daha iyiyim canim tesekkür ederim sende iyisin insallah , oglunu ve seni öpüyorum cok cok
dallidacim bende cikiyorum, aksam namazi oldu, sonra görüsürüz insallah
slm arkadaşlar bende annemi ziyarete gitmiştim.gene diyet bozuldu o yüzdenyarından itibaren inşallah bende burayada yazarım diyete devam,buranın sohbeti çok hoş arkadaş olmuşsunuz ne kadar güzel:)
dalilada maşallah sen 10 kilo vermişsin darısı başıma.gurbet çiçeği sanada türkiyeden kayseriden kucak dolusu selam ve sevgiler,niloş sende hoşgeldin kadınlar kulübüne burası bağımlılık yapıyo söyleyeyim:)
serap ama senden ses soluk yok,inşallah iyisindir bizi habersiz koyma..
Sevgili gurbetcicegi dilerim hersey yavas yavas yerine oturur zaman herseyin ilaci Allah kullarina kaldiramayacagi yükler vermezmis yasiyoruz yasiyacagiz mutlaka cok güzel günlerimiz oldugu kadar kötü günlerimizde olacak sabredip güclü kalip asmaya calisacagiz sorunlarimizi..
Evet bugün tarti günüydü tartida 55.400 kg ciktim yani neredeyse 7 kilo en son nezaman bu kilodaydim unuttum cok mutluyum o yüzden birde daha önce yaptigim diyetler gibi yüzüm falan cökmedi yarindan itibaren slow week basliyor ve ben aksamdan bir yigin yemek hazirladim ki hafta ici elime gelsin diye...
Gelen sonuclarda cok iyi bence az kilo veren cok az ki onlarin yanlis birseyler yaptigini düsünüyorum yaramazlik yapanlar yazmis zaten ama ac kaldim diyenleri anlamiyorum Mehtap hep diyorki aclik duygusu olmamasi lazim ben hic acikmadim örnegin sanirim listeleri iyi anlamiyorlar yada yanlis yorumluyorlar tabii metabolizma hizininda kisiden kisiye degistigini unutmamak lazim
Yasimi sormussun 44 yasindayim ben belkide cogunuzdan büyügümdür isteyenler Sevil Abla diyebilir hicbir mahsuru yok cocuklarimda kizim 19 oglum 17 yasinda rabbim hepimizin yavrusunu bagislasin hayirli evlatlar eylesin
Evet buaralar buradaki herkeste bir temizlik hevesi var bende yarin mutfaga girisecegim bana cok ihtiyaci var:) yalniz koca mutfagi indirmek nasil gözümde büyüyor ama ya yapilacak ya yapilacak cünkü bu hafta bayagi evdeyim birdaha firsat bulamam
Sevgiler hepinize
Hoş geldin Melek, ne güzel anneni ziyaret etmişsin.Benim dr umda Kayseri'de bir sene öncesine kadar ara ara Kayseri'ye gidiyordum, çok güzel modern ve gelişmiş bir şehir.Artık seni sık sık aramızda görürüz İNŞALLAH.slm arkadaşlar bende annemi ziyarete gitmiştim.gene diyet bozuldu o yüzdenyarından itibaren inşallah bende burayada yazarım diyete devam,buranın sohbeti çok hoş arkadaş olmuşsunuz ne kadar güzel:)
dalilada maşallah sen 10 kilo vermişsin darısı başıma.gurbet çiçeği sanada türkiyeden kayseriden kucak dolusu selam ve sevgiler,niloş sende hoşgeldin kadınlar kulübüne burası bağımlılık yapıyo söyleyeyim:)
Temizliğe işin en zor kısmından başlıyorsun, kolay gelsin.Ben de bitirdim sayılır çok şükür.Sevgili gurbetcicegi dilerim hersey yavas yavas yerine oturur zaman herseyin ilaci Allah kullarina kaldiramayacagi yükler vermezmis yasiyoruz yasiyacagiz mutlaka cok güzel günlerimiz oldugu kadar kötü günlerimizde olacak sabredip güclü kalip asmaya calisacagiz sorunlarimizi..
Evet bugün tarti günüydü tartida 55.400 kg ciktim yani neredeyse 7 kilo en son nezaman bu kilodaydim unuttum cok mutluyum o yüzden birde daha önce yaptigim diyetler gibi yüzüm falan cökmedi yarindan itibaren slow week basliyor ve ben aksamdan bir yigin yemek hazirladim ki hafta ici elime gelsin diye...
Gelen sonuclarda cok iyi bence az kilo veren cok az ki onlarin yanlis birseyler yaptigini düsünüyorum yaramazlik yapanlar yazmis zaten ama ac kaldim diyenleri anlamiyorum Mehtap hep diyorki aclik duygusu olmamasi lazim ben hic acikmadim örnegin sanirim listeleri iyi anlamiyorlar yada yanlis yorumluyorlar tabii metabolizma hizininda kisiden kisiye degistigini unutmamak lazim
Yasimi sormussun 44 yasindayim ben belkide cogunuzdan büyügümdür isteyenler Sevil Abla diyebilir hicbir mahsuru yok cocuklarimda kizim 19 oglum 17 yasinda rabbim hepimizin yavrusunu bagislasin hayirli evlatlar eylesin
Evet buaralar buradaki herkeste bir temizlik hevesi var bende yarin mutfaga girisecegim bana cok ihtiyaci var:) yalniz koca mutfagi indirmek nasil gözümde büyüyor ama ya yapilacak ya yapilacak cünkü bu hafta bayagi evdeyim birdaha firsat bulamam
Sevgiler hepinize
Allah senden de razı olsun,sende her daim yanımızdasın.aynen öyle tatlim, Allah karsilastirdi bizleri, benim en zor zemenlerimda sagolsunlar bana cok destek verdiler, beni bana birakmadilar, hep yanimda oldular, Allah onlardan razi olsun. canium facem yok, cocuklarimin var ama sifreli, bazen düsünüyorum bendemi acsam diye ama suan yok. cocuklarini Allah bagislasin , bu arada yasin kac senin....
Gözün aydın canım ,su kadar hayatı etkileyen başka bir şey yok.öğünlerin her zamanki gibi çok ölçülü.Günaydın arkadaşlar
Dün gece sular geldi çok şükürdün ben sinir oldum
Kahvaltım:1 yumurta,2 dilim kepekli ekmek,domates,salata
Ara:1 kiwi,5 badem
Sevgiler
Tarif için teşekkür ederimçarşamba günü pazara gideceğim,(sebzeleri,meyveler,hep köylülerden almaya çalıiıyorum)pırasa alacağım,bende deniyeceğim
İnşAllah canım...artık gram gram gitse de, yeter ki gitsininşAllah sende bir an önce toparlanırsın ve sağlıklı beslenmeye başlarsın bahar geliyor,ince elbiseler altında kilolarımızı saklamak kolay olmayacak
Günaydın Kadınlar klübünün güzel kadınları
Birazdan kahvaltımı edeceğim,sonra koşturmaca başlıyor...antrenman,ders,fen sınavına hazırlık...zaman kalırsa çizgi filim sineması izlenecek...yani oğlum bana proğram yaptı...bazen çok kızıyorumbugünün cocukları biraz bencil mi yetişiyor?hiç düşünmüyorlar,annem bu durumdan mutlu mu,değil mi?:44::44::44:benimkine bir haller oldu,Allahtan hayırlısı...
----------------------------
----------------------------
kahvaltı:2 dilim ananas,1 kiwi,1 ceviz,2 yemek kaşığı lor
ara:4 kuru kayısı+5 badem
--------------
--------------
Sevgiler
Serap,tedavin nasıl gidiyor,biraz daha iyi misin?
Sevgi abla,temizliğin bitti mi?
Gurbetçiçeği,nasılsın?
Ayça,nerelerdesin?
Havaalanları ayrılıkların ve kavuşmaların yeridir, bende de hep ayrılığı çağrıştırır.Kimbilir belki de çocukluğumuzda ki babamın Almanya'ya gidişini hatırlatıyordur.Sizde çok anı vardır eminim.Buğün tartı günü fakat benim yorgunluktan bütün vucudum şiş,bundan dolayı yarın tartılacağım İNŞALLAH.
Şimdi mutfağın ıslak zeminini sileceğim ve ufak tefak işler dışında bitriyor.Dün gece 12 ye kadar mutfakla uğraştım,oldum olası mutfak temizliğini hiç sevmem.Ellerim parçalandı iyice.
İyiyim canım sağ ol.Tartı malesef yürüyüş yapmayınca pek yüzümü güldürmeyecek gibi,hayırlısı....
Canım benim,artık başlamaya kendini yavaş yavaş hazırla istersen.
Ayça ve Serap nerelerdesiniz?
Mutfağın yerini ovdum deterjanın etki etmesi için bırakmıştım,gidip sileyim,sonra görüşürüz.
slm arkadaşlar bende annemi ziyarete gitmiştim.gene diyet bozuldu o yüzdenyarından itibaren inşallah bende burayada yazarım diyete devam,buranın sohbeti çok hoş arkadaş olmuşsunuz ne kadar güzel:)
Hoş geldin Melek, ne güzel anneni ziyaret etmişsin.Benim dr umda Kayseri'de bir sene öncesine kadar ara ara Kayseri'ye gidiyordum, çok güzel modern ve gelişmiş bir şehir.Artık seni sık sık aramızda görürüz İNŞALLAH.
Temizliğe işin en zor kısmından başlıyorsun, kolay gelsin.Ben de bitirdim sayılır çok şükür.
MAŞALLAH güzel kilo vermişsiniz,bahsettiğiniz kilo da en son evliliğimin ilk senesinde olmuştum.Allah evlatlarınızı size bağışlasın.
Allah senden de razı olsun,sende her daim yanımızdasın.
Gözün aydın canım ,su kadar hayatı etkileyen başka bir şey yok.öğünlerin her zamanki gibi çok ölçülü.
Ben tartıldım arkadaşlar,malesef dijital tartıma bir şeyler oldu,bir tartı diğerine uymuyor.Ben de diğer tartıyla tartıldım,daha önce onunla tartılmamıştım ama çok fark olduğunu düşünmüyorum.Bugün itibarıyla 83 kğmım.
Serap yine hastamısın nerelerdesin, benim de iki gündür belim çok ağrıyor.
Ayça tartıldın mı ,neden girmiyorsun?
bugün pazartesi ve ben gene basladim diyete. insallah ögleden sonra birakmam, simdilik iyi gidiyor. artik dur demenin zamani coktan geciyor. vücudum verdigim 3 kiloyu alincaya kadar ugrasti. son bir aylik aclik krizlerim, her iki saatte acikmam ve yyemem bana arti 3 kilo olarak geri döndü. yani anlayacaginiz tekrrdan basa döndük. bu sabah tartildim 92,5 maalesef:84: bu sinirle basladim bakalim ne olacak , sevgi ablacim üzülme, haftaya daha cok verirsin serapinda dedigi gibi biraz sporami agirlik versen
Serapcim sen basladinmi diyete canim
bir tane sevgi ablamiz vardi bir tanede sevil ablamiz oldu.bende 36 yasindayim . boyum 175 kilom malesef 92,5 bir yda 3 kilo aldim.
Merhaba arkadaşlar,ben berbat bir gün geçirdim......yarın ola,hayır ola...sevgiler
Sagol canım ama mümkünse kirlenmesin.
SERAP ,sağ ol canım..
Geçmiş olsun,topuk dikeni zor bir durum.Ben sana iki yöntem tavsiye edeyim ,ben uyguladım ve faydasını gördüm.
1, si topugunun diken olan kısmına bol viks sür ve streçle akşamları parmagın dışarıda kalacak şekilde sar gece sabaha kadar kalsın.buna bir müddet devam et.
2.si
kuru çekirdekli üzüm,pulbiber,zeytinyağı(yada ozon yağı),1 kaşık bal.biber ve üzümü döv diğerleriylekarıştır ve diken olan kısma koyupstreçle sar sabaha kadar kalsın,rahatlayana kadar devam et. İnanben bu yöntemlerle fayda gördüm.Bİberli karışımı yaparken kenarına yağ yada vazelin koy yoksa biraz kenarlarda yanma olabiliyor.
serap canimsin yaaa , baskasinin cocuguna annelik yapmak zordur. demekki sen onu sevgiyle büyüttünki, oda simdi seni seviyor ve sayiyor. oglun ve annesi icinde böyle düsünmen cok hosuma gitti. gercekten topikteki arkadaslarimin herbiri birbirinden degerli. inan bu sözünle gözlerim doldu, Allah sendende razi olsun.
bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi saygıyla anıyoruz[sıze=3][/sıze][font=ımpact][/font]
serapcım iyi olduğuna sevindim:)özlemişim buraya yazmayı.yazdıkların beni çok duygulandırdı,çok iyi bir insan olduğun oğlunla arandaki ilişkiden belli.keşke her 2. anne senin gibi davranabilse.meslek itibariyle en sık uğraştığım alanlardan birisi boşanmış aile çocukları.iyi durumda olanları görmek beni çok mutlu ediyor.
kaçamaklarıma gelince vallahi evde 2 aydır 1 kere pilav pişti,makarna hiç pişmedi.artık biraz daha dikkat ediyorum sanki(gerçi ilerleyen günlerde göreceğiz,inşallah yalancı çıkmam:26:)
regli dönemim geliyo tatlı krizi gelmez umarım.diyeti listem ve diyetisyenle konuştuklarımı zaman zaman paylaşırım.
bu arada bugün tartılmadım ama yarın kilomu yazarım.
sabah:
1 yumurta,3 zeytin,1 tk reçel,1 dl köy ekmeği,1 kk peynir
öğlen:
1 dl börek,2 lahana dolması
ara:
1 neskafe,200 ml süt,yr paket çubuk kraker
akşam:
6 kaşık etli sebze yemeği,4 kaşık yoğurt,1 dl köy ekmeği
1 porsiyon meyveyide yerim birazdan
Merhaba arkadaşlar,ben berbat bir gün geçirdim......yarın ola,hayır ola...sevgiler
Bugün anneme mevlit okutacağız ,giremem sonra görüşmek üzere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?