Iyiaksamlar cici kizlar size böyle hitap edebilirim degil mi? alinmazsiniz..Cok tesekkürler sagligimi düsündügünüz icin ne güzel birbirini hic tanimayan yine birbirinden cok uzakta olan insanlarin böyle kaynasabilmesi birbiri icin endise edebilmesi sanirim bu birazda bizim TÜRK Milletine has bir durum tabii bizleri böyle biraraya getiren sevgili Mehtapada kocaman tesekkürler buradan cok dua aliyor kendisi hepimizden ve sonuna kadar da hak ediyor.
Bendeniz bugün daha iyiyim cok sükür sabah 4 den beri ayaktayim nedeni calistim cünkü 6 da is aliyorum ve kalkip hazirlanmam otobüse trene yetismek icin bukadar erken kalkmak zorundayim..Isim ne diye merak ederseniz ben Zürich havaalaninda güvenlik görevlisi olarak calisiyorum son yolcu cikisi ucakla yolculuk edenleriniz bilir el bagajlarinizi sizin üzerinizde birsey olup olmadiginin kontrolü:) neyseki sürekli sabah calismak zorunda degilim cünkü hic bana göre degil ama mecbur olunca yapiliyor iste
Yarin tarti günü hadi bakalim hayirlisi ne cikacak ben 3-4 gündür dogru düzgün beslenemedim belkide bu kilo vermemi durdurmustur cünkü yedikce kilo verdigimi gördükten sonra artik buna inaniyorum ama hic sorun degil basariyorum yavas ve emin adimlarla..
Face i olanlar beni ekleyebilir Sevil Akgün Günes olarak bulunuyorum Nil ve Cem cocuklarimin adi üye olmayi denerken o kadar cok isim denedimki nihayet onlarin ismiyle oldu kizima kücükken hep Nilos dedigimden bu sekilde üye oldum:) Herkeslere kolay gelsin gönlünüzdeki dilegi Allah kabul etsin
Görüsmek üzere hepinize Iyigeceler
Havaalanları ayrılıkların ve kavuşmaların yeridir, bende de hep ayrılığı çağrıştırır.Kimbilir belki de çocukluğumuzda ki babamın Almanya'ya gidişini hatırlatıyordur.Sizde çok anı vardır eminim.Buğün tartı günü fakat benim yorgunluktan bütün vucudum şiş,bundan dolayı yarın tartılacağım İNŞALLAH.Iyiaksamlar cici kizlar size böyle hitap edebilirim degil mi? alinmazsiniz..Cok tesekkürler sagligimi düsündügünüz icin ne güzel birbirini hic tanimayan yine birbirinden cok uzakta olan insanlarin böyle kaynasabilmesi birbiri icin endise edebilmesi sanirim bu birazda bizim TÜRK Milletine has bir durum tabii bizleri böyle biraraya getiren sevgili Mehtapada kocaman tesekkürler buradan cok dua aliyor kendisi hepimizden ve sonuna kadar da hak ediyor.
Bendeniz bugün daha iyiyim cok sükür sabah 4 den beri ayaktayim nedeni calistim cünkü 6 da is aliyorum ve kalkip hazirlanmam otobüse trene yetismek icin bukadar erken kalkmak zorundayim..Isim ne diye merak ederseniz ben Zürich havaalaninda güvenlik görevlisi olarak calisiyorum son yolcu cikisi ucakla yolculuk edenleriniz bilir el bagajlarinizi sizin üzerinizde birsey olup olmadiginin kontrolü:) neyseki sürekli sabah calismak zorunda degilim cünkü hic bana göre degil ama mecbur olunca yapiliyor iste
Yarin tarti günü hadi bakalim hayirlisi ne cikacak ben 3-4 gündür dogru düzgün beslenemedim belkide bu kilo vermemi durdurmustur cünkü yedikce kilo verdigimi gördükten sonra artik buna inaniyorum ama hic sorun degil basariyorum yavas ve emin adimlarla..
Face i olanlar beni ekleyebilir Sevil Akgün Günes olarak bulunuyorum Nil ve Cem cocuklarimin adi üye olmayi denerken o kadar cok isim denedimki nihayet onlarin ismiyle oldu kizima kücükken hep Nilos dedigimden bu sekilde üye oldum:) Herkeslere kolay gelsin gönlünüzdeki dilegi Allah kabul etsin
Şimdi mutfağın ıslak zeminini sileceğim ve ufak tefak işler dışında bitriyor.Dün gece 12 ye kadar mutfakla uğraştım,oldum olası mutfak temizliğini hiç sevmem.Ellerim parçalandı iyice.Serap,tedavin nasıl gidiyor,biraz daha iyi misin?
Sevgi abla,temizliğin bitti mi?
Gurbetçiçeği,nasılsın?
Ayça,nerelerdesin?
İyiyim canım sağ ol.Tartı malesef yürüyüş yapmayınca pek yüzümü güldürmeyecek gibi,hayırlısı....sevgi ablacigim iyisin cok sevindim , diyetinde iyi gidiyormus oh oh masallah, tekrar diyete motive olabildin ve cabuk toparladigina sevindim.
Canım benim,artık başlamaya kendini yavaş yavaş hazırla istersen.aycacim iki gündür hic ugramamissin, ama ugramasanda sen güzel ve iradenle masallah bozmuyorsun. serapcim biz nezaman baslayacagiz, yoksa sen basladinmi bile, ben dünden sinir oldum kendime. burda kina gecesi vardi. gittik ve bütün arkadaslarim oynarken ben oturdum sinirimden. evde onu giyiyorum göbek cikiyo, bunu giyiorum mide cikiyo, ceketlerim dar gelmeye basladi, ben diyete baslayana kadar , üstüme hic bir sey olmayacak. bütün kis uzun kazaklar ve hirkalarla dolastik farkina varmadik , ama böyle günlerdede canim sikiliyo. nerdeyse sinirden gitmekten vazgececektimbana böyle bir tokat lazim
Havaalanları ayrılıkların ve kavuşmaların yeridir, bende de hep ayrılığı çağrıştırır.Kimbilir belki de çocukluğumuzda ki babamın Almanya'ya gidişini hatırlatıyordur.Sizde çok anı vardır eminim.Buğün tartı günü fakat benim yorgunluktan bütün vucudum şiş,bundan dolayı yarın tartılacağım İNŞALLAH.
Stres yapma Sevgi abla,olduğu kadaryavaş da olsa bu kilolar gi-de-cek,başka çare yok
Şimdi mutfağın ıslak zeminini sileceğim ve ufak tefak işler dışında bitriyor.Dün gece 12 ye kadar mutfakla uğraştım,oldum olası mutfak temizliğini hiç sevmem.Ellerim parçalandı iyice.
Bende mutfak temizliğini hiç sevmiyorum
aynen öyle tatlim, Allah karsilastirdi bizleri, benim en zor zemenlerimda sagolsunlar bana cok destek verdiler, beni bana birakmadilar, hep yanimda oldular, Allah onlardan razi olsun. canium facem yok, cocuklarimin var ama sifreli, bazen düsünüyorum bendemi acsam diye ama suan yok. cocuklarini Allah bagislasin , bu arada yasin kac senin....Iyiaksamlar cici kizlar size böyle hitap edebilirim degil mi? alinmazsiniz..Cok tesekkürler sagligimi düsündügünüz icin ne güzel birbirini hic tanimayan yine birbirinden cok uzakta olan insanlarin böyle kaynasabilmesi birbiri icin endise edebilmesi sanirim bu birazda bizim TÜRK Milletine has bir durum tabii bizleri böyle biraraya getiren sevgili Mehtapada kocaman tesekkürler buradan cok dua aliyor kendisi hepimizden ve sonuna kadar da hak ediyor.
Günaydın Kadınlar klübünün güzel kadınları
Birazdan kahvaltımı edeceğim,sonra koşturmaca başlıyor...antrenman,ders,fen sınavına hazırlık...zaman kalırsa çizgi filim sineması izlenecek...yani oğlum bana proğram yaptı...bazen çok kızıyorumbugünün cocukları biraz bencil mi yetişiyor?hiç düşünmüyorlar,annem bu durumdan mutlu mu,değil mi?:44::44::44:benimkine bir haller oldu,Allahtan hayırlısı...
----------------------------
----------------------------
kahvaltı:2 dilim ananas,1 kiwi,1 ceviz,2 yemek kaşığı lor
ara:4 kuru kayısı+5 badem
--------------
--------------
Sevgiler
inanmiyorum dallida , bu kadarmi benzerlik olur benimde cocuklugumdan lise yillarima , hatta evlenene kadar en büyük hayalimdi hostes olmak, ne tesadüf yaaaa . ogluna gelince olsun annesi ilgilen oglusunla. benimkide öyle hep onunla ilgilenmemi istiyor, erkek cocuklari hep ayni galiba. iyiki cocuklarimiz var, olmasalar ne yapardik.
Sen nasılsın canım?biraz toparlanabildin mi?imkanın varsa iyi bir psikolog dan yardım almaya çalışabilirsin...bir zamanlar bende kötü günlrer geçirdim,ve en sonunda psikoloğa gittim...keşke daha önce gitseydim,o kadar yıpranmazdım....
slm arkadaşlar bende annemi ziyarete gitmiştim.gene diyet bozuldu o yüzdenyarından itibaren inşallah bende burayada yazarım diyete devam,buranın sohbeti çok hoş arkadaş olmuşsunuz ne kadar güzel:)
dalilada maşallah sen 10 kilo vermişsin darısı başıma.gurbet çiçeği sanada türkiyeden kayseriden kucak dolusu selam ve sevgiler,niloş sende hoşgeldin kadınlar kulübüne burası bağımlılık yapıyo söyleyeyim:)
serap ama senden ses soluk yok,inşallah iyisindir bizi habersiz koyma..
aynen öyle tatlim, Allah karsilastirdi bizleri, benim en zor zemenlerimda sagolsunlar bana cok destek verdiler, beni bana birakmadilar, hep yanimda oldular, Allah onlardan razi olsun. canium facem yok, cocuklarimin var ama sifreli, bazen düsünüyorum bendemi acsam diye ama suan yok. cocuklarini Allah bagislasin , bu arada yasin kac senin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?