Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

30.03.2013 Menüm:

Sabah:
500 ml. su
1 Sade Türk kahvesi

Kahvaltı: (saat 11.de)
1 dl. ekmek
1 dl. keçi peyniri
1 domates
maydanoz, fesleğen
2 çb. zencefilli yeşil çay

Ara:
500 ml. su

Ara:
500 ml. su

Ara:
1 elma
1 kupa baharatlı sütlü yeşil çay

Öğle: (saat 15.30 da)
2 dl. fırın mücver
1 büyük bardak ayran

Ara:
1 kupa 7 otlu çay

plates (şimdi yapmaya başlayacağım)

Ara:
500 ml. su

Akşam:
150 gr. yağsız dana eti
1 ad. zeytinyağlı enginar (1 kaşık yağ ile)
1 kase yeşil salata (yağsız, bol limonlu)

Gece:
Su ve bitki çayına devam :) Pazartesiye kadar kendime ceza verdim. Çok sıkı bir diyet olacak. 1000 kcal. yi geçmek yok, bal-pekmez yok, salatalarda yağ 1 tk. nı geçmeyecek.

Herkese mutlu, sağlıklı ve bol eğlenceli bir hafta sonu diliyorum

Son düzenleme:

Hımmmm,anladım...benim çaylarla pek aram iyi değilben kahveyi bol bol içiyorum:108:artık spor daha sık yapmaya başladın,tebriklerbaşlamak zor oluyor,nasıl olsa devamı gelirmaşAllahteşekkür ederim,sana da afiyet olsunsıkı yonetim kararını aldın anlaşılanbende sana güzel bir hafta sonu dilerim

Ben de şimdi sporumu bitirdim...bugün dışarda da yürüdüm toplam bir saat ..oğlumu antrenmana götürdüm,getirdim...Sevgiler

Son düzenleme:
[/COLOR]Günaydın
kahvaltı:4yk yulaf,1 su bardağı süt,4 yk nar,1çk tarçın,karıştırıp
ara:3 mısır patlağı
öğlen:2 dilim çavdarlı ekmek,1 tk salça,lor peyniri,ıspanak...bu malzemeleri ekmek üstüne koyacağım,fırına vereceğim
ara:1elma,1/2 çb kefir
ara:1 meyveli prebiyotik yoğurt
akşam:4 yk yulaf,1sb süt,1 elma,1tk tarçın...
Galiba bugün hava çok sıcak olacakmış...oğlum sınıfla birlikte Çanakkale'ye gitmeyi düşünüyor...2 gece evde olmayacak...ne yapacağımı bilmiyorum,çünkü biz onunla hiç ayrılmadık ki şu ana kadar..of...bu çocuklar ne zaman büyüyorlar?:44::44::44:

İyi bir gün geçirmeniz dileği ile...

Akşam yemeğimi yanlış yazdım
Yediklerim:malzemeli z.yağlı yeşil salata(yarım mango,4 fındık,1 su bardağı haşlanmış kuru fasuliye)

Günaydııııııın,mutlu haftalar dilerimdünkü güneş kaçtı,yerini bulutlara bıraktıddün yürüyüşümü dışarda yaptım ve yüzüm acayıp yandı...
Kahvaltım:1 dilim çavdar ekmeği,2kk peynir,domates,salata,yeşilik
Ara:1 elma,5 fındık
öğlen:domatesli,şehriyeli çorbası,z.yağlı yeşil salata
ara:1çk tarçınlı zencefili süt,1 bisküvi
Öğlenden sonra dışarda 1 saat yürüyeceğim,ikindiye döğru da leslie ile yürüyeceğim inşallah(bende dün hastalandım...)
Sevgiler

günaydın,
haftasonu çok yoruldum yaa gezmeler misafirler haftaiçi bedenen daha az yoruluyorum çalıştığım halde.
yediklerime çok dikkat edemedim ama çok aşırı da yemedim hadi hayırlısı. haftaiçi daha dikkat edebiliyorum

kiloluyken deri mont almıştım indirimde diye kaçırmayayım demiştim. zor kapanıyordu fermuarı haftasonu bi giydim çok bol geldi. emanet gibi durdu :)
üzülsem mi sevinsem mi bilemedim 10 kilo fark var tabi

Günaydın Selin,anladığım kadarıyla ölçülü yemişsin,bence sorun yok
kiloluyken deri mont almıştım indirimde diye kaçırmayayım demiştim. zor kapanıyordu fermuarı haftasonu bi giydim çok bol geldi. emanet gibi durdu :)

MaşAALAH

Merhaba Serap,nasılsın?hava biraz bulutlu ya..acaba rahatsız mısın diye düşündüm?:44:Gurbetin işi var,ama Sevgi abla da girmiyor:44::44:

Merhaba :) Herkese mutlu, sağlıklı bir hafta diliyorum
Kızlar, internet sorunu yaşadığım için mesaj yazıp gönderemiyorum. Bağlantı yakaladığımda ancak yazabiliyorum. Bilgi vermek istedim...

Şekercim kahveyi günde 2 fincanla sınırlıyorlar genelde. Taylan Hanım nasıl bir yöntem tavsiye etmiş, müsaade ediyor mu daha fazlasına??
Sıkı yönetim kararı aldım almasına da çevremde bu kadar sabotajcı varken.....

Döndü mü oğlun? Onlar büyüdüklerini zamanla aynen yaşadığın şekilde hissettiriyorlar. Bir süre sonra kendine ait programı olur, sizinle daha az program yapmaya da başlayacak. Ama birey olduklarını görmek çok keyifli.. Senin yetiştirdiğin evlat, doğru yanlış kavramları olan, düzgün bir birey olacağından senin için bu durumu yaşamak daha da güzel olacak

Mutlu haftalar canım Ooh, mis gibi D vitamini yapmışsındır kendine:)
Afiyet olsun. O kadar yürüyüş fazla olmaz mı? Leslie yerine karın, kol, bacak mı çalışsan acaba?

ahh bende zayıflaya bilsemm doğum kilolarım yapıştı kaldı 15 aydır...(

Allah bağışlasın bebeğini. Beraber sağlıkla yaşayın Kilolarını verebilirsin. Mehtap Hanım' ın sisteminde seninle aynı durumda olan hanımlar çok güzel kilo verdi. Başlamaya hazır mısın??

İşlerim beni bekliyor,bende gideyimsonra görüşürüz kızlar

Kolay gelsin

Geçmiş olsun Selincim Ama olsun eğlenceli oluyordur, öyle değil mi? Şimdi gezme zamanı, nasılsa durma zamanımız da gelecek Tartılma zamanı göreceğiz hafta sonu kaçamaklarının sonucunu şekerim

Montun için sevinebilirsin bence Tebrik ederim seni Deri ceket tadilatı yapan bir terzi ile sorununu çözebilirsin bence. Şimdi tam deri zamanı, yeni sen ve tadilat edilmiş yeni ceketinle tadını çıkart

Merhaba Serap,nasılsın?hava biraz bulutlu ya..acaba rahatsız mısın diye düşündüm?:44:Gurbetin işi var,ama Sevgi abla da girmiyor:44::44:

Merhaba Dallida. Çok iyiyim, sen nasılsın??
Yok yok, internette sorun yaşıyorum. O yüzden girip de mesaj yazamadım canım..

31.03.2013 Menüm:

Sabah:
500 ml. su

Kahvaltı:
1/5 simit
1 dl. eti form etimek
40 gr. keçi peyniri
domates, köz kırmızı biber, maydanoz, fesleğen, pul biber den oluşan salata

Ara:
1 elma
1 kupa süt ilaveli filtre kahve

Öğle:
1 enginar
1 dl. mücver
1 büyük bardak ayran

Ara:
2 kuru kayısı
5 badem
1 ceviz

Akşam:
1,5 dl. ekmek
1 köfte
70 gr. dana eti (yağsız, ızgara)
1/2 tavuk but (derisiz ızgara)
Karışık salata
köz biber, domates

2,3 lt. su, 2 fincan yeşil çay içildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…