslayacagiz, yoksa sen basladinmi bile, ben dünden sinir oldum kendime. burda kina gecesi vardi. gittik ve bütün arkadaslarim oynarken ben oturdum sinirimden. evde onu giyiyorum göbek cikiyo, bunu giyiorum mide cikiyo, ceketlerim dar gelmeye basladi, ben diyete baslayana kadar , üstüme hic bir sey olmayacak. bütün kis uzun kazaklar ve hirkalarla dolastik farkina varmadik , ama böyle günlerdede canim sikiliyo. nerdeyse sinirden gitmekten vazgececektim bana böyle bir tokat lazim

Tarif için teşekkür ederimçarşamba günü pazara gideceğim,(sebzeleri,meyveler,hep köylülerden almaya çalıiıyorum)pırasa alacağım,bende deniyeceğim

İnşAllah canım...artık gram gram gitse de, yeter ki gitsininşAllah sende bir an önce toparlanırsın ve sağlıklı beslenmeye başlarsınbahar geliyor,ince elbiseler altında kilolarımızı saklamak kolay olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…