Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Evet,Taylan hanım da günde 2 fıncan kahve diyor,ama ben bazen 3-4 fıncan içiyorum:18:
Oğlum hennüz gitmedi,mayısta gidecekler ama bugün izin kağıdını imzaladım..büyüdükleri görmek gerçekten çok güzel
Evet D vitaminimi aldım ama yüzüm yandıinternete bakıyorum,ne gibi sporları yapabilirim diye...uygun birşey bulana dek hiç olmazsa leslie yaparım diye düşünüyorum...senin bir tavsiyen var mı bu konuda?

Yaramazlık yapıyorsun yani Yapabilirsen 2 fincanı bitki çaylarıyla değiştirmeye çalışmanı öneririm. Hadi bakalım, sağlıkla gidip dönsünler
Şekerim sen yanık halinle daha hoş olmuşsundur eminim Yanık teni ( tabii doğal ve aşırı olmayanı) çok yakıştırıyorum hanımlara

Her gün yürüyüş yapıyorsun zaten. Onun dışında yürüyüşün arkasına ekleyebilirsen bölge bölge kas gruplarını çalıştıran direnç egzersizi yapabilirsin. Hazır ısınmış bedenle yapmak çok isabetli olacaktır. Hergün farklı bir bölgeni çalıştırabilirsin ya da haftada 3 gün tüm kas gruplarını peşpeşe çalıştırabilirsin. Ancak paylaşmam gereken şu ki, ben her gün karın çalışmanın çok büyük faydasını görüyorum. Yağ tabakamın altında !! sertleşmiş kas tabakası hissedilir hale geldi

Bu arada BB kreminden memnun musun?

Aaaa evet, onu söylemeliyim. Hem 20 faktör korumalı hem de yatıştırıcı olması beni çok rahatlattı. Kıpkırmızı bir suratla gezmiyorum artık Ben evde olduğum günlerde de hafif makyaj yapmayı seviyorum. Kendimi iyi hissettiriyor. O yüzden her gün nemlendiricinin üzerine sürüp allıkla tamamlıyorum. Fondöten gibi nefes almayı engellemiyor.. Kısaca çok memnun kaldım, tavsiye ederim.

Evet,yaramazlık yapıyorumseni tavsiyelerini hep dinliyorum,değiştirmeye çalışacağımTeşekkür ederim
Evet,yanık halim daha hoşama şimdilik kırmızıyımtamam,egzersiz konusunda dediğin gibi yapacağım.
Senin için çok sevindimdümdüz bir karın kim istemez?her gün çalıştığın için ayrıca tebrik ederimcumartesi bende 200 mekik çektim,inşAllah devamı gelir

Ben hamilelikte 12 kilo aldım..ve doğum sonrasında hemen verdim...bende hep 67kg-68kg arasında gidip geliyordum,ama maalesef doğumdan sonra depresyona girdim ve kulandığım ilaçlar yüzünden 25 kilo aldım...hamilelik,doğum,emzirmek...zevkli olduğu kadar,çok da zor bir süreç:44:

Şu anda kullandığım kremim bitsin,bende alayım o zamanyarın da cildiyeden randevu aldım,doğum dan sonra cildim çok kurudu,ne kadar uğraştıysam da normale dönmedi...doktora da sormak istiyorum,bakkalım ne diyecek..

Teşekkür ederim, kıymet verdiğin için
Sen de beyaz olduğunu söylemiştin, önce kızarırsın değil mi? Sonra daha hoş olacak tabii
Çok teşekkür ederim, henüz dümdüz değil ama O da olur inşaallah.
Mekik sayısının çokluğundan ziyade etkinliği daha önemli, gerçi sen daha iyi bilirsin. Sporcu geçmişinden hatırlayacaksındır. Yavaş ve hissederek yapmak mühim. Benim mekik hareketlerimi tarif edeyim:
1) bacaklar masa (table) pozisyonda. eller karın üstünde, bel yere yapışık. ağır ağır, hissederek 20 tane
2) Bacaklar karşıya uzanmış, omuz ve diz aynı anda birbirine yaklaşarak 20 tane
3) Ayak tabanları yere basar durumda, kalçaya ne çok yakın ne çok uzak. omuzlar yerden kalkacak ve ellerle topuklara değerek bir sağa bir sola (toplam 40 yani sağa 20, sola 20 sayılarak)
4) sırt üstü yatıp,bacakları kalçadan yukarı doğru kaldırıp, 10-20 cm. yüksekte kalacak şekilde indiriyoruz (20 tane) bu alt karın için. Belinde ağrın varsa eller avuç içi yerde olacak şekilde popo altında tutup bele destek yapıyoruz.

Allah' açok şükür atlatmışsın. Kilolar da gidiyor Artık çok daha iyi hissettiğine inanıyorum şeker

Çok iyi yapmışsın. Bakalım ne tavsiye edecek. Bizimle de paylaşırsın değil mi?

Ben öğle yemeğimi yiyeyim artık. Öpüyorum çok, tekrar görüşürüz

Ben seni çok takdir ediyorum,sen bilgini paylaşıyorsun,yardım isteyene yardımını esirgemiyorsunherkes yapmazevet,önce kızarıyorumsenin mekik hareketleri çok güzel,onun kanıtı da düzleşen ve sertleşen karnınmaşAllhinşAllah bende yapmayı devam ederim

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,nasılsınız?
Ben çok yoğun bir hafta sonu geçirdim,yarın hayırlısıyla büyük oğlumu da gönderince biraz hafifleyeceğim. Hafta sonu kaçamaklar oldu,düzensiz yemeden dolayı.
Bugün rayına oturtmaya çalışıyorum.Serap ve Dalida hafta sonunu hep siz yazmışsınız,giremediğim için özür dilerim.Gurbette çok yoğun galiba.Sayfalar bayağı çogalmış okuma fırsatımolmadı,şimdi de yeğenim ders çalışmaya gelecek ,sonra görüşürüz.

Çok teşekkür ederim. Bilginin zekatı paylaşmak:) Ama sizler de öylesiniz. İyi niyetli, iyi kalpli insanlarla birlikte olmaktan çok mutluyum
Dene şekerim, çok memnun kalacağından eminim

Afiyet olsun bende seni öptüm,görüşürüztabii ki paylaşırım

Teşekkür ederim

Merhaba Sevgicim, iyiyim Allah'a çok şükür. Sen nasılsın?
Yaramazlıklarını yazmanı bekliyoruz canım Yürüyüş, nasıl gidiyor?? Yapabildin mi? Şimdi yeni kaçamakların için yeni ceza düşünmeden önce geçmiş cezanın uygulamasının takibini yapalım

Gurbet'in kayın validesi ile kayın pederi geldi. Bir kaç ay kalacaklarmış. Fırsat bulursa mesaj yazacağını söyledi.
Kolay gelsin şekercim. Görüşmek üzere

Bugün yeni saat uygulamasının 2. günü ancak ben hala adapte olamadım. Biyolojik saatim geriden geliyor Sabahları genelde 6.30 da kalkıyorum. Bu sabah 6.30 da alarm çaldığında hiç uyanmak istemedim. E ne de olsa biyolojik saatime göre saat 5.30 du. Neyse 7.10 da yataktan çıkmayı başardım, ancak bu kez de bütün gün kafamı koyacak yer aradım. Öğün saatlerim de kaydı haliyle. Öğle yemeğini yedim, ama acıkmayınca ara öğün sarktı. Ara öğün yedikten sonra saate baktım ki akşamın 6 sı olmuş. Böyle bir gün işte. Halsizliğin sebebi saate uyumsuzluk mu, bahar yorgunluğu mu bilemedi şimdilik Herhalde bir kaç güne kadar anlarım

01.04.2013 Menüm:

Sabah:
500 ml. su

Kahvaltı:
30 gr. nesfit
200 ml. süt
1 kivi

Ara:
500 ml. su

Ara:
2 diyet bisküvi
1 fincan süt ilaveli filtre kahve

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 ad. enginar
1 kase salata
60 gr. yağsız dana ızgara

Ara:
500 ml. su

Ara:
1 elma
12 badem

Akşam:
1 tabak taze fasulye (1 yk zeytinyağı ile pişirdim.)
1 kase yoğurt

Bugün yeşil çay içmedim. Akşam kekikli, biberiyeli çayımı içer, suyumu 2,5 lt ye tamamlarım diye düşünüyorum.

Merhaba Sevgi abla,iyiyim çok şükürsenin de iyi olmanı sevindim

Evet ya...keşke şu uygulama ortadan kalksa,ne iyi olacak...günler kısacik oluyor,erkenden karanlık çokuyor...ben bugün daha iyiyim,ama dün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…