Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Günaydın sevgili arkadaşlarım; hepimize mutlu, sağlıklı bir gün diliyorum

Bu sabah yine yağmurlu ve kapalı hava. Neyse ki hafta sonu artık ısınacakmışız Önümüzdeki hafta hepimiz dışarı çıkıp, güneşin enerjisini kendimize çekebileceğiz

Merhaba Selincim. Olsun, önce iş.
Senin adına çok sevindim Sen de sağ ol, iyi ki bizimlesin Toplamda kaç kilo verdin??

Afiyet olsun Gurbetçim. Menün çok güzel. Güzel bir başlangıç oldu
Sevgi' nin de söylediği gibi, 2. listenin sonunda tartılacağız

Beden kitle indeksi hesabını ciddiye alıyorum. İdeal kilo kavramı daha geniş ve bence bu mantıklı. 45-50 yaşımda nasıl 52 kg. olabilirim ki. 30 Yaşımdayken 52 kg. dım Bence de sen haklısın, rahat hissettiğimiz kiloya gelip, o kiloyu korumaya çalışmalıyız..

Teşekkür ederim

Ara menülerimi da yazayım,gidip zumba yapacağım
1.ara:1 elma,1 sb kefir
2.ara:3 mısır patlağı
Görüşürüz

Afiyet olsun Zumbayı nerede yapıyorsun?

Harikasın, çok iyi gidiyorsun Sevgicim Neden o kadar uzun bu süre??
İştah kontrolünde mi güçlük çekiyorsun?? Kepek kullanmaya başladıktan sonra nasıl bir değişiklik hissediyorsun?? Limon ve tarçın şeker metabolizması üzerine olumlu etki gösterirken, tansiyon düşüklüğüne sebep olabilir. Kendinde değişiklik hissedersen tansiyonunu kontrol etmeni tavsiye ederim canım.

Aşk olsun, sen artık obez değilsin. Çok güzel kilo verdin Diyetisyenle programın ne zaman bitecek??

Teşekkür ederim Sevgi abla
Ben zumba yapacaktım,ama 5 mil yürüdüm,68 dakikadaha kolay geldi

Akşam:tavuk,salata
Ara:1 elma,1 çb kefir..

Afiyet olsun

Afiyet olsun, menün çok güzel Sevgicim

Sevgi abla,bence sende az vermedinmaşALLAH,çok güzel zayıfladın,çok fazla yürüyüş yapmadığın halde

Dallida' ya katılıyorum

27.03.2013 Menüm:

Sabah:
1 bardak su

Kahvaltı:
1 dl. tam buğday ekmeği
30 gr. süzme peynir
3 zeytin
1 domates
1 bardak portakal suyu
1 kupa yeşil çay

Ara:
10 çilek
3 ceviz

Öğle:
1 tabak kıymalı patlıcan
1 kase yoğurt
1 dl. tam buğday ekmeği

Ara:
1 kupa baharatlı sütlü yeşil çay
10 fındık

30 dk. plates

Akşam:
30 gr. nesfit
150 ml. süt

Ara:
1 bardak yağsız süt

Nihayet 2,5 lt. su içebildim

Afiyet olsun canım,evet işin sırrı dengede.....

Öncelikle liste için teşekkür etmiş miydim bilmiyorum,eğer etmedim ise teşekkür ederim.Canım mr için gecikti,yaklaşık 1 ay sonrasına gün verdiler.

Afiyet olsun,her zamanki gibi dengeli......
Birazdan kahvaltımı yapıp kursa gideceğim,akşamüzeri görüşürüz İNŞALLAH....

günaydın ben doğum kilolarımdan kurtuldum. 85 le doğuma girmiştim 73 te takılı kalmıştım 68 olarak burdayım eski kilom 68 di zaten. boyumda 168 biraz daha vermek istiyorum. yaza düğün dernek çok. kızımda 1 yaşında büyüdü artık. bide benim vucüt orantısız. üst taraf daha geniş. allt 40 bedenken üst 42 olmayabiliyor. onun için öneriniz var mı?

burdada günes yüzünü gösteriyor ama, disari cikincada ayaz var üsüyorum. bugün perdelerimi yikayip, camlarimi silecegim, dolaplar silinip yerlestirilecek anlayacaginiz cok isim var. eeeee nede olsa kaynana geliyorya:18::18: bu evin hali ne demesin degilmi. menümü daha planlamadim , aksama dogru yazarim. arkadaslar hepinizin menüleride cok güzel . sevil ablacim, dolmalari fazla kacirma, bugün calisacakmissin, hayirli isler. sevgi abla mr cektirecekmissin ,umarim hersey iyi cikar. Rabbim bütün sifa isteyenlere sifa versin. su tatil bir bizseydi, eski düzenime dönebilseydim. cocuklar evdeler carsambaya kadar. gerci onlar okula gidecek ama bizimkiler gelecekler, artik bir aymi kalirlar, iki ay mi bilmiyorum. digerleri calisiyor cogunluk bende kalirlar, onlar varken girebilirmiyim bilmiyorum.simdilik hoscakalin öpüyorum

Rica ederim, ne demek Geçmiş olsun Canım yaaa. Allah kolaylık versin. MR hangi bölgen için istendi? Kusura bakma çok soru soruyorum, özelse cevap verme lütfen ..
Teşekkür ederim
Kolay gelsin, görüşmek üzere

Çok güzel kilo vermişsin Belki 4 kilo daha verebilirsin. Yazın çok güzel bir hanım olursun
Orantısız demeyelim ona. Vücut tiplerimiz farklı farklı hep. Ben armutum mesela, senin vücut tipin de elma. Ben bunu kusur olarak görmüyorum. İdeal kilona gelirsen, aradaki fark göze batmaz, sadece sen bilirsin 1 beden fark ettiğini. Şu anda ben de alt bedenim için 42, üst bedenim için 40 alıyorum. Ama hayatım boyunca aldığım tüm elbiseler tadilata gitti

Allah kolaylık versin Gurbetçim... Benim kayın validem yok, ama eşim yetiyor
Sana kolay, güzel bir gün diliyorum canım. Akşama görüşürüz

Günaydın günaydınbugün leptopumu opluma kaptırdım,ders çalıştıben bugün tartıldım ama kilom hala 77:34bilemiyorum,belki özel günüm yaklaşıyor diye ödemim var,veya spor yüzünden ödemim var...kaslarım acayıp gergin,şişmişolsun,benim acelem yokiçim rahat çünkü kaçamak yapmıyorum,artık spor da yapıyorum,daha ne olsun?oğlumu okula göndereyim,tekrar neslie ile 5 mil yürürümsonra görüşürüz

Menümü yazmayı unuttum:
sabah:1 yumurta,2 yk lor,2 dilim ekmek,söğüş
Ara:3 mısır patlağı
öğlen:salata,2 kk peynir

Allah kolaylık versin Gurbetçim... Benim kayın validem yok, ama eşim yetiyor
Sana kolay, güzel bir gün diliyorum canım. Akşama görüşürüz
tesekkür ederim serap. islere biraz ara verdim. bir kac gündür, ev bile süpürsem carpintim oluyor, sonra fenalasip oturuyorum. galiba troidim normalden biraz hizliydi, ilaclarla normale dönmüstü, sonra ilaci biraktim. simdi genemi hizli calisiyor nedir bilemedim. kollarimin hic hali yok. yarin doktora gidip bir kan vereyim bakalim nedir. demek esin titiz, Allah sanada kolaylik versin canim.

ah bu cocuklardan bize sira gelmiyor degilmi, esim ikinci laptopuda aldida biraz rahatladik. yoksa beni hic göremezdiniz, tabi okula giderlerken biraz kisitlama koyuyoruz. canim dedigin gibi günün yaklastigi icin kilon aynidir, kacamagin yok sporda var bence bu menülerle kesin kilo vermissindir. sen yavas kilo veriyorsun, ama azimle ve emin adimlarla ilerliyorsun, ben hizli kilo verebiliyorum ama cabuk pes ediyorum, bak hala ayni yerdeyim. ama öyle veya böyle gidecek bu kilolar. üzme kendini bir kac gün sonra kendini 76 larda göreceksin ben eminim

sabah : bir kase special K az yagli sütlü
Ara : bir elma bir kasik yulaf kepegi ve yogurtlu karisim
Öglen : 1 yumurtayla menemen bir dilim ekmekle
Ara : bir bardak kefir ve bir kepekli galeta
Aksam: firinda tavuk baget ve bol salata

güzelll günlerrr

ohhh maşallahh vallaa daha ne olsunn.
sefanızz olsunnn

nasılsa kırılacaktır o direnç tee.kolay gelsinn
üşenmeyip bende bir 3 mil yapayım barii

güzelll günlerrr

ohhh maşallahh vallaa daha ne olsunn.
sefanızz olsunnn

nasılsa kırılacaktır o direnç tee.kolay gelsinn
üşenmeyip bende bir 3 mil yapayım barii

Teşekkür ederim,size debende böyle düşünüyorumsize de kolay gelsin,teşekkürler

Son düzenleme:
Leslie canımı okuduben hafife almıştım onuartık favorilerim arasındadır

GURBET,nasılsın?sağlığın nasıl?

İyi akşamlar güzel bayanlar
Akşam:1 bardak süt,1 büyük elma,4yk yulaf,1çk tarçin karıştırdım,yedim
Gece:1 elma,1 çb kefir...
Haftaya da aynı kiloda olursam eğer,bir günlük direnç kiloları için verilen diyeti uygulayacağım.Taylan hanım diyor ki üç hafta üst üste aynı kiloda olursanız eğer,bir günlük diyeti uygulayınyani,çareler tükenmezyeter ki biz pes emeyelimSevgiler

Geçmiş olsun Gurbetim.İNŞALLAH önemli bir şey yoktur.Kolay gelsin....
Rica ederim canım,hiç şikayetçi değilim,aksine ilgi ve alakan beni mutlu ediyor.Mr rutin aralıklarla çekiliyor,hipofizde tekrar tümör var mı diye.
Üzülme canım,kesin haftaya toplu inecektir,bu azimle Allah'ın izniyle başaracaksın.
Yarın Dr a gitmeyi ihmal etme.
Leslie canımı okuduben hafife almıştım onuartık favorilerim arasındadır

GURBET,nasılsın?sağlığın nasıl?
Bende mi başlasam....
Menümü yazayım:
sabah:
1 dilim ekmek
1 kaşık bal
peynir
ara:
1 elma
yemekten 1 saat önce:
1 kaşık yoğurt
1 kaşık kepek
öğlen:
1 içli köfte
10 leblebi
8 yaprak sarması
1/2 dilim ekmek
1 kaşık barbunya
ara:3 ceviz
1/2 dilim ekmek(ceviz 1.ögünümde vardı yiyemedim,öğleden kalan kalan yarım dilim ekmeği yedim.
1 sütlü kahve
yemekten önce:
1 kaşık kepek
1kaşık yoğurt
akşam:
salata
tavuk haşlama
Öğlen çok yemiş gibi görünebilirim,ama miktar az.Dolmalar inceydi.

Dünden beri kimse girmemiş....
Ayça'dan hala bir haber yok...
Bugün yine oldukça yoğun bir gün var,kurs,kuzenimin ameliyatı,yegenimin psikiyatrı muayenesi.....
Gurbet doktora gitmeyi unutma...
Dalida bugün hangi güzel menüyle karşımıza çıkacaksın bakalım....
Serap her zamanki gibi akılcı muhteşem yorumlarını bekliyoruz.
Sevil bugün seni de yoğun bir gün bekliyor galiba....
Selin sana da kolay gelsin...
Hepimize kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…