Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Menümü da yazayım:
sabah:-----------< 2dilim ananas,1 kıwı,2 yk lor,1 ceviz
ara:--------------<4 kuru kayısı,5 badem
öğlen:------------<1 kupa hazır domates çorbası,3 dilim hindi jambon
ara:---------------<4 kuru erik,5 badem
ara:----------------<1 kepekli tost,1 ufak kurabiye
akşam:-------------<1kepçe tavuk çorbası,kıymalı kabak,çoban salata,1 kutu prebiyotik yoğurt
su:-----------------<çok az nedense bugün içemedim...
spor:---------------<0....:2:
kaçamaklarım:1 ufak kurabiye,1 kepçe tavuk çorbası..

Iyiaksamlar cici kizlar size böyle hitap edebilirim degil mi? alinmazsiniz..Cok tesekkürler sagligimi düsündügünüz icin ne güzel birbirini hic tanimayan yine birbirinden cok uzakta olan insanlarin böyle kaynasabilmesi birbiri icin endise edebilmesi sanirim bu birazda bizim TÜRK Milletine has bir durum tabii bizleri böyle biraraya getiren sevgili Mehtapada kocaman tesekkürler buradan cok dua aliyor kendisi hepimizden ve sonuna kadar da hak ediyor.

Bendeniz bugün daha iyiyim cok sükür sabah 4 den beri ayaktayim nedeni calistim cünkü 6 da is aliyorum ve kalkip hazirlanmam otobüse trene yetismek icin bukadar erken kalkmak zorundayim..Isim ne diye merak ederseniz ben Zürich havaalaninda güvenlik görevlisi olarak calisiyorum son yolcu cikisi ucakla yolculuk edenleriniz bilir el bagajlarinizi sizin üzerinizde birsey olup olmadiginin kontrolü:) neyseki sürekli sabah calismak zorunda degilim cünkü hic bana göre degil ama mecbur olunca yapiliyor iste

Yarin tarti günü hadi bakalim hayirlisi ne cikacak ben 3-4 gündür dogru düzgün beslenemedim belkide bu kilo vermemi durdurmustur cünkü yedikce kilo verdigimi gördükten sonra artik buna inaniyorum ama hic sorun degil basariyorum yavas ve emin adimlarla..

Face i olanlar beni ekleyebilir Sevil Akgün Günes olarak bulunuyorum Nil ve Cem cocuklarimin adi üye olmayi denerken o kadar cok isim denedimki nihayet onlarin ismiyle oldu kizima kücükken hep Nilos dedigimden bu sekilde üye oldum:) Herkeslere kolay gelsin gönlünüzdeki dilegi Allah kabul etsin

Görüsmek üzere hepinize Iyigeceler

Günaydın canımgençliğimde bende hostes olmayı çok isterdimnedense havalimanları çok seviyorum:44::44::44:gerçekten de bizim grubumuzdaki bayanları çok cici,çok tatlı,iyi niyetli insanlardır tartı yüzünüzü güldürsün inşAllahsevgiler

Günaydın Kadınlar klübünün güzel kadınları
Birazdan kahvaltımı edeceğim,sonra koşturmaca başlıyor...antrenman,ders,fen sınavına hazırlık...zaman kalırsa çizgi filim sineması izlenecek...yani oğlum bana proğram yaptı...bazen çok kızıyorumbugünün cocukları biraz bencil mi yetişiyor?hiç düşünmüyorlar,annem bu durumdan mutlu mu,değil mi?:44::44::44:benimkine bir haller oldu,Allahtan hayırlısı...
----------------------------
----------------------------
kahvaltı:2 dilim ananas,1 kiwi,1 ceviz,2 yemek kaşığı lor
ara:4 kuru kayısı+5 badem
--------------
--------------
Sevgiler

Serap,tedavin nasıl gidiyor,biraz daha iyi misin?
Sevgi abla,temizliğin bitti mi?
Gurbetçiçeği,nasılsın?
Ayça,nerelerdesin?

Havaalanları ayrılıkların ve kavuşmaların yeridir, bende de hep ayrılığı çağrıştırır.Kimbilir belki de çocukluğumuzda ki babamın Almanya'ya gidişini hatırlatıyordur.Sizde çok anı vardır eminim.Buğün tartı günü fakat benim yorgunluktan bütün vucudum şiş,bundan dolayı yarın tartılacağım İNŞALLAH.

Serap,tedavin nasıl gidiyor,biraz daha iyi misin?
Sevgi abla,temizliğin bitti mi?
Gurbetçiçeği,nasılsın?
Ayça,nerelerdesin?
Şimdi mutfağın ıslak zeminini sileceğim ve ufak tefak işler dışında bitriyor.Dün gece 12 ye kadar mutfakla uğraştım,oldum olası mutfak temizliğini hiç sevmem.Ellerim parçalandı iyice.
sevgi ablacigim iyisin cok sevindim , diyetinde iyi gidiyormus oh oh masallah, tekrar diyete motive olabildin ve cabuk toparladigina sevindim.
İyiyim canım sağ ol.Tartı malesef yürüyüş yapmayınca pek yüzümü güldürmeyecek gibi,hayırlısı....
Canım benim,artık başlamaya kendini yavaş yavaş hazırla istersen.
Ayça ve Serap nerelerdesiniz?
Mutfağın yerini ovdum deterjanın etki etmesi için bırakmıştım,gidip sileyim,sonra görüşürüz.

Antrenmandan eve geldik ve maalesef kötü bir sürprizle karşılaştık....sular kesildi ve saat 19 akadar kesinti sürecekmiş...sinir oldum ya
Öğlen:1,5 kepçe çorba,tavuk eti,salata
Ara:4 kuru erik,5 badem
Ara:1 kepekli tost
.......................

aynen öyle tatlim, Allah karsilastirdi bizleri, benim en zor zemenlerimda sagolsunlar bana cok destek verdiler, beni bana birakmadilar, hep yanimda oldular, Allah onlardan razi olsun. canium facem yok, cocuklarimin var ama sifreli, bazen düsünüyorum bendemi acsam diye ama suan yok. cocuklarini Allah bagislasin , bu arada yasin kac senin....

Sular hala kesik ya:95::95:
Akşam yemeğimi da yazayım,gidip başımın çaresine bakacağım...
Akşam:kıymalı kabak yemeği,1,5 kepçe çorba,yoğurt
Ara:1 kiwi,1 çay bardağı kefir
Sevgiler

inanmiyorum dallida , bu kadarmi benzerlik olur benimde cocuklugumdan lise yillarima , hatta evlenene kadar en büyük hayalimdi hostes olmak, ne tesadüf yaaaa . ogluna gelince olsun annesi ilgilen oglusunla. benimkide öyle hep onunla ilgilenmemi istiyor, erkek cocuklari hep ayni galiba. iyiki cocuklarimiz var, olmasalar ne yapardik.

Merhaba Gurbetçiçeğiçıkmadan bir selam vereyimsabahtan beri mahallede sular kesik,hala gelmedi ya...sinir oldum,sinir

Doğru diyorsun canımhala uçağa bindiğimde,hostesleri gördüğümde imreniyorum valla....

Sen nasılsın canım?biraz toparlanabildin mi?imkanın varsa iyi bir psikolog dan yardım almaya çalışabilirsin...bir zamanlar bende kötü günlrer geçirdim,ve en sonunda psikoloğa gittim...keşke daha önce gitseydim,o kadar yıpranmazdım....

merhaba dallidacim , malesef türkiyede cok oluyor sular kesik , elektrikler kesik, ne yapacaksin beklemekten baska

daha iyiyim canim tesekkür ederim sende iyisin insallah , oglunu ve seni öpüyorum cok cok

slm arkadaşlar bende annemi ziyarete gitmiştim.gene diyet bozuldu o yüzdenyarından itibaren inşallah bende burayada yazarım diyete devam,buranın sohbeti çok hoş arkadaş olmuşsunuz ne kadar güzel:)
dalilada maşallah sen 10 kilo vermişsin darısı başıma.gurbet çiçeği sanada türkiyeden kayseriden kucak dolusu selam ve sevgiler,niloş sende hoşgeldin kadınlar kulübüne burası bağımlılık yapıyo söyleyeyim:)
serap ama senden ses soluk yok,inşallah iyisindir bizi habersiz koyma..

sanada merhaba melek, canin sagolsun kaldigin yerden devam edersin, evet canim burda biz arkadas degil, dostuz. bendende kayseriye kucak dolusu sevgiler
BURDADA KAYSERILI ARKADASLARIM VAR: senden iyi olmasinlar cok iyidirler, severim kendilerini. bende iki haftadir baslaacagim diyorum, ama bir türlü baslayamiyorum. yarin gene pazartesi ve ben gene baslayim diyorum, insallah bu defa lafta kalmaz. yaz gelmeden zayiflayalim arkadaslar. dallida 10 kilo veremedi yaaa 4 kilo verdi yanlis hatirlamiyorsam ama, önceden vermis bir 10 kilo kadar . öpüyorum canim daha sik girmeye calis topige.

Sevgili gurbetcicegi dilerim hersey yavas yavas yerine oturur zaman herseyin ilaci Allah kullarina kaldiramayacagi yükler vermezmis yasiyoruz yasiyacagiz mutlaka cok güzel günlerimiz oldugu kadar kötü günlerimizde olacak sabredip güclü kalip asmaya calisacagiz sorunlarimizi..

Evet bugün tarti günüydü tartida 55.400 kg ciktim yani neredeyse 7 kilo en son nezaman bu kilodaydim unuttum cok mutluyum o yüzden birde daha önce yaptigim diyetler gibi yüzüm falan cökmedi yarindan itibaren slow week basliyor ve ben aksamdan bir yigin yemek hazirladim ki hafta ici elime gelsin diye...

Gelen sonuclarda cok iyi bence az kilo veren cok az ki onlarin yanlis birseyler yaptigini düsünüyorum yaramazlik yapanlar yazmis zaten ama ac kaldim diyenleri anlamiyorum Mehtap hep diyorki aclik duygusu olmamasi lazim ben hic acikmadim örnegin sanirim listeleri iyi anlamiyorlar yada yanlis yorumluyorlar tabii metabolizma hizininda kisiden kisiye degistigini unutmamak lazim

Yasimi sormussun 44 yasindayim ben belkide cogunuzdan büyügümdür isteyenler Sevil Abla diyebilir hicbir mahsuru yok cocuklarimda kizim 19 oglum 17 yasinda rabbim hepimizin yavrusunu bagislasin hayirli evlatlar eylesin

Evet buaralar buradaki herkeste bir temizlik hevesi var bende yarin mutfaga girisecegim bana cok ihtiyaci var:) yalniz koca mutfagi indirmek nasil gözümde büyüyor ama ya yapilacak ya yapilacak cünkü bu hafta bayagi evdeyim birdaha firsat bulamam

Sevgiler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…