Günaydın sevgili arkadaşlarım; hepimize mutlu, sağlıklı bir gün diliyorum
Bu sabah yine yağmurlu ve kapalı hava. Neyse ki hafta sonu artık ısınacakmışız Önümüzdeki hafta hepimiz dışarı çıkıp, güneşin enerjisini kendimize çekebileceğiz
Merhaba Selincim. Olsun, önce iş.
Senin adına çok sevindim Sen de sağ ol, iyi ki bizimlesin Toplamda kaç kilo verdin??
Afiyet olsun Gurbetçim. Menün çok güzel. Güzel bir başlangıç oldu
Sevgi' nin de söylediği gibi, 2. listenin sonunda tartılacağız
Beden kitle indeksi hesabını ciddiye alıyorum. İdeal kilo kavramı daha geniş ve bence bu mantıklı. 45-50 yaşımda nasıl 52 kg. olabilirim ki. 30 Yaşımdayken 52 kg. dım Bence de sen haklısın, rahat hissettiğimiz kiloya gelip, o kiloyu korumaya çalışmalıyız..
Teşekkür ederim
Afiyet olsun Zumbayı nerede yapıyorsun?
Harikasın, çok iyi gidiyorsun Sevgicim Neden o kadar uzun bu süre??
İştah kontrolünde mi güçlük çekiyorsun?? Kepek kullanmaya başladıktan sonra nasıl bir değişiklik hissediyorsun?? Limon ve tarçın şeker metabolizması üzerine olumlu etki gösterirken, tansiyon düşüklüğüne sebep olabilir. Kendinde değişiklik hissedersen tansiyonunu kontrol etmeni tavsiye ederim canım.
Aşk olsun, sen artık obez değilsin. Çok güzel kilo verdin Diyetisyenle programın ne zaman bitecek??
Afiyet olsun
Afiyet olsun, menün çok güzel Sevgicim
Dallida' ya katılıyorum
Bu sabah yine yağmurlu ve kapalı hava. Neyse ki hafta sonu artık ısınacakmışız
merhabalar,
iş olunca pek bakamıyorum
bu arada ben eski kiloma ulaştığım için normalde olsa bırakırdım kendimi ama size kaptırınca kendimi ben de devam ediyorum. kızlara ayıp olur yememem lazım diyorum. Sağolun :))
Merhaba Selincim. Olsun, önce iş.
Senin adına çok sevindim
dün kendime izin vereyim dedim ama veremedim, hic firsatim olmadi, alisverise gittik, aksama kadar gezdik yürüdük, aksamda yemek bulasik derken normaldende az yedim. bugün mehtap hanimin ilk listesinden basladim. gecen hafta 2,5 kilo vermistim. 90 la bu diyete basladim . simdi 12 gün sürecek ilk liste, tartilma zamanimda 12 gün sonrami olacakti. unutmusum. ilk sayfalarda yaziyormuydu. tartiyi kaldirdim.
Sabah : iki dilim ekmek, bir dilim peynir, domates, 3 yesil zeytin, bir t.kasigi tahin pekmez
Öglen :bir tabak yogurtlu , tavuk corbasi, bir tabak türlü, bir dilim ekmek
Ara : Meyve salatasi , 3 ceviz
Aksam : ton balikli salata
HA UNUTMUSUM sabahla öglen arasindaki araögünde bir elma ve kefir vardi. (Olmusmu)
Afiyet olsun Gurbetçim. Menün çok güzel. Güzel bir başlangıç oldu
Sevgi' nin de söylediği gibi, 2. listenin sonunda tartılacağız
Peki şimdi ne olacak?kime kulak vereceğiz?vallahi ben yuvarlak hatlarımı seviyorum...olmadı mı 67kg-68kg akadar iniyim ,ama daha fazla düşünmüyorumo kiloyu koruyabilsem,daha ne isterim?Teşekkür ederiz,sana da afiyet olsun listeyi kopyaladın,ellerine sağlık canım
Beden kitle indeksi hesabını ciddiye alıyorum. İdeal kilo kavramı daha geniş ve bence bu mantıklı. 45-50 yaşımda nasıl 52 kg. olabilirim ki. 30 Yaşımdayken 52 kg. dım
Teşekkür ederim
Ara menülerimi da yazayım,gidip zumba yapacağım
1.ara:1 elma,1 sb kefir
2.ara:3 mısır patlağı
Görüşürüz
Afiyet olsun
Diyete zaten devam ediyorum canımDoktorun ne dediğini de ancak nısan sonunda öğreneceğim.Bugün kendimce kararlar aldım,bunlar:
1-Her gün en az 30 dk yürünecek
2- en az 3lt su içilecek(son zamanlarda çok az içiyordum.
3- öğle ve akşam yemeklerinden 1 saat önce 1 kaşık yoğurt,1 kaşık kepek.1 çay kaşığı tarçın karıştırılıp içilecek.
Suyu rahat içmek için suyun içine tarçın çubuğu ve limon dilimleri attım.
Harikasın, çok iyi gidiyorsun Sevgicim
İştah kontrolünde mi güçlük çekiyorsun?? Kepek kullanmaya başladıktan sonra nasıl bir değişiklik hissediyorsun?? Limon ve tarçın şeker metabolizması üzerine olumlu etki gösterirken, tansiyon düşüklüğüne sebep olabilir. Kendinde değişiklik hissedersen tansiyonunu kontrol etmeni tavsiye ederim canım.
valla çoktan seçmeli bir diyet listesi.çok güzelmiş.bayıldım.şu obezlikten çıksam bu listeleri en başından inceleyip uygulamayı düşünüyorum.
hem çok yemeklii
hem seçmeli
hem,hemdee daha ne olsun.
Aşk olsun, sen artık obez değilsin. Çok güzel kilo verdin
Teşekkür ederim Sevgi abla
Ben zumba yapacaktım,ama 5 mil yürüdüm,68 dakikadaha kolay geldi
Akşam:tavuk,salata
Ara:1 elma,1 çb kefir..
Afiyet olsun
İyi akşamlar arkadaşlar,
Dalida MAŞALLAH yine yürümüşsün ne güzel,darısı bana.
Bugünkü menüm:
SABAH:
1 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ
1 PARÇA PEYNİR
6 ZEYTİN
YEMEKTEN ÖNCE:1KAIK YOĞURT
1 KAŞIK KEPEK
BİRAZ TARÇIN
ÖĞLEN:
2 YUMURTA EKLENMİŞ SALATA,HAVUÇ
1 DİLİM EKMEK
ARA:
1 ELMA 2 CEVİZ(BU ARA ÖĞLEDEN ÖNCE OLMASI LAZIMDI,FAKAT HASTANEDEN GELDİKTEN SONRA KAHVALTI GECİKTİ)
1SAAT ÖNCE:
KEPEK,YOĞURT
AKŞAM:
BALIK
SALATA
Afiyet olsun, menün çok güzel Sevgicim
Sevgi abla,bence sende az vermedinmaşALLAH,çok güzel zayıfladın,çok fazla yürüyüş yapmadığın halde
Dallida' ya katılıyorum