Akşam yediklerimi:tavuk,z.yağlı salata
Ara:2 kivi,1 çb kefir..
Bugün leslie den sonra dışarda da 1 saat yürüdüm(çarşıda işim vardı,yürüyerek gittim geldim)...ve 120 mekik çektim...200 u tamamlayacaktım ama olmadıyarın olur inşAllah internete Mari Winsor ile plates videoları buldum,fena değil:)
Günaydın arkadaşlar
Az önce kahvaltımı yaptım:3 çk nar,3 çk yulaf,1 kutu prebiyotik yoğurt,1 dilim anans karıştırdım yedim
Dün akşam oğlum tekrar ateşlendi,herhalde gene boğazı iltihaplanıyor...cumartesi günü antrenmana gelen çocuklardan biri hastaydı,ateşliydi,büyük ihtimal ile ondan mikrob kaptı..eski aile hekimimiz koruyucu iğnelerden bahsetmiştir..bugün yeni aile hekimimize gidip,durumu anlatayım,bakkalım o ne diyecek?
Öpüldüğünüz...sonra görüşürüz
Merhaba Serap...aslında sever,ama hiç aklıma gelmemiştir...teşekkürlerGünaydın sevgili kızlarcım, güzel bir gün diliyorum
Tebrik ederim, harikasınTavsiyen için teşekkürler. Videoları kısmen izledim. Kardiyoplates ve abs sculpting tam bana göre :))
Günaydın canım... Afiyet olsun. Kahvaltın harika
Geçmiş olsun. Enfeksiyonun kaynağı ne acaba... Bakteri mi virüs mü?
Salatalarınıza sumak ilave etsen oğlun yemez mi?? Bilinen tüm bağışıklık güçlendiricilerden daha iyi olduğunu bilimsel bir yayında okumuştum.
Bugün biraz ütü yapmam lazım. Hiç de sevmem ama..... Daha fazla birikirse hiç altından kalkamayacağım
Öpüyorum kızlar, görüşmek üzere
Oğlumu gönderdim, ALLAH'IN izniyle....Sabahtan beri ayaktayım,önce küçükleri gönderdim,sonra ütü ,valiz hazırlama, yatakları tpladım....kahvaltımı yeni yapacağım,çok geç oldu ama yapacak bir şey yok...Sonra görüşürüz...
Merhaba arkadaşlar,bugün oğlumu okula gönderemedim....çünkü öğretmeni vefat etti...Allah rahmet eylesin,çok iyi bir insandı,oğlumu da çocuğu gibi severdi....saat 3 te cenaze okula getirilecek....oğlum çok üzgün.....sonra görüşürüz....
allah rahmet etsin
başınız sağolsun
Merhaba arkadaşlar,bugün oğlumu okula gönderemedim....çünkü öğretmeni vefat etti...Allah rahmet eylesin,çok iyi bir insandı,oğlumu da çocuğu gibi severdi....saat 3 te cenaze okula getirilecek....oğlum çok üzgün.....sonra görüşürüz....
Günaydın arkadaşlar...dün maalesef çok kötü bir gün geçirdik...çok sevdiğimiz öğretmenimizi,dönüşü olmayan bir yolculuğa yolladık...hem oğlum,hem sınıf arkadaşları perişan...hakkıyla mesleğini yapan nadir insanlardan biriydi...Allah rahmet eylesin.. ...pazartesi akadar oğlum evde,pazartesi yeni bir öğretmen gelecekmiş ama çocuklar çok tepkili...''kimse bizim öğretmenimizin yerini alamaz''haykırıyorlardı...Rabbim çocuklara sabır versin.....
Dün oğlumu doktora götürdüm,rinofarenjit varmış...Allah tan ki antibiyotik vermedi,ama öğlum dün gece tekrar ateşlendi,başında bekledim...dün düzgün yemeğimi yiyemedim,ama bugün normale dönerim inşAllah...
Kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeği,1 kk peynir,domates,salata,yeşilik..
Ara:1 kepekli bisküvi,1 elma
Öğlen:sebze yemeği,yoğurt...
Sonra görüşürüz,öptüm
Canım başınız sağ olsun,çok üzüldüm. İnşallah bu durum oğlunun okul durumunu etkilemez.Allah size ve ailesine sabır versin.Oğlunun psikilojisi bozulmaz İNŞALLAH.Bu yaşlarda ölümü kabullenmek çok zor olur.Öğretmen kaza felan mı geçirdi?Merhaba arkadaşlar,bugün oğlumu okula gönderemedim....çünkü öğretmeni vefat etti...Allah rahmet eylesin,çok iyi bir insandı,oğlumu da çocuğu gibi severdi....saat 3 te cenaze okula getirilecek....oğlum çok üzgün.....sonra görüşürüz....
Menün çok güzel her zamanki gibi.Ben dün malesef bilgisayarı ele geçiremedim. Ben de menümü yazayım.02.03.2013 Menüm:
Sabah:
1 bardak limonlu su
Kahvaltı:
2 dl. ekmek
1 dl. keçi peyniri
domates, köz kırmızı biber, maydanoz, nane, pul biber ve 1 tk. zeytinyağından oluşan salata
2 fincan yeşil çay
Ara:
1 lt. su
Öğle:
30 gr. yağsız et ile yapılmış sandviç (evde yaptım)
1 bardak portakal suyu
Ara:
1 kupa 7 otlu çay
500 ml. su
Ara:
1 elma
12 badem
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 yk yağ ile taze fasulye (doyana kadar yedim)
200 gr. yoğurt
Akşam:
1 fincan yeşil çay
5 badem
Gün boyunca 3,3 lt. su
Çok teşekkür ederim Serapcim:)Evet,çok ani oldu...daha 59 yaşındaydı..hasta da değildi,ama...demek ömrü bu kadar ymış...çocukları,işini çok seven bir adamdı...Günaydın Kızlar.... Herkese güzel bir gün diliyorum
Çok üzüldüm Dallidacım. Başınız sağ olsun, Allah rahmet etsin.
Amin canım, amin... Çok ani oldu sanırım. Hasta ya da yaşlı mıydı öğretmeniniz?
Geçmiş olsun Dallidacım..(
Afiyet olsun canım, menün çok güzel.
Çok teşekkür ederim Selincim:)doğrudur...zaten dün okulda mahvoldum...her çocuk ayrı tepki veriyor,veliler ağlıyor..oğlum ağladı durdu...defnedildi mezarlık bize yakın,oğluma söylediğim istediği zaman gidip ziyaret edebiliriz...günaydın
Dallida başınız sağolsun. biz büyükler bile bu durumları kabullenmekte zorlanıyoruz çocuklar için çok zor. Allah sabır versin.
oğluna da geçmiş olsun.
Canım başınız sağ olsun,çok üzüldüm. İnşallah bu durum oğlunun okul durumunu etkilemez.Allah size ve ailesine sabır versin.Oğlunun psikilojisi bozulmaz İNŞALLAH.Bu yaşlarda ölümü kabullenmek çok zor olur.Öğretmen kaza felan mı geçirdi?
Dalida oğluna geçmiş olsun,rahatsızlığı nasıl oldu.?
Menün çok güzel her zamanki gibi.Ben dün malesef bilgisayarı ele geçiremedim. Ben de menümü yazayım.
Çok teşekkür ederim Sevgi abla:)öğretmenimiz kalbi krizi geçirdi...hasta değildi,dinç bir adamdı...şok olduk zaten,inanamadık...Oğlum çok hırçın,sinirlidir...konuşmak istiyoruz ama lafı değiştiriyor,sanki dediklerimizi duymuyor...pazartesi okula gidecek,inşAllah o zaman akadar sakinleşir biraz....Senin de menün çok güzel,afiyet olsun:)
Çok teşekkür ederim:)evet aniden kalbi krizi geçirdi....diyetiniz çok güzel gidiyor,tebrikler:)sporunuz da tamam,bence endişelenmeye gerek yok:)Merhaba cici kizlar
Sizleri ihmal ettim ama vakit bulamiyorum inaninki cok calisiyorum bu hafta birde su saatler ileri alindi ya vücudum birtürlü alisamadi dahada 1 hafta sürer sanirim alismasi..
Dalida Basin sagolsun cok üzüldüm ne oldu öyle aniden kazami kalp krizi mi? Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun oglusunada cok gecmis olsun
Evet arkadaslar Mehtap ne diyor tartilmayin degil mi? ama ben tartinin yanindan gecerken seytana uyup tartiliyorum sonuc tahmin ettigim gibi evet günden güne inceldigimi hissediyorum ve tartida bunu böyle gösteriyor bir sevinc bir sevinc derken 2 gün sonra yine ayni hata ve bu sefer 500 gr fazla gösteriyor hay aptal kafam diyorum halbuki normaldede durmadan tartilan bir kisi degilimdir..
Neyse siz siz olun sakin hergün yada haftada birgün tartilmayin gercekten günden güne cok farkli sonuclar aliniyor ve buda motivasyonu cok düsürüyor neyse bugün sabah birsey yemedim daha dogrusu gec uyandim diyorum ya vücut hala alisamadi öglende 2 haftada birgün yenebilir denilen manti hakkimi kullandim elimde hazir mantida vardi.Aksamda sanirim menemen yapacagim metabolizmayi kandirmamiz bitsinde yeni listeye gecelim artik valla ben korkmaya basladim ama iyiki Mehtap güvencesi var
Havalar isinmiyor birtürlü daha 2 haftada isinma görülmüyor artik kafayi yedi herkes hergün basim agriyor sabah günes aciyor ama buz gibi sonra yagmur basliyor sonra rüzgar buda basagrisi yapiyor tabii
Neyse günün en güzel olayi Aksam ZUMBA olmasi cok iyi geliyor hem eglenip hem toksinleri atiyoruz hemde spor yapiyoruz görüsmek üzere öpüldünüz hanimlar
Merhaba arkadaşlar,oğlum su çiçeği geçiriyor(
Ara öğünümü yemedim,doktora gittik geldik..
Öğlen:sebze,yoğurt
Ara:1 elma,1 diyet bisküvi
Akşam:salata,yoğurt
Gece:1 elma...
Bu gün spor yapamadım,hala ev işleri ile uğraşıyorum....yarından itibaren daha aktiv olmaya çalışacağım...herkese kucak dolu sevgiler
Merak etme ,öğünleri ona göre ayarlamıştır,eminim kilo alınmayacaktır.İyi kalori yakmalar.....Merhaba cici kizlar
Sizleri ihmal ettim ama vakit bulamiyorum inaninki cok calisiyorum bu hafta birde su saatler ileri alindi ya vücudum birtürlü alisamadi dahada 1 hafta sürer sanirim alismasi..
Dalida Basin sagolsun cok üzüldüm ne oldu öyle aniden kazami kalp krizi mi? Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun oglusunada cok gecmis olsun
Evet arkadaslar Mehtap ne diyor tartilmayin degil mi? ama ben tartinin yanindan gecerken seytana uyup tartiliyorum sonuc tahmin ettigim gibi evet günden güne inceldigimi hissediyorum ve tartida bunu böyle gösteriyor bir sevinc bir sevinc derken 2 gün sonra yine ayni hata ve bu sefer 500 gr fazla gösteriyor hay aptal kafam diyorum halbuki normaldede durmadan tartilan bir kisi degilimdir..
Neyse siz siz olun sakin hergün yada haftada birgün tartilmayin gercekten günden güne cok farkli sonuclar aliniyor ve buda motivasyonu cok düsürüyor neyse bugün sabah birsey yemedim daha dogrusu gec uyandim diyorum ya vücut hala alisamadi öglende 2 haftada birgün yenebilir denilen manti hakkimi kullandim elimde hazir mantida vardi.Aksamda sanirim menemen yapacagim metabolizmayi kandirmamiz bitsinde yeni listeye gecelim artik valla ben korkmaya basladim ama iyiki Mehtap güvencesi var
Havalar isinmiyor birtürlü daha 2 haftada isinma görülmüyor artik kafayi yedi herkes hergün basim agriyor sabah günes aciyor ama buz gibi sonra yagmur basliyor sonra rüzgar buda basagrisi yapiyor tabii
Neyse günün en güzel olayi Aksam ZUMBA olmasi cok iyi geliyor hem eglenip hem toksinleri atiyoruz hemde spor yapiyoruz görüsmek üzere öpüldünüz hanimlar
Geçmiş olsun canım,İNŞALLAH önemli bir şey yoktur,keşke parça parça yapsaydın.Geçmiş olsun canım yaaa( Ateşi düştü mü bari?
Anlamıyorum o kadar aşıya rağmen çocuk hastalıkları geri döndü.. Birileri virüs suşları üzerinde oyun oynamıyordur umarım..
Afiyet olsun Dallidacım. Bugün oldukça hafif bir menüye geçtin. Bu hafta böyle mi devam edecek? Benzeri bir menüyü düşündüm de aç kalmaktan korktuğum için cesaret edemedim
Ev işlerini bugünlük yürüyüş yerine saydık şekerim:)
Ben de belimi incittim. Bu hafta yardımcı olan hanım gelemeyeceğini söyleyince yavaş yavaş işimi yapayım dedim. Dün ütü, bugün de banyoyu temizleyeyim dedim. Eğildim, doğrulamadım. Çift kırlentle süs bebeği gibi oturdum köşeme
Yarın görüşmek üzere, selam ve sevgilerimle
Geçmiş olsun canım oğluna,ateşine dikkat et.Merhaba arkadaşlar,oğlum su çiçeği geçiriyor(
Ara öğünümü yemedim,doktora gittik geldik..
Öğlen:sebze,yoğurt
Ara:1 elma,1 diyet bisküvi
Akşam:salata,yoğurt
Gece:1 elma...
Bu gün spor yapamadım,hala ev işleri ile uğraşıyorum....yarından itibaren daha aktiv olmaya çalışacağım...herkese kucak dolu sevgiler
Menüne bayılıyorum.....03.04.2013 Menüm:
Sabah:
1 bardak limonlu su
Kahvaltı:
1 dl. ekmek
1 yumurta
1 dl. keçi peyniri
4 zeytin
1 kırmızı biber, 1 domates, maydanoz, nane
2 çb. yeşil çay
Ara:
2 kepekli bisküvi
Tarçınlı, limonlu su
Öğle:
1 tabak kabak yemeği
1 tabak çoban salata
Ara:
10 badem
2 diyet büskivi
Ara:
Tarçınlı, limonlu su
1 fincan sütlü kahve
Akşam:
100 gr. tavuk göğüs
150 gr. yoğurt
1 fincan 7 otlu çay
Akşam da suyumu içmeye devam ederim.
Toplamda :1,5 lt. kadar tarçınlı, limonlu su , 1,5 lt. de normal su içip günü tamamlamayı umuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?