Teşekkür ederim Dallidacım.
Ödem atmak için içtiğim çayın bir zararını görmedim. Ama şöyle bir şey var, kimi insan ağrı kesici alınca ya da bu tip çaylar içince kanamasının kesildiğini söylüyor. Bu tip şeyler bende yan etki yapmıyor. O yüzden içebiliyorum. Sen kendini daha iyi bilirsin, içip içemeyeceğine böyle karar verebilirsin..
Afiyet olsun canım
Üzülme, yarın çıkarsınızGüzel bir hafta sonu diliyorum
[/COLOR]Günaydın
kahvaltı:4yk yulaf,1 su bardağı süt,4 yk nar,1çk tarçın,karıştırıp
ara:3 mısır patlağı
öğlen:2 dilim çavdarlı ekmek,1 tk salça,lor peyniri,ıspanak...bu malzemeleri ekmek üstüne koyacağım,fırına vereceğim
ara:1elma,1/2 çb kefir
ara:1 meyveli prebiyotik yoğurt
akşam:4 yk yulaf,1sb süt,1 elma,1tk tarçın...
Galiba bugün hava çok sıcak olacakmış...oğlum sınıfla birlikte Çanakkale'ye gitmeyi düşünüyor...2 gece evde olmayacak...ne yapacağımı bilmiyorum,çünkü biz onunla hiç ayrılmadık ki şu ana kadar..of...bu çocuklar ne zaman büyüyorlar?:44::44::44:
İyi bir gün geçirmeniz dileği ile...
Günaydın Selin,anladığım kadarıyla ölçülü yemişsin,bence sorun yokgünaydın,
haftasonu çok yoruldum yaa gezmeler misafirler haftaiçi bedenen daha az yoruluyorum çalıştığım halde.
yediklerime çok dikkat edemedim ama çok aşırı da yemedim hadi hayırlısı. haftaiçi daha dikkat edebiliyorum
kiloluyken deri mont almıştım indirimde diye kaçırmayayım demiştim. zor kapanıyordu fermuarı haftasonu bi giydim çok bol geldi. emanet gibi durdu :)
üzülsem mi sevinsem mi bilemedim 10 kilo fark var tabi
Hımmmm,anladım...benim çaylarla pek aram iyi değilben kahveyi bol bol içiyorum:108: artık spor daha sık yapmaya başladın,tebrikler başlamak zor oluyor,nasıl olsa devamı gelir maşAllah teşekkür ederim,sana da afiyet olsun sıkı yonetim kararını aldın anlaşılan bende sana güzel bir hafta sonu dilerim
[/COLOR]Günaydın
kahvaltı:4yk yulaf,1 su bardağı süt,4 yk nar,1çk tarçın,karıştırıp
ara:3 mısır patlağı
öğlen:2 dilim çavdarlı ekmek,1 tk salça,lor peyniri,ıspanak...bu malzemeleri ekmek üstüne koyacağım,fırına vereceğim
ara:1elma,1/2 çb kefir
ara:1 meyveli prebiyotik yoğurt
akşam:4 yk yulaf,1sb süt,1 elma,1tk tarçın...
Galiba bugün hava çok sıcak olacakmış...oğlum sınıfla birlikte Çanakkale'ye gitmeyi düşünüyor...2 gece evde olmayacak...ne yapacağımı bilmiyorum,çünkü biz onunla hiç ayrılmadık ki şu ana kadar..of...bu çocuklar ne zaman büyüyorlar?:44::44::44:
İyi bir gün geçirmeniz dileği ile...
Günaydııııııın,mutlu haftalar dilerimdünkü güneş kaçtı,yerini bulutlara bıraktı d dün yürüyüşümü dışarda yaptım ve yüzüm acayıp yandı...
Kahvaltım:1 dilim çavdar ekmeği,2kk peynir,domates,salata,yeşilik
Ara:1 elma,5 fındık
öğlen:domatesli,şehriyeli çorbası,z.yağlı yeşil salata
ara:1çk tarçınlı zencefili süt,1 bisküvi
Öğlenden sonra dışarda 1 saat yürüyeceğim,ikindiye döğru da leslie ile yürüyeceğim inşallah(bende dün hastalandım...)
Sevgiler
ahh bende zayıflaya bilsemm doğum kilolarım yapıştı kaldı 15 aydır...(
İşlerim beni bekliyor,bende gideyimsonra görüşürüz kızlar
günaydın,
haftasonu çok yoruldum yaa gezmeler misafirler haftaiçi bedenen daha az yoruluyorum çalıştığım halde.
yediklerime çok dikkat edemedim ama çok aşırı da yemedim hadi hayırlısı. haftaiçi daha dikkat edebiliyorum
kiloluyken deri mont almıştım indirimde diye kaçırmayayım demiştim. zor kapanıyordu fermuarı haftasonu bi giydim çok bol geldi. emanet gibi durdu :)
üzülsem mi sevinsem mi bilemedim 10 kilo fark var tabi
Merhaba Serap,nasılsın?hava biraz bulutlu ya..acaba rahatsız mısın diye düşündüm?:44:Gurbetin işi var,ama Sevgi abla da girmiyor:44::44:
Merhaba Dallida. Çok iyiyim, sen nasılsın??
Yok yok, internette sorun yaşıyorum. O yüzden girip de mesaj yazamadım canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?