Dünden beri kimse girmemiş....
Ayça'dan hala bir haber yok...
Bugün yine oldukça yoğun bir gün var,kurs,kuzenimin ameliyatı,yegenimin psikiyatrı muayenesi.....
Gurbet doktora gitmeyi unutma...
Dalida bugün hangi güzel menüyle karşımıza çıkacaksın bakalım....
Serap her zamanki gibi akılcı muhteşem yorumlarını bekliyoruz.
Sevil bugün seni de yoğun bir gün bekliyor galiba....
Selin sana da kolay gelsin...
Hepimize kolay gelsin...
Günaydın Selingünaydın...
evet haftasonu müthiş bi hava bekliyor bizi cuma son çalışma günü oley...
misafirlerim olacak haftasonu çok abartmam umarım. en azından koşturup duracağım :)
GünaydınHerkese günaydın, mutlu, sağlıklı bir gün diliyorum. Gerçekten de harika bir gün. Enerjisini hemen hissettirdi güneş.
Gurbetçim, geçmiş olsun. İyi haberlerini bekliyoruz.
Sevgicim, Allah kolaylık versin. Eeee yürüyüşe başlayabildin mi? Dallida haklı, leslie ile 1 mil başlamak için ideal
Dallidacım, menün çok güzel. Ispanağı nasıl hazırlayacaksın? Kediler konusunda haklısın. Aslında nasıl yaşamamız gerektiğini anlamak için doğaya bakmamız yeterli. Bu arada aklıma gelmişken, çoğu insanın ayıla bayıla yediği sosisleri kedilerin yemediğini yeni öğrendim... İçinde olmaması gereken mekanik kıyma ve kimyasallar yüzündenmiş..
Selincim, kendine hakim olacağına inanıyorum
Sıkma canını,zaman zaman hepimizin iştahını acayıp açılıyor28.03.2013 Menüm:
Sabah:
300 ml. su
Kahvaltı:
1 Yumurta
1 Bardak süt
1 dl. ekmek
8 çilek
20 gr. süzme peynir
Öğle:
Mevsim salata
60 gr. keçi peyniri
Bu andan itibaren sapıttım. Yediklerimi yazmayacağım ama öğle yemeğini atlattım derken, kendimi durduramadım..
Günlük kalori miktarını aşmadım ama, kalorinin geldiği kaynak hiç olmadı...
Akşam:
150 gr. somon ızgara
1 kase roka salatası
Toplam 2.2 lt. su, 4 çay bardağı yeşil çay
Bu sabah tartılmam gerekiyordu. Hastalanmış olmama rağmen kilo vermiş olabileceğimi düşünüyordum kiiiii...... Olamaz, 500 gr. fazlası bile çıktı. Yani 65.5 kiloyum. Hastalandığım için ödem olduğunu düşünüyorum. Çünkü gerçekten şişmiş gibiyim. Aklıma ödem atan çay tarifi geldi sizinle paylaşayım dedim...
Ölçüler gelişi güzel olup, 1-2 fincan (çay fincanı) içindir.
1 tutam adaçayı
1 tutam kekik
1 tutam biberiye
1-2 kakule (içindeki tohumlar açılıp kabuklarla birlikte olacak şekilde)
1/2 limon
Tüm malzemeyi demliğe koyup, kaynamış 1 dk. dinlenmiş suyu ekleyip demliyoruz. 2-3 dk. demlendikten sonra fincana alıp, limon sıkıp içiyoruz.
Özellikle 19.30 dan sonra yemek yemeyip gece boyunca bir kaç fincan içilmesi öneriliyor.
Afiyet olsun
Serap,acaba genel anestezi kilo aldırır mı?geçen sene bir röpörtajda Murat Topoğlu kilo aldıran nedenleri sıralıyordu,nedenler arasında boşanma da vardı,genel anestezi de:44::44::44:artık kilo almaktan korkmuyorum,ama acaba yavaşlatır mı?bu konuda sen ne düşünüyorsun?
bu sabah uyandim, camdan disari baktim, aman Allahim her yer bembeyaz. gece gene kar yagmis. anladim bahar bu memlekete ugramayacak. arkadaslar dün dedigim gibi bütün gün temizlikle ugrastim. bu günde aksam bir arkadasda tupper party varmis, oraya davet edildim. heryer dolu tupper le koyacak yer yok, ama genede gidince aliniyor. doktora gidemedim arkadaslar, unutmusum bugün ve pazartesi her yer kapali , almanlarin bayrami var, yani saliya kaldi. carpintilarim devam ediyor, cabuk yoruluyorum ve azcik is yapsam sirtim yaniyor terliyorum. galiba troid. ama genede sali gidip kan verecegim. bugünkü menümüde yazayim.
Sabah : iki dilim ekmek, bir dilim peynir, domates, roka, salatalik, cay
Ara : bir kücük muz, bir cay bardagi kefir
Öglen : haslanmis hindi eti, buharda brokoli ,bir kepce mercimek corbasi, bir dilim ekmek
Ara : bir kepekli galeta ve yulafli yogurt
Aksam : TUPPER PARTY de olacagim,salata tarzi seyleri sececegim, ( SÖZ KACAMAK YOK)
arkadaslar daha öncede bahsettigim gibi yarin kaynanamlar geliyorlar, onlar varken pek giremem, yani yanlarinda giremem firsat buldugumda girerim ancak. giremedigim günlerde beni merak etmeyin, yogun günler beni bekliyor, sadece onlar olsa iyi, onlar varken bütün bina bende olur, gelen giden cabasi , coluk cocuk yani anlayacaginiz streesli günler var basimda. Allah bana sabir versin artik. hepinizi cok öpüyorum, ne olursa olsun dönmek yok diyetten
Kendine iyi bak canım,sağlığını ihmal etmebu sabah uyandim, camdan disari baktim, aman Allahim her yer bembeyaz. gece gene kar yagmis. anladim bahar bu memlekete ugramayacak. arkadaslar dün dedigim gibi bütün gün temizlikle ugrastim. bu günde aksam bir arkadasda tupper party varmis, oraya davet edildim. heryer dolu tupper le koyacak yer yok, ama genede gidince aliniyor. doktora gidemedim arkadaslar, unutmusum bugün ve pazartesi her yer kapali , almanlarin bayrami var, yani saliya kaldi. carpintilarim devam ediyor, cabuk yoruluyorum ve azcik is yapsam sirtim yaniyor terliyorum. galiba troid. ama genede sali gidip kan verecegim. bugünkü menümüde yazayim.
Sabah : iki dilim ekmek, bir dilim peynir, domates, roka, salatalik, cay
Ara : bir kücük muz, bir cay bardagi kefir
Öglen : haslanmis hindi eti, buharda brokoli ,bir kepce mercimek corbasi, bir dilim ekmek
Ara : bir kepekli galeta ve yulafli yogurt
Aksam : TUPPER PARTY de olacagim,salata tarzi seyleri sececegim, ( SÖZ KACAMAK YOK)
arkadaslar daha öncede bahsettigim gibi yarin kaynanamlar geliyorlar, onlar varken pek giremem, yani yanlarinda giremem firsat buldugumda girerim ancak. giremedigim günlerde beni merak etmeyin, yogun günler beni bekliyor, sadece onlar olsa iyi, onlar varken bütün bina bende olur, gelen giden cabasi , coluk cocuk yani anlayacaginiz streesli günler var basimda. Allah bana sabir versin artik. hepinizi cok öpüyorum, ne olursa olsun dönmek yok diyetten
Bu konuda bilgim yok Dallidacım. Ama gelinimiz anestezi uzmanı. Bu akşam arar ona sorarım.
Kıyamam sana yaaaa... Çok yorma kendini bari diyeceğim ama, misafirlerin de geliyor. Allah yardımcın olsun. Acil şifalar diliyorum canım.
Menün gayet güzel afiyet olsun
Tupper partide ihtiyacın olmayan şeyi almamanı tavsiye ederim
Kimsenin işine karışmak haddim değil biliyorum. Lakin yazmadan geçemeyeceğim. Alıp, kullanıp ya da kullanmadan attığımız plastikler, her türlü giyim eşyası, elektronikler ve parçaların geri dönüşümünü sağlamak zorundayız. Eğer buna özen göstermezsek gelecek nesillere bırakacak hiç bir şeyimiz kalmayacak. Tüketim toplumu oluşturup insanları bağımlı hale getiriyorlar. Pazarlama stratejileri oluşturup ihtiyacımız olmayan bir şeye mutlaka sahip olmamız gerektiği hissini oluşturuyorlar. Bu gibi durumlarda anında karar vermeyip bir gece beklemeyi öneririm. İnanın ertesi gün aynı sahip olma hissini duymayacağız. Bitti, bu son, yarın kapalıyız gibi sözlere kanmayıp sağ duyulu olmayı başarabiliriz... Diğer tarafta da hiç bir şeyi olmayan bir sürü insan var. Buradaki arkadaşlarımın hepsinin duyarlı ve yardım sever olduğundan hiç şüphem yok. İhtiyacımızdan fazlasını almayarak hem kendimize hem de dünyaya bir iyilik yapabiliriz
Herkese iyigeceler umarim hersey yolundadir hepiniz icin...Bugün berbat birgündü öyle bir hava vardiki evdeki herkes isyan etti ne yapacagini sasirdi resmen depresyona girdik hepimiz birde paskalya bayrami heryer kapali oda tüy dikti diyebiliirm
Dün bircok kisi bu bayrami degerlendirip tatile gitti insan onlari ugurladiktan sonra tuhaf oluyor soruyorum nereye diye maldivler-güney afrika vs. vs. bilmiyorum ama busene kis gercekten baydi isyan durumuna getirdi herkesi Isvicreliler bile isyan ediyorsa düsünün artik
Menüm ayni arkadaslar yine barbunya yedim öglen aksamda lahana dolmasi hem yiyorum hem kendimi suclu hissediyorum cok geliyor nedense yada uzun zamandir az yedigimizden alistim bilmiyorum artik ama ne denirse yiyorum cünkü biliyorum Mehtap herseyin bir nedeni var diyor 2 hafta sakin tartilmayin amacimiz o degil diyor
Yarin niyetim öglen salata secenegi aksamsa söyle güzel bir balik yemek buzlugumda cupra ve lüfer var artik birinden birisini yaparim yaninada bol salata ile
Kendinize iyi bakin sevgiyle kalin
Bu arada menün çok güzel,afiyet olsunben yine birşey soracağım:özel dönemlerde ödem sokturucu çaylar içmek doğru mu?
Tekrar merhaba
2.ara:1 prebiyotik meyveli yoğurt
Akşam:doyana kadarz.yağlı bruxel lahanası,200 gr yoğurt
Ara:1 elma,1 çb kefir
Şimdi Leslie ile buluşmaya gidiyorumdışarda hava çok güzel ama oğlanın dersleri var mecburen evdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?