sevgi ablaaaaaa her girdigimde gözüm senin kirmizi ay yildizli logonu ariyor , haberin olsuuuuuuuunnnnnn
yesil sarimsak ciktimiki canim ya burda hic yok ondan, sarimsagin yesilide , beyazida cok faydali onu biliyorum. ben gezmeye felan gitmeyecegim günlerde bol bol tüketiyorum zaten cok severim.
NİLOSCEM hoş geldin canım,bende aynı diyeti uyguluyorum.
SERAP, DALİDA, GURBET BENİ MERAK ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.....
Ara:1 elma
Ara:yarım simit,1kk peynir
Akşam:salata,kereviz,tavuk ciğeri....aslında bu akşamki öğünüm serbesttı...ama...aması var iştekorkumdan yiyemedim başka birşey zaten bu hafta doğru dürüst yürümedim bi de kaçırırsam,yandım
Ara:1 elma,1çb kefir
Yürüyüş:68 dakika yürüdüm.aslında 70 dakika yürümeye niyetlendim ama 2 dakika ile kaçırdım hedefimi
Su:2 litre...
Kaçamak:2 zeytin
Sevgiler
Tünaydinlar Sevgili Dalida Gurbetcicegi Sevgi unuttugum isim varsa kusura bakmayin
Sagolun güzel dilekleriniz icin evet hayat hepimiz icin bir sinav her yasadigimiz ne varsa Allah beterinden korusun demek gerekiyor sabir ve sükür gerekiyor Bugünümüze sükür olsun iyi düsünelim iyi olsun.
Evet gurbetcicegi kis Isvicreyede dün itibariyle geri döndü yine kar buz heryer yeminle fenalik geldi artik bahar gelsin cicekler acsin icimiz acilsin biraz.
Bu arada üstünüze afiyet hasta oldum Carsamba aksami zumbadan geldim birseyim yoktu dustan sonra üsüme ates mide krampi derken dedim hapi yuttuk en nefret ettigim hastaliktir kendileri (mide-bagirsak gribi) hafif ishal mide bulantisi dünde zoru zoruna calistim heryerim agridi hicbirseyde yiyemedim cünkü azicik birsey kramp yapiyordu mideme sadece su ve kahve ictim
Bugünde hic istahim yok zorla bir muz yedim kahve ictim dogru degil ama ne yapayim hic canim istemiyor midem acaip agzimin ici zehir gibi incelmeye istem disi olarak bu sekilde devam ediyorum
Aksam yine zumba var ama gidebilecekmiyim bilmiyorum bakalim gün icinde kendimi iyi hissetmeme bagli
Sevgiler hepinize
Merhaba arkadaşlar,bugün tartıldım,300 gr vermiştimezgi diyor ki lodos ödem yapar...neyse..
geçen hafta ki kilom:77,3 gr..
bu hafta ki kilom:77.00
fark:-300 gr...
Serap,Ayça,Gurbetçiçeği,nerdesiniz?Sevgiler
Arkadaşlar,yazacaklarım diyetle alakası yok,ama siz yeşil sarmısak tüketiyor musunuz?bol bol antioksidant içerdiğini biliyorum,ve de sürekli bulunmuyor...yeşil sarmısağın ömrünü kısadır,biliyorsunuz...bende dün pazardan aldım,şimdi aklıma geldigoogleden biraz daha araştırayım
Canım gelecek haftaya daha fazla iniş olur,üzülme....Merhaba arkadaşlar,bugün tartıldım,300 gr vermiştimezgi diyor ki lodos ödem yapar...neyse..
geçen hafta ki kilom:77,3 gr..
bu hafta ki kilom:77.00
fark:-300 gr...
Geçmiş olsun,İNŞALLAH en kısa zamanda toparlarsın....Tünaydinlar Sevgili Dalida Gurbetcicegi Sevgi unuttugum isim varsa kusura bakmayin
Sagolun güzel dilekleriniz icin evet hayat hepimiz icin bir sinav her yasadigimiz ne varsa Allah beterinden korusun demek gerekiyor sabir ve sükür gerekiyor Bugünümüze sükür olsun iyi düsünelim iyi olsun.
Evet gurbetcicegi kis Isvicreyede dün itibariyle geri döndü yine kar buz heryer yeminle fenalik geldi artik bahar gelsin cicekler acsin icimiz acilsin biraz.
Bu arada üstünüze afiyet hasta oldum Carsamba aksami zumbadan geldim birseyim yoktu dustan sonra üsüme ates mide krampi derken dedim hapi yuttuk en nefret ettigim hastaliktir kendileri (mide-bagirsak gribi) hafif ishal mide bulantisi dünde zoru zoruna calistim heryerim agridi hicbirseyde yiyemedim cünkü azicik birsey kramp yapiyordu mideme sadece su ve kahve ictim
Bugünde hic istahim yok zorla bir muz yedim kahve ictim dogru degil ama ne yapayim hic canim istemiyor midem acaip agzimin ici zehir gibi incelmeye istem disi olarak bu sekilde devam ediyorum
Aksam yine zumba var ama gidebilecekmiyim bilmiyorum bakalim gün icinde kendimi iyi hissetmeme bagli
Sevgiler hepinize
Şiveydizi duymuştum ama hiç yemedim,en kısa zamanda deneyeceğim İNŞALLAH....Taze sarımsakla yapılan Gaziantep yemeği var. Adı Şiveydiz. Tarifi aşağıda:
1 demet taze sarımsak
1 ad. pırasa
1 sb. haşlanmış nohut
200 gr. kuzu kuşbaşı
1 sb. yoğurt
1 yumurta sarısı
zeytinyağı
Yapılışı:
Kuzu etini bir tencereye alıp çok az yağ ile kavurup üzerine su ilave edip kaynatıp iyice pişiriyoruz. Et pişince içine parmak kadar doğradığımız taze sarımsağı, pırasayı, nohutu ilave edip sebzeler pişinceye kadar kaynatmaya devam ediyoruz. Yoğurt ve yumurta sarısını çırpıp altını kıstığımız tencereye kesilmemesine özen göstererek ilave ediyoruz. 2-3 dk. kaynatıp altını kapatıyoruz. 1 yk. zeytinyağında bir miktar kuru naneyi kızartıp çorbanın üzerine döküyoruz. Afiyet olsun
Taze sarımsakla yapılan Gaziantep yemeği var. Adı Şiveydiz. Tarifi aşağıda:
1 demet taze sarımsak
1 ad. pırasa
1 sb. haşlanmış nohut
200 gr. kuzu kuşbaşı
1 sb. yoğurt
1 yumurta sarısı
zeytinyağı
Yapılışı:
Kuzu etini bir tencereye alıp çok az yağ ile kavurup üzerine su ilave edip kaynatıp iyice pişiriyoruz. Et pişince içine parmak kadar doğradığımız taze sarımsağı, pırasayı, nohutu ilave edip sebzeler pişinceye kadar kaynatmaya devam ediyoruz. Yoğurt ve yumurta sarısını çırpıp altını kıstığımız tencereye kesilmemesine özen göstererek ilave ediyoruz. 2-3 dk. kaynatıp altını kapatıyoruz. 1 yk. zeytinyağında bir miktar kuru naneyi kızartıp çorbanın üzerine döküyoruz. Afiyet olsun
dallidacim 300 gram daha vermissin, birde üzülüyormusun, sen zaten yavas veriyorum demistin. olsun az olsun temiz olsun, belkide ilk hafta diyetinin kalorisi düsüktü, bu hafta biraz daha protein ve sebze ekledinya ondanda olabilir, ama haftaya daha cok gider merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?